Foto Credits: cbs 17 screenshot

Een Pfizer-fabriek in Rocky Mount, North Carolina werd woensdag zwaar beschadigd door een tornado. Ongeveer 50.000 pallets met Big Pharma-producten werden beschadigd.

Een lokaal nieuwsbericht toonde de enorme hoeveelheid verwoesting en merkte op dat er geen ernstige gewonden waren gemeld, schrijft Kelen McBreen.

“Het ging van zonneschijn naar pikdonker,” zei de burgemeester van een nabijgelegen stad. “We zijn gewoon dankbaar dat er geen levens verloren zijn gegaan.”

Volgens WCNC Charlotte “hebben de meteorologen gezegd dat de tornado mogelijk 35 kilometer heeft afgelegd met een muur van puin van 4 kilometer in de buurt van de Interstate 95.”

Een Twitter-gebruiker merkte op: “God werkt op mysterieuze manieren,” omdat veel mensen Pfizer de schuld geven van het veronden van miljoenen mensen wereldwijd via zijn “medicijnen” en vooral de experimentele Covid-injecties.

Een ander Twitteraccount merkte op dat de tornado die de Pfizer-fabriek trof mogelijk een daad van God was en wees op de gelijkenis tussen dit incident en de blikseminslag op een muurschildering van George Floyd in Ohio in 2021.

Er is niet gemeld welke Pfizer-producten er in de fabriek lagen en welke medicijnen er zijn vernietigd.

  Muammar Gaddafi: Ze zullen een virus creëren en het antidotum ervoor verkopen

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

God slaat toe: George Floyd muurschildering verwoest na blikseminslagVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVolledig ongecensureerde video: Woede-uitbarsting als seksueel expliciete foto’s van Hunter Biden omhoog worden gehouden tijdens IRS hoorzitting
Volgend artikelGAAT VIRAAL: Duitse vrouw sleurt klimaatopwarmingsidioot aan haar haar van de weg – TWEE KEER! (Video)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

28 REACTIES

 1. Oh superleuk!! Dat komt door dat geëxperimenteer aan het weer en het firmament. Die parasieten weten van elkaar niet waar ze mee bezig zijn. En nu wordt er een getroffen door het programma van een ander. Hier lig je werkelijk in een kreukel van. Prachtige vondst van FN die mijn dag helemaal goed maakt!

  • Het is wel bijzonder Immortal, het moet meer een hele kleine tornado zijn geweest. Precies de fabriek vernietigd en de auto’s ernaast staan onaangeroerd. Misschien een precisie aanslag op Mnra troep.

  • Maakt niets uit,,,,, von der leyden vergoed de schade wel Ja god straft lang daarna als het leed al is geschied maar toch!!!!!!!! Er zijn nog steeds hordes mensen die trots zijn dat ze gevaccineerd zijn en zich verzetten tegen mensen die het tegendeel bewezen hebben….. maar een ding is zeker we gaan allen eenmaal dood hoe dan ook!!!!!!!!

 2. ,,Het ging van zonneschijn naar pikdonker.”
  De levende wereld is verbonden met de dode wereld; het is één geheel.
  Een tornacadootje van Onze Lieve Heer. Thanks.

 3. En nu moeten de wokies geloven dat er een god is die dit soort dingen regelt, de aarde zelf zal nog van zich laten horen,en voelen.

   • Logica is verbannen sinds deze eeuw.
    Ik geloof helemaal niks meer ik neem bepaalde dingen aan onder voorwaarde.
    En ik heb nooit in een persoon als god geloofd misschien als kind tijdelijk aangenomen.
    Als er zoiets als god bestaat neem ik aan dat alles er onder valt dus ook de zon aarde en zelfs jij.

