In Taiwan zijn meer mensen gestorven aan het vaccin dan aan het virus. Volgens NTD News zijn 865 mensen overleden aan de giftige Covid-19 injecties, terwijl 845 sterfgevallen zijn toegeschreven aan Covid. Er zijn vier vaccins die in Taiwan worden aangeboden: Pfizer, Moderna, AstraZeneca en het Taiwanese eigen vaccin, Medigen. Meer dan 600 sterfgevallen werden in verband gebracht met de AstraZeneca-prik en bijna 200 met de Moderna-prik.

NTD rapporteert:

In Taiwan is het aantal mensen dat overlijdt na hun COVID-19 vaccinatie hoger dan het aantal sterfgevallen door het virus zelf.

De Taiwanese gezondheidsautoriteiten zeggen dat vanaf maandag het aantal sterfgevallen na vaccinatie 865 bedroeg. Terwijl het aantal sterfgevallen als gevolg van het virus op 845 staat.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Varken levend geslacht en gevlamd op parkeerplaats – Migranten BBQVolg Frontnieuws op Telegram

  STUDIE: COVID-vaccins veroorzaakten wijdverspreide schade bij Noorse kinderen, waaronder anafylaxie, myocarditis, gezwollen lymfeklieren, blindedarmontsteking
Vorig artikelDe netwerken die de pandemie hebben gecreëerd
Volgend artikelBritse begrafenisondernemer John O’Looney: Sterfgevallen stegen met ‘300%’ na Covid-vaccin
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in