U.S. Secretary of Defense / Wikimedia / (CC BY 2.0 DEED)

De recente dood van Alexei Navalny, Ruslands top oppositieleider en felste vijand van president Vladimir Poetin, heeft het internet doen gonzen van de theorieën over wat er echt gebeurd is, één mogelijkheid is dat hij stierf door vaccinatie in de Arctic Circle gevangenis, schrijft Ethan Huff.

Een X-account met de naam “Richard” (@ricwe123) beweert dat de “meest recente autopsieresultaten” aantonen dat Navalny, 47, stierf aan “een bloedklonter in het hart”, wat griezelig veel lijkt op wat er is gebeurd met duizenden ontvangers van de COVID-19 “vaccins”.

“Artsen vermoeden dat het werd veroorzaakt door vaccinatie tegen het coronavirus met het Pfizer-vaccin,” twitterde het X-account. “Blijkbaar is Navalny vier keer gevaccineerd.”

Onderaan het bericht van “Richard” voegde X een vakje “Door lezers toegevoegde context” toe waarin werd beweerd dat deze “recente autopsieresultaten” niet echt kunnen zijn omdat “er op dit moment geen autopsieresultaten zijn.” Onder dit bericht plaatste X een link naar een artikel gepubliceerd door The Telegraph (Verenigd Koninkrijk).

Heeft de VS Navalny vergiftigd met mRNA-prikken voordat ze Poetin de schuld gaven?

De eerste gedachte van deze schrijver bij het zien van de bewering was dat Rusland de mRNA-injecties van Pfizer niet heeft gebruikt als onderdeel van zijn COVID-19 “pandemie” reactie. Dit gevoel werd gedeeld door een van de allereerste reageerders op het bericht van “Richard” die vroeg:

“Hoe komt hij aan de mRNA vax? RU heeft ze niet gebruikt.”

Een ander antwoordde dat Navalny “een tijdje in Duitsland was”, wat zou kunnen verklaren hoe hij naar verluidt de mRNA-injecties van Pfizer heeft gekregen, zoals wordt beweerd.

  Studie toont een overwicht aan van potentieel infectiebevorderende antilichamen (ADE) door mRNA-vaccins

Er zijn ook wilde beweringen dat Navalny, toen hij in Duitsland was, vergiftigd werd met Novichok, een zenuwgas dat niemand kan overleven, maar dit slaat ook nergens op aangezien Navalny het overleefde tot hij terugkeerde naar Rusland.

“Als hij was vergiftigd met Novichok, zou hij allang dood zijn,” merkte iemand anders op. “Het feit dat hij wonderbaarlijk herstelde is verdacht.”

Anderen speculeerden dat als Navalny inderdaad vier mRNA-injecties kreeg, zoals wordt beweerd, dit zou wijzen op het Westen – en specifiek de Verenigde Staten – als medeplichtig aan zijn mysterieuze en vroegtijdige dood.

“Dus als blijkt dat de VS hem inderdaad heeft vermoord, zoals velen dachten, wat dan?” vroeg iemand.

“Navalny was een nazi-marionet van het corrupte Westen,” suggereerde een ander, die Navalny “geen held” noemde. “Hij was een oplichter die een Frans bedrijf heeft opgelicht. Naast de COVID-prik, had hij diabetes type 2 en zorgde hij niet voor zijn gezondheid. Zijn populariteit onder de Russische straat: 3%.”

De officiële claim van de Russische regering over de dood van Navalny is dat het weer een voorbeeld is van het “sudden death syndrome”, wat betekent dat niemand echt zeker weet hoe hij zogenaamd is gestorven.

“Toen de advocaat en Alexei’s moeder vanmorgen bij de kolonie aankwamen, werd hen verteld dat de doodsoorzaak van Navalny het sudden death syndrome was,” meldde Ivan Zhdanov, directeur van de Anti-Corruption Foundation.

Navalny’s perschef Kira Jarmysj vertelde de Onderzoekscommissie van Salekhard dat de doodsoorzaak nog niet is vastgesteld, maar dat “het duidelijk is dat ze liegen en er alles aan doen om het lichaam niet af te staan.”

  Waarschuwing dat door het vaccin het komende verkoudheids- en griepseizoen dodelijk kan zijn

De waarheid is dat de wereld waarschijnlijk nooit de volledige waarheid zal weten over de dood van Navalny en waarom het gebeurde, want eerlijkheid is echt moeilijk te verkrijgen in 2024, ongeacht aan welke “kant” je je politiek bevindt.

“De dood van Navalny wordt gebruikt om het verhaal te verkopen van het beginnen van een oorlog met Rusland en het doden van Poetin,” suggereerde iemand anders. “Er is geen sluitend bewijs dat de Russische regering betrokken is bij de vergiftiging van Navalny.”


