De internationale geopolitieke stabiliteit wordt door de VS en hun westerse bondgenoten opgeofferd op het altaar van het behoud van hun dominantie op het wereldtoneel, aldus de Russische president Vladimir Poetin, terwijl de Russisch-Amerikaanse betrekkingen geen tekenen van verbetering in de nabije toekomst vertonen en zich in een “tragische toestand” bevinden, aldus de woordvoerder van het Kremlin, Dmitry Peskov.

“De kans op conflicten in de wereld neemt toe en dit is een direct gevolg van de inspanningen van de westerse elites om hun politieke, economische, militaire en ideologische overheersing met alle middelen te handhaven,” aldus de Russische president in een videoboodschap aan de vergadering van de ministers van Defensie van de Shanghai Cooperation Organization en een groep voormalige Sovjetlanden, die door het Kremlin is vrijgegeven, bericht Warnews24/7.

“Zij (westerse elites) vergroten opzettelijk de chaos en verslechteren de internationale situatie,” benadrukte hij.

De Russische president gaf volgens de berichten een duidelijke boodschap dat “als een signaal van een nucleaire aanval op Rusland wordt afgegeven, honderden Russische raketten in de lucht zullen zijn en er niets meer over zal zijn van onze tegenstander.”

Poetin zei dat Rusland geen mandaat heeft om een eerste preventieve nucleaire aanval uit te voeren, in tegenstelling tot de VS, maar dat Russische geavanceerde supersonische wapens ervoor zullen zorgen dat Rusland krachtig kan reageren als het ooit wordt aangevallen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Hoeveel rode lijnen kunnen er nog overschreden worden voordat Armageddon arriveert?Volg Frontnieuws op Telegram

  Een paniekerig Imperium probeert Rusland een aanbod te doen "It Can’t Refuse"

Lees meer over:

Vorig artikelSchokkende cijfers over COVID-vaccin sterfgevallen: 1 op 73 overleden in mei 2022, 1 op 246 overleden binnen 60 dagen, & 1 op 482 overleden binnen een maand
Volgend artikelProfessor legt uit waarom hij geen gevaccineerd bloed wil
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

27 REACTIES

  • ja en nee, helaas zitten velen van het kwaad bv in Zwitserland en velen zijn net zo erg als de slechten uit de US, nog slechter eigenlijk immers ze komen bv uit ons eigen land… ze het gif van Europa, ja wellicht gerekruteerd door US/UK/Creeps, maar ze doen het wel, dus van die moeten we ook af.

  • een paar honderd idioten???? verscheidene honderden miljoenen idioten zul je bedoelen….
   want zoveel achterlijken lopen er nog rond die (nog) steeds (weer) op diezelfde politiekers waar ze over zagen en klagen, stemmen…goed wetende dat ze keer op keer op keer op keer maar weer in de zak gezet zullen worden…
   geen stem, geen zitje, geen zitje, geen macht…

   • Burgerlijke ongehoorzaamheid is het sleutelwoord.

    Zeg allemaal vandaag nog je DigiD op, verwijder alle apps op je mobieltje die niet strikt noodzakelijk zijn dat is 99% die niet noodzakelijk zijn. Blokkeer de toegang van jou mobieltje en email voor alle overheids instellingen.

    Alles is ingesteld op digitaal. Blokkeer alles en laat ze alle post weer opsturen. Het betekent ook dat belastingdienst alles handmatig na moet kijken wat het hele systeem zal doen crashen !!!

    Doe het vandaag nog. Ga niet alleen zitten klagen maar doe er zelf iets aan.

     • Denk de ingeslagen weg reeds onomkeerbaar is. Straks net de digitale munt zijn we allemaal te lul. Je uitkering, salaris, AOW krijg je niet contant, dus ze hebben je in hun macht. En van mijn achtertuintje van 4 m2 kan ik niet eten. Wapens heb ik niet en amper met een cursus overleven kom je ook niet.

  • En hoeveel sterven er nu? Amerika importeert meer goederen uit Rusland ! Raar he? waarom valt Rusland Washington niet aan en waarom vallen er na een jaar strijd nog steeds bommen op Donetsk waarbij burgers het slachtoffer zijn? Ik weet het niet, maar ik zou niet verbaasd zijn als Putin, Biden en Zelenski door dezelfde poppenspeler bestuurd worden.

 1. Ik geloof niet meer dat het nog normaal gaat worden de helden van de corona (verpleging) zijn nu de handlangers van Putin volgens de msm in het enge land.
  Misschien is een echte grote reset nodig.
  Zolang er geen app is om regeringen omver te gooien zal iedereen op zijn 1984 thuis blijven zitten en gewoon niks doen.

 2. Tijden: VS geeft Oekraïne groen licht om doelen in Rusland aan te vallen

  De Verenigde Staten keurden “stilzwijgend” de aanvallen van Oekraïne op verre doelen in Rusland goed, bericht de Britse krant The Times op basis van een bron in het Pentagon.

  “We gebruiken nog steeds dezelfde escalatieberekeningen, maar de angst voor escalatie is veranderd ten opzichte van wat het was aan het begin [van de speciale operatie].

  De situatie is veranderd. “We zeggen niet tegen Kiev: ‘Sla niet op de Russen (in Rusland of de Krim)'”, zei de gesprekspartner van de krant.

  Hij legde uit dat de VS nu, na de aanvallen van Moskou op de infrastructuur van Oekraïne, minder bezorgd zijn dat de aanvallen van Kiev op verre doelen tot verhoogde spanningen zouden kunnen leiden. Daarom mocht Oekraïne onafhankelijk beslissen hoe wapens te gebruiken.

