Britse huurlingen die zich in Donbass hebben overgegeven, zochten oorlog en vermoordden burgers, waarvoor zij een grote prijs zullen moeten betalen, aldus de voormalige Amerikaanse marinier John Mark Dugan, schrijft Veteranstoday.com.

Britse huurlingen die zich in de Donbass overgaven zochten oorlog en vermoordden burgers. Dit werd verteld door een voormalige Amerikaanse marinier en politieman John Mark Dugan.

Hij merkte op dat één van hen, Aiden, zodra hij gepakt was, begon te zeggen dat hij geen oorlog wilde, maar naar huis wilde.

“Het ziet er vreemd uit. Als hij een aantal jaren gediend heeft en al die tijd mensen gedood heeft, dan zal hij daar een grote prijs voor moeten betalen,” aldus de Amerikaan.

De oud-militair merkte ook op dat de gevangengenomen strijders proberen te doen alsof ze slachtoffers zijn. Naar zijn mening is dat belachelijk, meldt Public News Service.

Bedenk dat vorige week twee Britse huurlingen – Sean Pinner en Aiden Eslin – zich overgaven na een mislukte poging van de 36e brigade van de strijdkrachten van Oekraïne in Mariupol om door te breken.

In de uitzending van een Russische televisiezender wendden zij zich tot de Britse premier Boris Johnson met het verzoek hen te helpen met een ruil tegen de vastgehouden Oekraïense oppositiepoliticus Viktor Medvedchuk.

Eerder zei de officiële vertegenwoordiger van het Ministerie van Defensie van de Russische Federatie, generaal-majoor Igor Konasjenkov, dat de buitenlandse huurlingen die in Oekraïne aangekomen zijn, geen combattanten zijn, dus het beste wat hen te wachten staat is een lange gevangenisstraf.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Situatieverslag: Operatie Z – 6 verschillende buitenlandse nationaliteiten huurlingen vastgepind in Mariupol schreeuwen om hulpVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVergeten slachtoffers: Talloze mensen die nadelige gevolgen ondervinden van PCR neusuitstrijk-“tests” die niet langer toegelaten zijn voor COVID-testen
Volgend artikelDr. Erich Freisleben – Patiënt zei nog op zijn sterfbed: “Zeg tegen iedereen dat ze zich niet moeten laten vaccineren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Ik weet niet meer of het Canada was of de USA. Bedragen van 60.000 per maand. Een Nigeriaan moet eerst zelf 1000 euro betalen. Reiskosten? We zijn een zieke mensheid met zoveel mannen die bereid zijn anderen te vermoorden. Waar tijdens WW II de meeste soldaten zelfs mannen van de vijand??? niet konden doodschieten, vinden mannen/soldaten nu het een plezier om te doden. Een sniper in Israel verwoordde het aldus. Ik voel me als God, dat ik kan beslissen over leven of dood voor die nietsvermoedende Palestijn die daar beneden loopt. De vraag is ook in hoeverre Neurowapens/Psychotronisiche wapens, subliminale boodschappen etc allemaal ingezet worden. In Videogames, Televisie, Films etc. etc. Iemand bewees jaren geleden dat in MSM subliminale boodschappen verborgen waren om getrouwde paren aan te zetten tot echtscheiding. Gekoppeld aan leuke??? films over weeskinderen zoals Annie etc.

  • Tja, huurlingen zijn van alle tijden. Doordat je gebombardeerd wordt met geweld op TV en computers, gaan jongelui dit als normaal zien.

 2. Het is ook normaal dat er in oorlogstijd elke dag gelobbyd wordt door mensen in uniform op tv voor meer Nederlandse soldaten. bijvoorbeeld op tv “WNL” elke dag zit er wel iemand in uniform de waarheid te verdraaien.

  • Ik de k niet dat ze gedood zijn. Als het waar moest zijn dat dit nieuws uit rusland komt, is dat pure om angst aan te jagen om buitenlandse soldaten weg te jagen. Op deze manier lukt dat wel denk ik.

