The Presidential Office of Ukraine / President.gov.ua / Wikimedia / (CC BY 4.0)

Kiev zal langdurige militaire en financiële steun krijgen van de NAVO in zijn oorlog met Rusland, verzekerde NAVO-secretaris-generaal Jens Stoltenberg op donderdag 6 juni. Stoltenberg vraagt bovendien minstens 40 miljard euro per jaar van het Westen zolang de oorlog duurt, bericht Dénes Albert.

De NAVO-leider zei dat deze hulp concreet zou worden gemaakt op de NAVO-top in juli, maar niet het sturen van geallieerde troepen naar Oekraïne zou omvatten, meldt EFE.

“Op de NAVO-top en in de voorbereidende besprekingen daarvoor zullen we bespreken hoe we ervoor kunnen zorgen dat we Oekraïne zo lang als nodig steunen,” zei Stoltenberg tijdens zijn eerste bezoek aan Finland nadat het land lid werd van de NAVO.

Hij beloofde ook dat de bondgenoten op de NAVO-top in Washington in juli overeenstemming zouden proberen te bereiken over een financiële toezegging voor de lange termijn, die Oekraïne de zekerheid en verantwoordelijkheid zou garanderen die het van zijn bondgenoten in dit conflict nodig heeft.

Stoltenberg schatte vorige week dat de militaire hulp van de NAVO-staten aan Oekraïne minstens 40 miljard euro per jaar moet bedragen zolang dat nodig is in de oorlog met Rusland; hij riep de bondgenoten ook op om “de lasten eerlijk te verdelen” voor de financiering van deze hulp.

De NAVO-chef zei in zijn verklaring op donderdag echter ook dat het bondgenootschap geen plannen heeft om troepen naar Oekraïne te sturen, en benadrukte dat de prioriteit van de NAVO ligt bij het opzetten van een solide en geïnstitutionaliseerd kader voor militaire en financiële steun aan Kiev zolang dat nodig is.

  Rusland maakt drie keer meer munitie dan het Westen aan Kiev heeft beloofd - Poetin

In dit verband uitte Stoltenberg opnieuw kritiek op de vertragingen in de levering van beloofde wapens en munitie aan Oekraïne en de ontoereikendheid ervan.

“In de afgelopen maanden hebben we gezien dat er lacunes en vertragingen zijn bij de levering van militaire hulp aan Oekraïne. We moeten ervoor zorgen dat dit niet weer gebeurt. En daarom werken we nu aan het opzetten van een NAVO-missie voor Oekraïne”, voegde de secretaris-generaal van de NAVO eraan toe.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Stoltenberg in de ether, laten we de “uh’s” tellenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropese Unie: Van vrede naar oorlogszucht
Volgend artikelVergeet nooit dat je eigen regering je probeerde te vermoorden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Zal maar niet vragen wat de totale Europese migratie-ellende kost, de Nederlandse bijdrage aan de jihad kost 24 miljard, door lopen mensen er is hier niets te zien.

 2. Russisch leger rukt op naar Chasov Yar en Pokhrovsk: Oekraïense slachtoffers stijgen tot 50.000 per maand – Kiev-leger verdwijnt

  De aantallen Oekraïense slachtoffers die zijn vrijgegeven door de president van Rusland, B. Poetin, en het Russische ministerie van Defensie veroorzaken duizeligheid.

  De Russische president Vladimir Poetin gaf een zeldzame update over het aantal slachtoffers en krijgsgevangenen uit de oorlog in Oekraïne, die is uitgegroeid tot een conflict tussen Rusland en de NAVO.

  Poetin kondigde een angstaanjagend aantal slachtoffers aan aan Oekraïense kant:

  Hij sprak over 50.000 “onherstelbare verliezen” aan manschappen die de Oekraïners elke maand aan het front lijden!

  Dit komt door verschillende factoren, zoals de uitbreiding van het front, het feit dat de Oekraïners maandenlang geen munitie hebben en andere.

  Volgens de cijfers die Poetin zelf heeft vrijgegeven, zullen de Oekraïners te maken krijgen met ruim 1.300.000 doden of zeer ernstig gewonden! >>>

  https://warnews247.gr/war-monitor/oukrania/o-rwsikos-stratos-epelaunei-sto-tsasob-giar-kai-sto-pokrosfsk-oi-oukranikes-apwleies-ektokseuthkan-stis-50-000-ana-mhna-eksafanizetai-to-strateuma-tou-kiebou/

 3. Europese en Navo leiders lijken volledig hun verstand kwijt te zijn of de chantage schroeven worden nog wat verder aangedraaid. Wat ze allemaal uitkramen mist elke onderbouwing en slaat werkelijk helemaal nergens meer op. Lijkt mij pure paniek want het Oekraïense leger staat op omvallen.

