Het verval van Rome was het natuurlijke en onvermijdelijke gevolg van buitensporige grootsheid. Welvaart deed het principe van verval rijpen; de oorzaak van de vernietiging vermenigvuldigde zich met de omvang van de verovering… In plaats van ons af te vragen waarom het Romeinse Rijk werd vernietigd, zouden we eerder verbaasd moeten zijn dat het zo lang heeft standgehouden.” – Geschiedenis van de neergang van het Romeinse Rijk, Gibbon

Inleiding: Imperiale mislukkingen

Imperia in terminaal verval, zoals het huidige Amerikaanse, gaan doorgaans van de ene militaire ramp naar de andere. ‘Macht is goed’, is het oude gezegde waarin zij ten onrechte geloven. Het overkwam de Romeinen, zoals hierboven beschreven. Het overkwam de Britten, te beginnen met de Boerenoorlog, vervolgens de failliete pyrrusoverwinningen in twee wereldoorlogen en eindigend met de Suez vernedering in 1956. En de Fransen met hun oorlogen en Indo-China en vervolgens het Algerijnse debacle. Het Sovjetrijk overkwam het in Afghanistan, hoewel het falen daarvan meer te maken had met het feit dat het zijn beloften aan consumenten niet kon waarmaken omdat het niet zoals westerse landen schulden kon financieren. Een imperiaal falen is altijd een beangstigend fenomeen, schrijft Batiushka.

Na catastrofale mislukkingen in Vietnam, Irak en Afghanistan heeft het Amerikaanse Imperium er nu voor gekozen alles in te zetten op een ander land in Europa. Dit is de big one, geen oorlog tegen sandaaldragende stamleden, maar tegen een supermacht met een professioneel leger en de beste raketartillerie, drones en hypersonische raketten ter wereld. Dit was in het zuidwestelijke grensgebied van Rusland, genaamd de Oekraïne. Na zijn poging om de marinehaven Sebastopol op de Krim te bezetten en zo de Zwarte Zee te controleren mislukte, heeft de VS agressor-staat Oekraïne veranderd in de zoveelste mislukte poging om zijn wereldwijde hegemonie op te leggen. Momenteel gaat de aandacht uit naar een stad genaamd Bakhmut in het zuidoosten van Oekraïne.

Het Bakhmut bloedbad

Bakhmut (de naam is Tartaars en is een vervorming van Mohammed – Mahmut), om de pre-revolutionaire naam te gebruiken, is op zich niet van levensbelang. Voor de oorlog telde het slechts 73.000 inwoners, hoewel het een regionaal verkeerscentrum is. Het Westen heeft het echter van vitaal belang gemaakt, zelfs existentieel, voor het regime in Kiev en voor zichzelf. Het regime werd door zijn Amerikaanse sponsor gedwongen er bijna alles op in te zetten. Als Bakhmut in de komende weken uiteindelijk maar onvermijdelijk instort, waarbij een groot deel van het Oekraïense leger is vernietigd of zich heeft overgegeven, kan een groot deel van de zuidoostelijke helft van Oekraïne door Russische vrijheidsstrijders worden bevrijd. Sommigen voorspellen zelfs de val van heel Oekraïne na Bakhmut en de bevrijding ervan door Russische vrijheidsstrijders. Misschien.

  De VS en Europa hebben bijna geen wapens meer voor Oekraïne

Momenteel is Oekraïne omringd door bijna 700.000 Russische troepen. Aangezien zij niet deelnemen aan de gevechten in Bakhmut of waar dan ook, wordt aangenomen dat zij in reserve worden gehouden om na Bakhmut een toekomstig bezettingsleger te vormen. Zij zullen de vrijheid en het normale leven herstellen voor alle Oekraïners die uit hun door het Westen afgedwongen isolement willen komen en zich willen aansluiten bij een Vrij Oekraïne, geallieerd met de Russische Federatie en Wit-Rusland en de Vrije Wereld van internationale organisaties als de EEU (de Euraziatische Economische Unie), BRICS en de SCO. Zij vertegenwoordigen allemaal de zeven miljard, de 88% van de wereld, die het Mondiale Noorden, het Mondiale Zuiden en het Mondiale Oosten vormen. De miljoen of twee isolationisten die dit niet willen, zullen samen met Zelensky en zijn corrupte kliek over de Poolse grens vluchten – als ze tegen die tijd nog in leven zijn.

