Een virale video die onlangs op TikTok is geplaatst, toont een jonge vrouw die zegt dat zij het Pfizer-vaccin heeft gekregen enkele dagen voordat zij de video opnam, bericht Dailyveracity.com.

In de video beschrijft ze hoe ze vreemde stollingen kreeg in en rond haar mond, en ook op andere delen van haar lichaam.

De video ging op meerdere social mediaplatforms viraal voordat de video werd verwijderd door een aantal van de platforms waarop zij was geplaatst.

Een van de mogelijke bijwerkingen van het vaccin is ‘Immune Thrombocytopenic Purpura,’ en dat is wat de bijwerking van de vrouw lijkt te zijn.

Idiopathische trombocytopenische purpura met zwarte mondslijmvliesbeschadigingen is een aandoening waarbij auto-antilichamen tegen bloedplaatjes worden aangemaakt, die een versnelde vernietiging van bloedplaatjes veroorzaken.

Volgens de meest recente gegevens van de Amerikaanse gezondheidsautoriteit CDC zijn er tussen 14 december 2020 en 27 augustus 2021 in totaal 650.077 bijwerkingen gemeld bij VAERS, met 13.911 sterfgevallen. Dit is een stijging van 559 sterfgevallen in vergelijking met de vorige week vrijgegeven gegevens.

VAERS is het belangrijkste mechanisme van de CDC in de VS voor het melden van ongewenste bijwerkingen van vaccins, maar meldt volgens een studie van Harvard historisch gezien slechts 1% van het totale aantal werkelijke ongewenste bijwerkingen. De overgrote meerderheid van de meldingen aan het systeem is afkomstig van medische beroepsbeoefenaren met betrekking tot patiënten, en de meeste worden om verschillende redenen niet gemeld.

Uit een recente casestudy van een vrouw uit New York blijkt dat ten minste één ontvanger van het covid-vaccin van Pfizer toxische epidermale necrolyse heeft opgelopen, die door artsen aan het vaccin wordt toegeschreven:

Toxische Epidermale Necrolyse: 49-jarige vrouw uit New York krijgt één week na Pfizer mRNA-injectie levensbedreigende huidrotstoornis

Toxische epidermale necrolyse is een levensbedreigende huidaandoening die wordt gekenmerkt door blaarvorming en vervelling van de huid.

Toxische epidermale necrolyse presenteert zich gewoonlijk aanvankelijk als koorts en één tot drie weken later als andere griepachtige symptomen, die ook worden gevolgd door pijnlijke huidlaesies die de neiging hebben samen te trekken. Erosies en vesiculobuleuze laesies en epidermale loslating over een groot lichaamsoppervlak beginnen zich hierna te ontwikkelen

Volgens de casestudie:

“Een 49-jarige vrouw zonder medische voorgeschiedenis presenteerde zich op de spoedeisende hulp met een voorgeschiedenis van koorts en huideruptie. Ze had COVID-19 Pfizer (BNT162b1) vaccin gekregen met een dosis van 0,3 ml intramusculair een week voor de ontwikkeling van haar symptomen. De patiënte begon koorts, vermoeidheid en hoofdpijn te ontwikkelen, gevolgd door huidlaesies die haar romp aantastten en zich begonnen uit te breiden naar haar gezicht en bovenste ledematen met ulceratie in de mond. De patiënte werd gezien in het eerstelijnsgezondheidszorgcentrum en kreeg paracetamol en merkte geen verbetering. De patiënte had geen voorgeschiedenis van het nemen van nieuwe medicatie of enige cosmetische behandeling in de afgelopen twee maanden voor de ontwikkeling van de huidlaesies. Bij onderzoek was de patiënte vitaal stabiel, angstig en had ze ernstige pijn. Ze had talrijke purpurische en donkerrode macules op de borst, buik, bovenste ledematen, gezicht, genitaliën en bovenste dijen met gebieden die coalescentie van laesies vertoonden met slappe bullae en gebieden van epidermale loslating met positief Nikolsky’s tekenen.

