congerdesign / Pixabay

Verschillende topmedici hebben hun bezorgdheid geuit over de groeiende wereldwijde druk om de euthanasiewetgeving te versoepelen om de “last” van de zorg voor ouderen en gehandicapten te verlichten.

Artsen zeggen dat ze steeds meer onder druk komen te staan om kwetsbare patiënten te beschouwen als “beter af als ze dood zijn,” schrijft Frank Bergman.

Slay News bericht al enige tijd over de verontrustende trend van “hulp bij zelfdoding” wetten die de afgelopen jaren in meerdere westerse landen zijn ontstaan.

Canada, België en Nederland hebben het voortouw genomen en verschillende andere landen en Amerikaanse staten lijken wanhopig om dit voorbeeld te volgen.

Toen landen voor het eerst begonnen met legaliseren, veranderden ze de wetten om een “oplossing” te bieden aan volwassen patiënten die een “ernstige en ongeneeslijke” ziekte hadden die hen veel leed berokkende.

Sommigen zagen de optie van “hulp bij zelfdoding” als een manier om een anders onvermijdelijke langzame en pijnlijke dood te vermijden.

Maar sinds de wetten zijn veranderd, zijn de sluizen opengegaan omdat elk land dat euthanasie heeft gelegaliseerd sindsdien de grenzen van “hulp bij zelfdoding” heeft uitgebreid.

De meeste landen die euthanasie hebben gelegaliseerd, hebben hun wetten versoepeld zodat ook mensen met een handicap, geldproblemen, depressies en zelfs dakloosheid eronder vallen.

Canada is al begonnen met het euthanaseren van mensen met psychische problemen en campagnevoerders dringen erop aan dat de wetten worden uitgebreid naar kinderen en zuigelingen.

Een verslag van het Christian Institute laat zien hoe Canada de “glibberige helling” van euthanasie af is “geskied”.

  Globalist Klaus Schwab riep al in 2016 op tot een implanteerbare microchip voor "globale gezondheid"

“Sinds het legaliseren van de zogenaamde Medical Assistance in Dying voor bepaalde omstandigheden in 2016, heeft Canada al de vereiste afgeschaft dat een persoon terminaal ziek moet zijn,” legt het rapport uit.

Behalve het Verenigd Koninkrijk, wordt de wetgeving voor “hulp bij zelfdoding” nu ook overwogen in Schotland, het eiland Man en Jersey.

Er zijn ook “gezamenlijke pogingen” in Engeland en Wales om euthanasiewetten in te voeren, wat een reactie uitlokt van het publiek.

Experts waarschuwen nu dat de druk toeneemt om ouderen te euthanaseren.

Maar tegenstanders van de globalistische eugenetica-agenda staan voor een nieuwe uitdaging nu de samenleving steeds meer gaat geloven dat sommige mensen gewoon “beter af zijn als ze dood zijn.”

Artsen zeggen dat hun patiënten nu om euthanasie vragen omdat ze bang zijn een “last” voor hun familie te worden.

“Dr. Pia Matthews van de St Mary’s University, die een meervoudig gehandicapte dochter heeft, meldde dat ze te horen kreeg ‘hoe zwaar onze dochter wel niet voor ons is’ en ‘dat we allemaal beter af zouden zijn als ze niet meer bij ons was'”, aldus het rapport.

Ze antwoordde: “Het vastleggen van zulke onnauwkeurige en discriminerende houdingen in de wet zou de opvatting verankeren dat sommige levens, hoe kort ook, het leven minder waard zijn en dat sommige mensen beter af zouden zijn als ze dood waren.”

Het instituut meldt:

“Professor John Keown van de Georgetown University in Washington, D.C., wees op de ‘extreme bezorgdheid’ van een speciale VN-rapporteur dat sommige gehandicapte Canadezen onder druk worden gezet om euthanasie aan te vragen, en voegde daaraan toe: ‘De Nederlanders zijn van de gladde helling van euthanasie afgegleden. Canada is bijna aan het skiën.'”