 4. Lijkt leuk en is het misschien ook wel. Kan een waarschuwing zijn om te stoppen met de experimenten. Maar kan ook een bewust opgezette actie weermanipulatie zijn. Dat schijnt vaker voor te komen dan we ons bewust zijn. In juli 2021 op diverse plekken in de wereld bijna gelijktijdig overstromingen op plekken waar je dat niet verwacht.
  Maar ik ben wel benieuwd naar of en wat er nog meer gaat gebeuren.

  Overigens wat is het effect op korte of langere termijn van het vrijkomen van de inhoud van die producten? Ze komen vrij de lucht in en kunnen worden ingeademd of neerdalen doordat die 50.000 pallets met producten kapot zijn gegaan.
  Denk aan effecten van het treinongeluk in VS bij een plaatsje waarover daar eerder een film was opgenomen? En waar die mensen eerder als figurant hadden meegedaan. Ze kregen vooraf een digitale ID “voor het geval ze het nodig zouden hebben ivm herkenning als er wat zou gebeuren”. Heel “toevallig”.
  We gaan het wel zien. Net als de gevolgen van het experiment door muggen los te laten dat men wil/wilde doen bij Lowlands. Zogenaamd om te kijken welke mensen geworden gestoken. Maar er werd niet bij vermeld dat ook Wageningen geld uit de ruif van Gates heeft gehad om “onderzoek” te doen. En laat Gates nou zeer geïnteresseerd zijn in gemanipuleerde muggen….
  Hebben jullie ook last ervan dat het conspiracy gen steeds verder tot ontwikkeling komt en je steeds meer verbanden gaat zien?
  Toch een fijne dag gewenst!

  • @Klien, tijdens de hevige regenval op 14/15.07.2021 in o.a. Nederland, België & grote delen van Duitsland hadden de Belgische autoriteiten in een eerder stadium de stuwdeuren moeten openen van het stuwmeer bij Eupen (Ostkantons). Pas op 15.07 zijn deze stuwdeuren open gezet met een dramatisch gevolg (dit moest uiteraard de bedoeling zijn), want het normaal kabbelende beekje de Vesdre (Vesder in het Nederlands) veranderde in een woeste stroom, die stroomafwaarts enorm veel schade heeft veroorzaakt in o.a. Pepinster en had 39 dodelijke slachtoffers tot gevolg.
   Met name de Waalse overheid heeft enorme steken laten vallen, want het herstel van met name huizen is nog altijd niet voltooid.

   • En dat die Waalse inwoners de Vlamingen heel dankbaar zijn voor het vele werk!

    De 1ste dag waren huizen al ondergelopen…waarop honderden oproepen waren. Niemand kreeg gehoor!
    ‘ s anderendaags was er in amper 1/2 uur tot 3 meter water! Onmogelijk door gewone regenval!
    Wat een doelbewuste vernietiging….voor rijke vastgoedontwikkelaars??

  • Er is een verschil tussen ‘meer verbanden zien’ en ‘achterdochtig worden’.

   Domme mensen zien geen verbanden. Zeer intelligente mensen zien overal verbanden omdat ze meer feiten onthouden en sneller kunnen denken. Als je ervoor open staat tenminste. Intelligente mensen worden vaak zo in een wetenschappelijke niche geduwd dat ze alleen van hun kleine gebiedje alles weten. En van de rest, uhm, weinig zeg maar.

   Het weer wordt steeds chaotischer doordat de straalstroom in de bovenste atmosfeer die grotendeels het weer bepaald, steeds meer gaat meanderen. Net als bij een straag stromende rivier komt dat door lagere zonneactiviteit. Daardoor krijg je steeds extremer weer op ongebruikelijke plaatsen.

   Er wordt ook gesproken over experimenten om het weer of zelfs aardbevingen te manipuleren. Dat komt omdat de leer van Edison op scholen onderwezen wordt in plaats van Tesla’s leer van magnetische velden dat mensen dit niet begrijpen. De magnetische velden van planeten hebben veel meer invloed op onze aardkorst dan zwaartekracht. Het heelal is magnetisch verbonden door plasmas.

