MDGovpics / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

Een verontrustend onderzoek heeft aangetoond dat mensen die “volledig gevaccineerd” zijn tegen Covid met mRNA-injecties maar liefst 25 jaar van hun levensverwachting kunnen verliezen.

Onderzoekers analyseerden overheidsgegevens van de U.S. Centers for Disease Control and Prevention (CDC), gegevens van de Cleveland Clinic en risicobeoordelingsgegevens van verzekeringsmaatschappijen, schrijft Frank Bergman.

De analyse bracht een verontrustende trend aan het licht die liet zien dat de levensverwachting van mensen die meerdere doses mRNA-prikken kregen, kelderde.

De gegevens van de Cleveland Clinic en het CDC werden geanalyseerd door Josh Stirling.

Stirling is de oprichter van Insurance Collaboration to Save Livess en een voormalig vooraanstaand verzekeringsanalist.

Het onderzoek van de toonaangevende data-expert laat een ongelooflijk verontrustende trend zien.

Uit het onderzoek blijkt dat de gezondheidsschade die wordt veroorzaakt door elke dosis vaccin niet afneemt na verloop van tijd, zoals eerder werd aangenomen.

In plaats daarvan lijkt de schade voor onbepaalde tijd door te gaan.

In feite blijkt uit de CDC All-Cause Mortality gegevens dat elke vaccindosis het sterftecijfer met 7% verhoogde in het jaar 2022 in vergelijking met het sterftecijfer in 2021.

Mensen die slechts één dosis hadden gekregen, hadden 7% meer kans om in 2022 te sterven dan in 2021.

Het onderzoek bevestigde ook dat mensen die niet gevaccineerd zijn niet meer kans hadden om in 2022 te sterven dan in 2021.

De gegevens laten zien dat het sterftecijfer elk jaar dramatisch stijgt naarmate alle vormen van sterfte versnellen.

Het is alarmerend dat het aantal sterfgevallen blijft stijgen ondanks het dalende aantal injecties dat mensen krijgen.

  Dit is de nieuwe strijd voor vrijheid

Het probleem beperkt zich echter niet tot de Verenigde Staten.

De pieken in plotselinge en onverwachte sterfgevallen treffen landen over de hele wereld.

Recente overheidsgegevens uit Australië laten zien dat het sterftecijfer in 2022 5162% hoger was dan in voorgaande jaren.

Een jaar geleden hadden dubbel gevaccineerde Australiërs 10,72x meer kans om Omicron te krijgen dan ongevaccineerden.

Nu is de kans 20 keer zo groot en drie keer of meer gevaccineerden hebben 35 keer zoveel kans, zoals blijkt uit de laatste statistieken van de NSW Health.

Volgens de studie dat gebaseerd is op overheidsgegevens uit Cleveland, is de levensverwachting onder gevaccineerden drastisch gedaald.

In Noord-Amerika is de gemiddelde levensverwachting bijna 80 jaar.

Dit aantal keldert echter voor jonge mensen die volledig zijn gevaccineerd met Covid mRNA-injecties.

De studie toont aan dat het aantal sterfgevallen onder gevaccineerden toeneemt in vergelijking met ongevaccineerden.

Volgens het onderzoek kan iemand die 4 of 5 iinjecties heeft gehad en vandaag 30 jaar oud is, nu verwachten om op zijn vroegst 55 jaar oud te worden.

Dit is een verlies van 25 jaar ten opzichte van de huidige levensverwachting voor ongevaccineerde mensen.

Het nieuws komt op een moment dat het aantal sterfgevallen onder jongeren door kanker, hartziekten, beroertes en andere ziekten blijft stijgen.

Zoals Slay News onlangs meldde, heeft een alarmerend nieuw onderzoek een dramatische toename laten zien van het aantal Covid mRNA gevaccineerde jongeren dat sterft aan turbokanker.

