Het World Economic Forum heeft stilletjes achterdeur toegang gekregen tot miljarden mobiele telefoons als onderdeel van een complot om “zwarte lijsten” samen te stellen van gebruikers die er “politiek incorrecte” meningen op na houden en “wrongspeak” spreken, schrijft Baxter Dmitry.

Volgens een insider van het World Economic Forum zullen deze zwarte lijsten van zogenaamde “deplorables” gebruikt worden om een “sociale kredietscore” aan mensen toe te kennen voordat het sociale kredietsysteem in de komende jaren officieel wordt uitgerold.

Het kwade plan van Klaus Schwab wordt perfect uitgevoerd in Frankrijk, waar Emmanual Macron, waar WEF-marionet de globalistische elite toestemming heeft gegeven om elke Franse burger te bespioneren door de camera’s en microfoons van hun mobiele telefoons aan te zetten – zonder bevelschrift of enige vorm van kennisgeving.

Frankrijk wordt al weken geteisterd door rellen, waarbij duizenden gebouwen zijn verwoest, bibliotheken en musea in brand zijn gestoken en waar het regelmatig voorkomt dat christenen in het hele land worden verkracht en vermoord. De Franse politie en de mainstream media kunnen niet eens bijhouden welke steden volledig zijn platgebrand.

De chaos in Frankrijk komt naar de rest van het Westen. Als iemand denkt dat dat niet zo is, heeft hij waanideeën. Hoe weten we dat de chaos naar ons komt? Omdat het georkestreerd wordt door de elite.

Klaus Schwab waarschuwde ons om ons op te maken voor een bozere wereld en het is nu precies duidelijk geworden waarom hij over een verdeelde maatschappij wil heersen.

De rellen hebben Schwabs marionettenpresident Macron het excuus gegeven om stilletjes de meest invasieve bewakingswet in te voeren die ooit ergens buiten de ergste nachtmerries van George Orwell is ingevoerd.

  Fascisme-deskundige waarschuwt dat "2024 wel eens het nieuwe 1933 zou kunnen zijn" omdat "desinformatie" de opkomst van "extreem-rechtse partijen" in de hand werkt, waardoor Vladimir Poetin Oost-Europa kan annexeren

Het door het WEF gepenetreerde parlement van Frankrijk heeft gestemd voor de goedkeuring van de nieuwe clausule in het wetsvoorstel voor de justitiële hervorming, die de politie toestaat om op afstand camera’s en microfoons in een heleboel met het internet verbonden apparaten voor maximaal zes maanden aan te zetten bij gewone burgers voor “verkeerde gedachten”.

Dit is een exacte kopie van het bewakingsapparaat dat in China wordt gebruikt om sociale gehoorzaamheid en respect voor de communistische centrale regering te garanderen.

Dit zou geen verrassing moeten zijn, aangezien Schwab al jaren het Chinese “sociale kredietscore” systeem prijst en verklaart dat het een model is voor het Westen.

Een “goede score” levert u voordelen op, terwijl een “lage score” u op de zwarte lijst zet – u kunt dan geen fatsoenlijke baan krijgen, geen tickets boeken, geen hotelkamer krijgen… en uw kinderen kunnen niet naar goede scholen. Uw leven kan op elk moment “uitgeschakeld” worden.

Deze toekomst is slechts twee jaar verwijderd voor de burgers van het door het WEF gepenetreerde Frankrijk.

De dunhuidige Macron, die door het WEF werd gekozen, niet verkozen, is al begonnen met hoe hij verder wil gaan, door iedereen te vervolgen die hem beledigt.

Terwijl zijn vrouw iedereen aanklaagt die de resultaten van een drie jaar durend onafhankelijk onderzoek naar haar schimmige geschiedenis durft te publiceren.

Dit is de trieste stand van zaken in een door het WEF gepenetreerd land. Frankrijk is gevallen, en het zal alleen maar erger worden totdat het volk de soevereiniteit van de natie terugwint.

Het is niet alsof Schwab ons niet heeft gewaarschuwd voor zijn plan om privacy uit te roeien en het leven te vernietigen van iedereen die zich verzet tegen de globalistische agenda. Schwab sprak met de Franse media en vertelde Franse burgers dat als ze niets te verbergen hebben voor de globalistische elite, ze ook niets te vrezen hebben.