  De fatale fout van de schapen

Madeline Pavey, voormalig podoloog bij de Britse National Health Service (NHS), verklaarde “ontzet” te zijn toen ze ontdekte dat mensen van in de 60 artsen vertelden dat ze “niet tot last willen zijn.”

Pavey merkt op dat het te gemakkelijk is “om dit soort denken aan te moedigen.”

Het rapport merkt op dat de House of Commons Health and Social Care Select Committee onlangs de vele gevaren van het legaliseren van hulp bij zelfdoding schetste, maar zich niet verzette tegen een wetswijziging.

Die commissie had informatie bestudeerd van rechtsgebieden die hulp bij zelfdoding toestaan en andere zaken zoals palliatieve zorg.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

WEF-geïnfiltreerde Nederlandse regering begint met het euthanaseren van mensen met autisme, handicaps en alcoholismeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne – Wanneer oorlogsdeskundigen geen kaart kunnen lezen
Volgend artikelVideo: Justin Trudeau beeft van angst als woedende menigte ‘F**k You, Trudeau!’ scandeert
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Misschien zijn de beleidsmakers en hun socialistische marxistische vrienden beter af als ze dood zijn!
  Misschien zijn wij zelfs nog beter af , als zij dood zijn!
  Who knows?

 2. Als het gebrainwashte volk hierom vraagt heb ik er geen moeite mee. Die worden nooit meer wakker en zullen altijd slaafs blijven volgen.

 3. Als het allemaal niet zo triest was, zou het bijna grappig zijn; mensen kiezen ‘vrijwillig’ voor de dood omdat het beter is voor de wereld/klimaat/honger/economie etc.
  Het moet niet gekker worden.

 4. “Health minister Ernst Kuipers said the death procedure now is available for “children who are so ill that death is unavoidable and they are expected to die soon.”

  Het zal vooral om prikschade gaan.
  Eerst spuit je ze plat en daarna dood.

 5. Naomi Wolf legt bij Jensen uit wat ze met ons van plan zijn
  Great ResetMens en Dier

  https://www.ninefornews.nl/naomi-wolf-legt-bij-jensen-uit-wat-ze-met-ons-van-plan-zijn/

  Kijk: Arts legt uit hoe de covidprik wordt gebruikt om de menselijke geest te veroveren
  https://www.ninefornews.nl/kijk-arts-legt-uit-hoe-de-covidprik-wordt-gebruikt-om-de-menselijke-geest-te-veroveren/

  Gelekte locatiegegevens van mobieltjes onthullen: 200 mystery guests op ‘pedo-eiland’ van Epstein

  https://www.ninefornews.nl/gelekte-locatiegegevens-van-mobieltjes-onthullen-200-mystery-guests-op-pedo-eiland-van-epstein/

  200.000 jongeren kunnen vanaf nu worden opgeroepen voor dienstplicht: ‘De geesten worden rijp gemaakt’

  https://www.ninefornews.nl/200-000-jongeren-kunnen-vanaf-nu-worden-opgeroepen-voor-dienstplicht-de-geesten-worden-rijp-gemaakt/

 6. Is onze maatschappij echt zo koud geworden dat we de waarde van het leven afwegen tegen economisch rendement?
  Het niveau van een beschaving is onder andere af te meten aan de wijze waarop zij omgaat met hun ouderen.

 7. Artsen slaan alarm over toenemende druk om ouderen en gehandicapten te euthanaseren: “Sommige mensen zijn beter af als ze dood zijn”
  Te beginnen bij:
  Schwab
  Soros
  Gates
  NL overheid en allemaal die meegedaan hebben met de Covid hoax te promoten 🧐🖕💉⚰️

 8. “Sommige mensen zijn beter af als ze dood zijn”

  Als het gaat om de smeerlapperij uit de beerput van de hel wat het Haagsche pluche vervuilt

  ……..mwah……dan ben ik het er niet mee eens.

  Véél mensen zijn beter af als die dood zijn.

