Ouders is het recht ontzegd om het aantal bijwerkingen van de Covid-19 vaccinatie bij kinderen te kennen. Een rechter van het Hooggerechtshof in het Verenigd Koninkrijk heeft zich geschaard achter het regeringsbeleid om het aantal kinderen dat bijwerkingen heeft ondervonden – met inbegrip van kinderen die zijn overleden – als gevolg van het vaccin geheim te houden, bericht Dailyexpose.uk.

Een moeder, die alleen bekend is onder de naam EF, had het Britse Office of National Statistics (ONS) gevraagd de gegevens vrij te geven zodat ouders een weloverwogen beslissing kunnen nemen over het laten vaccineren van hun kind. Nadat het ONS dit had geweigerd, heeft EF juridische stappen ondernomen om het ONS te dwingen de cijfers bekend te maken, en zij is in haar campagne gesteund door tv-presentatrice Beverley Turner, die heeft geholpen 100.000 pond bijeen te brengen om de juridische kosten te betalen.

Maar rechter Jonathan Swift wees het verzoek af, met het argument dat de ouders niet in staat waren om de gegevens goed te interpreteren. “Correlatie is niet gelijk aan oorzakelijk verband, en de ONS-informatie is niet nodig om over die bewering te beslissen.”

EF, die twee dochters heeft van 13 en 16 jaar, en dus in aanmerking komen voor het Covid-vaccin. zei:

“Geen van hen wil het vaccin nemen. We hebben geen informatie. Ze kunnen ons niet vertellen of de prikken kanker of blindheid veroorzaken en hoe kunnen we, zolang we dat niet weten, een weloverwogen beslissing nemen?”

Na bestudering van de veiligheidsgegevens had het Joint Committee on Vaccination and Immunisation van het Verenigd Koninkrijk aanbevolen kinderen en jonge adolescenten niet te vaccineren, maar de vier Britse staatsartsen hebben dit advies verworpen.

  Pandemie van de gevaccineerden: Het sterftecijfer in Japan is vier keer zo hoog na Pfizer "booster" prikken

Volgens het Britse Yellow Card-systeem – een vrijwillig systeem waarbij artsen vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins registreren – waren er tot 22 december jongstleden 2.546 meldingen van bijwerkingen bij kinderen onder de 18 jaar. Geschat wordt dat het systeem slechts 10 procent van de ongewenste bijwerkingen en neveneffecten registreert.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Oostenrijkse minister: Verblijf in Oostenrijk wordt illegaal voor ongevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe Miljarden Levens Covid-19 Fraude: De Gevaccineerden en Geboosterden hebben nog 3 jaar te leven
Volgend artikelGemorste inhoud van Covid-19 vaccinflacons blijkt zeer giftig te zijn – stel je de schade eens voor als het geïnjecteerd wordt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Echt erg. Schofterig. Maar ze komen er nu wel recht voor uit dat mensen te dom zijn. Mensen weten nog steeds niet dat het er om gaat om “volledig gedigitaliseerd” te worden en dat het niets te maken heeft met gezondheid. Als het babietje sterft, jammer dan. Next! Zo denken die klootzakken.

 2. Deze rechter zijn naam moeten wij zeker niet vergeten hij behoord ook straks voor het tribunaal te staan en op gehangen te worden dat zijn Mengelen figuren die het moorden gewoon in het bloed hebben zitten.

  • Yep, die komen sowieso in aanmerking voor het tribunaal, echter de doodstraf is te gemakkelijk.

   De mens vreest eenzame opsluiting. En voor psychopaten geldt: zij vrezen dat zij geen macht kunnen uitoefenen.

   Laten zij de rest van hun leven in een celletje over hun zonden nadenken.

 3. Wat ik vanaf dag één zo erg vind, is dat kuddegedrag van het mensdom.
  Eerst voor de angst om getroffen te worden door een virus en later om je via mondmaskets, injecties en wat al dies meer zij te wapenen!
  Gewoon nergens in meegaan wat er allemaal met die z.g.n. virussen te maken hebben!

