Wanneer stoppen de cellen met het maken van spike-eiwit? “Het antwoord is dat niemand het weet omdat niemand het onderzoek heeft gedaan,” zei gediplomeerd klinisch en anatomisch patholoog Ryan Cole toen hij werd geïnterviewd door Steve Kirsch.

Maar we weten wel dat een studie van Dr. Bansal in het Journal of Immunology circulerende pieken in exosomen liet zien tot vier maanden na inoculatie. Daarom zou men kunnen aannemen dat de sequentie nog steeds aanwezig is en die piek maakt, schrijft The Vigilant Fox.

Maar hoe weten we zeker dat het door de injectie komt?

De COVID-injectie maakt alleen antilichamen aan tegen de spike, terwijl de natuurlijke infectie antilichamen aanmaakt tegen zowel de spike als de nucleocapside. Dus als u spike vindt zonder de aanwezigheid van de nucleocapsid op vreemde plaatsen zoals de hersenen en het hart, kunt u er veilig van uitgaan dat het door de prik komt.

Aangezien de COVID-19 vaccins alleen coderen voor het spike-eiwit, maar niet voor de nucleocapsid die bij een natuurlijke infectie wordt aangetroffen, kon de autopsiedokter vaststellen dat de ontsteking van het hart en de hersenen werd veroorzaakt door de COVID-19 vaccinatie en niet door een natuurlijke infectie.

En wat Dr. Cole vindt in zijn autopsies is de aanwezigheid van spike zonder nucleocapsid (door vaccinatie veroorzaakt).

Er zit spike-eiwit in het hart en in de hersenen. Er zit spike-eiwit in de lever, maar geen nucleocapsid. En dit waren sterfgevallen na, bij de meeste van deze patiënten, hun tweede injectie.

Maar wat veel mensen niet weten is dat de feitelijke piek van overlijden ongeveer vijf maanden later ligt, aldus Steve Kirsch.

Correct. Het is een optelsom van meerdere mechanismen: activering van andere virussen, spike die stolling veroorzaakt, mitochondriale vermoeidheid. En ik veronderstel dat al die mechanismen – er zijn er nog veel meer. U hebt mijn lezing dit weekend gezien; [er zijn] ongeveer 12 tot 20 mechanismen, maar de combinatie van die mechanismen in de loop der tijd veroorzaakt duidelijk chronische ziekte.

Een geweldig voorbeeld hiervan is Dr. Malhotra in het Verenigd Koninkrijk, cardioloog, vooraanstaand cardioloog; zijn vader was gezond, goed, had een goed hartonderzoek. Na zijn tweede injectie, ongeveer zes maanden later, overleed zijn vader. Hij had een ernstige hartziekte.

Dus al deze kleine mechanismen – de prik veroorzaakt ontsteking in de vaten. Dat is de primaire route. Elk orgaan in je lichaam heeft vaten. Dus als je een chronische ontsteking in de vaten veroorzaakt, veroorzaak je een chronische ziekte die uiteindelijk kan leiden tot falen, in zijn geval ernstige atherosclerose die hij daarvoor niet had.

Dus dat is de vraag – al deze mechanismen. In plaats van als een lopend vuurtje, waarbij we mensen snel zien overlijden aan waarschijnlijk anafylaxie van polyethyleenglycol – zien we bij deze patiënten meer een smeulend vuurtje totdat de last van de ziekte en de last van de ontsteking uiteindelijk leidt tot een onvermogen om te leven, antwoordde dr. Cole

En dus krijg je deze bijna ondetecteerbare sterfgevallen als gevolg van vaccins waarbij het heel moeilijk is om het vaccin de schuld te geven. En daarom willen ze geen autopsies doen… want daar ligt het bewijs, zolang ze de juiste kleuringstechnieken toepassen.

