Eergisteren laat, 27 juni 2023, begonnen de berichten uit Kramatorsk, Oekraïne, te stromen dat een hotel/restaurant in Kramatorsk op brute wijze geraakt was door “Russische” raketten, en er waren veel Amerikaans-Engelse sprekers – en militairen met Amerikaanse vlag-patches – te horen en te zien in de nasleep, bericht Hal Turner.

Kramatorsk, ooit een stad met 150.000 inwoners, is het laatste grote stedelijke centrum onder Oekraïense controle in het oosten van het land. Het ligt ongeveer 30 kilometer van de frontlinie.

Foto’s en video’s bewezen dat er inderdaad een raketaanval was. Die foto’s en video’s BEWEZEN ook dat mensen van het Amerikaanse soldatentype geraakt werden, sommigen gewond, sommigen gedood.

Binnen een uur beweerde Oekraïne publiekelijk dat onschuldige kinderen en “Amerikaanse toeristen” de slachtoffers waren.

“Toeristen?” In militaire uniformen? In een gebied zo’n 30 kilometer van de actieve frontlinies dat nu, na het verlies van Bakhmut, bijna dagelijks beschoten wordt?

Engelssprekenden en militairen met Amerikaanse vlaggen op de “vreedzame” markt van Kramatorsk

Toen kwamen er vernietigende foto’s naar buiten waarop de overblijfselen van een raketspoor in de lucht boven het hotel te zien waren, en erger nog, raketresten op de grond die BEWEZEN dat de raket een Britse Storm Shadow raket was. Russen gebruiken die niet …

Gisterochtend is het verhaal nogal veranderd – TWEE KEER!

  VIDEO: Oekraïense luitenant beschrijft AFU poging tot overgave vanuit Illyich fabriek in Mariupol (Nederlands transscript) 

Eerst was er de bewering dat de Oekraïense luchtmacht “per ongeluk” op het hotel had gericht. Nou, dat is zeker mogelijk en zou de brokstukken van de Storm Shadow raket verklaren. Het zou ook de grote schade verklaren – het zou in feite een Russische raket kunnen zijn geweest en daarna per ongeluk een Oekraïense raket.

Maar wacht, het verhaal is weer veranderd.

NAVO-troepen gebruiken deze plek al een tijdje en plaatsen berichten op social media, compleet met geotags!

MEER nog, Amerikaanse huurlingen posten ook op social media dat ZIJ deze plek gebruiken:

Gisterochtend is bekend geworden dat ambtenaren “op zoek zijn naar de mensen die de geheime vergadering die er plaatsvindt, hebben verraden aan de Russen.”

Geheime vergadering? Met Amerikanen en andere NAVO-troepen, onder de wapenen en in militaire uniformen? In het oorlogsgebied van Oekraïne?

  Gevaarlijke opvoering

OEKRAÏNE GEEFT STILZWIJGEND TOE: MILITAIR DOELWIT!

Recentelijk verkregen video laat ook zien dat dit zogenaamde “Pizza Restaurant” in feite een militaire barak en hoofdkwartier was:

Bewijs dat enorme huurlingenbasis werd geraakt in Kramatorsk: “Soldaten begraven onder puin!”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

BREAKING: Oekraïense Tochaka-U treft Kramatorsk in een nieuwe bloedige provocatie – Tientallen burgers dood (Waarschuwing! Schokkende beelden)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Is de WHO de terroristische vleugel van de VN?
Volgend artikelBatches van Pfizer-vaccins in de EU waren placebo’s, zeggen wetenschappers
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. In de mainstream een huil verhaal van twee Nederlandse patatbakkers die daar schijnbaar een zaak hadden.
  “Ontsnapt aan een terroristische aanslag van crimineel Rusland”.
  Zum kotsen.

 2. Even een tandje erbij voor 11 juli, misschien waren het die 6 gasten op die boot die ook de Nordstream hebben opgeblazen, en de dam niet te vergeten, maar dat konden ook de russen zijn om hun (in 9 maand tijd) gebouwde verdedigings werken onder water te zetten.
  Je weet het gewoon niet.
  Zoals Normaal zei: Gas d’r bij.
  En NATO is flink gas aan het geven op het moment, maar dat hebben we al eens eerder gezien.
  Toen was het de Oostenrijkse Trutsula met een snorretje.

 3. Duidelijk.
  Een hotel als onderkomen, een restaurant als verzamel-plaats.
  Veel U.A.F-militatren, buitenlandse huurlingen, U.S.-, U.K.-, Ned?, e.a. special forces.
  Legitiem doel; gebombardeerd door twee RuAF raketten.
  Toegift : SBU arresteert burger, die gegevens doorgeven zou hebben.

 4. Na 10 jaar burgerdoelen beschieten met 10.000 doden en gewonden als gevolg zijn oekronazi’s en de lügenpresse verbaasd en ontzet dat de Russen een rattennest vol met militair testosteron naar de hel hebben geholpen.
  Zijn ze nu allemaal zo achterlijk geworden door die gifprik of zijn het gewoon snowflake watjes?

 5. Dit artikel verduidelijkt gelijk de hele aanval, mogen zij branden in de hel want wie niet horen wilt moet maar voelen, geen genade met hen!!!

 6. het ging tijd worden dat die vetbetaalde us/eu/Navo/ schurken eens op hun klanten kregen..meer van dat indien mogelijk 🤗❤️🇷🇺🇧🇾

 7. inderdaad wat een bastaards die NATO VS VK Duitsers Hollanders Polen enz zijn kanonnenvoer voor de russen gaat de goeie kant op

 8. Jammer dat die 2 Hersengeamputeerde patatbakkers het hebben overleefd………….liggen ze wat te zeiken over de schandaligheid van Rusland terwijl ze werden gebombardeerd door die Oekra morons. Wat hebben die 2 NL mongolen daar in dat oorlogsgebied te zoeken???? Blijf gewoon thuis stelletje WOKE idioten. Hup RUSLAND Hup……laat de beer niet in zijn hemdje staan.

 9. Het maakt geen reet uit wie die raket(ten) hebben gestuurd, FEIT is wel dat er een rattennest van nazi,s is opgeruimd….moge er velen volgen!

 10. Als ik zie hoe snel msm toehapt met populistisch gezeur en het toevoegen van extra emotie ik wel kan stellen dat het wel eens georkestreerd zou kunnen zijn. Dan komt daar bij dat het mogelijk een vs raket was, of toch weer niet…

  Het heeft in ieder geval alle schijn van pure uitlokkerij

 11. Was her wel een storm shadow, en niet de een of andere door de NAVO geleverde luchtafweer raket, daar staan namelijk ook engelstalige teksten op…
  En dan wordt het hele verhaal ook meteen een stuk duidelijker, dan was het gewoon de zoveelste mislukte poging van de Oekies om een Russische raket in het terminale stadium van het traject nog te onderscheppen.

  • Dat is ook mijn gedachte.
   Dubbele inslag is dan ook logisch; de russische raket en de afweerraket.

   Dat het een terecht doel was is wel duidelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in