Zes steden in Zweden zijn in het Paasweekend door rellen getroffen nadat de Deense islamcritici Rasmus Paludan zijn Koran-verbrandende bijeenkomsten had gehouden. Norrköping en Linköping werden zowel op donderdag als op zondag getroffen. In Norrköping zijn drie relschoppers door de politie neergeschoten.

Bij nieuwe ongeregeldheden in Linköping en Norrköping zijn drie relschoppers neergeschoten en verscheidene gearresteerd, aldus de Norrköpings Tidningar. De politie verklaarde aanvankelijk dat één persoon in het been geraakt kan zijn door een ricochet van “een waarschuwingsschot”, maar geeft nu toe dat er drie mensen zijn neergeschoten, bericht Friatider.se.

In Navestad, Norrköping, zijn drie mensen door de politie neergeschoten, bevestigt het politiebureau aan Ekot.

“Het is niet één persoon die neergeschoten is in verband met een politie-operatie, maar het zijn er eigenlijk drie,” zegt Johnny Gustafsson, woordvoerder van de politie, tegen Ekot.

Hij voegt eraan toe dat allen naar het ziekenhuis zijn gebracht, twee met lichte verwondingen. De derde zal “vrij dringend” geopereerd worden. Niemand heeft echter levensbedreigende verwondingen, aldus Gustafsson.

Norrköpings Tidningar schrijft, onder verwijzing naar eigen bronnen, dat de drie mensen door de politie zouden zijn neergeschoten toen agenten in de minderheid waren en werden aangevallen in wat een zeer bedreigende situatie zou zijn geweest.

De fotograaf van TT beweert gezien te hebben dat één persoon in het been geschoten werd. Hiervan zijn nog geen beelden gepubliceerd.

Eerder werden al twee keer waarschuwingsschoten gelost. Op verschillende video’s op de sociale media is te zien hoe de politie verschillende snelle schoten afvuurt op een grote groep aanvallende mannen.

De politie is bezig met een grote operatie en heeft nationale versterkingen ter plaatse. Autobanden en een politieauto is in brand gestoken in het district. De politie houdt de buurt in de gaten met UAS (drones).

  Vermoeden bloedstolling ook bij vaccin Janssen

Het aantal mensen dat bij het gewelddadige oproer betrokken was, wordt geschat op ongeveer 150.

Negen politiebussen en een politieauto stonden aanvankelijk opgesteld bij het Ringdansen-centrum in Norrköping, meldt NT.

Reeds om 15.00 uur loste de politie waarschuwingsschoten.

“Een complete nachtmerrie,” zei een politieagent toen al tegen NT.

Op verschillende video’s is ook te zien hoe boze moslimmigranten wegversperringen oprichtten voor het publiek in de stad.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

IMMIGRATIE DOSSIER

Moslim valt Deense politicus aan – moslim krijgt pak

Vorig artikelFarmaceutische slangen: Dertien onweerlegbare feiten over slangengif, Big Pharma en biologische wapens
Volgend artikelVan der Leyen geeft de EU het laatste duwtje over de klif: Russische gas-banken volgende in de rij voor sancties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. De zwödse regering zou om ze tegemoet te komen een container kunnen aanbieden met een paar van die achterlijke bleke feministes en wat oude vrouwen die graag een gezonde jonge afghaan willen helpen met “de taal leren en acclimatiseren enzo”. Hup, aan de ketting en bikkelen maar.

  • Mannen maken rotzooi…
   Reactie van andere mannen: schuld van vrouwen, laat die maar last er van hebben, dan.

   The heck?

  • ( Hadden die hele zooi af moeten schieten)

   Juist ! weg met klanten, samen met al de corrupte regeringslijers.
   En er komen er nog veel meer.

  • Ken je het verschil tussen soennieten en sjiieten? De moslims van beide partijen vervloeken elkaar…. Dus deze vlieger gaat niet op. Daarnaast vergeet je veel Noird Afrikaanse landen, Pakistan, Iran, Afganistan etc etc, waar iedere niet moslim gruwelijk en als schadelijke insecten worden vervolgd…….

