© Thomas Griggs op Unsplash

Laten we ons eens voorstellen dat er een pandemie was, dat de gevallen werkelijk waren, geïdentificeerd door middel van een PCR-test die een virus dat geïsoleerd was werkelijk kon onderscheiden en identificeren. Stel je verder voor dat de gegevens tot stand zijn gekomen door 100% echte gevallen en sterfgevallen, dan zou het pleidooi om de wereldbevolking te vaccineren nog steeds onzinnig zijn, wat dit stuk probeert aan te tonen, schrijft Patricia Harrity.

ZES KOMMA ZES MILJARD DOSES ZONDER VOORAFGAAND INZICHT IN DE GEVOLGEN

Vandaag is 47% van de wereldbevolking gevaccineerd met tenminste één dosis volgens de World in Data, een enorme onderneming in een relatief paar korte maanden, er worden wereldwijd maar liefst 19,23 miljoen doses per dag toegediend, wat neerkomt op een totaal van 6,67 miljard doses . Dit gebeurde zonder voorafgaande kennis van de “klinische gevolgen”, maar onder het mom van een vergunning voor noodgebruik (EUA) werd toegestaan dat dit in sneltreinvaart werd voortgezet.

VACCIN IMMUNITEIT NIET ZO STERK ALS VEREIST

Israël was het eerste land ter wereld dat 69% van zijn 9,3 miljoen inwoners boven de 16 jaar volledig tegen COVID-19 heeft gevaccineerd. De distributie van het Pfizer/BioNTech-vaccin begon in december 2020 en de mensen werden geacht volledig beschermd te zijn een week na het ontvangen van de tweede injectie.

Medio augustus werd echter gemeld dat Israël een van de hoogste dagelijkse infectiecijfers ter wereld had, met een verdubbeling in slechts twee weken tijd tot een gemiddelde van bijna 7.500 gevallen per dag, wat neerkomt op bijna één op elke 150 mensen met het virus. Het Ministerie van Volksgezondheid in Israël meldde dat de doeltreffendheid van 2 doses van het vaccin BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) tegen het voorkomen van COVID-19-infectie 39% bedroeg, aanzienlijk lager dan de proefefficiëntie van 96%. Ook bleek dat de immuniteit afkomstig van het Pfizer-BioNTech-vaccin misschien niet zo sterk was als vereist is.

  15-jarige jongen sterft aan een hartaanval twee dagen nadat hij was ingeënt met Pfizer/Biontech

EEN DIP IN DE BESCHERMING VAN HET VACCIN

Blijkbaar was dit het gevolg van een “dip” in de bescherming van het vaccin rond zes maanden nadat de tweede injectie was toegediend, volgens gezondheidsambtenaren en vervolgens Pfizer. Dit betekende dat tegen augustus de helft van de ernstig zieke patiënten in Israël degenen waren die eerder een dubbele dosis van het vaccin hadden gekregen. In feite was alleen al van half juli tot half augustus het aantal infecties vertienvoudigd, waarbij het aantal gerapporteerde sterfgevallen toenam van 5 in juni tot 248 slechts twee maanden later. Uiteraard was Israël het eerste land met een landelijke boostercampagne waarbij een derde injectie met het Pfizer-vaccin werd aangeboden.

STIJGING INFECTIES NIET GERELATEERD AAN NIVEAU VACCINATIES

Men zou kunnen beweren dat dit zinloos is wanneer men de conclusies van een studie van de Harvard Universiteit in ogenschouw neemt, waaruit blijkt dat de toename van infecties in feite geen verband houdt met het niveau van vaccinatie.

