Screenshot The White House video YouTube

Een moderne nuke past in de kofferbak van een compacte auto. Als miljoenen mensen ongestraft onze grens over kunnen lopen, hoe groot is dan de kans dat we zoiets vangen?” – Sam Faddis, gepensioneerd CIA

Wie was er niet onder de indruk bij het zien van de plotselinge en totale instorting van de Francis Scott Key Bridge nadat de pyloon was geraakt door het containerschip Dali, een paar uur voor het ochtendgloren in de haven van Baltimore? In Amerika’s voortdurende dood-van-duizend-sneden, heeft deze letterlijk een belangrijke slagader doorgesneden, maar het kan wel even duren voordat we weten hoe erg de gewonde kolos die bekend staat als de VS aan het leegbloeden is, schrijft James Howard Kunstler.

Joe Biden kwam snel uit zijn crypte om te verklaren dat de federale overheid de kosten voor het bouwen van de brug zou betalen om het publiek gerust te stellen, zou je denken. Maar misschien was de echte reden om een anders noodzakelijk onderzoek van de crash door de verzekeringsmaatschappij van reder Grace Ocean te voorkomen – omdat juridisch getouwtrek over de verantwoordelijkheid nog meer jaren zou toevoegen aan het al jaren durende geschatte tijdschema voor de vervanging van de brug. En God weet wat ze nog meer zouden kunnen ontdekken over hoe het zover heeft kunnen komen … geruchten over een Oekraïense kapitein aan het roer van de Dali … dingen die de heersende intel blob misschien niet naar buiten wil brengen, vooral gezien de nog steeds vage rol van de gezamenlijke USA-VK black-op blobs in het Moskouse Crocus Theater bloedbad slechts een week eerder.

  Zwarte Democraten Senaat kandidaat's mentor: "Er zal geen vrede zijn in Amerika totdat de blanken hun blankheid beginnen te haten"

De Crocus operatie, begrijp je, was waarschijnlijk de ergste clusterfuck qua Three Stooges operationele procedure in de geschiedenis, omdat vier van de zes overlevende Tajiki-schutters werden ingerekend in een auto op weg naar de Oekraïense grens (waar ze tot zwijgen zouden zijn gebracht, omdat ze er niet in slaagden als martelaars te sterven op de plaats van de misdaad), en inmiddels hun hart hadden opengelegd bij overtuigende ondervragers van de Russische Federale Veiligheidsdienst (FSB) – de conclusie is dat president Poetin wel heel erg boos moet zijn en naar wraak snakt. Was het neerhalen van de FSK-brug de eerste vergelding daarvoor, vroegen veel mensen binnen en buiten Blob Central zich waarschijnlijk af?

Je moet je ook afvragen, wat betreft de ramp met de brug zelf, wat de gevolgen voor de verzekeringssector zijn. Bedenk dat de verzekeringssector een belangrijk radertje is in de machinerie van financiën en bankieren, omdat reserves van verzekeringsmaatschappijen traditioneel worden toegewezen aan zogenaamd veilige staatsobligaties. Iemand liquidaties? Maritieme verzekeringen kreunden al onder de last van al die apenstreken in de Rode Zee, dankzij de raket- en droneaanvallen van de Houthi op de scheepvaart van Westerse burgers. Beven de banken nu harder? Velen in West Civ beefden al voor de FSK brug.

Terwijl het ontzagwekkende schouwspel van de instorting van de brug het land traumatiseerde, deed het ook denken aan de fantastische stroom van tienduizend illegale grensoverschrijdingen per dag, in scène gezet door het “Joe Biden” Homeland Security team. Heb je je afgevraagd hoeveel van die 10.000 illegale grensoverschrijdingen per dag dezelfde soort Centraal-Aziatische mormels zijn die vrijwillig meer dan 150 (tot nu toe) Russische concertbezoekers hebben afgeslacht? Niemand controleert wie ze zijn. Ze betreden gewoon Amerikaans grondgebied, krijgen smartphones, opgeladen bankpassen, lopend contant geld, vliegtuig- en buskaartjes en voila, daar zijn ze morgen in je woonplaats, op zoek naar iets om zich mee bezig te houden. Bedankt, Alejandro Mayorkas!

  VS Verkiezingen 2024 - Twee rechtszaken en één winnaar

Vraag je je af wat voor chaos ze de komende weken en maanden overal van Bangor tot Burbank kunnen aanrichten? (En als je toch bezig bent, denk dan eens aan alle branden in voedselverwerkende fabrieken, treinongelukken en andere mysterieuze beproevingen in het hele land de afgelopen jaren). Bedenk dat alleen al deze week, na de ramp met de FSK-brug, er absoluut niets is gedaan door onze regering om die stroom van talloze potentiële saboteurs het land in te stoppen. De nieuwsmedia hebben het er niet eens over (natuurlijk).