   We denken tegenwoordig alles te weten, maar dat was een eeuw geleden rond 1900 ook al zo. En kijk wat er van alle theorieën van toen nog over is.

   We worden niet geleerd kritisch na te denken op school. We worden klaargestoomd voor de arbeidsmarkt als brave gehoorzame slaven die met de klok leven. Zelfstandig denken en verbanden leggen moet afgeleerd worden. Het is zoals de meester zegt en anders niet.

   Gelukkig had ik al vroeg door dat mijn leraren het zelf ook niet begrepen en maar gewoon hun trucje deden. Als ik de grafiek met de metingen uit het lesboek erbij haalde en vroeg: ik zie hier duidelijk een dalende lijn in de metingen over de laatste eeuwen en u zegt dat het een natuurlijke constante is. Hoe kan dat? Het antwoord, de smoes, was een afleiding: meetmethoden zijn preciezer geworden. Ammehoela: ze zijn nu gekoppeld, ja dan is je ‘constante’ constant.

   Mijn vraag ging buiten het script. Want als de lichtsnelheid niet constant is valt het hele narratief van miljarden jaren bliksemsnel in elkaar. En dus de basis van het verplichte verhaal van ‘evolutie’ in natuurkunde, scheikunde en biologie. En dan komt er een God in beeld. En dat op een christelijke school waar de week begon met gebed…

   We moeten echt met betere antwoorden komen voor onze kinderen en volwassenen.

  • Maakt niets uit,,,,, von der leyden vergoed de schade wel Ja god straft lang daarna als het leed al is geschied maar toch!!!!!!!! Er zijn nog steeds hordes mensen die trots zijn dat ze gevaccineerd zijn en zich verzetten tegen mensen die het tegendeel bewezen hebben….. maar een ding is zeker we gaan allen eenmaal dood hoe dan ook!!!!!!!!

 5. @Klien

  ´Hebben jullie ook last ervan dat het conspiracy gen steeds verder tot ontwikkeling komt en je steeds meer verbanden gaat zien?´

  Ik weet niet wat ik nog nodig zou moeten hebben om de verbanden te (gaan) zien. Alles is slechts bevestiging. Waar ik – bij tijd en wijle – last van heb, is dat zovele anderen het niet (willen) zien. Maar .. so be it en daar heb ik me simpelweg bij neer te leggen. God gaf ons immers een vrije keuze. Er is niets aan te veranderen en alles gaat wat mij betreft zoals het allemaal moet gaan om deze wereld tot een einde te brengen. 🙂

  Maranatha.

  Ook jij een fijne dag toegewenst!

  • Er wordt nooit bij vermeld of de luchtsteun aangevraagd is.

   Leg mij eens uit hoe dit zo precies kan. Gezien de afstand en hoe chaotisch het proces van een hurricane en vooral bliksem is. Hoe leg je uit dat de vacht droog is en het veld bedauwd en de volgende dag de vacht nat en het veld droog? ‘Toeval’ zeggen mensen dan.

   Dit zijn van die tekenen die ik opschrijf voor mijn virtuele kaartenbakje met ’toevalligheden’, met name als ik er net om gevraagd heb.

   • Ron dank voor deze link. Kostte me weer een flink deel van mijn nachtrust. Maar zeker de moeite waard! Had al wel van meer piramides gehoord, maar zoveel nog niet.
    Kreeg recent de titel van een boekje van Radu Cinamar wat bij de info op genoemde site aansluit: Ontdekkingen en geheimen van het Bucegigebergte in Roemenië. Gaat over wat er ondergronds allemaal te vinden is. Schrijver heeft veel ontdekkingen gedaan en beschreven.

    Jammer dat dit leven zo kort is, er is nog zoveel te ontdekken. Is dit bewustzijn er dan ook nog bij een volgend leven…..

    • Ik denk in verband hiermee ook aan de boeken van Van Dänikken: waren de goden kosmonauten?
     Voor wie WIL zien en WIL ontdekken is er alleen op deze wereld al zoveel dat de levenstijd te kort is om het allemaal te behappen en te snappen. Ook wat de grotere verbanden zijn.

