© DennisM2 / Flickr (Public Domain)

Lidl ziet niet langer de tevredenheid van zijn klanten als zijn belangrijkste taak, maar hun opvoeding: een vermindering van dierlijke eiwitten in het assortiment is “niet optioneel” – om ons binnen onze “planetaire grenzen” te kunnen voeden. Nou dan – op naar Netto! schrijft Jouwatch.

Naast het merk Kaufland omvat het imperium van de Schwarz Groep ook Lidl, ’s werelds grootste discounter wat betreft het aantal winkels. En deze laatste heeft nu aangekondigd dat zij haar klanten wil voorlichten door haar assortiment opnieuw te ontwerpen en het aantal dierlijke producten te verminderen. “De verandering is niet optioneel,” zegt Christoph Graf, hoofdinkoper bij Lidl, tegen Lebensmittel Zeitung.

Graf, blijkbaar ook een wereldredder, is er zeker van: “We hebben overal ter wereld een bewuster dieet nodig om ons binnen onze planetaire grenzen te voeden.” Om dit doel te bereiken, zegt hij, moet het bedrijf afstappen van dierlijke producten en overstappen op plantaardige producten.

Lidl laat haar links-ideologische manoeuvreerbare massa, haar klanten, echter weten dat zij nog niet hoeven te vrezen dat er van de ene op de andere dag geen vlees meer te koop zal zijn bij Lidl. De woke-groene omslag naar een groener assortiment, zegt hij, is ingesteld voor de lange termijn. Tegen 2025 moet de volksopvoeding worden afgerond en moet het aandeel plantaardige artikelen in het assortiment gestaag groeien. In de tussenfase zullen klanten worden geïndoctrineerd door middel van themaweken met de nadruk op plantaardige producten om hen langzaam aan de verandering te laten wennen.

Nu het beste Duitsland dat we ooit gehad hebben (Merkel) nog geen volledig socialisme heeft bereikt, zou het kunnen dat de manoeuvreerbare massa van Lidl met de voeten stemt. In het commentaargedeelte zou men tenminste de indruk kunnen krijgen dat de klant zich bewust is van zijn macht:

“Voor LIDL is de verandering niet optioneel – maar voor mij is LIDL niet zonder alternatief, voor mij is het wegwezen.”

“Ik laat me ook niet door Lidl betuttelen. Er zijn nog andere discounters.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVan Imperiale mislukkingen naar Imperiale excuses
Volgend artikelPoetin waarschuwt het Westen: Rusland zal reageren op bedreigingen – en niet alleen met tanks
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

66 REACTIES

 1. Dat is dan mooi Lidl. Vink ik na AH, Jumbo en Aldi jullie ook af. Er zijn zat en betere alternatieven voor deze wef volgers. De boerderij, de Turkse supermarkt etc. Dar zijn ze blij als je komt.

 2. In de 90’s hadden we spuitbussen om de boel even op te vrolijken bij dit soort grappen…Nu geen weerstant, lamgeslagen kut generatie met hoofd naar beneden op een spion Iphone Tiktok kijkend.

 3. AH, Lidl en Jumbo lopen duidelijk voorop in de invoering van de great reset. En iedereen blijft gewoon al zn boodschappen bij deze verraders kopen. GA ALLEMAAL NAAR DE MARKT!!! Boycot deze verraders. Ze voerden de corona maatregelen in, nu rammen ze de great reset erin. TOTALE VERRADERS MOETEN WE BOYCOTTEN TOT ZE FAILLIET ZIJN!!! Ik kom sinds de maatregelen nooit meer in supermarkten… NOOIT… en ik mis ze geen seconde.

  • lezen jullie wel eens wat hier geschreven word?

   great reset is omdat de VS failliet is /gaat en de dollar gaat verdwijnen, daarom word er van alles geprobeerd. Corona shit om ons tot slaven te maken, wat nog steeds kan met de huidige wetgeving, Oorlog in UA om Rusland aan te kunnen pakken en hun grondstoffen te kunnen stelen, wat dus duidelijk niet gaat lukken, want de Russen hebben al gewonnen. Er lag al een plan klaar om Rusland op te knippen en daarna China aan te vallen , gaat nu ook niet meer door.

   Nog twee keuzes armoede, ook voor ons in de EU of kernbommen, ook dan winnen de Russen ook omdat ze 40 miljoen burgers in schuilkelders kwijt kunnen en er al op geoefend hebben. En dan bestaan de EU VK VS niet meer, de ruziemakers .

   • Nee die is er omdat de euro kapot is gegaan in 2018 en de dollar is daar een gevolg op.maar tot 2024 is die nog veilig. Beetje blog van martin armstrong gaan lezen dan krijg je een andere kijk op de wereld💪

  • @Naam, Ik kom er al niet meer in aangezien ik supermarkten ben uitgeknikkerd omdat ik aangesproken werd vanachter bekluiers met felle gevaccineerde waterige ogen door die nazi’s en Hitler jugend..Liep een beetje uit de hand tijdens de massa hysterie. Hoop dat ze allemaal inmiddels onvruchtbaar zij n geworden of in elkaar geklonterd zijn. v-AIDS hebben ze sowieso die GMO stasi figuren..