  En ja, ik weet zò ook wel dat die rattenplaag graag van ons af wil, en zich op de kwetsbare mens in deze samenleving richt als de uitgehongerde rat in de kooi op de buik van de hoofdrolspeler uit Orwell ’s 1984.

  Ben er inmiddels doodmoe van om hier mee doende te zijn.

  Dit is de eindtijd van alle oude systemen op deze aardkloot, en de ratten vreten straks elkaar op. Stoppen zullen ze niet……..dat kúnnen ze nl niet. Ze zullen straks achterblijven in een uitgevreten kale wereld……..en ik gun ze álles wat ze wensten te scheppen.

  Wij zullen onbereikbaar voor ze zijn in de nieuwe wereld van de vijfde dimensie.

 9. De wereldbevolking moet en zal naar de 500.000.000 slaven gebracht moeten worden volgend het tuig / multimiljardairs / hun schoothondjes.
  Dat was hetultieme doel met de rotprik, maar dat valt die schoften tegen. Nu dus op een andere manier en te beginnen met de oudjes, de useless eaters, volgens dat tuig.
  En natuurlijk zijn er weer regeringen, waaronder natuurlijk de WEF poppen in Den Haag die daar aan mee moeten!! Werken. Geld? Cha? Beiden?
  Het zou me niks verbazen als dat erachter zit. Geen ene flikker hebben ze voor het volk over. Dat mag belasting betalen, moet gehoorzamen, zijn / haar bek houden en vooral hun krankzinnige ideeën uitvoeren.

  • En de politie?? Politie is er alleen om bekeuringen te innen, het is een verlengstuk van de belastingdienst, niets meer en niets minder. We gaan eraan door die stomme kutregels en de kutambtenaren die ze blijven verzinnen!!!

 10. Nadat Rusland vordert met de oorlog tegen het Westen gesteunde nazirijk Oekraïne des te meer keren de Europese lidstaten zich tegen de eigen bevolkingen, feitelijk moet het nog beginnen om de bevolking op energie en water rantsoen te zetten, een dijk doorsteken enfin al deze onaangename dingen dringen ze ons het publiek op, vanaf 1 juli 2018 projectontwikkelaars, aannemers en gemeenten rekening moeten houden met het feit dat nieuw te bouwen bouwwerken niet meer mogen worden aangesloten op het gasnet.

  Kopers de klos: huis klaar, maar gas, water en licht duren nog maanden

  https://www.rtl.nl/nieuws/nederland/artikel/3868576/kopers-de-klos-huis-klaar-maar-gas-water-en-licht-duren-nog

  Terwijl de asielparasieten volop voorrang krijgen, kunnen de jongeren jaren lang op een lijst staan om een sociale huurwoning te krijgen aangeboden, de huizenmarkt zit op slot alleen welgestelden kunnen een over bod doen op een huis.

 11. “Een natie kan zijn dwazen overleven, en zelfs de ambitieuze. Maar het kan verraad van binnenuit niet overleven. Een vijand bij de poorten is minder formidabel, want hij staat bekend en draagt ​​zijn banier openlijk. Maar de verrader beweegt zich vrijelijk tussen de mensen binnen de poort, zijn sluwe gefluister ruist door alle steegjes, gehoord in de zalen van de regering zelf.”

  – Marcus Tullius Cicero

 12. Ik weet het niet AJ, maar ik geloof dat de samenleving steeds senieler of debieler begint te worden. Niks lijkt meer normaal te kunnen gaan. Ik kijk precies een weg in waar ze een fietsstraat gaan maken (achterlijke gekken, er ligt nu een fietspad straks kunnen de fietsers de weg op met auto’s) de borden staan staan er, het zou in maart af zijn. Ik wel wat activiteit van de netbeheerder maar aan de weg moeten ze nog beginnen. Dit geloof je toch niet? Niks lukt ze in de Gemeente waar ik woon, behalve corrupt zijn. Dat kunnen ze juist weer wel heel goed.