  • Griezel Stoltenberg, Ikea potje Ollekreng, en van der Lijken zonder kevlar vest naar de front en klaar.
   Dan hebben we de miljarden zo weer terug.
   Ook stoppen met USA wapens kopen, kunnen het beter voor minder geld en afhankelijkheid

 4. 40 miljard per jaar 10 jaar lang en nog zul je niet winnen van Rusland !

  Heel Europa wordt hierdoor de afgrond in geduwd alles wijst erop dat Europa wordt omgebouwd tot een oorlog economie , hierdoor zullen wij onze laatste rechten ook snel verliezen en inflatie zal de komende jaren met honderden procenten stijgen die 40 miljard zal ongetwijfeld ook uit de printmachine komen , de meesten denken nog steeds dat geld aan de bomen groeit hier en hebben er geen idee van dat het geld op is !

  En als het laatste geld uit onze pensioen potten geroofd is kunnen we eindelijk onze eigen China 2.0 verwelkomen , waar we allen al zo zolang naar hebben uitgekeken !

  Heil Europa !!

  • geld bijdrukken is inflatie het geld dat je bezit verliest snel zijn waarde zie de Duitsers hun vooroorlogse marken.

 5. Dus de eerste 10jr zijn al betaald met de 400 miljard die uit de NLse pensioenpot is geroofd.

  We are from the government and we are here to help. So give us all your money and run for your lives.

  • Ik kan niet geloven dat Rutte dat job krijgt, al weet hij wel steeds geld uit de mensen te persen. Bovendien behoort hij tot het volslagen krankjorum groepje dat gelooft dat Rusland niet kan winnen (terwijl ze op een haar na daar zijn) omdat ze zo superieur denken te zijn; de stoppen zijn gesprongen. Hoewel je ook kunt denken dat dit een doel is van dat idiote WEF om via een nucleaire oorlog de mensheid drastisch te reduceren. En Rutte IS WEF!!!
   De dreigingen zijn hoog, maar ik denk dat hun plan niet zal doorgaan. Wel een great reset waarbij die arrogante corrupte idiotengroep verantwoordelijk zullen worden gehouden en uiteindelijk van de aarde verdwijnen.
   Ik kan niet wachten!

 6. Ukraine is a corrupt country led by corruption.
  The little gypsy is embezzling enough to pad his accounts for a lifetime… His real estate portfolio is growing courtesy of bumbling Biden and his corrupt US cabal.

  It has been discovered that military equipment earmarked for Ukraine’s defense has shown up in the Spanish criminal elements.

  This guy is a corrupt little gypsy playing host to a corrupt US and UK.

 7. Gelukkig hebben de regeringsleiders dit overlegd met hun burgers dat de belasting omhoog gaat om Nazi’s in een derde wereldoorlog te helpen tegen Russen (NOT) Dit laat zien dat de leiders totaal geen reet om hun eigen bevolking geven.

  • De bevolking geeft ook geen reet om hun eigen toekomst. Deze week konden ze stemmen voor fvd een van de weinige partijen, zoniet de enige die tegen oorlog is. Toch besliste bijna 2/3 om niet te gaan stemmen en hierdoor dus hun stem aan de linkse stemmers te geven, die wel gingen stemmen.

 8. Retoriek van de waanzinnigen:

  “Omdat we zo graag VREDE, VRIJHEID EN DEMOCRATIE willen en de mensenrechten zo hoog in ons vaandel hebben moeten we wel continue oorlog voeren…”

 9. Yeah right 40 Billion for Ukraine – if people believe this.. that’s some special kind of stupid.

  This money is for the crumbling “rules based” thugs that have been robbing the world for hundreds of years.
  Not a dollar will be for ‘rebuilding’ Ukraine, it’s all a scam just to keep the criminals in power.

  The US now spends 1 billion a year on ‘defense’ – has 840 bases worldwide, Ukraine is a US/NATO cash cow nothing more.

  These clowns can send a trillion a year and it still won’t change the fact that Russia will ‘soon’ dictate terms, and or finish to wherever they want to go.

  This is just another desperate move.

  -Z-

 10. Is best een moeilijke morele keuze.
  1. Je kunt over vrede onderhandelen.
  2. Of je kunt 40 miljard euro per jaar sturen om niet over vrede te onderhandelen en nog honderdduizenden mensen dood te maken.