De westerse oorlogsmisdaden

Sinds deze neoconoorlog van Washington in 2014 uitbrak, zijn meer dan 160.000 Kievse troepen (sommigen zeggen 250.000, anderen 320.000; in ieder geval zijn enkele duizenden buitenlandse huurlingen, met name Polen) en meer dan 20.000 Russisch-Oekraïense en Russische vrijheidsstrijders gedood. Dit komt bovenop de dood van ongeveer 14.000 Russische burgers die in Oekraïne woonden en bijna 7.000 Oekraïense burgers uit heel Oekraïne. Kiev heeft ongeveer 50 procent van zijn energie-infrastructuur verloren. Het moet zijn schuld met 3 miljard dollar per maand verhogen om het hoofd boven water te houden. Een opmerking voor het Westen: deze schuld zal nooit worden terugbetaald. Sinds 2014 zijn 16 miljoen Oekraïners ontheemd – 10 miljoen naar verschillende landen in Europa, vooral naar Rusland, en 6 miljoen intern. Het is niet duidelijk welk deel van die 10 miljoen zal terugkeren naar Oekraïne, waarvan de bevolking nu slechts ongeveer 20 miljoen bedraagt, met 4 miljoen in het zuidoosten nu in Rusland.

Westerse steun voor Oekraïne, het meest corrupte land in Europa, heeft het gezag van Amerika geen goed gedaan. Het was al ondermijnd door oorlogsmisdaden, waterboarding, economische achteruitgang, een drugsepidemie, massa-schietpartijen, een verwoest gezondheidssysteem voor 40 miljoen armen en militaire debacles van Vietnam tot Afghanistan. De “regimewisselingen”, moorden, verkiezingsfraude, zwarte propaganda (ook wel PR genoemd), moordpartijen, martelingen in wereldwijde black sites, proxy-oorlogen en militaire interventies die de Verenigde Staten sinds 1945 hebben uitgevoerd, hebben geleid tot meer dan 20 miljoen doden en planetaire afkeer van het Amerikaanse imperialisme. ‘Yanks go home’. Het bloed kleeft aan de VS. Hadden ze echt verwacht hiermee weg te komen?

De laatste hoop

Het conflict in de Oekraïne is in feite de Derde Wereldoorlog, of zo u wilt de Eerste Wereldoorlog, deel III. Een proxy-oorlog tussen Washington en Moskou. Ja, de militaire fase is lokaal en begon in 2014 tussen Rusland en Oekraïne. Maar de gevolgen voor Rusland zijn enorm. Ze markeren het einde van een periode van 300 jaar waarin Rusland verliefd was op het Westen. Nu betekent het westerse bedrog dat de Russen hun illusies en naïviteit voorgoed kwijt zijn. Nu zal Rusland doorvechten totdat de strijdkrachten van Oekraïne en iedereen die de wapens heeft opgenomen en al bijna negen jaar tegen de Russen vecht, voor niemand meer een bedreiging vormen. Het leger van Kiev zal worden verpletterd en Rusland zal terugkeren naar zijn wortels van meer dan 300 jaar geleden.

  De ommekeer? Russische strijdkrachten openden vuur op Israëlische gevechtsvliegtuigen in Syrië

De politieke en economische gevolgen voor de westerse wereld, die door de feodale Amerikaanse eigenaar aan de leiband wordt gehouden, zijn echter nog veel groter: het einde van de heerschappij van de dollar. Zeker, er zijn mensen die een tweede militaire fase voorspellen tussen Iran en de Amerikaanse kolonie Israël. En een derde zou kunnen gaan tussen China en de VS, met als voorwendsel de Chinese Oekraïne, Taiwan. Maar niets is zeker. Na de komende Russische overwinning in de Oekraïne kan alles nog worden afgewend, want die overwinning zal ontnuchterend zijn voor de westerse wereld. Dit is inderdaad de laatste hoop, dat een nederlaag hier de westerse wereld eindelijk weer bij zinnen en de realiteit zal brengen. Alleen door zo’n verpletterende nederlaag voor de westerse overmoed kunnen verdere krankzinnige avonturen, waaronder nucleaire, worden voorkomen.