  Een oorlog over waarden: Hoe de westerse woke-agenda landen in de richting van multipolariteit duwt

Schwab heeft een realiteit voor de Fransen gecreëerd waarin ze constant in de gaten worden gehouden en ze zich allemaal zo goed mogelijk moeten gedragen, politiek correcte taal moeten gebruiken, correcte geslachtsvoornaamwoorden moeten gebruiken en “verkeerde gedachten” helemaal moeten vermijden – anders komen ze op een lijst te staan en zullen ze in de toekomst gestraft worden.

U hebt vast wel eens gehoord van de cancelcultuur, waarin iemand zijn baan, broodwinning en gezin kan verliezen voor iets wat hij jaren geleden op sociale media heeft gezet.

Het WEF gaat nu dit soort macht over iedereen uitoefenen op basis van alles wat ze ooit gezegd hebben binnen gehoorsafstand van hun mobiele telefoon en apparaten.

Dit is precies het soort autoritaire kwaad waar George Orwell ons voor waarschuwde.

En mocht u denken dat dit alleen in Frankrijk gebeurt, denk dan nog maar eens na.

In het Verenigd Koninkrijk leggen politieagenten nu uit waarom ze u kunnen arresteren en opsluiten omdat u de verkeerde geslachtsvoornaamwoorden gebruikt.

Ik weet niet zeker of ik “een goede dag kan hebben” nadat ik met gevangenisstraf bedreigd ben vanwege mijn gebruik van geslachtsvoornaamwoorden.

Het vrije woord wordt niet langer aangevallen, het wordt vertrapt door de laarzen van de globalistische elite.

De globalistische elite plant de aanval op de mensheid al tientallen jaren zorgvuldig. Het kaartspel Illuminati, dat in 1982 werd uitgebracht, voorspelde deze eventualiteit met ijzingwekkende nauwkeurigheid.

De moraal van deze gevaarlijke, nachtmerrieachtige situatie is eenvoudig. Laat het niet gebeuren. Het hangt van u af.

Hier bij The People’s Voice hebben we een maas in de wet ontdekt waardoor Franse burgers zich kunnen onttrekken aan deze Orwelliaanse nieuwe wet. In de kleine lettertjes van de wet heeft het Macron-regime zichzelf verboden om journalisten te bespioneren. Daarom nodigen wij u uit om vandaag nog een legaal geaccrediteerde burgerjournalist te worden bij The People’s Voice!

  Open brief aan het volk: De tijd is nu

Als een van de toonaangevende en snelst groeiende onafhankelijke mediakanalen ter wereld kondigen we met trots aan dat we nu Franse burgers toelaten die zichzelf legaal willen beschermen tegen opdringerige overheidssurveillance door zich te registreren als geaccrediteerd journalist bij The People’s Voice.

Door u snel en gratis te registreren kunt u zich ook als burgerjournalist bij ons nieuwsteam aansluiten en tips, video’s of artikelen naar onze redactiekamer sturen, zodat wij verslag kunnen doen van wat er echt in de wereld gebeurt.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om door te gaan met het onthullen van de misdaden van de globalistische elite, maar we hebben uw hulp nodig. Abonneer u op het kanaal, verspreid deze video wijd en zijd, en sluit u aan bij de People’s Voice Locals gemeenschap voor exclusieve en ongecensureerde inhoud. Ik hoop u daar te zien.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Zijn ze gek aan het worden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVALSE BRAVOURE: Het VK hoopt een oorlog met Rusland te kunnen voeren met slechts 40 TANKS
Volgend artikelDe NAVO-top in Vilnius: Het verlies van Oekraïne, de riskante gok van Turkije en de hachelijke toekomst van de NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. “WEF beveelt regeringen zich voor te bereiden op miljarden “Social Credit-gevangenen” als spionagewetten over de hele wereld worden aangenomen”

  Met behulp van de 5e colonne , zoals hieronder in het filmpje, denk dat de drempel voorspoedig overschreden zal worden.