  • Gijp april 3, 2024 Bij 15:14

   Zo’n 86 procent is 1 of meerderen keren geprikt Gijp, bijna iedereen in mijn woonbuurt heeft dezelfde gedachten als jij, een stille ramp voltrekt zich met de regelmaat van de klok, de demissionaire overheid, de provincie en de gemeente lakkeien hebben zich tegen ons gekeerd, zijn deze lijp ja ze zijn lijp of spelen het satanische spel mee en blijven zodoende de krokodil voeren in de ijdele hoop dat ze als laatste opgevreten zullen worden, maar ze gaan er ook aan want doden praten niet meer.

  • Beste Gijp,
   Normaal gesproken heeft men ideeën, denken daarover na en vervolgens voeren ze het uit.
   Tegenwoordig heeft men ideeën en voeren ze die uit.
   Het nadenken is niet meer van toepassing.
   Voor eventuele negatieve gevolgen drukt men de snor ( of gaat men naarstig op zoek naar een kleed waaronder het kan verdwijnen)

  • Tja en de politie??? Politie is er alleen om bekeuringen te innen, het is een verlengstuk van de belastingdienst, niets meer en niets minder. We gaan eraan door die stomme kutregels en de kutambtenaren die ze blijven verzinnen!!!

 13. Het lijkt wel wat op Openbaringen 9:6 En in die dagen zullen de mensen den dood zoeken, en zullen dien niet vinden; en zij zullen begeren te sterven, en de dood zal van hen vlieden.

 14. Zal mij benieuwen hoeveel mensen gehoor geven aan de oproep tot dienstplicht ( dat is dwang en bij de wet verboden) ik nagenoeg niemand en terecht, breekt er oorlog ECHT uit en niet die film die wij nu zien dan schijten heelveel mensen zich onder. Die gedachte hun kind of zij zelf moeten naar het front en vechten tegen de good guys ( de Russen) en 100% zullen sterven ( naast de genomen prikjes en boosters) op het slagveld, de Russische krijgsmacht vaagt Europa en Nato en Navo geheel weg ( gelukkig)en dat is een feit.

 15. Ons wordt een schuldgevoel aangepraat dat we überhaupt leven, zeker als je niet meer in het arbeidsproces meedraait. Dit past in het communistische wereldbeeld van onze machthebbers.

 16. Dude….

  “”Pressure to euthanize the elderly” Some people are better off if they are dead” ? Really? How the fuck would You know if they’d be better off dead? If its such a good thing, why don’t YOU go first? You seem to be the expert, so lead us!

  I’m in my 70’s and have seen so much shit and heard so very many lies . Been thru the better days of my life and I do not see things getting any better. Here’s a plan. If the globalists and those pressuring to depopulate the elderly, offer to pay them! I’m willing to go IF I know my family is paid for and taken care of with my willing departure. Nothing more for me to see here, so Im ready to go on.

 17. “Vogelgriep in Texas: grootste Amerikaanse eierproducent sluit tijdelijk zijn fabriek nadat het H5N1-virus bij kippen is aangetroffen”.
  Fikse aardbeving in Taiwan : Negen doden bij de zwaarste aardbeving in Taiwan in 25 jaar, 50 vermisten.
  Samenloop van een aantal factoren ? Of …
  https://www.reuters.com/world/asia-pacific/strong-72-magnitude-earthquake-hits-taipei-2024-04-03/
  https://www.foxbusiness.com/economy/bird-flu-texas-largest-us-egg-producer-temporarily-shutters-facility-h5n1-virus-found-chickens

 18. Ik denk niet dat dit zo een groot succes zal worden als ze denken of willen uitvoeren daarom denk ik dat hun volgende stap er gaat uitzien als een auto verzekering heb je teveel schade met je voeruitg “ziekte en de daaraan de kosten hiervan” zal je verzekering een stuk hoger worden “wordt je een risico geval daarmee zal je pensioen of anderen die in de ziekte wet zitten drastisch gehalveerd worden alleen de rijken zullen wel gevrijwaard blijven in een aparte clausule

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in