De Oekraïne verlaten

Als het gezond verstand zegeviert, zullen de VS Kiev achterlaten. Ze zouden bijvoorbeeld plotseling kunnen ontdekken, zoals ze zojuist lijken te hebben ontdekt (na een tip van Hunter Biden?), dat de Oekraïne corrupt is en dat Zelensky en zijn kliek, net als alle verachtelijke Latijns-Amerikaanse gangsters die door de CIA aan de macht zijn gebracht, al die prachtige Amerikaanse hulp hebben gestolen, het geschenk van het onwetende Amerikaanse volk. Daarom verliest Kiev de oorlog – het heeft de hulp van onschatbare waarde voor zichzelf gestolen! En wat betreft de kaasetende overgave-apen van Europa: het is ook hun schuld omdat zij weigerden de VS tot het uiterste te steunen, vooral die grappige Hongaren, Kroaten en andere niet-Angelsaksische verraders die hun opstandige (in beide betekenissen voor de neocon-elite) volkeren niet onder controle konden houden.

Als eerlijke mensen zullen de VS zich dus helaas genoodzaakt zien “een Kaboeltje te doen”. De VS zullen bevrijd zijn van alle verdere subsidies voor de Oekraïne, die dit allemaal over zichzelf hebben afgeroepen door hun corruptie, en zullen zich dan kunnen concentreren op het echte probleem, dat kwaadaardige China. Europa kan de gevolgen van zijn gedwongen steun aan het verkeerde paard in de Oekraïne opvangen. Westerse “leiders” zullen zich in alle bochten wringen om naar Moskou te gaan en de VS de schuld te geven dat ze zijn voorgelogen. Wie zal als eerste gaan? Macron of Scholz? Wie is de grootste hielenlikker in Europa? Wie heeft wat vroeger goedkoop gas was het hardst nodig? De keuze is zeer ruim en de weddenschappen gaan in. Misschien een Georgiër? Misschien wordt de alcoholist Johnson gestuurd om zich te verontschuldigen voor “het niet begrijpen en dat hij het niet echt meende”?

  De Verenigde Staten en Rusland zijn in oorlog. Je beseft toch wel hoe dit gaat aflopen?

Conclusie: Imperiale excuses

Saigon, Kaboel en nu Kiev? Hoe maskeer je dat? Massale afleiding met een schandaal in eigen land? Misschien een filmster arresteren voor het beledigen van een transgender? Wat dacht u ervan dat Trump wordt gearresteerd wegens ‘ongepast gedrag’ met een vrouw, bij voorkeur een zwarte, zodat hij zich in 2024 niet kandidaat kan stellen voor het presidentschap? (Weet u nog wat er gebeurde met de viagraverslaafde en vermeende pooier Strauss-Kahn van het IMF in een hotelkamer in New York?). Wat dacht u van een schandaal met Biden’s ‘vergeten’ geheime documenten in zijn garage? Maar die arme oude man, die ieders sympathie (stem) verdient, zal te ziek worden verklaard om terecht te staan, vanwege een zeer plotselinge en onverwachte beginnende dementie.

Dus deze held van de VS, die galant optrad als president hoewel hij zich niet zo goed voelde en gedesoriënteerd was, zal zich kunnen terugtrekken in Florida en golfen met die geweldige Nobelprijswinnaar voor de vrede, Obama. (Weet u nog? Degene die weigerde het martelcentrum Guantanamo Bay te sluiten en veel mensen met drones vermoordde). Laat de Hollywood scriptschrijvers werken aan iets voor Netflix. Ze zullen wel iets vinden. De virtuele realiteit zal het overnemen. Dat doet het altijd in de VS. Voor de volgende Amerikaanse president is er maar één geldige kandidaat: de heldin Victoria Nuland. De eerste Amerikaanse Joodse vrouwelijke president. Een triomf van diversiteit in antisemitische tegenspoed! Zij was immers de enige die al in 2014 de vooruitziende blik had om precies te weten wat de VS de EU aandoen. Misschien kan de CIA ook een Nobelprijs voor Profetie financieren om aan haar toe te kennen?