  Franse moslim geeft racisme en kolonialisme de schuld van de recente rellen, zegt “ze hebben ons 132 jaar lang gekoloniseerd, nu is het onze beurt om uw land te koloniseren”

  https://twitter.com/WallStreetSilv/status/1677271316615909376?s=20

  • Nooit… want het hele rechtssysteem en politie is onderdeel van de terroristen groep. De mensheid moet het ZELF oplossen. Verdeeld zijn we zwak, samen zijn we onverslaanbaar sterk. We moeten slimmer worden en dat gaat gebeuren zodra het echt nodig is.

   • Wat dat betreft zijn we net het Nederlands elftal, te lui en als het echt nodig is dan kunnen we opeens wel voetballen maar dan zijn we daar net een klein beetje te laat mee begonnen en verliezen we alsnog.

    • Het is oorlog en WIJ zijn nog niet eens begonnen om ons op onzichtbare manieren te verzetten en alles te saboteren. Wacht maar tot we doorkrijgen hoe eenvoudig je de vijand tegenwerkt. Het WEF is het slechtste elftal ever, maar ze hebben ons opgesloten in de kleedkamer terwijl ze doelpunt na doelpunt scoren en elkaar op de schouders kloppen… wacht maar tot WIJ ons gaan organiseren en beseffen dat het oorlog is… we kennen ze allemaal bij naam… allemaal… maar zij moeten ons uit data bases zoeken. Wacht maar tot wij de onzichtbare vijand worden! Ze gaan heel hard falen als WIJ eenmaal snappen dat WIJ ongrijpbaar zijn als we eenmaal als slimme soldaten gaan tegenwerken dmv sabotages.

     • Het zou zo maar kunnen! Ik maak me ook voorlopig nog helemaal geen zorgen, niet om mezelf tenminste. Maar als de rest instort ga ik ook mee.

      • Het leven heeft maar 1 uitkomst, de dood. Wees niet bang… wees liefde zolang je leeft. Ze kunnen ons alles afnemen, maar tegen liefde zijn ze machteloos. Er is geen sterkere tegenstander, dan een tegenstander die niet meer bang is.

       WE hebben niks te verliezen, we kunnen alleen maar winnen… de WEF vijand daarentegen, die zijn heel bang voor de dood en het verlies van macht en spullen… daarom willen ze ons alles afnemen en vermoorden, omdat ze heel bang zijn dat wij zoals hen zijn. Dood gaan we zowiezo, leef dus zonder angst om iets te verliezen… leef als een Viking… er is uiteindelijk alleen maar toegang tot Valhalla te winnen. Laat ze de duimschroeven dus maar aandraaien, dat gaat ons dwingen om ons te organiseren en slimmer te worden. Het WEF en haar gekochte macht heeft geen idee wat ze doen, ze prikken de Russische beer, maar ze prikken ook de reus die de mensheid is… die reus slaapt al duizenden jaren en zodra die ontwaakt en uit liefde opstaat, dan is elk leger en elke overheid op aarde machteloos.

       Zet hem op Gijp… we hebben niks te verliezen, WIJ kunnen alleen maar winnen…

 2. Camera’s en spionage spul kunnen slecht tegen spuitbussen zwarte verf, hamers, schroevendraaiers, een betonschaar en vuur. Als dit gebeurt, kunnen de miljoenen wakkere Nederlanders beter stoppen om te luisteren en overal elke avond het eea saboteren. Stickers op zelfscanners, magneten op beeldschermen… och…er zijn ontelbaar veel manieren om heel heel heel lastig te worden. Maar dan moeten de wakkeren wel durven. Beeld je in dat een paar miljoen wakkeren overal met magneten over camera’s en beeldschermen beweegt.

  Allemaal wat preppen zodat we een jaar onafhankelijk kunnen leven, DUMBPHONE uitzetten en in een faraday kooitje stoppen… en dan hele dagen overal shit saboteren. Het feit dat je wakker bent betekent dat je een doelwit bent, dus als we toch doelwitten zijn… dan moeten we dit ook echt als een oorlog gaan zien en ons zodanig organiseren. Onze vijand is overal klaar voor, behalve eenheid en onconventionele oorlogsvoering.