Volgens een nieuwe studie laten officiële overheidsgegevens een schokkende piek zien in het aantal sterfgevallen door turbokanker bij jongeren tussen de 15 en 44 jaar oud sinds 2021.

  Gibraltar, IJsland, Taiwan en Israël schetsen een somber beeld voor de gevaccineerden

In de afgelopen drie jaar rapporteerden artsen een explosieve stijging van het aantal dodelijke gevallen van turbokanker.

Mensen die gevaccineerd zijn met Covid mRNA injecties hebben een hoge incidentie van deze snel ontwikkelende kankers.

Sommige artsen melden dat de kankers zich zo snel ontwikkelen dat hun patiënten binnen een week na de diagnose overlijden.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dwangmedicatie met vaccin moet beslissen of u mag reizenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGeldoverschrijvingen bewijzen dat de Crocus ‘Terroristen te huur’ orders opvolgde van Oekraïne
Volgend artikelWEF verklaart dat pedofilie ‘seksuele geaardheid’ moet worden toegevoegd aan LGBTQ+
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. Als ik zo’n foto zie dan denk ik het is goed dat zulke mensen verdwijnen.

  Heerlijk, hoe eerder ze gaan hoe moeilijk het volk onder controle te krijgen is.

 2. Dat er nu zelfs berichten in de media zijn verschenen dat volgens vage studies hartklachten te wijten zijn aan het open laten staan van de zonwering of aan ‘intermitting fasting’ laat zien dat ze met de meest krankzinnige onzin aan komen zetten zodat men maar niet naar de frankensteinspuitjes gaat wijzen.

  • En toch heeft hij gelijk, hoe bot het ook klinkt. Door die domme schapen zaten/ zitten we met de ellende en krijgt WEF meer en meer macht. Wij waren/ zijn gevaarlijk, gek, wappie, een schandaal. Ik vergeet dat nooit.

   • Deze ellende had hoe dan ook gekomen! Dat de “domme schapen” zich hebben laten misleiden maakt hun ellende zeer persoonlijk, met alle (dodelijke) gevolgen. Dat is niet dezelfde ellende waar wij in zitten!! Hun ellende gaat nog véél dieper, en toch wensen sommigen hier ze nog meer ellende..wtf!! En feitelijk heeft niemand macht over je zolang je dat zelf niet toestaat, ze hebben de macht die je ze zelf geeft. Als iedereen nee zegt is het einde macht!! De vaxxers gaven ons de schuld van alle ellende.. nu geven sommigen hier de vaxxers de schuld van de ellende die wij hebben.. de werkelijke veroorzakers hebben macht zolang sommigen zich nog steeds laten verdelen! Denk daar maar eens over na

    • Maar die machthebbers hebben echt de macht (de gewapende macht)…de basis van het “rechtsysteem”. Dus we kunnen wel denken dat we ze die macht niet geven, zij pakken die macht gewoon en hebben die al gepakt. En hier roepen ze al jaren dat ze het niet pikken en niemand doet wat.

     • Ik snap wat je zegt Guerilla, maar zonder medewerking van het gewone volk, militairen, politie, ziekenhuizen enzovoorts, hebben ze nog steeds helemaal niks. Ze gaan het echt niet zelf uitvoeren, daarom is ooit de strategie “verdeel en heers” bedacht. Het grootste wapen wat ze gebruiken is angstpropaganda en misleiding, als we dat massaal gaan zien is de macht automatisch terug bij het volk. Wie voert dan nog hun campagnes uit? Er zijn daarbij ook veel te veel mensen gekocht en betaald helaas, ik verwacht dat hun blijven kiezen voor geld ipv moraliteit, maar dat zegt wat over hun en daar zullen ze de gevolgen van dragen! Ze hebben ze nul macht over mij in ieder geval, hoe een ander dat ziet is aan de ander. Dat betekent niet dat ik geen gevolgen ondervind van hun keuzes, dat betekent wel dat ik hun keuzes niet vrees, hoe rampzalig ze ook zijn. Ik ben een kind van God, thats all i need to know!
      En dat niemand hier wat zou doen is maar een aanname.. misschien doet niemand wat jij eigenlijk zou willen doen.. dat herken ik namelijk wel als ik eerlijk ben. Ook ik wil regelmatig uit onmacht handelen en het liefst het hele zooitje kapot maken.. misschien helpt het om te weten dat ook dat clubje rotte vissen is misleid, door de vader van het geloof dat ze aanhangen: satanisme. En zo werkt de misleiding door tot in alle “lagen” van de bevolking..