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Verval en ondergang van het door de VS gedomineerde WestenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelSturm und drang en Chinese ballonnen
Volgend artikelGreat Reset in Lidl: Minder vlees in de aanbieding vanwege “onze planetaire grenzen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Waarom wachten mijn berichten met geplaatst te worden omdat er ineens eerst moderatie moet plaatsvinden @ Rommel?

  9 van de 10 keer als ik informatie deel; komt het hier ook als artikel gedeeld en dat vind ik mooi.

  Maar nu ? Informatie screenen wat ik plaats en deze tegenhouden (om wat voor reden dan ook) en dan óf zelf een artikel erover plaatsen óf gewoon dismissen want: té échte informatie dat gedeeld wordt i.p.v. polarisatie berichten zoals hier over oorlog etc.??

  Wat is jouw agenda Rommel….. ik mail je wel..

  • Die man is Hoogmoedig…snuift zeker z’n neus kapot en wat betreft you-tube betreft…US Propaganda machientje…hij eist een antwoord van Rommel…schande..klinkt verdacht veel als dat zwijn zelenski..Ba..walgelijk..

 2. Dit bericht bedoel ik @Rommel:

  “Dusss… terwijl we hier met z’n allen maar blijven kijken naar de oppervlakte zoals de oorlog en dit soort sh*t berichten o.b.v. MSM nieuws…..

  @Rommel.. check dit en het zou top zijn als we hier iets over zouden lezen;

  Wie zorgt er voor Trauma Programmering van kinderen….voor de Overheid?

  We worden door ons eigen ras : DE MENSHEID…. verkocht… op dieper niveau dan we realiseren…

  Op trauma gebaseerde mind control door de staat die ons onze politici, huurmoordenaars, intelligentsia heeft gegeven. Dr. Ed Spencer spreekt er ook over; bewijzen die gevonden zijn van… HOMO CAPENSIS toe … ( oftewel genoemd: Coneheads door de… Big Brains die ze hebben met een IQ van minstens 150!! dus GEEN empathie ! ).

  Waar ik het over heb? Over hen die OVER de overheid RULEN.

  Dat maakt ongeveer 80% van de berichten op FN als BOVEN water focus… maar er is een veel dieper aspect gaande… control en het ontwerpen van GESPLETEN personaliteiten wie? DE invloedrijke mensen in deze wereld…. die zijn al gebrainwashed vanaf jongs af aan… let’s talk about that…wie dit doen….boven aan helemaal boven aan dit alles…..:

  De Homo Capensis… een intelligent ras dat hun eigen karma wil zuiveren door ons.. de mensheid zichzelf te laten opofferen. Ze zijn uit op ons Pineal Gland… en bestuderen de mensen middels onderzoeken en trauma tactieken.

  Wat zij bijvoorbeeld afkeuren aan ons mensen is; dat wij onze eigen kinderen als baby af aan in een APART bedje, in een APARTE KAMER laten én het bed heeft ook nog eens tralies… Voor ons heel normaal als het ware….. maar ZIJ zien dat als; “Jullie mensen doen dit jullie eigen baby’s aan… dus hoe waardevol vinden jullie je kinderen”? TWISTED…. want; gebrek aan emotie. Dit ras is letterlijk vergelijkbaar met

  Critters

  (ja.. exact zoals Critters als in de Amerikaanse sciencefictionfilm uit 1986 onder regie van Stephen Herek. De hoofdrollen worden vertolkt door Dee Wallace, M. Emmet Walsh, Billy “Green” Bush en Scott Grimes. De plot volgt een groep kleine, harige buitenaardse wezens met vleesetend gedrag die ontsnappen aan twee vormveranderende premiejagers en landen in een klein plattelandsstadje om te smullen van de inwoners )

  Ooit goed gekeken naar de schedel vormen van The Rochilds en Klaus Schwab, Joe Biden etc.etc.etc.etc. ??

  Er zijn door Archeologen allang schedels gevonden van de Homo Capensis maar ze houden de informatie voor ons allemaal achter.

  Ja het klinkt natuurlijk weer als een hoop phoe ha… maar verklaar anders maar eens wáárom een deel van onze bevolking (de 1% “Elite”) de rest van de wereld wil domineren….?? En arm houden….

