De opperbevelhebber van de Russische marine zei vanavond dat zijn regering “salvo’s raketten zal lanceren vanaf onderzeeërs… in de neutrale wateren van de Stille Oceaan, relatief dicht bij de kust van de Verenigde Staten, uitgerust met imitatiekernkoppen.”

De datum van deze “oefening” is nog niet bekend, schrijft Hal turner.

Dit is de reactie van Rusland op het feit dat de Verenigde Staten B-52’s tot op 16 kilometer van Russisch grondgebied (een eiland in de Oostzee) hebben gestuurd, waar zij eerder deze week hebben geoefend met de lancering van nucleaire kruisraketten op Sint-Petersburg, Rusland. Over dat incident, eerder deze week, werd HIER bericht.

Van het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken: “Wij dringen er bij de Verenigde Staten op aan om na te denken over de gevolgen van hun steeds agressievere acties die een directe militaire confrontatie met Rusland inhouden.”

De dingen worden niet beter, mensen. Ze worden veel erger.

Maak het goed met God.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

Bereid u NU voor op een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Het Witte Huis geeft toe dat landen wereldwijd de Amerikaanse dollar weigeren - "Overschakelen op nationale valuta is een schending van de rechten van Amerikaanse burgers"
Vorig artikelEen 32 miljoen dollar kostende VS drone die onherroepelijk in zee wordt begraven, zegt veel over een falend imperium
Volgend artikelHet begrijpen van de schaal en wreedheid en de mondiale belangen van de oorlog in Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

  • Nee, Poetin valt niet zomaar aan, heeft hij nooit gedaan, gaat hij nooit doen. Hij is slim en denkt vele stappen vooruit, je kunt hem vergelijken met een meesterschaker. Hij wil wereldwijde samenwerking en een bloeiende economie en gaat niet zomaar een afzetmarkt wegvagen.

 1. Goeie zet van Rusland als ze dit gaan doen! Dat zal de mensjes aan de top van USA wel aan het denken moeten zetten. Als ze echt Rusland aan gaan vallen is het binnen 5 minuten klaar met USA, dan vliegen er honderden of duizenden kernraketten richting USA en is er één diepe smeulende krater over. Rusland is de sterkste macht ter wereld, roep ik al jaren. Ze hebben in Oekraïne nog altijd nog geen 5% van wat ze aan legercapaciteit hebben, ingezet. Poetin heeft nog vele megatroeven achter de hand. Maar dat willen de simpele zieltjes aan de top van EU en USA niet zien en geloven, die denken echt dat ze wat te vertellen hebben in de wereld en denken echt dat Rusland vooral verouderd materieel heeft… Think again…

 2. Waar ik mijn verstand echt niet omheen kan wikkelen is dat het Russische militaire commando geen onderzeeërs afgeladen met Poseidon nucleaire torpedo’s net buiten de territoriale wateren voor de kust van New York City rustig afwacht op het commando gáán.

  • Tja wie zal het zeggen, wij weten nog geen 5% van wat er wereldwijd gaande is. Weet jij veel, misschien ligt er wel zo’n ding. Wij weten niks !!

   • Discobol maart 18, 2023 at 13:04

    Juist Discobol “wij” zijn net zoals Champinons “we” worden in het donker gehouden en met stront gevoerd, nu ook weer een actie van zgn. vrijheidslievende minkukels die een Russische gehavende tank door Nederland reist als symbool van Russische agressie. Luid ratelend zakken kettingen op de zwaar beschadigde Russische tank, als een grote hijskraan hem op zijn plek takelt op het pleintje voor het Vrijheidsmuseum in Groesbeek.

    • ze zouden beter leopardtanks gebruiken…
     de russen moeten ze, poolse crews inbegrepen, met de regelmaat van de klok uit de modder trekken…
     komen die ‘ratelende’ kettingen ook nog’s goed van pas :p

    • @Adriaan… “wij” zijn net zoals Champinons “we” worden in het donker gehouden en met stront gevoerd’

     Hahahaha… bedankt… hier heb ik hardop om moeten lachen. Deze ga ik vaker gebruiken.

  • Je hebt teveel naar John Wayne in de westerns gekeken. Het Russisch Chinees blok is uitermate beheerst en laat niet in zijn kaarten kijken. Aan zo’n show doen ze niet mee want dat zou de Yankees nog hysterischer maken. Zelfs ik herken de tekens van destabiliseren van op alle vlakken van de oud-kolonisators. Voldoende geduldig wachten, het klapt vanzelf ineen.

   • @Lepoudre…

    Ik hoorde Poetin in een toesprak al eens zeggen dat hij het westen helemaal niet wil en hoeft aan te vallen, omdat de inwoners van het westen uiteindelijk zullen ontwaken en hun eigen ‘leiders’ zullen afzetten. We kijken naar een potje schaken op multidimensionaal niveau. Wij zien alleen de dimensie aan de oppervlakte.

    • Het gaat wel die kant uit, ja. Vooral de laatste jaren gaat het snel. Maar van de inwoners van het westen verwacht ik niet veel. Doet mij denken aan een batterij legkippen. En ja, wij zien alleen de oppervlakte, zoals dat bedrogspelletje met de Minsk-akkoorden.

    • Naam:* (We kijken naar een potje schaken op multidimensionaal niveau.) Wat is dat toch met die Russen. Garri Kimovitsj Kasparov zou er jaloers op worden 😉

 3. Er is er volgens de berichtgeving zeker reeds 1 uitgevaren, de Belgorod, vanuit zijn thuisbasis de Witte Zee in……bestemming, wss Atlantische oceaan.

 4. De grootste fout van het Westen is dat ze Rusland op velerlei gebieden onderschatten.
  Het wordt echt eens hoogste tijd dat de VS van zijn kilometershoge troon wordt gestoten.
  God, wat heb ik een hekel aan die natie gekregen.
  Er zijn voor mij maar weinig ‘goede’ Amerikanen. Daartoe reken ik o.a. Johnny Cash en kolonel Doug Macgregor.

  • Source maart 18, 2023 at 15:15

   Naar mijn mening was Johnny Cash de laatste grote Amerikaan, en natuurlijk al degene die zich door dat zooitje psychopatische NeoCons, Deep State hufters en politici “gevangen” worden gehouden, alles goede kwam uit de VS, nu komt alle kwaad uit Amerika n.m.m.

   “Politici zijn de laagste vorm van leven op aarde. Liberaal-Democraten zijn de laagste vorm van politici”

   – Generaal George S. Patton

   • @Adriaan, maart 18, 2023, at 16:01

    Natuurlijk, buiten de twee door mij hierboven genoemde goede Amerikanen, óók degenen die door die smerige Neocons en ‘elitair’ Deepstate/Dumbs zooitje ‘gevangen’ worden gehouden. Daar dacht ik niet zo een, twee, drie aan.

    Wijze spreuk maar o zo waar van generaal George S. Patton👍

 5. Ze hebben gelijk want als er een kernoorlog komt probeerd VS als eerste toe te slaan dus slim dat zij op hun hoede zijn. Ben niet voor Rusland maar ook zeker niet voor ons agressieve beleid al jaren van de NAVO waar de hand van de VS diep in de reet van Europa zit. Alles voor eigen belang en Europa maar dom mee doen. Denk dat de burgers die nu schreeuwen voor nucleair aanval op Rusland straks huilie doen als ze wakker worden door nukes op hun eigen hoofdsteden dat is het geen computer spel meer. Dombo’s. Steeds mmer hoger opgeleiden die zo zijn opgeleid dat ze een eenheidworst zijn geworden die alles dot wat de overheid opdraagd. Te triest voor woorden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in