   • Ron, wat informatie is daar te vinden. Oa over de hollow earth. Hebben we het dan over de hemel op aarde?! In de bijbel wordt over reuzen gesproken, die er kennelijk nog steeds zijn. Het lijkt op de eeuwig geestelijke ziel/mens die zijn jasje kan afleggen als hij dat wil. Echte liefde voor kids en niet om hen (of hun weefsel) te misbruiken op welke manier dan ook.
    Er gaan steeds meer verbanden voor me open. Het laat me glimlachen en geeft me hoop voor de toekomst. Ook niet weg in deze tijd 🙂 🙂

  • Cornietdus, je spreekt jezelf tegen.

   Religie is afleiding. Hocus pocus. Letterlijk (hoc est corpus). Magisch denken en manipulatie. Terecht dat je daar een afkeer van hebt.

   Toch begin jij erover. Dus je voelt toch aan dat er een oorzaak is die je niet ziet voor de dingen die je waarneemt.

   Wetenschap is verworden tot religie. Het probeert antwoorden te geven over onze oorsprong die de wetenschap niet kan testen of bestuderen. Het is gekaapt tot een alternatieve verklaring die vele malen onlogischer is dan de traditionele basis waar de echte wetenschap op gebaseerd is. Dat er natuurwetten zijn. Dat ze overal gelijk zijn. Dat het te onderzoeken is. Het antropisch beginsel.

   Wij bevinden ons op een unieke plaats in een uniek universum onder unieke omstandigheden die het mogelijk maken het universum en zijn oorsprong te onderzoeken. Die kans is onwaarschijnlijk onwaarschijnlijk exact met onvoorstelbaar kleine toleranties in de balancering van de basis natuurwetten. Dan moet je denken aan een getal met duizenden nullen tegen 1. Wetenschap geeft 1:10^50 aan als absurd, stop maar met tellen.

   Wil jij geloven dat de verklaring dat het universum nooit niks was maar ‘oneindig klein’ een verklaring is voor het ontstaan? Dat is gewoon pseudo intellectuele prietpraat. Waar komen die wetten dan vandaan, die informatie, die balans, die eenvoud? Daar is intellect voor nodig. Het woord universum zegt het al: in één zin uitgesproken.

   Daar zij licht!

   • @Disciplus Simplex
    Waarde gast .
    Je lult in een lus .
    Ik heb aandachtig je draadje doorgelezen .
    Het lijkt wel of je met je duimen op je oksels vanaf een zeep kist staat te oreren.
    Wat zal mij nu boeien of je op deze lesgevende toer tegen een ander praat .
    Ik neem je bewoording en stellingname uit beleefdheid , maar duidelijk uit desinteresse tot mijn corpus delictus . Je neerbuigende hoogmoedige toon zetting is navenant en bij deze naast mij neer gelegd 😐

 6. Nee geen daad van God: Jakobus 1:13 = Laat niemand die een beproeving meemaakt zeggen:” ‘Ik word door God op de proef gesteld.’ Want God kan niet met slechte dingen worden beproefd, en zelf beproeft hij ook niemand daarmee.“ oftewel: God is niet handenwrijvend bezig mensen te straffen. Hij houdt zich daar niet mee bezig. Zou ook raar zijn, want hoe komt t dan dat goede mensen lijden? Dan zou dat ook door God veroorzaakt zijn en zou God onrechtvaardig zijn. ‘Tijd en onvoorziene gebeurtenissen treffen ons allemaal’ zegt de bijbel. Er zijn wel genoeg voorspellingen die duidelijk laten zien dat we in de tijd leven dat God binnenkort gaat ingrijpen op aarde en onrecht zal verwijderen. Laat die elite maar razen; ze gaan binnenkort voor gaas en daar hoeven wij helemaal niets voor te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in