  Verklaar maar eens waarom de bandleden tijdens een optreden, waar het licht uitviel, geconfronteerd werd met mannen en vrouwen in de zaal, waarbij de ogen oplichtten ….. fel licht gaven dus… ze zijn naar huis geraced en nooit meer omgekeken (ja er zijn ook beelden van, te zien in deze video; https://www.youtube.com/watch?v=RNCnXULq9uQ waar Sergey zélf toelicht wat hij zag).

  Steekwoorden?

  S A A L M (Supreme Annunaki Assembly of Lord Mardukh) THE EYE

  Zionist

  Akhenaten

  Humanoid Annunaki

  Enkele bronnen:

  https://www.youtube.com/watch?v=Ni18kMS5YkA

  https://www.youtube.com/watch?v=VYn4tu1ES4c

  https://www.youtube.com/watch?v=Vw05q5mkxl8

  https://outofthisworldx.wordpress.com/2015/12/11/childrens-trauma-based-mind-control-by-the-state-giving-us-our-politicians-assassins-intelligentsia/

  https://ugetube.com/watch/zionists-are-watching-us-antizionism_CZ71WNU4GgcXHyo.html

  http://intermatrix.blogspot.com/2007/10/annunaki-tra-di-noi.html

  https://www.youtube.com/watch?v=pDL8QjK84xY​ “.

  • Heel intessant dat filmpje van de elite parasieten. Ik ga mij hier verder in verdiepen. Oom brengje goeie punten naar voren waarom is het altijd alleen de oorlog , linkse waanzin en gentherapie en niet bestaande virussen…

 3. Dit bericht bedoel ik @Rommel:

  “Dusss… terwijl we hier met z’n allen maar blijven kijken naar de oppervlakte zoals de oorlog en dit soort sh*t berichten o.b.v. MSM nieuws…..

  @Rommel.. check dit en het zou top zijn als we hier iets over zouden lezen;

  Wie zorgt er voor Trauma Programmering van kinderen….voor de Overheid?

  We worden door ons eigen ras : DE MENSHEID…. verkocht… op dieper niveau dan we realiseren…

  Op trauma gebaseerde mind control door de staat die ons onze politici, huurmoordenaars, intelligentsia heeft gegeven. Dr. Ed Spencer spreekt er ook over; bewijzen die gevonden zijn van… HOMO CAPENSIS toe … ( oftewel genoemd: Coneheads door de… Big Brains die ze hebben met een IQ van minstens 150!! dus GEEN empathie ! ).

  Waar ik het over heb? Over hen die OVER de overheid RULEN.

  Dat maakt ongeveer 80% van de berichten op FN als BOVEN water focus… maar er is een veel dieper aspect gaande… control en het ontwerpen van GESPLETEN personaliteiten wie? DE invloedrijke mensen in deze wereld…. die zijn al gebrainwashed vanaf jongs af aan… let’s talk about that…wie dit doen….boven aan helemaal boven aan dit alles…..:

 4. De Homo Capensis… een intelligent ras dat hun eigen karma wil zuiveren door ons.. de mensheid zichzelf te laten opofferen. Ze zijn uit op ons Pineal Gland… en bestuderen de mensen middels onderzoeken en trauma tactieken.

  Wat zij bijvoorbeeld afkeuren aan ons mensen is; dat wij onze eigen kinderen als baby af aan in een APART bedje, in een APARTE KAMER laten én het bed heeft ook nog eens tralies… Voor ons heel normaal als het ware….. maar ZIJ zien dat als; “Jullie mensen doen dit jullie eigen baby’s aan… dus hoe waardevol vinden jullie je kinderen”? TWISTED…. want; gebrek aan emotie. Dit ras is letterlijk vergelijkbaar met

  Critters

  (ja.. exact zoals Critters als in de Amerikaanse sciencefictionfilm uit 1986 onder regie van Stephen Herek. De hoofdrollen worden vertolkt door Dee Wallace, M. Emmet Walsh, Billy “Green” Bush en Scott Grimes. De plot volgt een groep kleine, harige buitenaardse wezens met vleesetend gedrag die ontsnappen aan twee vormveranderende premiejagers en landen in een klein plattelandsstadje om te smullen van de inwoners )

  Ooit goed gekeken naar de schedel vormen van The Rochilds en Klaus Schwab, Joe Biden etc.etc.etc.etc. ??