  Lezen! Erger dan de ziekte: wetenschappelijk artikel van MIT toont angstaanjagende risico's van Covid-vaccins aan!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wat gebeurt er als de vaccins averechts beginnen te werken? “De natuur weigert te buigen naar onze wil en het resultaat van dit mislukte experiment zal massale dood zijn”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEuropa’s uiteindelijke keuzes voor Oekraïne
Volgend artikel“Degenen die denken dat het vaccin mensen doodt, kunnen mij als proefkonijn gebruiken” – Bodybuilding-icoon en auteur Doug Brignole overlijdt op 63-jarige leeftijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Artsen zijn klaarblijkelijk net zulke stomme schapen als de mensen die klakkeloos de z.g. Vaccinaties
  hebben laten zetten.
  Ze zijn niet wetenschappelijk opgeleid maar wetenschappelijk misleid en geconditioneerd om elk befehl van de farmaceutische industrie uit te voeren. Zelf nadenken is ook hier zwaar verboden.
  Alleen het feit al dat er geen onderzoek mag plaats vinden naar al die verdachte overlijdens is een heel eng teken aan de wand.
  Met veel geld en status artsen/wetenschappers belonen is heel slecht voor de gezondheid van degenen die afhankelijk zijn gemaakt van dit mensonterende systeem.

 2. Bekijk de bijgevoegde link aub even.
  Dr. Grandjean zegt het luid en duidelijk. Hij is met emeritaat. Vroeger studeerde je geneeskunde. Tegenwoordig medicijnen. Het ging in de opname over clojona en vaccinatie. Artsen hebben weinig tot geen kennis van virussen en bacteriën. Ze krijgen daarin slechts één dag les en wel hoe je ze moet bestrijden. Een interessante video. Die dateert van vorig jaar 7 juli vorig jaar:

  https://www.blckbx.tv/corona/hier-is-sprake-van-mind-control-jan-grandjean

 3. Wat deze klinisch en anatomisch patholoog Ryan Cole zegt zou meer dan genoeg moeten zijn voor iedere ‘Regering’ om onmiddellijk te stoppen met al die onzin die verspreid wordt door hun ‘ministers’.
  Of zo’n ‘minister’ nu een heuse arts is of en omhoog gevallen aap-noot-mies-basisschool-onderwijzer, al deze figuren zijn volslagen onbetrouwbaar als het gaat om hun zogenaamde kennis van de materie waarover zij een uitgesproken mening hebben.
  En die mening mogen zij natuurlijk hebben, maar dat gebrek aan kennis mogen zij natuurlijk nooit misbruiken door miljoenen mensen te misleiden, dus op het verkeerde, dodelijke spoor te zetten.
  En figuren zoals Rutte, De Jonge en Kuipers doen niet anders.
  Zij liegen en bedriegen hun eigen volk naar de ondergang.
  Dat is één van de zekerheden die je mag aannemen als je (inmiddels) weet hoeveel redenen er zijn om het ‘Covid vaccin’ NIET te promoten, en al helemaal niet (meestal indirect) te verplichten!

 4. Hen hoef je niet te zeggen: ‘stop ermee’, dat gaat namelijk tegen hun (de medische cabal/vrijmetselaars) programma in. Dit is persoonlijk. We moeten zeggen: ‘ik stop ermee en dat laat ik duidelijk merken’, dat zet zoden aan de dijk. Wees traag met mondkapjes opzetten, waar het z.g. moet. Frons je wenkbrauwen waar mensen het nog steeds over prikken hebben en laat duidelijk merken dat zij gek zijn (niet mondeling, maar met veelzeggende blikken). Soms zeg ik wel eens voor het gemak dat ik anti-vaxxer ben geworden de laatste drie jaar. Gaan ze niet op in. Als iemand zegt covid te hebben, zeg ik meestal. Wees gerust, Covid bestaat niet, je hebt alleen maar een bijwerking van je Pfizer prik. Is best vermakelijk om daarvan de reacties te zien. Maar ga altijd z.s.m. weer over tot de orde van de dag, want op den langen duur zijn de gesprekken nooit echt opbouwend. Het leidt tot hakken in het zand zetten en je kunt onnodig vriendschappen verliezen. Misschien verlies je je vriend sowieso al aan de klonterprik. Prettig zullen ze zich er dus nooit bij voelen, of je gelijk hebt of niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in