Number 10 / Wikimedia / (CC BY 2.0)

Vergeet nooit, elke dag dat je wakker wordt, dat je eigen regering een plan beraamde om je te vermoorden met een theatrale “plandemie” die was opgezet als een angst-PSYOP om je te overtuigen om in de rij te gaan staan en een experimentele mRNA-injectie te nemen die je lichaamscellen programmeerde om spike-eiwit-biowapens te maken met het beoogde doel om je leven te beëindigen, schrijft Mike Adams.

Als je ook maar iets vertrouwt van wat je regering zegt, doet of eist, dan lijd je ofwel aan het Stockholm Syndroom ofwel aan ernstige hersenbeschadiging en als je het advies van je regering over gezondheid en medicijnen blijft opvolgen, zul je waarschijnlijk snel dood zijn.

Ontvolking is hun doel en vaccins zijn hun wapens. Pandemieën zijn de angstmotor en censuur is hoe ze voorkomen dat mensen bij zinnen komen en de hele poppenkast doorzien.

Bekijk mijn krachtige interview met Andy Wakefield om volledig op de hoogte te raken van vaccins, autisme en de voortdurende misdaden van Big Pharma tegen de mensheid:

Brighteon.com/8a8a572e-eefe-4506-a055-cbe1c740beda


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Mysterie van de “magnetische vaccins”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Officiële gegevens tonen aan dat elke patiënt die in één kliniek werd gevaccineerd "binnen enkele weken stierf"
Vorig artikelNAVO-chef: Oekraïne heeft minstens 40 miljard euro per jaar nodig totdat Rusland is verslagen
Volgend artikelEU begint lidmaatschapsonderhandelingen met Oekraïne
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

 1. Ja, vergeet het nooit en blijf het benoemen dat Mark Rutte en Hugo de Jonge schuldig zijn aan het verminken en vermoorden van u en uw geliefden. Moedwillig en tegen beter weten in. U bent niets meer dan een frikandellen etende idioot niet capabel om zelfstandig na te denken aldus enkele van de doortrapte woorden van uwe volksvertegenwoordiger Hugo de Jonge. Wie weet de postcode van de volksverrader Hugo de Jonge? Wie wil er graag eens op zijn vestje spugen?

  • @Flying Dutchman
   als aanvulling zou ik graag Gerlauf NOS en elke mediageile presentator op het lijstje zien. Als deze objectief waren geweest en hun rug recht hadden gehouden waren er niet zoveel mensen ingetrapt en waren er niet zoveel gezinnen uit elkaar gevallen.

  • De smerige hypocriete en door de globalistische stinkendrijke oligarchische gekochte mainstream media (ook internationaal) hebben de goedgelovige staatsaanbiddende dwazen onder controle.
   Deze mediahypnose is een besmettelijke ziekte die kost wat kost geëlimineerd dient te worden anders betekent het de ondergang van onze maatschappij. Een tegenoffensief is gaande maar nog te zwak. Een sterke omroep als Ongehoord Nieuws is heel belangrijk in dezen. Ieder weldenkend mens zou daar lid van moeten worden om ze sterker te maken.
   Dus LID WORDEN beste mensen, het is niet duur.

 2. Daarom ben ik uit het land van herkomst vertrokken, ergens landelijk gaan wonen, proberen stapje voor stapje zelfvoorzienend te worden, voorraden op te slaan, bewapenen en oefenen, schuilplekken creëren.

  • Niet alleeop zijn vestje spugen maar hem begeleiden netals zijn andere nazi maatjes naar het touwtje netals in 40-45💉=⚰️

  • Mag ik vragen waar je heen bent vertrokken en waarvan je nu leeft?(werk,pensioen,spaargeld)
   Zou zelf namelijk ook graag vertrekken maar waarheen en hoe vind ik werk in het buitenland.
   Allemaal vragen die deze stap belemmeren 😞

   • @Sandra Er is online veel informatie over werken en wonen in het buitenland. anyworkanywhere.com/nl/ is 1 van vele sites. Je wordt vaak nog geholpen met de overstap. Google op “werken in het buitenland Nederlandstalige”

 3. Realiseer me het maar al te goed, heb mensen zijn sterven en ongeneselijk ziek zien worden van de gif prik .
  Voor de covid waanzin deed ik vrijwilligers werk (hield de buurt een beetje schoon en maakte melding van volle afval containers ) buiten mijn gewone baan om ,tot ik de gif prik weigerde en ineens een onverantwoordelijke wappie was want je deed toch voor een ander ,sinds dien zet ik me niet meer in voor dit land alleen nog voor de mensen die het verdienen, dus zeker niet het haagse tuig met de toenmalig minister van volksgezondheid stuk vuil de jonge voorop ,alleen de mensen van FvD en van Haga zijn onschuldig.