Zij ontdekten dat in 68 landen, waaronder 2947 districten in de Verenigde Staten, het de gevaccineerden waren die een groter risico liepen op COVID-19-gerelateerde ziekenhuisopnames in vergelijking met degenen die eerder waren besmet. Volgens het onderzoeksteam was 60% van de bevolking van Israël volledig gevaccineerd, maar toch hadden zij de hoogste COVID-19-gevallen per 1 miljoen mensen in de 7 dagen voorafgaand aan het onderzoek. Dit was ook het geval in IJsland en Portugal die meer dan 75% van de bevolking volledig hadden gevaccineerd, maar toch meer COVID-19-gevallen per 1 miljoen mensen hadden in vergelijking met landen zoals Vietnam en Zuid-Afrika die ongeveer 10% van hun bevolking volledig gevaccineerd hebben. Hieruit blijkt duidelijk dat er geen sterke argumenten zijn om door te gaan met het toedienen van de vaccins.

AANSLUITING BIJ DE CDC-AANBEVELINGEN

Niet volgens onderzoek dat de stijging van sterfte onder verpleeghuisbewoners onderzocht. Hoewel zij ook deze “dip” of wat zij noemen “een significante vermindering van de humorale immuniteit” (Stimulation of immune response  by activated helper T cells), vonden, van 2 weken tot 6 maanden na de Pfizer BNT162b2 mRNA vaccinatie onder de Emergency Use Authorisation (EUA). Zij erkenden dat er dringend behoefte is aan een beter “inzicht in de klinische gevolgen van de daling”.

  De COVID-19 vaccins creëren "Vaccinverslaafden"

Maar verrassend genoeg, in plaats van toe te geven dat het vaccin niet geschikt was voor het beoogde doel en een stopzetting van de toediening aan te bevelen tot zij dat “inzicht” hebben, bevelen zij in plaats daarvan “opkrikkende strategieën” aan, die volgens hen in overeenstemming zijn met de aanbevelingen van de CDC om de verspreiding van ernstige ziekten tegen te gaan of te voorkomen. Niet zo verwonderlijk als men bedenkt dat de onderzoekers onder meer persoonlijke subsidies hebben ontvangen van Pfizer, de Bill & Melinda Gates Foundation en de National Institutes of Health.

HET YELLOW CARD SCHEMA

Als we de afnemende immuniteit even buiten beschouwing laten, heeft het Verenigd Koninkrijk het Yellow Card Scheme, waarmee gevaccineerden “vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins, of bijwerkingen van medische hulpmiddelen en diagnostica die bij de behandeling van het coronavirus zijn gebruikt, kunnen melden”. Dat alleen al levert cijfers op die ons moeten doen twijfelen aan de veiligheid van het vaccin.

VOORSTANDERS VAN NATUURLIJKE IMMUNITEIT

Op dit moment moet worden geëist dat natuurlijke immuniteit wordt overwogen, en er zijn veel echt belangrijke studies die ons laten zien dat geheugen-B-cellen en geheugen-T-cellen werden gevormd als reactie op een natuurlijke infectie,” aldus Monica Gandhi een arts infectieziekten. De studies één, twee en drie tonen ook aan, zegt ze, dat deze geheugencellen zullen reageren door antilichamen te produceren tegen de varianten in kwestie, wat dus bewijst dat de boosters onnodig zijn. Gandhi heeft een lijst van zo’n 20 referenties over natuurlijke immuniteit tegen covid opgenomen in een lange Twitter thread die de duurzaamheid van zowel vaccin als infectie geïnduceerde immuniteit ondersteunt en zei dat ze in december is gestopt met het toevoegen van papers aan de lijst omdat deze zo lang werd. Er zijn er echter meer, zoals Gandhi zegt in een artikel in het British Medical Journal “de studies bleven maar komen”.

  Booster syndroom: Natuurarts slaat alarm over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderen

Dr. Gandhi’s indrukwekkende verzameling referenties uit haar Twitter feed is hieronder te zien.

