Een Oekraïense blogger heeft niets beters bedacht dan een blog te maken over hoe hij een stuk vlees van een vermeend bot van een Russische soldaat eet. Voor mensenvlees ging hij naar Gostomel, waar hij in een van de tanks beweerde de resten van een soldaat gevonden te hebben (niet de eerste de beste versheid) en besloot die op te eten, bericht Southfront.org.

Later beweerden sommige bronnen dat het de resten waren van een Oekraïense T-64 tank, dat de gek zijn landgenoot had opgegeten.

Het is nog steeds niet duidelijk of het bot echt van een mens was, het enige dat nog in de tank aanwezig was. Feit is dat de Oekraïense knaap beweert dat hij het vlees van een Russische soldaat heeft opgegeten en dat het de mooiste dag van zijn leven was. Hieruit blijkt het werkelijke niveau van de moderne Oekraïense cultuur en de hype die jonge Oekraïense TikTok sterren krijgen door kannibalisme te promoten.

“Het was mooi weer en ik besloot op een tocht te gaan in Gostomel voor trofeeën.
Ik ben in de tank en ik vond… u weet wel, niet zomaar iets heel waardevols, maar iets onbetaalbaars!
Moet u dat eens zien! U zou niet weten wat het is in dit hoopje verbrande rommel. Maar als we goed kijken, zien we dat het een menselijk bot is. Met het vlees van een Russische soldaat!
Hij demonstreert het bot en schept op: dit is een van de mooiste dagen van mijn leven, het is gewoon… ik kan niet eens beschrijven hoe gelukkig ik ben!
Ik heb besloten het bot mee naar huis te nemen om het te verwerken en er in de toekomst een mes van te maken, en het vlees… nou ja, u zult wel zien!
Ik wil pizza!
Kookt het bot: dit gaat nu waarschijnlijk gek klinken, maar het vlees dat overblijft, dat wil ik proberen!
Ik weet hoe het klinkt, maar akkoord, ik zal de eerste zijn die in deze oorlog een Russische soldaat proeft. Het is geen slechte “chivka” (let op: straattaal, betekent eten) denk ik!
Ja, het is vreemd, MAAR… waarom niet!
Hier is wat we hebben, het vlees scheidt al gemakkelijk, dus nu ga ik het van het bot scheiden en leg het vlees op de grill.
Nu gaan we het een beetje grillen en dan gaan we het proberen!
In de top van de gekste dingen die ik ooit gedaan heb, zal dit nu op nummer één staan en ik weet niet eens wat er “beter” zou kunnen.
Goed, ik ga dit eraf halen (van het vuur), want het begint al te branden.
Hier ziet het er zo uit, precies hetzelfde stuk zonder de “enscenering” nu zal ik het posten en dan gaan we het proberen.
Hij pulkt met een mes aan het vlees: hier zit een luchtje aan, zo specifiek, ik weet niet eens hoe ik het u moet uitleggen. Dit is het soort dat ik niet gevoeld heb.
Nogmaals, ik laat dit voor de katten om op te eten, en dat is mijn portie! Ik neem ook nog een toetje!”

  Niet de eerste keer...

Videosegment met een andere blogger, “in principe gebeurt alles voor uw ogen, geniet van uw maaltijd!”

“Zo… laten we beginnen met het hoofdgerecht. Ik heb het water niet genomen, maar dat geeft niet.”
Neemt een stuk vlees, en ruikt eraan: “Nou, het ruikt zo-zo!”
Neemt een hap.
“Slikken…” Lacht: “Nu ben ik officieel een kannibaal! Niet veel walging, ik zou niet zeggen dat het super smerig is. Ik zal het nog eens proberen! Ik bedoel, ik heb er geen afkeer van.
*****, het stuk is gefrituurd! Deze is echt bitter – jakkes!” Geeft het stukje aan de kat.
“Deze was erg bitter, maar dit stuk dat ik eerst at was zachter.”
De kat pakt een stukje vlees van bord, de blogger in verrukking: wow, heb je dat gezien!!!! Goed zo!
Laten we nog zien wat er morgen met mij gebeurt, of ik vergiftigd word of niet, hou daarvoor Instagram en Telegram in de gaten, link in de beschrijving.
Ik geloof niet dat ik iets fout of verkeerd gedaan heb. Ik heb geen mens opgegeten, ik heb een monster opgegeten!
Voor het geval u zegt dat ik niet genoeg gegeten heb of dat het “in scène gezet” is, hier eet ik nog een hapje. Het is net rundvlees, alleen met een smaak van mens. Niet taai, maar het is zo gekookt en twee keer gebakken.”
Eet chocolade: “Gewone pure chocolade. Dat is het lekkerste wat er in de Russische droge rantsoenen zit… Behalve Russische soldaten.” Lacht.
“God, wat kan ik nu veel grapjes maken! Dat realiseer ik me nu pas.”

  Zal BRICS in 2024 een nieuwe wereld lanceren?

Videosegment met een andere blogger: “Ik zou iedereen willen toewensen om alleen gezond, aangenaam, lekker, vers voedsel te eten en natuurlijk een LIKE te zetten, dat kost u niets, nou ja, zoals ik al zei, het is me lief, basisvoedsel.”