 2. Ja er zijn moslim fanatieke die je dood meppen als je iets over hun geloof zegt. Extremisten dus. Goed dat ze nu in beeld zijn. Helaas zitten er hier zo ook enkele duizenden.

  • Wist je dat iedere moslim , waarvan de vrouw een hoofddoek draagt een fundamentalistische (dus extremistisch) is?
   Lees de koran en hadith en schrik!
   Let op alleen de vertaling van prof. dr Kramer is juist. De zgn taqiyya maakt, dat een moslim de koran etc mag veranderen voor de niet moslim, zodat alle voor ons bezwaarlijke passages (en dat zijn er nog al wat) zodanig veranderd worden, dat het ineens wel redelijk overkomt. Zelf houden zij zich strikt aan de boeken, want anders zullen zij niet in de moslimhemel komen.

   Laat je dus niets wijs maken, ga verder met je huiswerk👌👍💪

   • @Rapture Ready

    Let op alleen de vertaling van prof. dr Kramer is juist.

    Hoezo? Omdat jij dit vindt?

    Sorry dit noem ik nou echt poeppraat.

    • De koran die de moslims gebruiken is geschreven in 1860; de oudste koran is vertaald door Luxembourg, en verboden in islamitische landen.
     Bovendien is de koran en de hadyt een stom lulverhaal.

     P.s.De 3 redenen waarom de moslims de joden haten:
     –mohamed werd door joden uit Medina gejaagd;
     –mohamed werd vermoord door een JOODSE VROUW
     –joden: 0,2% wereldbevolking; maar 25% van de Nobel prijzen;
     Moslims hebben ook 25%; 25% van de wereldbevolking, en 0,05% van de nobel prijzen.

     Door contenue inteelt/incest: laag IQ en geen of beschadigd social gen (geweten)

     Waardeloos gestoord kutvolk dus.

     • waardeloos gestoord kutvolk – hallo, zie dat boek
      vervaarlijk gestoord kutvolk – jaja hallo, zie ons boek
      prettig gestoord kutvolk – dag, zie de polder, doen jullie ook signeren

      overal kutlui

   • dat d66 en meer zoveel respect hebben voor de islam is gewoon om deze reden ,ze willen allebei het christendom en jodendom afschaffen.Dat plaatst ze in dienst van lucifer

 3. Dit soort reacties zijn precies wat de satanische elite graag zien.

  Dit is typisch verdeel en heers politiek.

  Die achterlijke politicus weet donders goed dat dit soort rellen onstaan als je zoiets doet.

  Vraag je af waarom, waarom doe je zoiets? kom je aandacht te kort? Wil je gewoon die moslims boos maken? waarom?

  Lekker mooie afleiding weer.

  Mensen bedenk goed het maak niet uit of je moslim, jood, of christen bent. Wij hebben allemaal een gezamenlijke vijand.
  De vijand die de wereldbevolking wil uitroeien. Het maakt ze totaal niet uit wat je geloof is.
  Je moet dood.

  Zolang mensen elkaar in de haren vliegen om niks, dan zijn ze veilig en kunnen ze lekker achterover leunen en door gaan met hun plan.

  Zodra de mensen van welke geloof dan ook elkaar respecteren en eenheid vormen en elkaar steunen en achter de echte moordenaars gaan dan is het binnen 1 dag gebeurt met de satanisten.

  Maar helaas de grootste gedeelte van de wereldbevolking kijkt niet verder dan hun neus lang is.

 4. Gemiste doelen, gemiste kansen.

  Maarre…..kijk eens wat de moslims doen in Europa.
  Op de Griekse eilanden worden dieren van boeren gestolen en geslacht; olijfbomen omgekapt, kerken (letterlijk) vol gescheten en ontheiligd.
  In Frankrijk worden per dag 4 kerken aangevallen; zelfde in moffenland.

  Als ik het voor het zeggen had: per aanval zou ik binnen 24 uur 3 moskeetjes vernietigen.
  Totaal aantal moskeetjes in Europa: zelfde als aantal kerken in Saoudia.

  Note: de Turken vernietigden/plunderden 500 kleine kerkjes op Cyprus…..

