Er is een verbluffende video vrijgegeven van het moment van een massale Russische drone-aanval op doelen in Kiev.

De video toont de luchtverdediging van Kiev die vuurt op Russische drones.

Blijkbaar zijn de Oekraïners daar niet in geslaagd.

De westerse luchtverdediging met NASAMS, IRIS-T, Gepard, enz. slaagde er niet in de Russische drone neer te schieten.

Aan het einde van de video is te zien dat het Oekraïense luchtverdedigingssysteem door een drone is geneutraliseerd.

Via WarNews24/7.

Bonus:

Het Russische leger heeft een groep van de Oekraïense strijdkrachten aan het Zaporizhzhya-front gedood

Soldaten van een van de eenheden van de strijdkrachten van de Russische Federatie hebben de nacht ervoor met een antitankraket een Oekraïense groep geraakt, die probeerde op te rukken in de richting van Zaporizja, meldt Wargonzo.

De Russische oorlogscorrespondent zei hierover:

“Dit is voor Makeevka”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Het Rijk der Leugens”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  MSM geeft eindelijk toe dat de Russische uitputtingsslag het conflict in Oekraïne aan het winnen is - CIA-directeur Burns zegt dat Moskou tegen het einde van het jaar de overwinning kan behalen
Vorig artikelPandemie van de gevaccineerden: Het sterftecijfer in Japan is vier keer zo hoog na Pfizer “booster” prikken
Volgend artikelPropagandisten hebben een verkeerd beeld geschapen van het conflict in Oekraïne, waardoor het Westen niet voorbereid is op de uitkomst ervan
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Het blijft vreselijk te kijken naar de slachtoffers die vallen en dan denk ik ook aan het thuisfront, van welke zijde dan ook.

  De heren achter hun veilige en comfortabele bureautjes, de NWO/WEF, spelen hun spelletjes en zetten de mensen in als pionnetjes.

  Oorlog is en blijft waanzin, hoe noodzakelijk het soms ook is….

 2. Dit bewijst maar eens te meer dat de RF een geduchte tegenstander is met hun heel eigen strategie. Oekraïne/VS/NAVO zullen voornamelijk in het verdomhoekje blijven zitten en gaan uiteindelijk als een nachtkaars uit.

 3. Er zal nog wel meer aankomen.
  DeRussen hebben nog een appeltje te schillen voor de pijpleidingen, het zinken van een oorlogschip, de aanval op andere oorlogschepen…

  En Russen hebben een heel, heel lang geheugen….
  ———————————————————–
  De reden waarom USA + Nato zo pissed off zijn: Oekiestan werd geacht in de nato te zijn, voordat RU aanviel; dan hadden ze samen RU kunnen aanvallen en WO3 kunnen triggeren, en WEF happy maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in