Het Oekraïense leger is nog steeds strijdkrachten aan het verspillen om het bruggenhoofd op de oostelijke oever van de rivier de Dnjepr in de regio Kherson onder controle te houden. Russische troepen bestoken de Oekraïense groepering in Krynki, zowel op de westelijke oever als tijdens hun pogingen om de rivier over te steken, bericht Southfront.

Volgens de laatste berichten van het front vernietigen Russische aanvallen nu ongeveer 50% van alle Oekraïense boten die proberen reserves over te brengen naar de oostelijke oever. Volgens het Russische ministerie van Defensie zijn er de afgelopen week 24 Oekraïense boten vernietigd. In totaal verloor het Oekraïense leger ongeveer 510 militairen in de regio.

Beelden uit het gebied bevestigen zware verliezen van het Oekraïense leger. Sommige Oekraïense militairen hadden meer geluk en gaven zich onmiddellijk over aan de Russen nadat ze op de Russische oever waren geland:

Uit beelden die de afgelopen dagen zijn gedeeld, blijkt dat meer Oekraïense militairen minder geluk hadden:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oekraïne: De door het Westen verzwegen dagelijkse en beestachtige terreur, waaronder massamoord op Russen die in Oekraïne wonenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  'Niemand' is bereid zich bij het Oekraïense leger aan te sluiten - soldaat
Vorig artikelMeer landen ondernemen actie tegen Israël nu Europese landen weigeren deel te nemen aan Amerikaanse militaire operatie in Rode Zee – Valse Vlag Gebeurtenis in VS op handen?
Volgend artikelNieuwe “smoking gun” analyse toont dramatische stijging van het oversterftecijfer in verband met COVID-19 vaccins
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Onze F16 komen eraan en dan winnen de oekies…WEDDEN??? (van niet) eens kijken hoelang ze vliegen voordat ze in grijs poeder veranderen!!!

  • Ik las eerder op een govermental website dat ze momenteel slechts 8 piloten in Denemarken aan het opleiden zijn en dat corrupt amerika de monteurs zal verzorgen. De eerste F-16’s staan momenteel in Roemenie overigens.

   Zonde van onze mooie, en toch zwaar verouderde vipers. 🙁

    • Niks bagger. Heb er 20 jaar aan gewerkt. Nog steeds mooie hightech toestellen en super onderhouden maar naar dat corrupte land sturen is het slechtste en gevaarlijkste wat ze kunnen doen. Blij dat ik er niet meer werk anders had ik geweigerd er aan mee te werken.

 2. zij komen amper in de lucht de russen pakken ze nog tijdens het opstijgen zijn het ned f16 ?????????? zo ja geen angst hoor roepen alleen maar paf paf paf

 3. Er wacht een andere saga als de “oekraïnse” F16 van over de grens met Polen komen aangefladderd of terug heen vluchten. Als die effekes gevlogen hebben moet daar lang aan gesleuteld worden en het is heel twijfelachtig of dat mogelijk is in Oekraïne. De VS en Israël hebben een rijke traditie van aanvallen over de grenzen van neutrale soevereine landen onder het voorwensel dat de vijand zich daar schuilhoudt zodat Rusland dan juridisch heel sterk staat.

 4. Oorlogen in oekraine en Gaza moeten zolang mogelijk duuren…allemaal plan van adolf shwab…alleen blinde schaapjes zien dat niet. Over jaartje of 2 is taiwan aan de beurt! Het stopt als WIJ dat zelf willen, aldus m ruthler!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in