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Krokodillentranen over Navalny terwijl ze Assange negerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEen opportune dood hypocriet gerouwd
Volgend artikelRusland verwelkomt buitenlanders met ’traditionele opvattingen’: Wat we tot nu toe weten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

13 REACTIES

 1. Afgelopen middag (donderdag) draaide mijn maag zich om bij het kijken naar het Belgische vragenuurtje bij het Belgisch parlement. Er werd 1 minuut stilte gehouden voor de zo populaire Navalny die letterlijk vermoord is door Putin, die op een allesbehalve democratische manier al zijn tegenstanders vermoord en op misdadige manier een ander land, dat volledig voldoet aan de Belgische normen van democratie, waar vrijheden van godsdienst en pers zijn, vrijheden die in Rusland niet mogelijk zijn en daarom moet Rusland nog harder worden aangepakt door nog meer sancties en als het even kan alle tegoeden en dan spreekt men van 450 miljard om die in beslag te leggen. Hierop antwoordde De Croo dat dit wettelijk gezien (nog) niet kan maar dat eraan gewerkt wordt op Europees vlak.
  Het Vlaams belang is vriendjes met Putin en die zullen er alles aan doen om de democratische waarden van België (…) onderuit te halen.
  Die Belgische politici stonden nog harder te liegen dan tijdens corona.
  In juni volgt de afrekening.

  • MATT . YOU ARE COMPLETELY BRAIN WASHED BY THE BELGUM MEDIA.
   HOW CAN YOU BE SO STUPID? YOUR BELGUM GOV. ARE BRAINLESS AND DEVIOUS CLOWNS FROM THE WEF.
   WAKE UP MAN

 2. Een onmiddellijk slachtoffer van het overlijden van Navalny is president Poetin. Immers met verkiezingen in de nabije toekomst valt nu zijn “grootste vijand” weg, nl. iemand, die op een populariteit van om en bij de 1 (een) % in Rusland mocht rekenen. Als we de mise en scène zien onder de navo politici, zien we duidelijk wie er achter zit.

 3. Een crimineel, racistisch persoon sterft en de hele westerse wereld schreeuwt moord en brand maar ondertussen kwijnt hier een man weg in de cel die louter misdaden aan het licht heeft gebracht omwille van het goede. Met de dood van die Navalny is de wereld en stukje mooier geworden.

 4. El caso de las vacunaciones con Armn contra el Covid, puede ser una patraña, por que cuando llegas a vacunarte ya tienen preparada la jeringuilla con la sustancia a inyectar y con el pretexto de que es la vacuna del covid, te pueden inyectar cualquier otro veneno que no sea la vacuna Pfizer de Armn.
  En España ha habido multitud de casos en los que en vez de vacunas les han inoculado suero salino y así justificar que se han vacunado. En otros casos han sido vacunados con Pfizer o Moderna y ahora sufren las consecuencias de esas vacunas con enfermedades raras e incurables y en otros caso han fallecido por culpa de dichas vacunas.
  Pero en el caso Navalny me creo más que en la última vacuna que le han inoculado no era ni Pfizer, ni Moderna ha sido algún veneno de los que no suelen dejar rastro alguno pasados 15 días. Por ese motivo se está demorando tanto la entrega del cadáver a la familia.

  Het geval van vaccinaties met Pfizer-vaccin tegen Covid kan een hoax zijn, want als je aankomt om gevaccineerd te worden, hebben ze de spuit al klaar met de stof die geïnjecteerd moet worden en onder het voorwendsel dat het het Covid-vaccin is, kunnen ze je injecteren met elk ander gif dat niet het Pfizer-vaccin is.
  In Spanje zijn er veel gevallen geweest waarbij ze, in plaats van vaccins, met zoutoplossing werden geïnjecteerd om te rechtvaardigen dat ze gevaccineerd waren. In andere gevallen zijn ze gevaccineerd met Pfizer of Moderna en lijden ze nu onder de gevolgen van deze vaccins met zeldzame en ongeneeslijke ziekten en in andere gevallen zijn ze overleden als gevolg van deze vaccins.
  Maar in het geval van Navalny denk ik eerder dat het laatste vaccin waarmee hij werd ingeënt noch Pfizer noch Moderna was, maar een soort gif dat na 15 dagen geen sporen meer achterlaat. Daarom duurt het zo lang voordat het lichaam aan de familie wordt overgedragen.

 5. Heel jammer dat de MSM alleen maar liegt.
  Navalny was niet populair in Rusland, dit komt vooral omdat hij heel duidelijk een vazal van Amerika was
  Hij kreeg zijn opdrachten rechtstreeks van de cia dat is wel duidelijk.
  Net als de cia de staatsgreep in Oekraïne heeft geregisseerd.
  Men lijdt aan hoogmoed in Amerika.
  Bill Gates zegt gewoon openlijk dat ze weer een pandemie gaan opzetten
  Hillary Clinton verteld lachend dat ze Putin voor de gek hebben gehouden met het Minsk akkoord.
  Zelensky president maken is ook zoiets.
  Een clown die een paar jaar geleden nog naakt op het podium zat om piano te spelen met zijn geslachtsdeel.
  Dat is uitproberen hoe dom de burger werkelijk is.
  Het zou goed zijn als er eens een boek geschreven werd hoe Amerika de WO2 heeft gestart en geregisseerd om op termijn de grondstoffen van Rusland in te pikken.
  Dit is nog steeds bezig.
  Daniel Rothschild gaf rechtstreekse opdrachten aan Hitler, zoals Rusland aanvallen 10 jaar eerder dan gepland.
  Iedereen moet beseffen dat Amerika, Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk de hoofddaders zijn van het onleefbaar maken van de wereld.
  En dit wordt georganiseerd door de rijkste families van de wereld hooguit 1200 mensen die onder de quiliotine thuis horen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in