Ursula von der Leyen. Foto: Unión Europea en Perú from Lima, Perú (CC BY 2.0)

Het komende zesde sanctiepakket van de EU tegen Rusland zal gericht zijn tegen Russische banken die van essentieel belang zijn voor de olie- en gashandel, aldus de voorzitter van de Commissie van de EU.

De volgende stap van de EU in de sancties tegen Rusland is het betrekken van de Russische banken, met name de Sberbank, en de olie-industrie, vertelde de voorzitter van de Europese Commissie Ursula Van der Leyen aan de Duitse krant Bild am Sonntag, volgens Reuters.

“Wij kijken verder naar de banksector, met name naar de Sberbank, die 37% van de Russische banksector uitmaakt. En natuurlijk zijn er energieproblemen,” zei zij tegen de krant.

De EU heeft de grootste bank van Rusland, de Sberbank, tot nu toe gevrijwaard van sancties. Deze Russische bankgigant is, samen met Gazprombank, het belangrijkste betalingskanaal voor Russische olie en gas, een handel die verschillende EU-landen nog steeds in stand houden, ondanks andere oorlogssancties.

Naast de banken zou het op handen zijnde zesde sanctiepakket van de EU tegen Rusland ook tegen de olie-industrie van het land gericht zijn.

“De hoogste prioriteit is het inkrimpen van de inkomsten van Poetin,” zegt Van der Leyen tegen de Duitse krant.


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

EU-voorzitter Von der Leyen “is gek, gevaarlijk gek”Volg Frontnieuws op Telegram

  Door Russen in tweeën gedeeld, wordt Avdiivka versterkt door Oekraïens nazi-bataljon 'Azov' - Massale raketaanval op versterkingen zorgt ervoor dat verschillende verdedigers zich terugtrekken
Vorig artikelZweedse politie schiet drie moslims neer tijdens Allahu-Akbar rellen 
Volgend artikelGebeurt nu: Azov-nazi’s in Avostal staalfabriek in Oekraïne worden genadeloos gebombardeerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

58 REACTIES

  • Juist, ursula von der leyen- albrecht is in België geboren en gehuwd met een Duitse ARTS vandaar al die heilzame vaccinaties.

   In Duitsland wonen net als in Nederland ook zeer fatsoenlijke mensen.

    • Als EU die achtelijke voorstellen aanneemt, zal ook NL verder in armoede vervallen; 70% van de voedselkosten zijn gemaakt door energie.

     Wat dat nazigebroed “denkt”is niet voor te stellen. Zij denkt b.v. dat zij kan uitmaken, dat oekraine snel in de EU komt; dat zij een boycat kan beslissen, dat zij zware wapens kan sturen om de oorlog te verlengen.

     Zij wordt stoephoer genoemd; beledig de hoeren niet ZIJ doen tenminste iets nuttigs en brengen iets goeds.

    • EN Hugo… en kaag en klaver en en en. Nederland is het meest corrupte WEF land ter wereld wat betreft.

     Maar waarom ze allemaal nog rondlopen? Gelukkig is nu de één na de andere bekende persoon “positief getest” (heeft bekend en zal gehangen worden). Hopelijk komen ze zo steeds dichterbij de kern.

  • De moffen hebben de macht nog steeds. De kinderen van de Nederlandse landverraders uit de tweede wereldoorlog faciliteren nu hun kwade streken. Mijn pa zei het vroeger al. Dat de nazi’s helemaal nooit hebben verloren maar gewoon in een andere gedaante zijn verdergegaan.

   • De nazi denkbeelden vieren hoogtij,maar je kan het niet de nederlandse landveraders noemen , bijv de NSB is begonnen in begin jaren 30 omdat de Nederlandse slavenhouders gewoon nog bestonden ,met uitbuiten van arbeiders ,En dat de NSB top later in dienst van naziduitsland trad ,werd voor 99% nsb`rs gedaan, die er ook niet konden uitstappen, En na de oorlog werden ze aangepakt door dezelfden die de NSB opkomst hadden mogelijk gemaakt. De uitbuiters van voor de oorlog . Zie bijv bezit van joden en huizen werden gewoon gestolen en teruggeven ho maar .