 5. Ziek en misselijk volk dat Moslim gebroed! Uitroe*** dat gajes!

  Typ dit maar eens in bij de zoekmachine yandex.com Eerst even op “images klikken” dan op het derde icoontje klikken naast “register” de optie “unsecure” aanklikken en dan in de zoekbalk “behead all muslims” of “the atrocities of islam”intypen, klik search.

  Waarschuwing! zeer schokkende beelden, maar het geeft je wel een goede indruk wat voor zieke geesten zichzelf Moslims noemen, wat voor gestoorde geesten Islam aanhangen die een verzonnen profeet bewieroken, adoreren en tot op de letter volgen die niets anders dan haat, moord en doodslag preekt! Islam is de belichaming van het kwaad, niets meer en niets minder. Sadistisch mentaal achtergesteld volk dat zich nog steeds in de middeleeuwen waant en van daaruit ook handelt. Dit gespuis had allang van de aardbodem moeten verdwij***, by all means necessary.

  Islam is ook op geen enkele manier een religie maar een zieke ideologie!

  Voor meer over de Islam wat de MSM natuurlijk verzwijgt, zie hieronder:

  Jihadwatch: https://robertspencer.org/

  Islam, the politically incorrect truth: https://thereligionofpeace.com/

  Islam is a religion (ideologie) of war: https://islamreligionofwar.wordpress.com/

  • Islam is sterk; door eeuwen lang incest en inteelt: laag IQ en beschadigd of verdwenen social gen (geweten)
   Derhalve is het meest sadistische geweld voor hun “normaal”

   het kan alleen met geweld afgestopt worden, maar ook met handel.
   Zet maar eens–met ingang van over 2 jaar–20% invoerrechten op olie uit islamitische landen; en uit Venezuela vrij van belasting, vermits oliewinning onder NL vlag.

  • Uit EU–uit euro–uit Nato–grenzen dicht–islam verbieden–alle werkloze “kansparels”verblijfvergunning/visa intrekken en uitzetten naar “wir schaffen das Land.
   geen nieuwe vluchtelingen toelaten, ontwikkelingshulp stoppen, niet delnemen an boycot tegen Rusland, gulden terug met gouddekking–NL goud terug met rente uit Zwitserland.
   Nieuw politiek systeem; maandelijkse referenda.
   Rechts parlement en regering.

   Dan zijn we op de goede weg.

 6. Wat zo godsgruwelijk irritant is aan al dit gedonder, is dat er zoveel websites en zoveel woorden aan besteed worden, en je bent uit nieuwsgierigheid maa aan het zoeken en filteren en images bekijken etc etc, zonder dat iets ook maar de kern van de zaak raakt. Het feit is dat er heel veel neurotische groeperingen bestaan – bijv de hele semieten club is zwaar neurotisch (een genetische eigenschap). Ze villen elkaar levend om wereldmacht te verkrijgen, maar ze zijn éen pot nat en ze verstoren continu de rest van de wereld. Ze slepen ook vele groeperingen in de rest van de wereld mee in hun onrustzaaien.

  Dit zijn zowel Islamopaten als Ziopaten. Er is weinig verschil, behalve dat de ene de ander gebruikt om onrust te veroorzaken tbv nog meer macht grijpen. Die hele bende had lang geleden al moeten verdwijnen. Helaas is dat nooit gebeurd (ook niet met Hitler, die een uitvinding was van de Ziopaten om macht te verkrijgen dmv de Slachtofferij taktiek – de zgn ‘anti-semitische’ strategie.) Nu zit die bende als uitgezaaide tumoren over de hele wereld, als etterende stinkende tumoren. Nog steeds als éen kwaadaardige semieten zooi, en nog steeds elkaar aan het villen om macht te grijpen. De ene helft noemt zichzelf “semiet” maar zij zijn het die de nazi’s (nazional zionusmus) in het leven hebben geroepen. En de andere helft is hun zielige broertje dat ze gebruiken om rotzooi en herrie te trappen.