  Er zijn door Archeologen allang schedels gevonden van de Homo Capensis maar ze houden de informatie voor ons allemaal achter.

  Ja het klinkt natuurlijk weer als een hoop phoe ha… maar verklaar anders maar eens wáárom een deel van onze bevolking (de 1% “Elite”) de rest van de wereld wil domineren….?? En arm houden….

 5. @Lee1990
  Quote’Wie zorgt er voor Trauma Programmering van kinderen….voor de Overheid?”
  Dat was de katholieke kerk .
  Veel van mijn generatie heeft een trauma opgelopen van de kostscholen en christelijke instituten .
  De harteloze nonnen en pedo priesters die hebben huisgehouden **** en vul zelf maar in . Je hebt geen idee hoe er is omgegaan met de kinderen. Ik zelf heb mijn broerje en 3 zussen zien wegvoeren door de Pro Juventute . Rijks opvoedings gestichten deden gemeengoed . Wie van jullie heeft nog in het Lloydhotel gezeten ? Elke 3maanden een gele brief met 3mnd verlening zonder proces ?
  Enz . Op je 18 de uit het systeem gerot zonder hulp van een verblijfplaats en geld middel.
  Op deze manier kweek je emotieloze jonge mensen . En het zijn er in nederland duizende jongens en meiden voor het leven getekend . Maar de meeste hebben het toch geflikt om hun leven op de rails te krijgen en er wat van gemaakt hebben . Hier ervaring van 2 jaar rijks opvoedings gesticht . 2 keer Spectaculair uitgebroken .. Heb vaak in de seperatie gezeten . Zat te zingen. Niet gebroken . Na 2 jaar vechten naar buiten gerot zonder enige bestaans mogelijk heid . Knokte met een bewaker samen op de grond keihard bloed kwam uit mijn mond . Daarna rechtop naar buiten . Schei uit met de lul verhalen .. Hoe wij als kinderen toen behandeld werden .. de vluchthaven in amsterdam 1967 , keihard door de directeur op mijn bek geslagen lag 5 stoelen verder!! Pedo groepsleiders en dominante kenauteef met enorme tieten die over ons heen hing . En ik kan zo nog wel even doorgaan . Vandaar dat die reptielen de kolere kunnen krijgen van mij persoonlijk . Ook de wat we nu de laatste 3 jaar mee maken komt bij mij niet over de drempel .
  Link naar Lloyd hotel .
  https://geheugenvanoost.amsterdam/page/5545/pijnlijk-en-triest
  De isolatiecel van het oude Lloyd was een dubbele deur met ijzer beslag en een betonnen kuip .
  In de vluchthaven moesten wij kinderen dweilen en de wc schoonmaken . Pure tereur uitgeoefend.
  Moraal … de coneheads kunnen het rambam krijgen . 😁

 6. Alles wordt opgeruimd Lee.
  Ze bevechten nu elkaar omdat ze karkassen voorgeschoteld krijgen.
  God laat niet toe dat zijn mensen worden geconsumeerd.
  Er komen vele Rode zee momenten waar je asn kunt zien hoe jou vijand wordt gesmoord.

 7. P.s De vluchthaven .
  @Lee1990

  https://geheugenvanoost.amsterdam/page/90546/vluchthaven-zuivelplein

  Nu hang ik tegen de 70 .
  Mijn tanden komen weer bloot.
  WTF hulp voor onbehuisden gezeten koste 90 gulden per week .
  Moest je ophalen bij tussenpersoon van de kinderbescherming ..
  Later kon je alleen nog je geld krijgen als je ff jezelf liet pijpen was er snel klaar mee .
  https://www.canonsociaalwerk.eu/nl_mw/details.php?cps=6&canon_id=253

  Nu komt er een enorme hoeveelheid asielzoekers aan. alles graties .
  Kortom FN is een welkome site met een jongen met hart aan het roer.
  Quote”Dat maakt ongeveer 80% van de berichten op FN als BOVEN water focus… ”
  Yep!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in