    • Inderdaad. En die diefstal, en hulp bij arrestaties van joden is altijd stilgezwegen.
     Een fles benzine en een lucifer hadden de archieven vernietigd; maar ambtenaren en politie waren trouw aan de nazi’s.

     En door het zetten van een handtekening verdwenen alle nazi gedachten?
     –15 jaar na de oorlog werden in DE de nabestaanden van de aanslag op Hitler nog steeds getreiterd.
     –in 1948 werden 38.000 oorlogsmisdadigers vrijgelaten; de UN had op verzoek van USA hun dossiers als staatsgeheim verklaard.
     –hoeveel zijn er in Japan opgehangen voor de meest bestiale moord op 35-40 millioen Chinezen? Stuk of 10.

     “Nazi”wordt geacht ultra rechts te zijn; maar het is ultra links. (nationaal socialisme)
     ——————-
     Voedsel zal nodeloos extreem duur worden en schaars; door Rutte, Leyten en ander tuig in Brussel.
     Wie zijn het slachtoffer: de laagste inkomens, de aowérs .

 1. En nu niet voor het een of ander, maar wat gaat die duitse k.t nu aan die banken opleggen. Ze zijn al uit swifft getrapt. Snap die mof eigenlijk wel dat ze die banken helemaal niks kan opleggen. De arrogantie gewoon. Die bank doet gewoon wat die wil doen en daar heeft die zieke geit geen reet aan te vertellen. Mof houd je bek dicht.😶‍🌫️

 2. 2022/2023 wordt een gasbeperkte zeer koude winter, inclusief dure boodschappen (mits deze nog in het rek staan)
  Met fietsen in door de sneeuw, want benzine komend jaar te duur/op de bon.
  Een echte ouderwetse Charles Dickens winter, waarbij de EU burger braaf de rol van Tiny Tim of Olivier (can I have more) Twist mag spelen. Van der leyen speelt dan scrooge die vrees ik in dit verhaal niet tot inkeer komt. Rutte en Kaag spelen Fagin en Bill Sikes.

  • Ursula geilt op armoe bij anderen. We hoeven er weinig van te verwachten. Een echte sado-mof is dat mormel. Ze is alleen geschikt om te fungeren als kleiduif.

 3. Donder op met die moffen hebben de afgelopen 100 jaar al voor genoeg ellende gezorgd. Smerige oorlogshitsers.
  Dat allemaal over de rug van de burgers

 4. Zwaar gestoord heet dat. Dat Nazigedrocht heeft geen idee waar ze mee bezig is. Tot dat……… Poetin is niet onder de indruk van jou hoor snolliebollie!

 5. Die zelfbenoemde troelala mag wel oppassen. Van Putin weet ik één ding, hij laat zich niet door een crimineel Brussel de wet voorschrijven, het maakt hem p*slink. Anders dan wat de MSM meldt weet Putin wat te doen en hij stopt niet voor het “werk” gedaan is. In plaats van een minder inkomen voor Putin, Rusland, kon het wel eens flink tegen Ursulaadje werken, wat zou ik lachen als zij, gelijk haar mede criminelen incl. Rutte en consorten aan de bedelstaf raakten en geen droog snee brood konden hebben.

 6. Kiev beval het Oekraïense neonazistische bataljon Azov om degenen neer te schieten die ervoor kiezen hun wapens neer te leggen op het Russische leger in de Azovstal-fabriek in Marioepol, zei het Russische ministerie van Defensie Igor Konashenkov zondag.

