De Russische president Vladimir Poetin heeft gewaarschuwd dat de extreem-linkse “woke” ideologie die de westerse samenleving wordt opgedrongen, “slecht” is en de waarden die de cultuur bijeenhouden zal vernietigen, schrijft Baxter Dmitry.

Volgens Poetin weet hij hoe de “woke” agenda in de VS en Europa zal uitpakken, omdat het niet anders is dan wat er in Rusland gebeurde tijdens de marxistische revolutie van 1917.

“De recepten waarmee ze komen zijn niets nieuws,” zei Poetin. “Hoe paradoxaal het ook lijkt, maar dit is iets wat we in Rusland hebben gezien. Het gebeurde in ons land al eerder na de revolutie van 1917, de bolsjewieken volgden de dogma’s van Marx en Engels.

Ze verklaarden ook dat ze de traditionele levensstijl, de politieke, de economische levensstijl en het begrip zelf van de moraal, de basisprincipes voor een gezonde samenleving, zouden gaan veranderen.

Het werd bejubeld als de mars van de vooruitgang. En het was zeer populair over de hele wereld en het werd door velen gesteund, zoals we zien, het gebeurt nu.” Kijk:

“Overigens waren de bolsjewieken absoluut intolerant tegenover andere meningen, anders dan die van henzelf,” vervolgde Poetin.

“Ik denk dat dit u moet herinneren aan iets wat nu gebeurt. En we zien wat er gebeurt in de westerse landen, het is met verbazing dat we de praktijken die Rusland vroeger had en die we in de verte achterlieten, de strijd voor gelijkheid en tegen discriminatie zien veranderen in een agressief dogmatisme op het randje van absurditeit, wanneer grote auteurs uit het verleden, zoals Shakespeare, niet meer worden onderwezen op scholen en universiteiten omdat ze zijn aangekondigd als achterlijke klassiekers die het belang van geslacht of ras niet begrepen.

In Hollywood zijn er folders die je eraan herinneren wat je moet doen in de bioscoop, in de films, hoeveel persoonlijkheden en acteurs je hebt, wat voor kleur, wat voor geslacht, en soms is het zelfs strenger en strikter dan wat het Departement van Propaganda van het Centraal Comité van de Communistische Partij van de Sovjet-Unie deed,” zei hij.

  Een handvuurwapen tegen de Nieuwe Wereldorde

“En de strijd tegen racisme, wat een verheven doel is, verandert in een nieuwe cultuur, cancelcultuur, en in omgekeerde discriminatie, racisme op de kop. En het drijft mensen uit elkaar, terwijl de echte strijders voor burgerrechten juist probeerden die verschillen op te heffen.

Ik vroeg mijn collega’s om dit citaat van Martin Luther King te vinden, en hij zei: ‘Ik heb een droom, dat mijn vier kleine kinderen op een dag zullen leven in een natie waar ze niet zullen worden beoordeeld naar de kleur van hun huid, maar naar de inhoud van hun karakter.’ Dat is een echte waarde.

En ik zou willen zeggen dat dit niet iets nieuws is, en in de jaren ’20 en 1920 kwam de Sovjet-couture Tagore met de zogenaamde ‘Newspeak’, en ze dachten dat ze daarmee een nieuw bewustzijn opbouwden en met nieuwe waarden kwamen, en ze gingen zo ver dat we tot op heden de gevolgen daarvan voelen,” besloot hij over de kwestie.

“Er gebeuren monsterlijke dingen wanneer je kinderen van jongs af aan leert dat de jongen gemakkelijk een meisje kan worden en je hen deze keuze, deze keuze oplegt. Je duwt de ouders opzij en laat het kind beslissingen nemen die hun leven kunnen verwoesten. En als we het beestje bij de naam noemen, is dit bijna een misdaad tegen de mensheid en dat allemaal onder de vlag van de vooruitgang, terwijl sommige mensen dat gewoon willen doen.”

Poetin maakte de opmerkingen tijdens een plenaire zitting van de 18e jaarlijkse bijeenkomst van de Valdai International Discussion Club in Sochi, waar het onderwerp “Global Shake-up in the 21st Century” was.

  Slimste man ter wereld bekritiseert anti-blank "wereldwijde bezettingsregime"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Studie toont aan dat mensen met een laag IQ “veel meer kans” hebben om “woke” te zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVoormalig VN-directeur slaat alarm: Wereldwijde Elite zijn allemaal pedofielen
Volgend artikelEen nieuwe studie wijst op een plotselinge en aanhoudende stijging van het aantal sterfgevallen en doodgeborenen in Duitsland vanaf april 2021
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. 😊 Ik ben blij verrast met deze uitspraak van Poetin, exact wat er aan de hand is.

  Denk dat het handig is deze in kranten af te drukken in Rusland. Binding met en tussen volkeren in Rusland is, zeker nu essentieel.