  Alleen een genetische ingrijp kon die tumoren ooit verwijderen, maar daar is het nu te laat voor. De hele wereld gaat aan pus ten onder dankzij deze neurotsiche bende, die makkelijk aangepakt had kunnen worden obv hun genetisch profiel en werking van hun neurotransmitters. Daar is het nu helaas te laat voor. Echter, het lijkt er op dat de zelfvernieting van het geestelijk gekreupelde mensdier is ingebouwd in het wezen zelf. De natuur heeft dat goed voorzien, en de tijd is gekomen. Geen enkel ander diersoort op Aarde zie je zo zelfvernietigend bezig. Er is nog wel een handjevol weldenkende mensdieren aanwezig op de planeet, maar of ze de kans krijgen de nieuwe wereldorde op te zetten is twijfelachtig. En pas als die etterbuilen er in geslaagd zijn de wereld aan gort te slaan, zullen ze zichzelf eindelijk hebben uitgeroeid.

 7. No comment
  Droppen op zijn argentijns boven land van willekeur .
  Het uitvoeren van dodenvluchten (Spaans: vuelos de la muerte) was een vorm van gedwongen verdwijning die werd toegepast tijdens de Argentijnse dictatuur. De slachtoffers werden gedrogeerd en vanuit een vliegtuig of helikopter in de Río de la Plata of de Atlantische Oceaan geworpen. Volgens een verklaring van Adolfo Scilingo, een marineofficier die voor zijn daden tijdens de dictatuur tot dertig jaar cel is veroordeeld, vonden er tussen 1977 en 1978 ongeveer 200 van dat soort vluchten plaats, waarmee duizenden mensen vermoord werden.[
  Deden ze in Vietnam ook .
  Zijn beelden van dat inheemse gasten als levende bommen te pletter sloegen .
  Néxt !

 8. We zijn in Europa (en de VS) getuige van de sinds jaar en dag in praktijk gebrachte inhoud van het boek ‘Praktisch idealisme’ uit 1926 van graaf Richard Coudenberg-Kalergi (1894 – 1972). Haal zo veel mogelijk immigranten binnen uit Afrika en Azië, die onze manier van leven niet kunnen en willen accepteren.
  Vanaf het begin van de vijftiger jaren werden autochtone (dat woord was op dat moment nog niet in zwang) Nederlanders aangemoedigd te emigreren naar ‘klassieke’ immigratielanden als de VS en Canada en in 1954 vond begroeting plaats van de eerste Turkse gastarbeiders in Amsterdam.
  De laatste loot aan deze stam is het op 10 december 2018 ondertekende verdrag van Marrakesh (Marokko) waardoor gelukszoekers eigenlijk geen strobreed meer in de weg worden gelegd om onze kant op te komen.
  Coudenhove-Kalergi (zijn moeder was een Japanse) was trouwens een graag geziene gast aan het Belgische hof bij de vorsten Albert I (1875 – 1934) en Leopold III (1901 – 1983).
  In 1975 heeft de EEG (1957) het verdrag van Straatsburg ondertekend en aan de andere kant van de vergadertafel zaten landen uit het Midden-Oosten. In ruil voor een onafgebroken olieaanvoer (twee jaar na de eerste oliecrisis) richting Europa zou de EEG de nodige gastarbeiders en gelukszoekers opnemen.

 9. Eender probleem, injectie van gif; via een spuit, via onderwijs, via media, via en door verraad met gestoord kutvolk, ..het stopt niet, ten delen omdat we het niet willen snappen, omdat correctie wordt tegengewerkt en omdat het nooit meer tot een fatsoenlijke en voldoende grote groep komt met bereidheid tot een correctie..

  waardeloos gestoord kutvolk – hallo, zie dat boek
  vervaarlijk gestoord kutvolk – jaja hallo, zie ons boek
  prettig gestoord kutvolk – dag, zie de polder, doen jullie ook signeren

  overal kutlui

  There’s been riots all over Sweden for 4 days now

  Hundreds of people attacked police with rocks

  – 26 police officers injured
  – 14 civilians injured
  – Police car hijacked
  – School set on fire
  – 20 police cars destroyed/damaged

  https://petersweden.substack.com/p/sweden-riots?s=r

  ..lekker dromen van ‘de maat is vol’, is vooral een bleek feestje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in