 7. Laat maar deutsland en de rest van EU landen in recessie belanden dan stopt de EU. Zij zien nog niet de strategie van Russia die wordt alleen maar sterker als EU en Amerika omvallen. Maar wij hebben te maken met domme politici en de gewone burgers zal lijden.

 8. Dan zal zeker het Russische olie en gas naar Europa gestaakt worden, dan is het einde oefening voor de EU en lidstaten qua transport, alle industrieën, verwarming, betrouwbare elektriciteit en einde alternatieve energie. Geen landbouw en veeteelt meer omdat diesel en elektriciteit uit gefaseerd dan is, zonder deze twee is het boeren tegenwoordig niet meer mogelijk. Dus geen voedsel meer in de supermarkten. Geen drinkwater meer in huizen, vanwege geen druk meer op de leidingen omdat de pompen stil komen te staan, net zo als de afvoeren vollopen. Het begin van de burgeroorlog in de EU is dan een feit. Alle regeringen en de EU zelf zal dan opgeheven worden, want die zullen dan allang gevlucht zijn naar betere oorden. Als Rusland niet voortijdig met de paddenstoelen wolken de EU heeft bestookt.

  • Dat is toch ook de bedoeling van alles. Chaos, angst, verdeeldheid, armoede en honger creëeren dat is toch de ware aard van de EU. Welkom in het vierde Duitse rijk genaamd DE HEL.

 9. Wie wil er al jaaaaaaren dat de EU naar de shits gaat? Denk maar niet dat die Ursula dit allemaal zelf zit te verzinnen. Dat labiele mens wordt ook door kerels ingefluisterd, net zoals dat andere labiele treurnisje (die van de global warming), en net zoals die labiele Ardern, en al die andere labiele k*twijven die in hoge posities zijn geheven (in NL ken je ze ook). Er zit een hele beweging van moordlustige kerels achter die zielige grieten, en je weet uit welke grotten die kerels komen. Die grotten moeten schoongeveegd worden, net zoals de Azov staalfabriek. Dan verdwijnen die makkelijk te manipuleren Stepford wives. Ze worden gewoon gebruikt als mouthpiece voor die duivelse lafaards die achter de gordijnen zitten te souffleren. Die smerige Ziopaten bende. Dat is de reden dat het maar niet ophoudt, en dat niemand die wijven kan inteugelen.

 10. Het zou een leuk toneelstukje zijn, als de gevolgen op den duur niet aan de basis van ons burgerbestaan zouden vreten. Ze spelen allemaal hun eigen kleine snertrolletje. Alles is georkestreerd. Denk niet dat de poppetjes in de kast over enig zelfdenkend vermogen beschikken. Ze dreunen slechts kritiekloos op wat hen door hun handlers op de achtergrond wordt opgedragen. Of dachten we soms dat de ‘gekozen Rutte’ wel deed wat het volk verlangde?

  Soms wordt een tipje van de sluier opgelicht, zoals toen Rutte een niet nader te noemen, geheimzinnige ‘bron’ noemde, die hem had geïnformeerd, in het kader van dat hij ‘niet had gelogen maar het zich alleen anders had herinnerd dan wat feitelijk het geval was geweest’.

  Het zijn geen nazi’s. Nationaal socialisme en communisme en liberalisme (dat in de huidige VS als twee druppels water lijkt op communisme) – alle politiek vormt slechts een front voor een zeer sinistere grootmacht achter de troon, het fasicsme, dat gedurende tweeduizend jaar in allerlei geheime clubs levend is gehouden om aan het eind der tijden als wereldrijk boven water te komen. Het gaat allemaal via Openbaring 6 naar Openbaring 13.
  https://hijkomtmetdewolken.nl/openbaring/openbaring-13
  Voor de symboliek achter de geschiedenis:
  https://youtu.be/0mdDoewBRcw

  Historisch besef is van groot belang bij het begrijpen van wat er zich nu in de wereld afspeelt. Geen enkel mens kan dat totaalplaatje overzien. Alleen God. Daarom gaf Hij ons het boek Openbaring. Wij staan aan de vooravond daarvan. Men kan ervoor kiezen die rampscenario’s voor planeet aarde van dichtbij mee te maken en te gokken op de ca 50% overlevingskans. Men kan er ook voor kiezen ’te bidden om aan dit alles te ontkomen en te bestaan voor de Zoon des mensen’.