De vooruitzichten zien er een beetje zenuwslopend uit, vind je ook niet? Dingen die in brand vliegen, opgeblazen worden en hier, daar en overal omvallen .,. meer van die duizend sneden die bij elkaar optellen. Heel misschien zal het verdwaasde en verwarde (mogelijk gehypnotiseerde) Amerikaanse publiek, alias de “kiezers”, erachter komen dat “Joe Biden” en de Partij van de Chaos die hem bezit, eigenlijk verantwoordelijk zijn voor de voortdurende ondergang van ons land. Na een bepaald punt – dat nu blijkbaar voorbij is – is pure incompetentie niet langer een plausibele verklaring voor wat je ziet.

Oh, nog iets, kijk uit naar de economische gevolgen van de ramp met de FSK brug. Baltimore is bijvoorbeeld de belangrijkste haven van de Verenigde Staten voor de import en export van auto’s. Ook grondvervoer en grote landbouwbedrijven zijn hier actief. Ook voor grote landbouwmachines, kunstmest, timmerhout, kolen en staal. Er moeten andere regelingen worden getroffen voor de komende jaren, gezien de vrachtwagenverbindingen. Het is vooral een onderbreking voor het vrachtverkeer tussen de mid-Atlantische / New England staten en een groot deel van Dixieland. Het zal van invloed zijn op het transport van fruit en groenten naar de Washington-Boston corridor. Dingen gaan meer kosten en we zitten al in een probleemzone met inflatie. Hoe zal dit elders door een economie donderen die, ondanks de streken van “Joe Biden’s” statistici, actief aan het desintegreren is? De fladderende vleugels van deze zwarte zwaan werpen al een rilling op de inkomende Zypher van de lente.

  Iran verwelkomt de overwinning van Joe Biden

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dagboek beschuldigt Biden van seksueel misbruik van zijn dochterVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: Interview met Syrski – Mobilisatie – De-energisatie
Volgend artikelRussische aanval op NAVO-troepen in Oekraïne zou artikel 5 niet activeren – Duitsland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Vorig jaar voor de kerst is de chinese eigenaar een vrouw van dit boot bedrijf te water geraakt met de auto en verdronken,zogenaamd zelfmoord. Daar stinkt het verhaal al. En je blijft tuimelen in dit bedrijf over de toevallen die daar plaats vonden inclusief hilary clinton die er ee te maken had. De dieper je in dit bedrijf duikt de duisterder het word en ook de duidelijker het word dat men hier al van vorig jaar mee bezig was , een plandemie dus.

  • Toevallig beelden gezien van dit schip in 2015 ofzo, terwijl de kade van een Belgische haven werd kapot gevaren door dit schip….nu een brug kapot..door explosieven, Ik heb ook gehoord dat dit een operatie was vanuit de goede kant…schip zou overgenomen zijn door hackers ofzo …daarna militairen….ik weet niet of dit juist is….Oekraïne/kinderen/bloed…scheepscontainers..de passagiers op de brug waren van tevoren weg gestuurd..zou de duistere kant nooit doen.

 2. In 1977 diende ik bij het leger. Toen hadden we reeds DRAAGBARE atoombommen gedragen door de oude Vietnam veteranen als rugzak 45 kg. Die kofferbak zal dus vandaag zelfs niet nodig zijn.

  • idd, dan moet je echt dit zien, gaat over 9/11 en hoe het mogelijk was, ze praten daar over nuclear demolition, en goed uitgelegd door een Russisch deskundige hoe ze het hebben gedaan en waarom e.d. duurt 4 uur… maar zeer interessant met vele voorbeelden e.d. komt schijnbaar uit 2010.

   aanrader, gaat o.a. over die koffer nuclear bommen, waarvan er destijds 20 oid werden vermist uit de Sovjet tijd (dus incl oekraine e.d.) en waarvan er zeker 3 werden gebruikt dacht ik voor die 3 gebouwen WTC die in stof opgingen en de hitte daar in de grond nog heel wat dagen/weken/maanden oid daar bleef.

   https://archive.org/details/the-third-truth-about-9-11-interview

 3. This fossil bastard and his Satanic handler, Obama, have done everything possible to bring the world to chaos. These two are hell bent to push the world into another war to support their evil cabal in Washington.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in