T-CEL IMMUNITEIT NA 17 JAAR NOG STEEDS STERK

Door slechts één van de referenties te selecteren komt de studie “SARS-CoV-2-specific T cell immunity in cases of COVID-19 and SARS, and uninfected controls” naar voren, waaruit blijkt dat, hoewel antilichamen afnemen, de T-celimmuniteit van degenen die in 2002-03 van een SARS-infectie zijn hersteld, 17 jaar later nog steeds sterk is, wat aantoont dat T-celimmuniteit tegen coronavirussen lang duurt. Gandhi verwijst zelfs naar een artikel dat aantoont dat 32 mensen tussen 91 en 101 jaar die de grieppandemie van 1918 overleefden, 9 decennia later nog steeds geheugen-B-cellen hadden die neutraliserende antilichamen tegen die stam konden produceren!

Desondanks worden deze studies ten gunste van natuurlijke immuniteit niet in overweging genomen door onze regering en tot op de dag van vandaag worden de vaccins niet alleen toegediend, maar zelfs verplicht gesteld.

Waarom accepteren mensen dan nog steeds dat vaccinaties de enige manier zijn om een “pandemie” te voorkomen, afkomstig van een paar onbetrouwbare wetenschappers, terwijl andere wetenschappers kunnen aantonen dat de meesten van ons een volkomen adequaat immuunsysteem hebben? Zelfs degenen die het COVID-19 narratief geloven, moeten zich dit afvragen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen van de Covid-vaccinaties. Wat is er nu eigenlijk aan de hand?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Judy Wilyman: “Dokters zijn medeplichtig aan misdaden tegen de mensheid”
Volgend artikelCéline Dion annuleert concerten wegens “ernstige en aanhoudende spierspasmen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. De macht van het grote geld. Wetenschappers besteden meer tijd aan het binnen harken van “geld voor onderzoek” waarvan dan maar een marginaal deel besteed wordt aan het doel waarvoor het beschikbaar is gesteld.
    Resultaat van jarenlang gesjoemel door de grote leugen uit de industrie.

  2. Niet 1 vaccin heeft ooit geholpen om jouw gezondheid te bevorderen, zolang er onnatuurlijke, chemische samenstellingen en zware metalen in die vaccins zitten, wat niets anders is dan gif is voor ons lichaam. Met vergif maak je niemand gezond. Net als virussen zijn niets anders dan een aanname, maar die zijn nog nooit door iemand in pure vorm waargenomen of geïsoleerd en opgekweekt en getest of het überhaupt over draagbaar is en die testen tig keer herhaald heeft of het constant het zelfde resultaat had. Als niemand dit ooit heeft gedaan, wat meet een PCR test dan en wat zit in het vaccin dan? Wat wel bekent is dat de PCR test jouw DNA afneemt en dat het in een databank komt. Wat illegaal verkregen wordt, omdat het niet bij de test wordt uitgelegd. De zogenaamde uitslag is afhankelijk van de politieke voorkeur. Dus met andere woorden hebben we een politiek correcte test, die jouw DNA ontfutselt onder valse voorwendselen. En het vaccin is een intelligentietest, die je pas neemt als jij in de propaganda verhalen van de regeringen en media gelooft en zelf te lui en te gemakzuchtig bent om het zelf uit te zoeken over hoe en wat. Of te meegaand bent zodat je bij de groep kan blijven of dat geld belangrijker vindt dan je gezondheid bij dwang van je werkgever en je eigen rechten niet kent. Want het ligt er zo duidelijk bovenop dat hier een goed georganiseerde zwendel aan de gang is, die de mensheid wil uitroeien en/of robotiseren om zo de menselijke transhumaan tot stand laten komen. De mens wil altijd zijn territorium vergroten en zo macht over andere willen krijgen. Met dit vaccin geef jij je letterlijk vrijwillig weg aan een ander, zonder dat jij het beseft. Mensen die zich zelf willen blijven, blijven ver weg van de PCR testen en het vaccin. Maar dat wordt niet met dank afgenomen door de rest, want dan ben jij niet manipuleerbaar genoeg om je te onderwerpen aan de medische zwendel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in