Er is een video opgedoken waarop Duitse “Leopard-2” main battle en “Marder” infanteriegevechtsvoertuigen te zien zijn op een trein die Polen binnenrijdt, met als bestemming Oekraïne. Dit zijn precies de wapens waarvan Rusland heeft gezegd dat ze de derde wereldoorlog kunnen ontketenen, schrijft Hal Turner.

In de korte video hieronder, opgenomen in Polen op zaterdagochtend 28 januari 2023, is het onmiskenbare beeld te zien van Leopard-2 tanks uit Duitsland op diepladers in Polen. Op de trein bevinden zich ook “Marder” infanteriegevechtsvoertuigen. Kijk hier:

Deze trein werd eerder gezien in Noord-Duitsland, en is hierboven te zien nadat hij Polen is binnengereden.

Onder de munitie die door deze wapensystemen wordt gebruikt, bevinden zich granaten met een uraniumkern; Rusland heeft al aangekondigd dat deze “zullen worden beschouwd als een vuile kernbom die tegen Rusland wordt gebruikt, met alle gevolgen van dien.”

BELONING VOOR EERSTE VERNIETIGING

Een Russische oliemaatschappij heeft publiekelijk aangekondigd dat zij een beloning van vijf miljoen roebel zal uitloven, wat overeenkomt met vijftigduizend Amerikaanse dollars, voor de “First Kill” door een Russische soldaat op een Amerikaanse “M1” of een Duitse “Leopard-2” tank in Oekraïne. Latere vernietigingen van dergelijke wapensystemen leveren een beloning op van vijfhonderdduizend roebel, wat overeenkomt met vijfduizend Amerikaanse dollar.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat is er voor nodig om het Westen het ware (nazi-)gezicht van Banderastan te laten zien?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Oekraïense soldaten tonen Hitlergroet naast afvurende artillerie
Vorig artikelDr. Naomi Wolf: “Covid is een Globalistisch Biowapen” ontworpen om “De wereld langzaam te ontvolken”
Volgend artikelVS sturen Abrams tanks naar Oekraïne: Zal het verschil maken?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Wat moet het vreemde symbool van de Oekraïense strijdkrachten voorstellen? Het lijkt enigszins op een omgekeerd tennisracket.

   • Het is het zegel van de Oekraïense krijgsmacht. De “opstaande messen” moeten vleugels voorstellen voor de luchtmacht en luchtmobiele strijdkrachten. De “vaas” moet een schip voorstellen en daarnaast de gebouwen van de grondtroepen. Je kunt er ook het teken van Baphomet in zien. De geitenkop en de twee hoorns dat het teken is van satan vereerders. Rutte heeft Baphomet boven de deur van zijn werkkamer hangen. Hij heeft het geërfd van Balkenende. Ze laten je midden in je gezicht zien waar ze voor staan en wie ze dienen maar bijna niemand ziet het.

 2. Het Duitse embleem op de pantservoertuigen in de video is het balkenkreuz van de voormalige Wehrmacht, en niet het door de Bundeswehr gebruikte tatzenkreuz…

   • Ik denk dat het vreemd is dat Bundeswehr pantservoertuigen op een trein in Duitsland voorzien zijn van een nationaliteitsembleem dat de Duitsers al tachtig jaar niet meer gebruiken, temeer omdat dit in Duitsland geheid publieke reactie zou opleveren, omdat dit balkenkreuz daar als een broertje van het hakenkreuz wordt gezien.
    Ik denk dan dat er mensen die te dom zijn om het verschil te kennen tussen een balkenkreuz en een tatzenkreuz een video bewerkt hebben…

  • ik heb uw stelling even nagezocht. deze is juist, het balkenkreuz is nu in gebruik bij oekraïne.
   net zoals andere voormalige symbolen van de nazi’s.
   dat zijn de feiten, een verband er in zien mag men zelf doen

   • De Oekraïners gebruiken inderdaad een hoop oude nazi symbolen, vaak in licht gewijzigde vorm, maar ik heb tot nogtoe nog geen Duitse balkenkreuze op Oekraïense militaire voertuigen langs zien komen.
    Maar deze opnamen zouden dus uit Noord Duitsland afkomstig zijn, en das ver van Oekraïne verwijdert.

 3. Benieuwd wat er gebeurt met tankontwerpen van 40 jaar oud op een slachtveld met elektronische oorlogsvoering en de hitte van hun uitlaat van 300l verbrande brandstof per uur

 4. De Poolse staat is diep betrokken in de oorlog; geheel tegen de wil van de bevolking.
  De massamedia zijn in USA handen; en tot nu toe hebben ze poolse betrokkenheid stil gehouden.

  Je kan zien dat de moffen nog steeds nazi’s zijn en de Russen willen provoceren; met hun speciale granaten.
  Kunnen ze over een paar weken weer balken van “wir haben das nicht gewusst”….

  Ik begrijp rationeel niet waarom ze zo afgrijselijk stom en kortzichtig zijn.
  je moet een beer in winterslaap niet porren, en zeker niet slaan met een knuppel.
  Ze SMEKEN om WO3, en DE is het schandknaapje van USA

  RU zal wraak nemen. Op England, op USA, OP Duitsland.
  Eigen schuld dikke bult

 5. Als de Russen gevoel voor humor hebben: ze hebben al een beloning voor het veroveren/vernietigen van een tank.

  Als ze nou eens een beloning uitzetten voor het opblazen of saboteren van de spoorrails in polen?
  Ouderwetse rails: alleen maarde bouten op de bielzen en verbinding stukken eruitdraaien; moderne opblazen.
  Laten we zeggen 25.000$ per boem, komt er nooit meer een trein naar Oekieland…..

  Lijkt me een logisch idee….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in