 3. Top toch volledig gevaccineerd betekend al 4 jaar onder een steen , ik hoop dat ze recht voor mn neus neervallen , loop ik er met een boogje langs

 4. Laten we hopen dat genezing mogelijk is, ivermectine?? Uiteraard zal de farmaceutische industrie ook daaraan gaan verdienen. Ben blij dat ik de mRNA spuit niet genomen heb.

 5. Ik vraag mij af wat we uit het voorbeeld moeten concluderen: 25 jaar minder of de helft minder?
  Dus stel voor iemand van 50 die normalitair nog 34 jaar voor de boeg heeft: verliest een 4-voudig ingespotene dan 17 jaar (de helft van de resterende levensverwachting van een pure blood) of ook 25 zoals die 30-er uit het voorbeeldje?
  Ik hoop en vermoed slechts 17 immers als het steeds om -25 gaat i.p.v. een halvering dan zou iemand van 70 met normaal een levensverwachting van nog ca. 18 jaar plots nog -7 jaar hebben, zoiets als “u bent op uw 63 al dood, nog voor uw eerste vaccin”. Lijkt me raar. Het lijkt me eerder dat die dan zijn levensverwachting gehelveerd ziet naar 9 jaar.
  Terugkomend op iemand van 50. Als het verband dus is een halvering van je verwachte resterende leeftijd, dan zou die dus 17 jaar verliezen.
  Maar bovenstaande zijn maar bespiegelingen.
  M.i. zeer plausibele (uiteraard) maar feit is dat ik het niet zeker weet. Weet iemand of de studie hier gedetailleerder op ingaat?
  Zelf was ik gelukkig voldoende wakker maar ik vraag me dus af of (voormalige) vrienden, veelal leeftijdsgenoten (zoals voormalige studiegenoten) nu gemiddeld genomen nog ca. 17 jaar te gaan hebben of slechts 9, i.p.v. anders nog ca. 34

 6. Dat is ook precies de bedoeling,alles LOOPT goed volgens schema het van het WEF vernietigings progammma. Opruiming van een groot deel van de niet Elitaire bevolking,geheel volgens de 2030-35 agenda.Bij het WEF streven ze naar een totaal bevolking van ten hoogste 1 miljard,dit zijn hun eigen uitspraken, gedaan op hun bijeenkomsten in Davos. Waarvan de Covid Vaccins slechts een eerste stap ziin,insekten eten is een 2e stap, die we niet kunnen voorkomen omdat het niet natuurlijk niet is verplicht dit op de verpakkingen te vermelden. Uitspraken en beslissingen waar dus ook beeldmateriaal van bestaat. En met volledige medewerking van onze eigen Kabinet en Politici inclusief misdadiger RUTTE en ook de gehele “KONINKLIJKE” familie, aan u de conclusie.

 7. Er staat:

  ‘Het onderzoek bevestigde ook dat mensen die niet gevaccineerd zijn niet meer kans hadden om in 2022 te sterven dan in 2021’.

  Ben ik even blij dat shedding, zo het al bestaat, een te verwaarlozen effect heeft!

 8. 25 jaar weggeveegd van de volledig gevaccineerden… wat is daar mis mee? Waarom moeten de mensen zo oud worden? In de middeleeuwen werd men doorgaans niet ouder dan 40.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in