  We moeten hun spel niet meespelen, we moeten ze doof en blind maken met mageneten, hamers, scharen etc… stop met bang zijn, kleine sabotage kan grote gevolgen hebben. Saboteer bijv de NS poortjes van centrale stations of parkeerautomaten, etc… slimme acties. Dat is het mooie van hun digitale wereld, die is best makkelijk lam te leggen. Wij moeten de onzichtbare vijand van de onzichtbare vijand worden. Slimme acties ipv rechtsstreekse confrontatie en demonstraties.

 3. Wat een over the top bullshit, platgebrande steden in Frankrijk.. Verder lezen heeft dan geen zin meer.

 4. Net 2 wkn in de zwaarste baaajes van nederlaagland verbleven met 6 mong0len in 1 verblijf.
  Inc Volledige keuken met messen en vorken.
  Verslaafden die snachts aan je bed staan te ontwennen en moord roepen omdat er een vloedje voor de peuk mist.
  Snachz Met een schrijfregij in je n€k dreiguh te steken en je in de snuit spugen tewijl de dienstdoenden meeluisteren dmv de geplaatst mircofun en dit ook stellen, als we horen schreeuwen horen we dit keek ie naar me
  , maar als je niet om hulp vraagt los jut zelf maar 0p. Moord toch mot je maar om hulup schreeuwuh.

  Waarom ?
  In het jr 21 met verkeerd bewijs geree-uh.
  Automaat vs schakel.
  Geen rechter geen advocaat geen uitspraak niets.
  Zo van straat tijdens werk ladders weg gereedschap weg achter gelaten op straat.
  Aangehouden wegens geen gordel om tijdens parkeren met 10 km pu de algemene veiligheid in gevaar gebracht.
  , 1400 eu per direct voldoen. Na ik 2 x nutzi zei beledeging en boeiuh om 460 extra eutjes.
  Daggie hier ineens in n bussie Naggie daar , snachts 10x de led in je ogen schijnen door t luikie.
  Volgende dag wacht op advocaatje die nooit kwam maar o wat hilarisch onder de kampbewaaksters.
  Hub zonder mededeling bussie in naar de rotste en zwaarste (volgens ingeweide) b@jus van nl

  Pas na twee dgn moguh belluh omdat mm keffer nog allen zat.
  Sleutels en telefun in in beslaggenomuh auto dus gooi maar n raam in moest ik mm maat melden.
  Sleepkosten , instappen en wegrijden kosten.
  Stallingskosten , veredelde parkeerkosten
  BAM 1900 eutjes erbij.
  4 wk de auto niet gebruiken 4 wk geen rijbewijs 4 wk geen inkomsten.
  4 wk op een rubberen met met rubberen kussen in de hittegolf.
  En huisarrest omdat er nog een boete geen verzekering openstaat waarbij ambiance mij een week liet rijden zonder verzekering zonder dit mede te delen en ge ante dateerde een mail stuurde oeps sorry per ongeluk express je heb onze regels niet nagekomen , laat ons je niet zien je weet waar je zonder rechter zonder uitspraak zonder advocaat beland….
  P.i.lely max.
  Eerst ff 1,5 rugge overmakuh zonder inkomsten.
  10,000den eutjes schade voor een geënsceneerde overtreding van verkeers reguls.

  Welkom in de communistische staat der zionazis.
  Niets sociaal aan sociaalisme.

  Laatste comment ooit.
  Schijt land met schijt lafbekken.
  T gebeurde mij , wij,s next?

  • Btw geen strafblad geen crimineel geen drugs drank nix , nooit , gewoon een klussertje op weg naar zn werk.
   Gewoon vreedzaam verzet en wetten ipv regels.
   Tussen d3 grootste en smeerigsten uit de goot.
   Duizenden eutjes schade.
   Ouwe Hond 2 dgn alleen en raam eruit om te redden.
   En onder dreiging verstopt.
   Inkomen weg boete niet voldaan volgende trip in t achterhoofd.

   Mongolen land.
   Lafbekkenland.
   Iedereen mag t zelf gaan oplossen ik kap r mee.
   Gvd jankbekken schijt land.

 5. Het WEF heeft niets te bevelen , ze zijn een bende slangen die overal proberen tussen te mengen. Het zal ertoe komen dat alle 3 lettergrepen organisaties de weg opgaan van hun kaartspel Illuminat zoals de afbeelding voorstelt. Tegen die tijd dat ze iets willen doen is er al lang een parralelle economie ontstaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in