 4. Dezelfde argumentatie had D’666 al eerder aangevoerd om het referendum af te schaffen in NL.
  Het redelijke alternatief, vertrouw de staat nu maar gewoon, die weet wat goed is. De vraag voor wie wat goed is? Typisch weer zo’n domme vraag.

 5. dit is de strijd (of test) om de souvereine vrije wil.
  of iemand is staat is ongeacht de voor/na-delige gevolgen zijn eigen belsisingen te nemen en dragen.
  co-creatie / causatie (oorzaak en gevolg )

  ik heb geen rechter nodig om een uitspraak te doen of het dag of nacht is.
  zijn uitspraak hierover maakt het niet:
  “meer” of “minder” waar….

  de sugestie word gewekt bij dergelijke rechtsgang is dat er een beslissing van derden dient te komen of iets wel of niet waar is.

  waarheid staat op zich.
  en is onvatbaar voor een ieder die niet de “gehele” waarheid ziet en vertegenwoordigt
  inherent een of zijn belang.
  dus iedereen behalve het geheel.
  somigen noemen het God somige de Bron ,somige weer anders kent dit.

  waarheid is niet onderhevig aan emoties of belangen
  het kan niet vergeten of vergeven.
  de gene die zich op de stoel zet om hierover uitspraak te doen plaatst zich boven “De” waarheid en inherent hieraan vertegenwoordigt inherent de leugen op basis van belang of gevoel.

  dus ik vraag nooit om een uitspraak van iemand die de leugen vertegenwoordigt op basis van “zijn” belang ipv “mijn” belang op basis van universele rechten.
  soevereine vrije wil.
  dit houd in eigen beslissingen en eigen verrantwoordelijkheid over deze beslissingen.
  co-creatie en causatie.

  gewone mensentaal.
  als je vind dat het gevaarlijk is , niet doen.
  regels zijn alleen om vrijwillig wetten tegen jezelf te schaden en te breken.
  zo wordt je zowel dader als slachtoffer van jezelf.

 6. daarom worden wij in schuld geboren stelt het oude boek.

  de grondwet stelt dat mewerken aan b.v. fraude , ook als het “tegen” jou gebeurt en je hieraan niets doet je zelf schuldig word aan fraude.
  (tegen jezelf en dus tegen je medemens)
  dus de wet breken tegen jezelf in wetendheid,
  onder dwang , geweld of misleiding is schuldig zijn aan het breken van de wet tegen jezelf.

  zij die in onwetendheid zijn misleid zoals 99% van de mensheid afgelopen 6 duizend jaar in dubbelspraak babylonisch zullen niet schuldig zijn aan het breken van de wet tegen zichzelf of anderen.

  daarvoor stierf J.C. aan het kruis.
  het was de spreekwoordelijke dood van De Waarheid.

  zij die de taal kennen en misbruiken voor eigen gewin zullen zwaar op de koffie komen.

  the meek shall inherit they earth.
  doch “the meek ” zoeken geen rechtvaardighied in corrupte federale nep recht(s) (banken)
  daar die inherent financiele en politieke belangen vertegenwoordigen.
  lex fori.

  normale taal.
  het zijn kinderen van de leugen.
  monepoly spelen en de bank zijn en constant de ‘regels’ aanpassen totdat ze winnen en stellen , kijk we hebben weer gewonnen.

  regels zijn altijd vrijwillig zoals in “elk” spel houd je je aan de regels van voetbal op een voetbalvelt en niet aan de regels van tennis.
  het is de scheidsrechter die beslist wie wint…

  je schuift niet aan bij een pokertafel waar de deler valsspeelt samen met andere spelers en verwacht dat je kunt winnen.

  dan weet je dat je verliest.
  en als je boos word , dan lachen zij…

  • Die kerel is Joods? (Khazarian). Niet alleen in zijn naam, maar ook in de misleidende toepassing van “logica” om zijn standpunt te ondersteunen. Wat hij verder vergeet te zeggen is dat de pedo’s grotendeels mannen zijn die op kleine jongetjes jagen. Meisjes zijn minder geliefd in die zieke wereld. Overigens, nog niet zo lang geleden had NL zijn eigen pedo partij, vergeet dat niet. Het enige land op de wereld met de Partij van de Pedo. Toen was het al een zieke bende in NL. Ook al is die partij er niet meer, de aanhangers zijn er nog wel. Zorgelijk.

