Pixabay

Senior adviseur van voormalig president Donald Trump, Jason Miller, zei zaterdag dat Trump aan het beslissen is hoe hij weer zal opduiken op sociale media, inclusief de  overweging of hij zijn eigen platform zal creëren.

“Ik zou verwachten dat we de president opnieuw zullen zien opduiken op social media” vertelde Miller Breitbart News.

“Of dat nu het aansluiten bij een bestaand platform is of het creëren van zijn nieuwe eigen platform, er zijn een aantal verschillende opties en een aantal verschillende vergaderingen die ze hebben gehad op dat front. Er is nog niets besloten.

Een aantal dingen worden besproken. Dus blijf op de hoogte, want je weet dat hij terug zal komen op social media. We zijn gewoon aan het uitzoeken welke weg het meest zinvol is”, zei hij.

Trump, die een van de meest actieve presidenten op de sociale media is geweest, werd permanent geschorst van Twitter en blijft voor onbepaalde tijd verbannen van Facebook na de infiltratie in het Amerikaanse Capitool op 6 januari. Het gerichte toezicht op de berichten van Trump vond plaats tijdens zijn presidentschap en nam toe na de verkiezingen van 3 november, toen de voormalige president en zijn team zich herhaaldelijk aansloten bij oproepen om de integriteit van de verkiezingsresultaten in verschillende staten onafhankelijk te controleren.

De social-mediabedrijven rechtvaardigden hun censuur als een poging om zich te beschermen tegen geweldoproepen, door te beweren dat Trump hun gebruiksvoorwaarden had geschonden. De maatregel om te voorkomen dat Trump zijn mening op de platforms uitdrukt, kwam er nadat de media, wetgevers en andere critici de voormalige president ervan beschuldigden dat zijn uitspraken tot geweld hadden aangezet, wat volgens hen tot de rellen op 6 januari heeft geleid.

  BLM en Antifa activisten schreeuwen om hulp van de politie na pro-politie patriotten hen wat "straat justitie" bijleren

Andere platforms zoals YouTube, Instagram (dat eigendom is van Facebook) en Snapchat hebben de voormalige president ook verboden om hun platforms te gebruiken.

Mogelijke bestaande alternatieven waar Trump zich bij zou kunnen aansluiten zijn onder meer Parler, waarmee de campagnefunctionarissen van de toenmalige president afgelopen zomer naar verluidt een ontmoeting hebben gehad om te bespreken of Trump zich bij het platform zou kunnen aansluiten, of Gab, een ander platform dat met succes de strijd heeft aangebonden tegen plaatsing op een zwarte lijst door Silicon Valley en financiële instellingen.

Als Trump zijn eigen platform wil bouwen, zou dat een enorme onderneming zijn en veel investeringen en technologische infrastructuur vereisen. Maar met zijn persoonlijkheid en zijn aanhangers, die in 2020 75 miljoen Amerikanen op hem hebben gestemd, de meeste stemmen die een zittende president ooit in de geschiedenis heeft gekregen, zou het wel eens succesvol kunnen zijn.

Filmsterren Robert Downey jr. en Mel Gibson onthullen elite Hollywood pedofiele ring

Vorig artikelVS: verkorte gevangenisstraffen als beloning voor gevaccineerde gedetineerden
Volgend artikelGevaarlijk en ineffectief? India keurt Pfizer/BioNTech-vaccin niet goed
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Alles op zijn tijd.
  Om duidelijk te maken wat er allemaal gaande is in het wereldje van de deep-state, zul je ze eerst onder druk moeten zetten, om ze naar buiten te dwingen met hun vuiligheid.
  Dat gebeurt.
  Die dwang heeft tot het naar voren halen van hun agenda geleid…..en laat goed zien wat ze aan het doen zijn…….wat precies de bedoeling is.

  Het komt er (helaas) op neer dat je de bevolking nodig hebt……hen duidelijk moet maken dat de goede herder degene is die de schapen doodt, en dat lukt niet met waarschuwingen vooraf. De in slaap gebrachte bevolking moét de pijn voelen…….want dan pas gaan ze gillen.
  We zijn zelf ook als achterlijke wappies weggezet, toen we zagen wat er gebeurde. Een enkele stem werkt niet.

  Kortom, we zijn er nog lang niet. Zelenski en consorten hebben de oorlog verloren, en de verkoop van de Oekraïne aan BlackRock wordt door Poetin heus wel ongedaan gemaakt…….cq, die wordt er uit getrapt, en ik vermoed dat ze hun investeringen niét terug gaan krijgen.

  Net als jullie hou ik mijn hart vast voor de machinaties van de deep state, en krijgen we nog genoeg te zien aan idioterie van de ‘goede herder’. ……en die kronkelt als een duivel in een wijwatervat…….en het moet maar.

  Blijf bij jezelf. Wees voorbereid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in