De mucosa was betrokken bij haar aandoening, waar ze uitgebreide orale ulceratie en hemorragische korstvorming over de lippen had, evenals bilaterale conjunctivale congesties samen met erosies van de bovenste oogleden en genitale mucosale laesies. Haar body surface area, BSA (lichaamsoppervlak) beïnvloeding wordt geschat op meer dan 30%.”

Volgens een ander rapport uit maart kreeg een man uit Virginia een reactie op een COVID-19 vaccin waardoor hij pijnlijke huiduitslag kreeg die zich over zijn hele lichaam verspreidde en waardoor de huid losliet, aldus de artsen:

Extreme vaccin-schade: 74-jarige man verliest huid na Covid-19 vaccin

De medische episode had levensbedreigend kunnen zijn als het niet behandeld werd. De man werd nooit officieel gediagnosticeerd, en er zijn geen berichten over wat de aandoening precies was.

Volgens een ander recent nieuwsbericht werd Denham Hitchcock, verslaggever van Seven News, met spoed naar het ziekenhuis gebracht met een hartontsteking nadat hij de Pfizer Covid-prik had gekregen:

Hartontsteking na Pfizer-vaccinatie: Australische journalist waarschuwt vanuit ziekenhuis

“Eén ziekenhuis heeft meer dan een dozijn gevallen zoals ik gehad,” zei Denham Hitchcock tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis.

Lisa Shaw, een andere verslaggeefster voor BBC Radio Newcastle, overleed op 44-jarige leeftijd in mei nadat ze hoofdpijn had gekregen een week nadat ze haar eerste dosis van het COVID-vaccin had gekregen:

Lijkschouwer bevestigt verdenking: BBC-presentatrice overleden door COVID-19 vaccinatie

Karen Dilks, de lijkschouwer in Newcastle, zei dat mevrouw Shaw bloedstolsels in de hersenen had gekregen die uiteindelijk tot haar dood hebben geleid.

Mevrouw Dilks zei dat mevrouw Shaw voordien gezond en wel was, maar concludeerde dat het “duidelijk was vastgesteld” dat haar dood te wijten was aan een aandoening die leidt tot zwelling en bloeding van de hersenen. De lijkschouwer concludeerde dat de gemelde overleed als gevolg van complicaties bij de vaccinatie.

Japan heeft onlangs het gebruik opgeschort van 1,63 miljoen doses die naar 863 vaccinatiecentra in het hele land waren verzonden, meer dan een week nadat de binnenlandse distributeur meldingen had ontvangen van verontreinigingen in sommige flesjes.

De geneesmiddelenautoriteit van de Europese Unie heeft gezegd dat de productie van de Moderna COVID-19-vaccins kan worden voortgezet, terwijl zij haar onderzoek naar een vermoedelijke verontreiniging met metaal uitvoert.

De verontreiniging die in de partij werd aangetroffen, zouden een metaaldeeltjes zijn, meldde de Japanse openbare omroep NHK, die bronnen van het ministerie van Volksgezondheid citeerde.

In het voorjaar van 2021 hebben talloze lokale nieuwszenders in Amerika melding gemaakt van schoolsluitingen omdat leraren en personeel bijwerkingen vertoonden van de tweede dosis van het Covid-19-vaccin.

In wat een wijdverspreid fenomeen leek te zijn dat we na geen enkel ander vaccin zien, meldden leraren in het hele land zich ziek wegens reacties van zowel het Pfizer en Moderna MRNA-vaccin, als het vaccin van Johnson & Johnson.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid-19 vaccinatie: steeds meer bijwerkingen en sterfgevallen wereldwijdVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAlex Mitchell: Man verliest been na AstraZeneca COVID-19 prik, dringt er toch bij anderen op aan zich te laten vaccineren
Volgend artikelDoor COVID-prik loopt u 6,72 keer meer kans om geïnfecteerd te raken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Brandnewtube (voor zolang het duurt) geeft wel zo goed als ongecensureerde informatie. Dit filmpje was daar al lang te zien. Voor degenen die meer informatie zoeken is het een goudmijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in