Oh jee! Congreslid Marjorie Taylor Greene (R-GA) hield expliciete foto’s van de seksuele handelingen van Hunter Biden omhoog tijdens de IRS klokkenluidershoorzitting van woensdag.

Twee klokkenluiders van de IRS, Gary Shapley en Joseph Ziegler, getuigden voor de House Oversight Committee over de voorkeursbehandeling van Hunter Biden door de openbare aanklagers, bericht Cristina Laila.

MTG bracht de bewijsstukken mee waarop het criminele gedrag van Hunter Biden met prostituees te zien was, waardoor hij mogelijk betrokken was bij mensenhandelovertredingen.

De Democraten schreeuwden naar Marjorie Taylor Greene toen ze de foto’s omhoog hield.

Kijk:

Marjorie Taylor Greene zei dat Hunter Biden een vliegticket voor een vrouw betaalde, waarschijnlijk voor seks, mogelijk een overtreding van de MANN ACT.

Marjorie Taylor Greene vroeg ook IRS-klokkenluider Joseph Ziegler naar bankgegevens waaruit bleek dat Hunter Biden prostituees betaalde en SARS liet markeren voor mogelijke mensenhandel.

Kijk:

Yikes!

Bekijk de volledige opmerkingen van MTG hier:

Volledig ongecensureerde video:

  Brandon, Rotting in het (Witte) Huis


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Nieuwe seksvideo met Hunter BidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelFrontnieuws filmpscoop – Rusland kan ook het clustermunitie spel spelen & Ongelooflijke beelden van wanhopige strijd om positie in de buurt bij Bakhmut
Volgend artikelDaad van God? Tornado raast door Pfizer-fabriek, vernietigt 50.000 pallets met producten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. De Romeinen kenden toch al het Bacchusfeest waar men zich aan dronkenschap en “andere uitspattingen” uitleeft. En gezien Het Westen te vergelijke is met het Romeinse Rijk in de 4de eeuw is er toch niks meer om van op te kijken (samen met de video van de politie in Brussel gisteren).

 2. toch wel opvallend hoe ‘discreet’ onze altijd ‘kritische’ media zijn als het over een lid van de Biden familie gaat. Moest het om Trump of een zoon van Donald Trump zou gaan, zou het hypocriete mediakot te klein zijn. MSM journalisten zijn de meest onbetrouwbare mensen ter wereld.

  • Dit is toch WW Bekend ,Pa eigen dochter onder de douche, deze beelden, Ter verduidelijking, plaats deze post op mijn fb site en ,valt mij mee, 3 DAGEN BLOK, Bekijk eens Benny Johnson zijn channel, erg duidelijk, En vertel of SHOW hier de TRUMP Familie, behoudens de dan ECHTE LEUGENS, Dit wat wij zien is de RECHTbank.

 3. Toen ze aankwam werd Marjorie Greene zwartgemaakt, verguisd, maar nu blijkt waarom – ze is niet bang om hete hangijzers aan te pakken, en ja, ze is soms verkeerd, maar heel vaak heeft ze goeie ideeen en ze uit die ook! De rest van de angsthazen moet niet van haar hebben, en zeker niet, al die aan de pot met geld hangen !

 4. Mensen het maak niets uit wat deze corrupte zwendelzooi door die USE NAVO VN EU het is een pot nat Tis een criminele illegale stinkende pedofilie en moordenaars zwendel met hun teringzooi waar wij door belazert worden Ursula von der Lijken Biden en de corrupte Media waar het illegale Fake Nieuws vandaan komt Maar de waarheid wordt gewoon verzwegen in die Rioolratten Kartels waar het zo vreselijke stinkt naar drugs en drank MENSEN Door hun die een spelletje spelen met de mensheid zij die het nooitt meer pikken en het zeker nooit meer zullen vergeten door dat illegale kartels waar geen mens op gestemd heeft ( Ursula von der LIJKEN!!!!!

 5. Oke, Hunter Biden was geen lieverdje.
  WAS.
  Volgens berichten is hij in Gitmo opgehangen.
  Maar zelfs al laat men hem zien in honderdduizend pornofilms, dan nog zeg ik,: “sex is een bezigheid met vele variaties en mogelijkheden”. Zolang er niemand naar voren komt die het over verkrachting heeft, of anderszins gedwongen of gechanteerde sex, dan is het alleen maar een geile goser.
  Just saying.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in