“En welke gevolgen mij te wachten stonden na zo’n heerlijk diner kunt u zien in de volledige video op YouTube, als hij daar al niet geblokkeerd is. Als het geblokkeerd is, wacht er dan hier op.
Denk er ook aan (met ironie), dat het allemaal niet echt is en blablabla!”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Video 18+: Resultaat van Russische luchtaanval op groep Oekraïense soldaten – Vreemd gedrag van cameramanVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelChronische tekorten van een paar artikelen momenteel zullen veranderen in chronische tekorten van honderden producten later in 2022
Volgend artikelWereldvoedselzekerheid ernstig bedreigd door Westerse sancties – Wij staan dicht bij een van de grootste hongersnoden in de geschiedenis van de mensheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Wat een onzin, dat bot lijkt nog niet eens op een menselijk bot. Ten tweede, niemand gaat rot vlees eten. Alsof je vlees dagen lang buiten kunt laten liggen en dan daarna opeten. Wat een onzin.

 2. Dat Frontnieuws dit soort onzin publiceren? Is er geen nieuws meer over de laptop van zoon biden ?
  Ik vind het erg stil rond de bidenlaptop. Gevalletje onder het tapijt of zo ? Verbaas me vandaag de dag nergens meer over.

 3. het is een heup gewricht en gezien de structuur van het been onder de kogel is dat niet menselijk. Ten tweede als je verrot vlees vreet wordt je echt ziek en krijg je voedsel vergiftiging en daar is bewerking voor nodig om verrot vlees weer klaar te maken voor consumptie. Dat is vlees wat wordt gekookt en gekookt en gekookt en ontsmet en dan klaar is voor de worstenmakerij. Dit zal eerder een dierlijk bot zijn qua structuur en het lijkt niet op een stuk bovenbeen met de heup kogel eraan van een mens en de structuur van het spierweefsel klopt niet naar die van een mens en dit zal gewoo een varkenbot zijn. iedereen kan wel fake filmpjes maken want waar is de rest van het lichaam dan? 1 stukje bot en de rest mist hmm beetje raar en daarnaast komt kijken als je je eigen soort opvreet je prionenziekte (Creutzfeldt-Jakob) krijgt.

 4. Tis gewoon een eikelig narcistisch gozertje. Zie alleen die zonnebril en de tattoes al… Wel amusant, in zekere in, dit verhaal.

 5. Hebben jullie gehoord dat de nieuwste van de nieuwste wapens vanaf vandaag geleverd worden aan het oorlogsfeest in Oekraiene? Dus met alle zekerheid een enorme business in de wapenhandel gaande daar. Vandaar dat die oorlog zo lekker lang doortreuzelt. Het is een groot testterrein, een oefengebied. Straks valt EU daar ook nog onder… brrrr.

 6. Het zijn m.i.:

  Zieke gebrainwashed weirdo’s, die pro nazie en darkness, Moloch en Baphometvereerders
  zijn. Deze troep komt toch véélvoudig voor in hun land onder die nazie volgers.

  Dit verzwijgt de mainstream media.

  Al is het stoerdoenerij of gun ho, het zijn bezeten zieke geesten welke lijken schennisplegers zijn, onteren van de doden.

  De Bijbel is daar duidelijk over lijkt mij.

 7. Lekker laten opvreten. Gevolg van kanibalisme is een soort van Kreuzfeldt-Jacob. / Z’n brein gaat naar de klote (als het dat al niet was..)

  sciencedaily.com/releases/2003/04/030411071024.htm

  NB: Ooit afgevraagd waar ‘de gekke koeienziekte’ zijn oorsprong vindt?? Niet?? Ga je dan maar es verdiepen in ‘veevoer’. Die dieren vreten letterlijk hun doden soortgenoten!! Voer daarbi nog wat GMO-mais en het plaatje is compleet..

 8. Zal je kind maar wezen
  Maar dit zal hem niet in dan
  worden afgenomen
  al is het groot spraak
  De EU snijd zichzelf in de vingers
  ze lopen als slaafjes achter USA Joe Biden aan! ze vergeten dat hij heel véél belangen heeft in de Oekraïne en ziet een bedreiging in Putin maar pas op drijf hem niet te ver
  Hij heeft nog niet alles in werking gezet Maar wij als burgers zijn hier de dupe van
  Maar het zijn stuk voor stuk Machtswellustelingen
  Ook hier in Nederland geen goed woord voor over wij hadden onpartijdig moeten blijven
  En deze Heren hadden om de tafel moeten gaan zitten
  Maar in de Oekraïne zijn veel partijen
  die ook vraagtekens geven
  En zeker de President van deze staat een Ophitser tezamen met Joe Biden
  Als echt nucleaire wapens worden gebruikt dan breekt de hel los
  dan is de 3de Wereldoorlog een feit
  en zaait dood en verderf
  aan onze kant en de lachende derde
  is China en loopt USA in de pas
  Dat is mijn materie hoop dat ik ongelijk heb

 9. Wellicht dat men eea hierdoor beter begrijpt: Die gasten aan de ’top’ behoren allen – geeneen uitgezonderd – tot een ‘death cult’ / satanisme. Draaien letterlijk alles 180 graden om! Soms ookwel ‘Serpent seed’ genoemd.
  Vraag me af waarom… NOT

  Je ogen moeten al wel behoorlijk geopend zijn btw!

  bitchute.com/channel/OAx0XCP2TC4a/

  henrymakow.com/2022/04/are-many-celebrities-trannies.html

 10. Wat een gek.Maar allez, Oekraieners zijn niet zo slim; ze stemden op een coke snuivende travestiet….en nu hebben ze de oorlog als prijs.

 11. Jammer dat jullie zo’n smerig verhaal plaatsen en óók nog zo uitgebreid. …waar is dit voor nodig?
  Je moet je niet verlagen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in