  • Naam:* >> (GA ALLEMAAL NAAR DE MARKT!!!) Ik ga trouw elke Zaterdag. Vlees en andere lekkernijen bij de Toko. Zo weinig mogelijk naar de buurtsuper.

 4. Och ook Lidle wil ons opvoeden alsof we kinderen zijn in zeer overheersend gezin
  Ik kwam al niet meer bij die WEFFERS…hopelijk laten velen zien als stil protest om ook hen links te laten liggen

  • Was Lidl niet de eerste keten die de “nieuwe supermarkt” introduceerde?
   Al hun nieuwe winkels zouden loopgangen krijgen van minstens 4 meter breed en dit nieuws kwam naar buiten medio 2020 toe er allerlei maatregelen werden ingevoerd zoals, jawel, de 1,5 meter!
   Ze dachten toen al dat dit een ‘blijvertje’ zou zijn.

  • Nou de troep vegaburgers, was al zooi omdat er gentech soja voor nodig is uit de VS. Maar nu worden het krekelvleesburgers.
   Meelworm rolletjes., sprinkhaansuchi.
   Doodshoofdkeverschijfjes.
   Getver.
   Distopenbiefstuk van kakkerlakken.

   • De meeste soja is bende, zogenaamd een gezonde vleesvervanger haha het is net zo slecht als vlees of zelfs slechter door alle bewerkingen. Alles is ontworpen om de voedselketen zodanig giftig te houden, zodat je zo vroeg mogelijk in je leven patiënt wordt en tot je graf blijft. Daarom is gif goedkoop en gezondheid duur, allemaal kunstmatig in dit afvallige westerse systeem. Of groeit vegetatie met veel gezondheidvoordelen moeilijker en langzamer met meer werk eraan, dan vegetatie wat snel groeit maar weinig voordeel opleverd of zelfs giftig is. Zo wordt het beeld van de planeet wel voor je geschetst als nieuwkomer in het westen iig.

 5. Al paar jaar bestel ik mijn vlees bij lokale bio boerderij, koop gelijk voor 3 a 4 maanden in. Vele male goedkoper en lekkerder.
  Je merkt het wel supermarkt is er niets bij.

 6. Dit is dan wel weer grappig.
  De gemiddelde vette hersendode die bij dat soort winkels z’n gifkadaver in grote hoeveelheden haalde gaat minder ongezond vreten. Dat scheelt in onze bijdrage aan de ziektekosten voor die gore varkens.

  En heel gaaf voor de arme industriedieren.
  Trots op klauSS…

 7. Zit een arrogantie in bij deze ketens. Na de afgelopen 3 jaar denken ze dat ze met deze bullshit kunnen komen aanzetten. Misschien logisch vanwege alle volgzame schaapjes. Alleen,… de volgzame schaapjes nemen meer en meer af. Dus snijden ze zichzelf in de vingers uiteindelijk. Maar ik ben weg. 🙂

  Zelf ging ik al sinds de cojona nonsens begonnen mijn winkels te selecteren (helemaal met die muilkorfjes werd het makkelijker gemaakt). Liever naar een winkel in een zogenaamde “mindere” wijk, dan waar allemaal hoogopgeleide intuïtie loze mensen komen.

 8. Lidl vergeet dat wij met de portemonnee komen en niet andersom. Ze zien dan kennelijk niet dat ze een probleem hebben als klanten ergens anders gaan shoppen.

 9. De meer we bij lokale boeren inkopen de sterker wij samen de boeren maken. 💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

 10. Nergens zien we zo veel ‘academische’ domheid bij elkaar dan bij de pushers van de ‘Woke’ inquisitie die ons alle leugens van de marxistische agenda door de strot willen duwen, totdat we er allemaal in stikken!!

  We weten van de recente geschiedenis waar dat zal eindigen, nl in de concentratiekampen van het fascisme.
  Hoe lang tolereren we die ‘verlichte’ massamoordenaars nog?