  • Is het tegen te houden, denk je…? Wat hebben ze er zelf aan als ze alles vernield hebben? Die Openbaringen komen wel steeds dichterbij en ook ik kies liever voor optie nummer 2. Maar ik vrees dat de massa zich niet eens bewust is van wat er allemaal plaatsvindt, en ook geen interesse heeft. Ook krijg ik vaak te horen “ja maar het staat in Openbaringen! dus het gaat gewoon gebeuren!” in de trant van, we kenne er toch niks an doen, dus waar maak jij je druk om?

   • Ja, daar heb je helemaal gelijk in. Ik heb de hoop allang opgegeven dat die schapen ooit wakker gaan worden en doe er ook geen moeite meer voor.

    Die schapen zijn gewoon afgeschreven die gaan vrijwillig naar de slachtbank.
    Wij moeten het samen zien te klaren en dat gaat ons lukken.

 11. Die ursala is een prominent WEF lid die de EU positie misbruikt voor de denkbeelden van het nazi brein klaus schwab ,zoals bijna heel europa waar de jonge leiders van het WEF zitten ,in regeringen ,besturen ,clubs , bonden , besturensteden, media ,industrie .

 12. “De hoogste prioriteit is het inkrimpen van de inkomsten van Poetin,” zegt Van der Leyen tegen de Duitse krant.
  Nee mevrouw Van der Leyen, uw hoogste prioriteit moet de inkomsten en het welzijn van de EU burgers zijn.
  Als U de inkomsten van Poetin wil inkrimpen, doe dat dan maar ten koste van uw eigen vette wedde, maar niet op de kap van de Europese burgers.

 13. zou je haast denken dat inwoners van de EU een sadomasochistische inslag hebben, soort van zelfkastijding. Waarom anders accepteren wij de eigen regering(-en)?? hebben wij die gekozen?? nee toch. De EU is een moloch die andere belangen heeft dan de burgers. Als je kijkt naar de geschiedenis is het helaas nooit anders geweest. De rijken der aarde en degenen met macht (koningen/keizers etc) hebben elkaar altijd al opgezocht om hun macht te consolideren.. Totdat er een keer weer een een nieuwe (gelijk aan de franse) revolutie komt. Vrijheid gelijkheid broederschap, maar dat zal wel een utopie blijven….

 14. Als die nazisnol effe doorgaat, en zware wapens nar Oekraine stuurt, kon het weleens in haar gore botox smoel exploderen; b.v. als Poetin Tjernobyl en een paar andere centrales opblaast…..

  Of misschien is dat precies wat ze wil, zoals WEF opdraagt?

 15. Rusland moet de hele Oekraine overnemen en bezetten; er een buffer tegen de Nato en USA van maken.
  Kan hij bekostigen met graan en olie exporten.

  dan heeft ie ook een waarschuwend voorbeeld voor de Baltische staten; voor als Zweden en Finland bij de Nato komen.

  Eigelijk zou de Sovjet–in afgeslankte vorm–moeten herrijzen.
  Dit is in ons belang; USA en NATO pushen constant naar proxy wars, omdat de economy van USA naar de filistijnen is, en uit een onlaafbare dorst naar macht.

  In Europa is dat het het nazi monster dat het vierde rijk wil.

  Oekraine moet als staat vernietigd worden.
  Met een totaal bewapenings verbod.

 16. De Russen zouden een maandje of twee alle export eens moeten stopzetten.
  Gas, Olie, kunstmest, metalen, diamanten, etc.
  Eens kijken hoe Europa dan piept.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in