  Maar vrede maken zou de agressie van Rusland belonen en de weg vrij maken voor nog meer agressie van de Russen.
  Aldus de Amerikanen. En oekraine is toch een deel van de Familie.

  https://eenvandaag.avrotros.nl/item/wat-betekent-het-voor-europa-als-oekraine-de-oorlog-verliest-van-rusland-alle-landen-zijn-dan-kwetsbaar/

  En volgens Oekraine dreigt wereldoorlog 3 als Oekraine de oorlog verliest en niet als Oekraine geholpen wordt door de Navo.

  https://nos.nl/nieuwsuur/collectie/13965/artikel/2517301-oekraine-waarschuwt-wereldoorlog-als-rusland-zegeviert

  Dus allemaal heel veel geld sturen en duimen maar.
  Dan komt alles goed.
  Echt waar.

  (Wat in bovenstaand verhaal precies met Europa, de Navo en DE (hoofdletters !) Amerikanen bedoeld wordt dat moet u zelf maar bedenken.

 11. Hoeveel miljarden je ook stuurt naar de corrupte schooiers in Kiev het zal nooit genoeg zijn ,dat u om de miljarden op te brengen moet werken tot u niet meer kan of sterft zal het haagse ongedierte een zorg zijn m.u.v de mensen van FvD die als enige partij deze waanzin willen stoppen.

 12. Rusland moet snel een koppies van de NAVO en dat neefje van Pinocchio tegelijk tijd maar meenemen kleiner maken ben je direct van dat geneuzel af💥💥💥💥💥🖕💉=⚰️

 13. Welk geld……..hier in Nederland is het ego het groots van de hele wereld….
  Je bent je ego niet…
  https://www.psychologiepraktijknicolehonneff.nl/psychologie/je-bent-je-ego-niet/?cn-reloaded=1

  Het is hoog tijd, dat de politiek gaat beseffen dat zij er behoren te zijn voor de burger en niet andersom.
  Dit zal echter niet gebeuren, omdat het niet om de belangen van de burger gaat, maar om de privébelangen van een handjevol individuen, en wel de eigenaren van het systeem.

  Brussel zit vol met ongekozen poppetjes, die het doel nastreven om soevereine Europese landen van hun soevereiniteit te beroven en belastingslaven te maken van de goedgelovige burgers. De Tekentafel. Ad Broere – Een menswaardige samenleving.

  Ending the Global Casino, Geld komt uit het Niets. Ad pleit al jaren voor een menswaardigere samenleving waarin waardecreatie voorop staat. In deze podcast legt hij uit waarom we af moeten van een wereld die gebaseerd is op geld en geregeerd wordt door hebzucht. Het wordt tijd dat wij gaan bouwen aan een samenleving met als fundament eenheid, vrijheid en liefde.
  https://youtu.be/g81pYzqMX8I?si=ov8SRhwcYRrl_n2Z

  Over vrije ruilhandel en het oude geld-denken.
  https://youtu.be/LFALivGEpVQ?si=ecOmSGccKnZcUHIH

  De gevenomie.
  https://www.gevonomie.nu

 14. The Purification from a false ego of earth and started 2012 -2030 when the white sun is rising to elevate human consciousness. The energy of the photon belt may account for: What can you expect from the Age of Aquarius? Expand beyond what you think you’re capable of in this energy… Trust the magic!

  Signs you’re chosen/look within.
  https://youtu.be/bbKhdALrYOM?si=CufflGV4KdSXldps

  Degenen die nóg hoger evolueren en alle angst helen en oplossen met zelfliefde, zijn degenen die recht hebben op de spreekwoordelijke kroon en behoren tot het Koninkrijk van God en niet de lieden van alle koningshuizen hier in de wereld die zich deze kroon van familie op familie dus ook aan de hand van de Bijbel zich ooit letterlijk toegeëigend hebben, want zij leven allen nog met de duale gedachtegang. Wat niets anders betekent dat het duister in hen nog steeds meester is. Je bent geen boek van een ander die dit geschreven hebben. Je bent jezelf en geen kopietje van een ander.
  https://www.goldenenergycenter.nl/geboorte-trust.html

  Fifth Dimension Explained. Spiritual Dimensions and Ascension.
  https://youtu.be/u40L2WK4j9o?si=GqX-wKHp9eiZ4rcj

  YUGA SHIFT: THE END OF THE KALI YUGA & THE IMPENDING PLANETARY TRANSFORMATION
  December 15, 2023

  Almost every ancient culture believed that human civilization and consciousness has progressively declined since an erstwhile Golden Age or Satya Yuga till the current age of greed and lies, discord and strife, called the Iron Age or Kali Yuga. Unfortunately, during our long passage through the darkness of the Kali Yuga, the original formulation of the Yuga Cycle was lost.

  In this extensively researched book, Bibhu Dev Misra has delineated the common threads that run through the Yuga Cycle doctrines of multiple ancient cultures, taking the aid of scientific discoveries from various disciplines. His reconstruction of the original Yuga Cycle framework indicates that the end of the Kali Yuga is just around the corner – in 2025!