 3. Ik lees net “Oekraïense troepen in Marioepoel willen evacuatie naar derde land”. Logisch, met alle EU/VS-militairen erbij. Als Rusland dit toestaat, komen we natuurlijk nooit te weten van welke landen er huurlingen/huurmoordenaars hebben meegewerkt met de Oekraïense Nazi’s!

  • Staat rusland nooit toe, lijkt mij. Die willen juist alles vangen wat vreemd is om de buitenstaanders een les te leren. Dat uitschot word gewoon in een cel gegooid in rusland voor de rest van hun leven. En terrecht.

 4. Het is serieus walgelijk wat daar gebeurt door de Nazi’s.

  Zie deze Twitter pagina/ en scroll rustig maar aan, naar beneden op zijn pagina: https://twitter.com/realGonzaloLira?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1512783497605361665%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.globalresearch.ca%2Fone-less-traitor-zelensky-oversees-campaign-assassination-kidnapping-torture-political-opposition%2F5777966).

  De beste man van dit Twitter account zegt ook nog eens:

  You want to learn the truth about the Zelensky regime? Google these names:

  Vlodymyr Struk
  Denis Kireev
  Mikhail & Aleksander Kononovich
  Nestor Shufrych
  Yan Taksyur
  Dmitri Djangirov
  Elena Berezhnaya

  If you haven’t heard from me in 12 hours or more, put my name on this list.

  GL
  —————————————————————————–

  U wilt de waarheid over het Zelensky-regime leren?

  Google deze namen: Vlodymyr Struk Denis Kireev Mikhail & Aleksander Kononovich Nestor Shufrych Yan Taksyur Dmitri Djangirov Elena Berezhnaya

  Als je al 12 uur of langer niets van me hebt gehoord, zet dan mijn naam op deze lijst.

  GL

 5. Patrick Lancaster is een video- en fotojournalist die voornamelijk verslag doet van de oorlog in Oekraïne en de oorlog tussen Armenië en Azerbeidzjan in Nagorno-Karabach.
  Hij zorgt voor informatie uit eerste hand.

  Patrick is een volledig onafhankelijke en gecrowdfunde journalist, en omdat Youtube zijn kanaal volledig heeft gedemonetiseerd, vertrouwt hij op zijn kijkers om zijn werk te financieren en hem te helpen de wereld te laten zien wat er echt gebeurt in de oorlog in Armenië en Azerbeidzjan.

  Mensen kunnen uiteraard ook doneren via https://plnewstoday.onfastspring.com/Altmedia

  Maar het gaat om DEZE VIDEO ;

  https://www.youtube.com/watch?v=-2qiqpMN6dM

  >>>>>DEEL DEZE VIDEO !<<<<<<>6.805<< (!!!) reacties:

  "Mijn oma woonde tijdens de oorlog als Rus in Kiev. Hij moest zijn familie letterlijk naar Duitsland brengen, omdat het veiliger voor hen was om in een Duits gevangenenkamp te zijn dan in Kiev met Bandera op jacht naar Russen. Dit is helaas nooit verdwenen."

  en

  "Dit is gewoon krankzinnig, niet alleen de verschrikkingen van deze 8-jarige oorlog, maar ook het absolute gebrek aan eerlijkheid in de MSM. Als je als onderzoeker voor de BBC had gewerkt en niet op het werk van Patrick was gestuit, zou ik verbaasd zijn, ik zou nog verbaasder zijn om te ontdekken dat iemand in zo'n positie zou denken dat dergelijke inhoud niet relevant was voor de massa … op zijn minst een prime time discussie om het werk te ontleden en te zien hoe het bestand is tegen kritiek. Mijn hoofd doet pijn bij dit alles. We worden allemaal beroofd en gecontroleerd. NAVO, WEF, EU, trilaterale commissie, bildeberg groep, Rothschild, soros, Rockefeller…. zij zijn de poppenspelers."

  MEER VIDEO'S MET ECHT NIEUWS zoals op FN en i.p.v. MSM;
  Patrick Lancaster's video's; https://www.youtube.com/c/PatrickLancasterNewsToday/videos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in