Pixabay

Online censoren hebben hun best gedaan om ervoor te zorgen dat het publiek niets hoort over de mogelijke gevaren van COVID-19 vaccins uit de mainstream media of social media platforms, maar naarmate er meer tijd verstrijkt sinds de vaccins voor het eerst werden uitgerold, wordt het bewijs veel gemakkelijker te vinden – en veel moeilijker te negeren. Ruwe gegevens vertellen steeds meer over hoe schadelijk deze vaccins zijn voor de menselijke gezondheid.

Ondernemer Steve Kirsch, die grondige analyses van COVID-19 vaccingegevens op Substack heeft gezet, deelde een schokkend nieuw rapport gebaseerd op Medicare sterftecijfers dat volgens hem onomstotelijk bevestigt dat deze vaccins mensen doden, bericht Cassie B.

Hij legt uit dat bij het maken van een eenvoudige grafiek met het absolute aantal mensen dat elke dag nadat een vaccin is toegediend overlijdt, vergeleken met het aantal dagen dat verstreken is sinds ze de injectie kregen, het aantal overlijdens per dag bij veilige vaccins altijd daalt na verloop van tijd na een initiële periode van 21 dagen direct na toediening van het vaccin.

Bij de COVID-vaccins is het aantal echter een jaar achter elkaar gestegen. Kirsch merkte op dat dit is gebeurd in elk land waarvan hij gegevens heeft verkregen na elke dosis van het vaccin. Hij benadrukt dat dit alleen zou moeten gebeuren als er op de achtergrond iets belangrijks aan de hand is, wat hier niet het geval was.

Kirsch merkte op dat het waarnemen van een positieve helling in deze grafiek gedurende een jaar na vaccinatie “ongekend” is en maar één ding kan betekenen: COVID-19 vaccins doden mensen.

  De intensivering van medische terreur en totalitaire "Covid" maatregelen

Een “verbijsterende” toename van oversterfte

Hij legt uit dat gegevens uit Nieuw-Zeeland over alle leeftijden en doses een sterftetoename van 49 procent laten zien tussen week 5 en 23 – maar het sterftecijfer zou altijd vlak moeten zijn voor veilige vaccins. Hij schreef: “Een sterftetoename van 49 procent in vijf maanden over een populatie van 2M mensen geselecteerd uit 5M mensen in het land is gewoonweg verbijsterend.”

Hij zegt dat hij hetzelfde effect heeft gezien in alle landen waarvoor hij deze gegevens heeft: het Verenigd Koninkrijk, Israël, de VS, Nieuw-Zeeland en de Malediven.

Wat betreft de Medicare-gegevens zou de lijn vanaf dag 28 altijd een neerwaartse helling moeten vertonen, maar dat is niet wat hij waarnam in zijn analyse. In plaats daarvan is de helling positief. Wat het nog dwingender maakt, is het feit dat de gegevens die erin zijn verwerkt afkomstig zijn van een enorme subset; bijna 80 procent van de Medicare-begunstigden heeft ten minste één dosis van een van de COVID-19 vaccins gekregen, volgens de Centers for Medicare & Medicaid Services.

Volgens zijn analyse is dit effect volledig ongekend en is het geen achtergrondeffect. Het is gecorreleerd aan de toediening van COVID-19 vaccins en wordt niet gezien bij andere vaccins, en het gebeurt in meerdere landen. Er is geen andere verklaring voor deze trend in sterftecijfers dan de injecties.

Kirsch schreef: “Ik snap niet hoe artsen dit kunnen negeren; het is glashelder. Het aantal sterfgevallen per dag na de injectie gaat omhoog. Het wordt verondersteld naar beneden te gaan. Je kunt dit niet negeren. Je kunt het niet verklaren.”

  WHO-functionaris geeft toe dat vaccinpaspoorten een zwendel waren om een wereldwijde vaccinatieagenda te bevorderen

Waarom blijven artsen deze vaccins toedienen?

Aan het einde van zijn analyse legt Kirsch uit waarom hij denkt dat artsen de bevinding zullen negeren. Het is een fenomeen dat we al zien sinds het begin van de uitrol van het vaccin, met artsen die beter zouden moeten weten die herhaaldelijk volhouden dat het vaccin volkomen veilig is, ook al weigeren sommigen van hen het zelf te nemen en waarschuwen ze hun families om het te vermijden.

Kirsch legde uit dat artsen gewoon hun brood moeten verdienen en dat degenen die iets durven te zeggen tegen de COVID-vaccins hun baan dreigen te verliezen of dat hun certificering, waar ze zo hard voor hebben gewerkt, wordt ingetrokken.

“Dus het doden zal oneindig doorgaan omdat artsen gemuilkorfd worden. Zo gaat dat nu eenmaal,” klaagde hij.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom vaccinbeschadigden bang zijn om zich uit te sprekenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVideo 18+: Russen vernietigen Oekraïense aanvalsgroepen in Krynki
Volgend artikelDe Houthi’s hebben Biden bij de ballen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Narcistische gelegeheidstrut stookt het vuur op

  Hélène Hendriks onverwacht weg bij Vandaag Inside na positieve coronatest
  JEF WILLEMSEN
  ·
  23 DECEMBER 2023 07:34
  Hélène Hendriks©Screenshot SBS 6
  Hélène Hendriks
  Een onverwachte wisseling van de wacht in de laatste Vandaag inside van het jaar. In eerste instantie zou Hélène Hendriks aanschuiven, maar de presentatrice moest op stel en sprong weg na een positieve coronatest.