 7. Mensen die dom zijn laten zich leiden en dingen voor zich bepalen.
  Als het misgaat is meestal een ander schuldig.
  Het is ongelofelijk maar waar.

  • 99,95% van de gehele mensheid heeft de ziekte van Downsyndroom .. in lichte tot zware mate,iedereen kloot maar wat aan…en de gevolgen en verantwoording nemen ho maar…

   • Hiermee doe je de trisomie mensen ernstig tekort. Het is de ziekte van algemene onverschilligheid die ons allen treft. We mopperen over de sex, drugs and rock and roll van sommigen maar we vergeten het wijntje en treintje (en liefst een vliegvakantie naar Bali) van het onverschillige klootjesvolk dat verder nergens om geeft of naar maalt.

  • Hoi Dobby,

   Helmaal waar. Ik denk dan aan de beleggins hypotheek” bijvoorbeeld. Dat ik getekend heb voor aandelen, obligaties en huizenprijzen alleen maar omhooggaan is echt niet mijn fout is een mooi voorbeeld.

   Heel veel triester was de bouwfraude. Voor mij de val van deze rechttaat. 50 miljard! gefrraudeerd en alleen de klokkeluider is gestraft. Alle daders kregen salarisverhoging en wij 50 miljard armer. Nog steeds serieus geld. Toen nog meer.

   Groeten,
   Hugo

   • Hoi Hugo,

    Klopt wat je zegt, mensen zijn vaak te stom of te beroerd om zich te verdiepen in de ‘producten’ die ze aanschaffen.
    Of het nou een ‘vaccin’ een hypotheek of iets anders betreft…
    Zogenaamde lucratieve fraudezaken zullen helaas never nooit ‘eerlijk’ bestraft worden.

    Groeten,
    Dobby

    • Hoi Dobby,

     Veregeet lui niet, idem kuddegedrag niet. Zo van, kost me een hele avond of heel weekend (of langer) om dit ”product” te doorgronden. De buurman en twee vrienden hebben het ooken zij verdienen er op dus leg ik me ook voor x jaar vast.

     Eens dat dit soort serieuze fraude nooit bestraft zal worden. Wel met een kleine toevoeging. Zolang dit systeem nog bestaat. Ik denk dat het cabal overmoedig is geworden in het melken van de mensen. ALS (ik denk het maar weet het niet zeker) velen komen te overlijden door de injectie, honger toeslaat en mensen hun huizen niet meer kunnen verwarmen. Dus geen burgers geplukt kunnen worden om de onnozele anderen te compenseren er wel eens een heel andere dynamiek op gang zal komen.

     Groeten,
     Hugo

   • Topje van de ijsberg. 50 miljard is nog helemaal niets. Alle pensioenskassen zijn geplunderd, en die niet alleen, en als het kaartenhuis in elkaar flikkert zal niemand nog aan zijn vermeende tegoeden kunnen komen. Diegenen met hele hoge schulden die daarmee iets van werkelijke waarde hebben aangeschafd zullen er het beste vanaf komen want dat fiat geld is dan geen ruk meer waard en de schuld zal met een beetje goud of zilver afgekocht kunnen worden. De wijzere medeburger zal daar al tijden geleden voor hebben gezorgd.

 8. Wanneer gaat het volk massaal in op stand komen en de rechters vervolgen voor de misdaden tegen de mensheid die zij hebben mede gepleegd, het zal niet meer lang duren dan kom je niet meer aan je geld en daarom is het raadzaam om zoveel mogelijk geld op te nemen dit ia geen grap wees gewaarschuwd en neem a.u.b. niet de boosters of de corona gift spuiten is zie nu al onder mijn kennissen kring veel mensen met diverse kankers hebben gekregen en waren voor de spuit kern gezond U bent gewaarschuwd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in