  Within a span of just 15 years, by the year 2040, the Kali Yuga civilization is likely to collapse due to a combination of global wars, environmental catastrophes and comet impacts. We are living in the end-times that the ancient prophecies had warned us about. The survivors of the impending cataclysms will inherit a renewed earth, bathed in the divine light of the Central Sun.

  Aquarius periode zoals het woord zegt gaat gepaard met veel water in deze overgang.
  How Our Coastlines Will Change with Neil deGrasse Tyson Explains…
  How did Earth get its coastlines? Nice explore prehistoric coastlines, the Ice Age, and why Florida is temporary. Why does the shape of the coastline change? Geschatte schade 200.000 triljoen…….wereldwijd.
  https://youtu.be/NiltX1ltHUM?si=1oHA5wDsZzRsaQOk

  Solar Cycle 25 Prediction for 2022 to 2025
  https://youtu.be/XXdX-J8KO0w

  As the “SUN” rises human brains also rising = A giant solar flare is inevitable, and humanity is completely unprepared. The sun is super active right now and affecting electronics on Earth.

  There is compelling evidence from many sources that the Yuga Cycle is a valid scientific doctrine, and is perfectly aligned with the earth’s precession cycle. It explains the periodic collapse and re-emergence of civilizations across the world every 3000-odd years, and the progressive decline in our physical size and cranial volume over the past 11,700 years of the descending Yuga Cycle.

  Why does our consciousness fluctuate in a sinusoidal manner over the course of the Yuga Cycle? What are the triggers for the cataclysmic obliteration of civilization during the periods of transition between the Yuga? What is the significance of the end-time prophecies which tell of a Savior or Avatar returning at the end of the Kali Yuga? How can we navigate through the upheavals and chaos of the Yuga-ending period?

  These are some of the key questions addressed in this book. This riveting and thought-provoking work contains one of the most important messages of our time.
  https://www.amazon.com/YUGA-SHIFT-IMPENDING-PLANETARY-TRANSFORMATION/dp/B0CPJVYQG4

 15. Voel het magnetisch veld van de Aarde piepen en kraken.

  De kosmische mens (Aquariusmens) met zijn Dertien Chakra’s en dertienvoudig bewustzijn.

  Transformatie, Transmutatie en Creatie en het hanteren van de scheppingskracht (werken met de Universele Symbolen). De werking van ons nieuwe immuunsystemen. Omgaan met emoties, leven vanuit het hart.

  Er zijn zeven hoofdchakra’s die een belangrijke rol spelen bij het welzijn van ons lichaam en geest. De drie laagste chakra’s Wortel -of Basischakra, Sacraal -of Heiligbeenchakra, Zonnevlecht -of plexus solaris chakra bevinden zich onder het middenrif. Deze chakra’s staan bekend om hun vrouwelijke energie, omdat ze voornamelijk ontvangen.

  Ze nemen energie op uit de aarde en de directe omgeving.
  Ze verbinden ons met de aarde en onze directe omgeving.
  Ze verbinden ons met de aarde en houden zich bezig met hoe we het leven beheersen behulp van ons instinct. Ze vallen in de categorie magnetische energie, terwijl de bovenste chakra’s van nature elektisch zijn.
  https://www.deniserongen.nl/extra-s/1423612_chakra-s-en-de-13-aquarius-chakra-s

  5 Tips For Your Post-Awakening Life.
  https://youtu.be/Lx08YS25Clc?si=kcMfFrNPbQF0zj3X

  Tegelijkertijd blazen zonnevlammen achter elkaar door elke cel van mijn lijf en vertellen me dat alles aan het vernieuwen is. Ik besef dat het aan mij is om die vernieuwende energie zo goed als mogelijk te ontvangen. Er mee te gaan resoneren.
  En weet je wat ik daardoor steeds beter zie?
  De collectieve sfeer van angst, verdriet en agressie op Aarde die ik door mijn systeem voel razen, die is niet van mij. De angst van al die mensen die niet weten wie ze zijn omdat ze met hun hart op slot leven, die is niet van mij. Het verdriet van al die eenzame mensen die zich niet verbonden voelen met anderen is, hoe hartverscheurend ook, niet van mij.

  De agressie van mensen die met een gesloten mind en een druk, vol hoofd in overlevingsstand door het leven gaan vraagt om heel veel compassie, maar die is niet van mij. Door toch steeds dicht bij mezelf en in mijn hart te blijven, leer ik steeds beter te onderscheiden welke pijn, angst en verdriet van mezelf is en welke niet. Het is niet altijd makkelijk, maar juist door dat onderscheidingsvermogen te trainen en te vergroten, helpt het me steeds beter door deze intense tijd……Aquarius is about free wil experience….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in