 4. Inperken van de levensverwachting was het doel van de gifprikken en dat doel zal de komende jaren zondermeer bereikt gaan worden.

  Het is de kaasschaafmethode, maar dan nu toegepast op levensjaren.

  Omdat het met deze methode stap voor stap gaat heeft het volk het niet of nauwelijks door en dat is voor de Roverheid van groot belang.

  Als u nog denkt 80 te worden, vergeet dat dan maar. 70 à 75 zal het nieuwe normaal worden voor de met het vergif geïnjecteerden.

 5. 70 jaar geleden verscheen in de V.S. al ‘De Giftige Naald’ (The Poisoned Needle) van Eleanor McBean, nu pas hier bij Succesboeken, waarin met argumenten en data aangetoond werd–toen al–dat alle vaccinaties kwakzalversvergif zijn…Dat ze juist de beruchte bekende epidemieen mede veroorzaakten (Sp. Griep, Polio etc. etc.). Werd afgekraakt, doodgezwegen…Heeft dus uiteindelijk niets uitgehaald dan misschien voor een kleine minderheid…Kapitaal, maffioos Big-Farma, politiek belang…’t was allemaal te sterk…Bij ons hier en nu ‘Vaccin Vrij !’ van Door Frankema, uit 2014, waar hetzelfde in staat, met eveneens volop bewijs, regelmatig ook moeilijk te krijgen..Geen toeval. Heb er al best wat uitgedeeld/verspreid als eenmansactievoering !!! Help ook !

  • Zie alleen al maar even bldz. 16 en17 van ‘Vaccin Vrij !’ en je bent voorgoed genezen van je geloof en vertrouwen in onze hele medische sector en haar drugspromotie, de hele goudopleverende/-kostende arm en ziemakende en -houdende medische industrie..Alsook van de illusie dat Big-Farma iets anders zou zijn dan Maffia en haar loopjongens en -meisjes, de artsen–op een minderheid na–iets anders zouden zijn dan opportunistische hypocriete oplichters….Zie ook ‘Dodelijke Leugens’ van C.F. van der Horst en ‘Dodelijke Medicijnen’ van Peter C. Gotzsche (moet ’n streep door de o) als mede definitieve eye-openers !!!!

 6. Ik hoop toch zeer dat de ‘medici’ en Big Farma die het cojonabedrog en de gifspuiten gepushd hebben ook hun straf niet ontlopen. Bij hun komt dan de Code van Neurenberg uit 1947 om de hoek kijken. Dat houdt voor hun de doodstraf in. Dan houden we dan wel niet veel ‘medici’ meer over, maar dat moet dan maar. Het kan een nieuw begin zijn in de medische wereld.

  • Inderdaad…En iedere zeker wat oudere arts kan je vertellen dat alle artsen ter wereld altijd al wisten dat hydroxychloroquine en ivermectine volmaakt onschuldige en goed en afdoende werkende middelen waren tegen zeker die hele flutcovid…
   Hoeveel hebben er geprotesteerd toen die idioten bij de overheid het verboden ??? Hoeveel hebben er hun fijne verdienmodel en status voor geriskeerd ?
   Gelukkig waren en zijn er wel, maar ’t houdt nog steeds niet over… En dat is heel soft en tolerant uitgedrukt…Voor mij heeft heel de beroepsgroep en hun drugsopleiding eigenlijk wel afgedaan..!

   • Het is nog erger. HCQ en Ivermectine zijn effectief tegen luchtweginfecties, zoals griep, longontsteking, tbc en longemfyseem, luchtweginfecties die 2,5 jaar een andere naam hadden, nl cojona, totdat de door de VS veroorzaakte oorlog in de Oekraine begon, toen kwamen bovengenoemde luchtweginfectieziekten terug in de statistieken en was cojona plots verdwenen…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in