  Hélène Hendriks was de beoogde tafelgast in de slotuitzending van Vandaag inside. Niet alleen omdat ze een vaste waarde is op vrijdagavond, maar ook omdat ze vanaf maandag 1 januari De oranjewinter presenteert. Maar de presentatrice schitterde vrijdagavond door afwezigheid.

  Corona
  Wilfred Genee legde uit waarom niet Hélène maar Eveline Stallaart tussen René van der Gijp en Johan Derksen zat. Vlak voor de uitzending had Hendriks in een impuls een coronatest gedaan omdat er wat ophef was over een redacteur die voortdurend liep te hoesten maar negatief testte. Bij Hélène was de uitslag wel positief waarna ze besloot het zekere voor het onzekere te nemen en haar huis te gaan.

  • De Noorse probleemprinses Mette-Marit (1973) is ook positief op corona getest. Dit mens heeft een maal Jeffrey Epsteins pedo-eiland Little Saint James bezocht.

   • Ron Swart december 24, 2023 Bij 10:44

    VI scoort hoog op de ranglijst van goed bekeken TV programma’s in de plandemie tijd was Johan Derksen (lid van de blauwe ogen club) een pleitbezorger van de mRNA vaccines, meerdere malen liet hij weten dat hij trots was op zijn burgerplicht om het zgn. gif te hebben genomen.

 2. Dat huisartsen gewoon doorprikken vanwege hun gezin en hypotheek is kenmerkend voor de verziekte maatschappij. Ik vermijd dan ook ziekenhuizen en huisartsen. Een ziekenhuis is de enige instelling met een eigen mortuarium…. dodelijke omgeving dus. Als je niet wil dat iets je overkomt, moet je gezond leven en geen gekke dingen willen doen.

 3. Angstaanjagende waarheid: Er worden mRNA-vaccins in de lucht gemaakt die rechtstreeks in de longen kunnen worden toegediend zonder dat injectie nodig is

  Onderzoekers hebben een mRNA-vaccin in de lucht ontwikkeld dat een middel biedt waarmee de massa snel kan worden gevaccineerd zonder hun medeweten of toestemming.

  Een team van de Yale Universiteit heeft een nieuwe methode via de lucht ontwikkeld om mRNA rechtstreeks in uw longen af ​​te leveren. De methode is ook gebruikt om muizen intranasaal te vaccineren , “wat de deur openzet voor testen op mensen in de nabije toekomst. ”

  Hoewel wetenschappers deze uitvinding misschien vieren als een handige methode om grote populaties te vaccineren, uiten sceptici duidelijke zorgen over het mogelijke misbruik van een vaccin in de lucht, inclusief de mogelijkheid van geheime bioverbeteringen, een concept dat eerder in de academische literatuur is gesuggereerd. ( bron ). >>>
  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30157295/

  https://expose-news.com/2023/12/22/airborne-mrna-vaccines-are-being-created/

  • Onzin, ze kunnen de duiven niet eens normaal steriliseren… Zonder speciale luchtdichte ruimtes gaat het zo ie zo niet lukken omdat er dan wel een hele hoge concentratie per luchtdeeltje nodig is!!! Mij krijgen zo’n ruimte nooit in!!! Dus geniet van je Kerstboom!!!

 4. Ik maak me er niet zo druk om Adriaan, als je besloten hebt om je niet meer bang te laten maken wordt het leven wat makkelijker. Ik krijg straks ook een paar vaxxers op bezoek. Zolang ze nog niet vreemd ruiken zat ik wel dronken mee worden. Na ze eerst getreiterd te hebben met de vaxx, maar dat hoort erbij.

 5. Laatst een stukje interview gezien van al yazeera met rutte…hij zei met een uitgestreken bek dat als grote nieuwszenders zoals al yazeera of cnn er gewoon niet over berichten, het nieuws niet bij de massa komt. Zo doen we dat.
  Ik hoop dat er mensen zijn die de dossiers over landverraad bijhouden…

  • Curiousmarco december 24, 2023 Bij 13:01

   Dat was te verwachten, Janet had een drie delige YouTube serie gemaakt met de precieze gang van zaken in Wuhan, herinner dat ziekenhuis dat binnen 1 week uit de grond werd gestampt in Wuhan met tralies voor elk raam, jammer weer een waarheidsstrijder ‘gesneuveld’ in de corona Deadpool.

 6. Geld was altijd al een wortel van alle kwaad. Sinds 2020 wordt het wereldwijd bewust ingezet als instrument van het kwaad. We zijn zeer dichtbij het moment dat geld het absolute kwaad vertegenwoordigt: ‘…en het maakt dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken geeft op hun rechterhand of op hun voorhoofd en dat niemand kan kopen of verkopen dan wie het merkteken heeft; de naam van het beest of het getal van zijn naam…’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in