  De Bolsjewistische wijze is de weg waarop het doel wordt bereikt.
  Een totalitaire macht structuur.
  Gesponsord van belasting geld
  door terrorisme uit Den Haag, Londen, USA, EU : WEF, WHO, VN, NAVO Etc.
  “Belanghebbenden” oa;
  ARTSEN, NL- NSB , BIG FIRMA’S-, PHARMA’S, (GEMEENTE) AMBTENAREN, (R)OVERHEID,

  • Hij heeft zich al vaker in die trant uitgelaten. En hij heeft gelijk, we zien het verval, de decadentie waar de jongste generatie, ben ik bang, niet tegenop gewassen zal zijn. Die Maxima die in een school reclame maakt voor een chip in je lijf “word je zo slim van”, heel fout. De sexualisering van kinderen en ouders die daarin meegaan, ongelooflijk.
   Het gaat om onze vrijheid en menselijkheid, die staan op het spel. Al het andere, dat virus, het klimaat, die oorlog, is afleiding. Maar is ondertussen wel heel schadelijk. Regeringen moeten zorgen voor het welzijn van de bevolking, maar wat er gebeurt is precies het tegenovergestelde. En als je dan kijkt naar het kaliber van de mensen die aan de macht zijn kun je alleen maar ontzet zijn. En die lui verachten.

 2. Met Poetin zou ik wel es een bakkie willen doen. Ik strijk m niet glad, hij zal ook wel zijn streken hebben. Maar ik vind hem op dit moment de meest interigerende leider van al het wereldspul. Hij doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet. Dat mag ik in een mens

  • En POETIN gaat naar DEN HAAG om daar even wat recht te zetten bij RUTTEN met zijn nepnieuws.
   Na dat de RUSSEN EUROPA BEHEERSEN komt er toch weer een nieuwe en mooie tijd aan met normale prijzen op levens behoefde..

   • Kwam vanmorgen in DPG Media msm-vod Het Laatste Nieuws een foto tegen waarin de Turkse president Erdogan met zijn rechterhand het 666-teken maakt.

 3. De lezingen van pres. Putin zijn geweldig goed.
  Al decennia.
  Het begon met de beroemde lezing op Munich Security Council in 2007.

 4. Mispakje niet aan de wokeianen. Bij een manifestatie ten gunste van klassieke waarden of rechtse strekking duiken onmiddellijk extreem fundementaliste Gutmenschen op voor een tegenbetoging die bijzonder gewelddadig zijn.

 5. Ik zal nooit een enorme fan van het land (misschien ook teveel van die nationaliteit om me heen die miljonair zijn, met het bijbehorende gedrag), is me te hard, maar wat hebben ze uitmuntende politici alles wat gezegd wordt krijg je geen speld tussen.
  Hoewel ze er natuurlijk niet slechter van worden, verliezen ze toch de belangen van het volk niet uit de ogen.
  Hier wordt je gewoon uitverkocht, als betalend proefkonijn voor VS pharma, dan “mogen” we wapens leveren maar wel even nieuwe bij de VS MIC bestellen, en als het land dan gierend failliet gaat zal Nederland (Net als Oekkieland) in stukjes en beetjes aan Blackrock & Co. versjachert worden.
  En voor de 60% van de bevolking, ja ik ben: een conspiracy theorist, een anti vaxxer en een Poetin lover, maar een ding ben ik tenminste niet namelijk een dom schaap!

  • Rommelaar,
   Ik ken je niet maar als je gewoonweg probeert onafhankelijk te denken dat is toch prima, soms kom je pas jaren later er achter hoe iets echt geweest is, ik zelf denk autonoom en niet in hokjes maar heb wel duidelijke standpunten over bepaalde onderwerpen, groet aan U van mij, een vrije geest!!!

   • Veel dank Flardinga, het wordt je niet altijd even makkelijk gemaakt om onafhankelijk te denken.
    Maar men is zoals men is en kudde ideeën met als motto omdat hij of zij het doet of die zegt zonder echte bewijzen hebben me altijd afgestoten.
    Ik luister graag naar andere meningen of wat anderen hebben meegemaakt, verruimd je horizon.
    Groeten en hou vol

 6. Ik vertrouw niemand met macht. Want zij dienen allen de zelfde heer. De heer van deze wereld. En wij weten allen wie dat is.
  Maar in deze wereld, zo vervloekt als zij is, spreekt Putin ware woorden. Ik geef hem krediet.

  • Dee,
   Ik heb juist nu hoop gekregen vanwege die nieuwe alliantie o.a. Brics en andere landen die veel meer gaan samenwerken op allerlei wijze en de dollar niet meer gebruiken ondanks dat die landen over van alles verschillend denken, de val van de macht uit de VS, zowel militair als in de financieele wereld is mijn hoop, andere landen en volkeren kunnen zich bevrijden van despoot VS, dat is de weg, een lange weg maar ooh wat hoop ik daarop, je moet ergens hoop uit halen en geloven in een G.d doe ik al heel lang niet meer maar natuurlijk respect voor ieders overtuiging.

   • flardinga
    Ik heb ook enige hoop op de inzet van Putin,maar dat is niet direct voor ons.
    Indirect gaan we eraan als Duitsland en usa bankroet gaan.
    De hoop is er ook omwille van de brics-landen.Zelfs Saoedi-arabie heeft vrede gesloten
    mey Iran!Ik was stomverbaasd.
    Nu willen de arabische liga zich op Israhel richten.
    Nou,die nuclieaire storm staat in het wachtportaal.
    Echt gelovig ben ik niet,maar weet wel dat ik een kind van … ben.

 7. “Overigens waren de bolsjewieken absoluut intolerant tegenover andere meningen, anders dan die van henzelf,” vervolgde Poetin.
  Dus niet alleen communisten,maar nog fascisten.
  Is dat erg?Fie hebben we jier tocj ook?
  Net zoals in Ukraine willen ze oppsitie als PVV en FVD verbieden?
  Smerige fascistische nazaten.
  Go woke ho broke,let maar op ,oorlog is duur

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in