 11. Lidl: zij verhoogden de prijzen enorm, zonder reden; immers zij hebben langlopende ikoopkontracten.
  En ook voorraden.
  Dan de moraal: zij vervalsen zelfs zonnebloem olie; een vreemde olie met “desmaak van zonnebloem olie”
  Alle kippe eieren die lidl hier verkoopt zijn bevrucht en veel te duur, 20 eurocent.
  Brood schoot omhoog–wist niet dat het graan van vorig jaar duur was geworden.
  Hondevoer uit Duitsland met 40% verhoging…

  Zijn gewoon derderangs opportunisten

 12. Hebben die oetjeboes in het westen nu nog niet door dat het door de Amerikaanse Rohtshild maffia in Rusland in ingeterroriseerde communisme over is en Rusland en dat het zonder Checa wederom een beschaafder land dan het onbeschofte westen. Hoe stom is Duitsland om tanks en ander wapentuig aan Oekraïne te geven. In dit tijdsgewricht is de scheldnaam nazi welverdiend en moet Ome Iwan de klojo`s maar flink in de ars treden. Hoe halen de moffen, na alles wat zij het Russische volk hebben aangedaan tijdens WW 11 in hun bolle hoofd. Met moet het volk en regering onderscheiden. Russische volk is terecht laaiend en de beer staat op zijn achterste poten. Luister maar eens naar: Der Heilige krieg. Dan weten die stomme moffenkoppen wat ze te wachten staat. Wier haben es nicht gewust, gaat voor de beer niet op.

 13. Beste Mensen

  En hoe zit het met die vergiftigde insecten welken door het voedsel vermengt worden
  Wat de mens naar binnen krijgt te verwerken ??
  Zijn dat Geen Dieren ??

  Slimme set
  Om een extra Gok spelletje te spelen
  Dan op Dieren Genaamd SlaafSchaapMensen
  Kunt U Allen het zien ??
  Zie de Film met Jet Lee in de Hoofdrol
  Waarbij Hij word gedwongen om te vechten in opdracht van de machthebbers Rijke mensen van die tijd NU .
  Beste SaafSchaapMensen U laat U maar lekker voor de Kar spannen als trek Ezel van die zogenaamde Superieuren
  Ennééh…. Braaf zijn hè ?!

  Dank U

 14. Ja K*T! zij zijn de enigen met eetbare bockworstjes hier in Portugal! 🙁
  Van die Portugese drek springen je de tranen in de ogen. Niet te vreten zijn ze!

 15. Toen ik vernam hoe die goedkope ketens hun leveranciers afpersen om hun goederen onder de prijs aan te kunnen bieden ben ik daar nooit meer binnen geweest.

 16. Beste mensen. Blijf wakker.
  Dit is een angstbericht voor slapende vleeseters. Zij moeten ontwaken.
  Ik zie hierboven reacties van mensen die al wakker zijn maar met angst, boosheid, vetontwaardiging etc reageren.
  Het krekelmeel is voor de elite.

 17. Lidl Roemenie.
  Eieren: duur, 20c per stuk; en allemaal bevrucht.
  Appels maar 3 soorten: rode, gele en groene
  Aardappels: witte en rode.
  Geen rassen aangegeven.
  Lokale producten onnodig en veel in prijs verhoogd.
  Vleeswaren over tijd; worden gewoon verkocht met een klein beetje korting.

  Gewoon derderangs opportunisten
  Ik hoop dat Aldi snel in Roemenie komt.

 18. Beste Mensen

  Er bestaan tegenwoordig te veel Wezens dier eruit zien als Mensen
  Maar in werkelijkheid niks anders zijn dan vertegenwoordigers van Roofdieren
  Er bestaan maar liefst 2 soorten Dieren op Moeder Aarde
  Planten eters & Kadaver Lijken eters
  Men zoeke zelf uit door welke helft men hoofdzakelijk aangetrokken wordt voeld en of die het goede of het slechte vertegenwoordigd
  Zo een munt eenheid werking
  Kop of Munt
  Handelen naar gemaakte keuze

  Dank U

 19. als het nog gewicht op de weegschaal zou tonen, zou ook ik hier mijn ongenoegen willen uitspreken over Lidl, maar alle reacties hier spreken al boekdelen. ook hier in ons dorp 17000 inwoners! moest zo nodig een Lidl komen. Naast: een grote Aldi, een mega Jan Linders( kan niet anders Jan Linders is in mijn woonplaats Gennep ooit met zijn allereerste supermarkt begonnen!) een grote AH én ook nog een mega Jumbo. Die Lidl was volledig overbodig, en sterker nog, de eerste keer dat ik er binnenliep ( destijds waren rookwaren nog in elke supermarkt te koop! Kon ik er geen shag kopen! Bij mij moet je niet aankomen met dat opvoedkundig betuttelen, Dus L.I.D.L.L… Laat Ik Doorgaans Links Liggen!

 20. de boer moet zelf een keten openen met goede producten en voor een goede prijs hoeft niet duurder te zijn als de supermarkt kan best de mensen komen echt wel gewoon de redelijke prijs vragen vlees eieren melk boter granen in eigen beheer (de meeste boeren zijn nog te duur)

 21. het blijven moffen laf en achter de baas lopen oprotten uit Nederland we hebben genoeg van die uitbuiters zo als AH DIRK DEKA PLUS EN AL DIE ANDEREN HAAL JE BOOD SCHAPPEN BIJ DE TURK OF MAROKAAN NOG BETER OP DE MARKT

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in