  “Als ze echter wapens gebruiken die door ons zijn geleverd, staan ​​we er alleen op dat het Oekraïense leger de internationale oorlogswetten volgt en zich houdt aan de Geneefse Conventies”, vertelde een bron aan The Times.

  Volgens hem staan ​​deze eisen Oekraïne niet toe om burgers aan te vallen en specifieke mensen uit te schakelen.

  Kiev “volgt deze instructies”, aldus de bron.

  Volgens het Russische Ministerie van Defensie vielen op 5 december Oekraïense drones vliegvelden aan in de Ryazan-regio (Dyagilevo) en Saratov-regio (Engels).

  De drones werden neergeschoten door luchtverdedigingssystemen, maar door het vallen van puin liepen twee vliegtuigen huidschade op. Drie soldaten werden gedood en vier raakten gewond.

  https://rusvesna.su/news/1670653424

 3. Ik kan het niet langer aanzien dat gelieg van oud generaals op WNL. Al na 2 weken zaten die te lullen dat het Russische leger was uitgeput. Dat ze door hun wapens heen zijn maar het tegenovergestelde is waar !

  Rusland vecht in zijn eentje tegen Oekraïne en de hele westerse macht samen met NATO en is nog steeds aan de winnende hand terwijl alle westerse landen hebben te kampen met wapen en munitie tekorten 😀.

  Welk land was het dat het Internationaal ruimteschip ISS moest gaan bevoorraden omdat Amerikaanse ruimte raketten explodeerden en onbetrouwbaar bleken te zijn.

  Rusland kan met minder high tech zelfs beter vechten. High tech is veel kwetsbaarder voor storingen.

  Rusland heeft in Syrië oorlog al aangetoond dat alle precisie wapens, die maar 10% van de kostprijs zijn van de patriot raket van het westen, doel raakten waar de meeste westerse patriot raketten doel miste.

  Rusland is Amerika ver voor en er is geen sprankje van verzwakking te zien.
  Amerika is steeds meer radeloos en daardoor gevaarlijker in het gebruik van kernwapens. Vergeet nooit dat Amerika het enige land was dat ooit kernwapens heeft gebruikt en honderdduizenden onschuldige burgers dode.

  Na WW2 heeft Amerika meer dan 100 oorlogen gevoerd in heel de wereld om landen te ruïneren en hun mineralen en olie te stelen.

  Amerika is veruit de aller aller grootste agressor van de wereld.

  Het domme westerse volk hebben zelf niet in de gaten hoe Amerika het westen al 50 jaar besteelt via hun dollars.
  Kijk naar de sancties opgelegd door Amerika hoe wij NIET Rusland onder de Amerikaanse sancties te lijden hebben, honger, koude, armoede ….. allemaal met dank aan Amerika

  • Grote duim voor mij aan U voor de gesproken woorden Peterus, niets aan toe te voegen, behalve moge de VS en die leiders branden in hun eigen veroorzaakte hel!!!

  • En wat denk u dan van Israël, daar komen vaak de orders vandaan! Ook wil Israël Oekraïne innemen voor hun “New Israël” Israël kan alles doen en maken wat ze willen. En zeg je er iets van ben je een antisemits en rasist! Alleen maar omdat er volgens de geschiedenis 5 miljoen joden zijn overleden in de 2e wereld oorlog, wat een grote leugen is! Als we het met iemand te doen hebben zijn het de Russen die meer dan 20 miljoen hebben verloren! En dankzij Rusland spreken we nu geen Duits!

 4. BBC hetzelfde. De Oekies winnen en Russen zijn gedemoraliseerd, en door hun munutie heen…..

  En er zijn er nog die dat geloven.
  Maar nu met300 tanks extra en 150.000 man in de donesk regio: aanvallen, doorrammen en gebied bezetten als uitvals post voor het vervolg.

  De val van bakhmut kunnen ze niet stil houden.
  ———–
  Maar als de Oekies idd gaan aanvallen in Rusland, zouden er wel eens massa vernietigings wapens gebruikt gaan worden in oekieland.
  Precies wat zelensky en de USA?england wil.
  Dat is WO3

  • En in Nederland kan iedereen het dan ook wel vergeten en breekt de pleuris uit. Roof, geweldpleging, opstand, armoede, honger nul energie de hele zooi.
   We zijn al aardig op weg met onze rijke gasbel. Mensen sterven binnenkort van de kou en bij de voedselbanken is het al niet aan te slepen.

   • Eigen schuld–dikke bult.
    De nederlander hebben op die gekke linksen gestemd; omdat ze bij een kerk zijn, omdat er vrouwen in de regering moeten, omdat de hele familie het doet, omdat de vluchtelingen zo zielig zijn, omdat de dominee het zei.

    Nu zitten landverraders in parlement; en het kabinet bestaat uit hoogverraders.

    Links moet eruit, en dan moet het volgende gebeuren.
    –uit EU, uit euro, uit Nato, uit UN, uit WHO.
    Alle “vluchtelingen”zonder werk eruit, ongeacht status; hoe? Simpel, stop uitkeringen aan ze.
    Grenzen dicht en bewaakt.
    Islam verbieden; moskeetjes slopen.
    Nationaal; ander politiek systeem, huidig is eeuwen oud en functioneert niet .
    Absoluut einde aan regeerakkoord–want dat zet het hele parlement buiten spel.

    Parlement; max 100; taak parlement: voorlichting.
    Beslissing doormaandelijkse electronische referenda.
    Uitvoering: zaken kabinet
    Ministeries: 10% kleinerdan in 1980.
    Oranjes: zitten zonder recht van titel; zie grondwet; eruit; vervangen door een president(e)

    Dan excuses aan Rusland, sancties opheffen.
    Dan is het weer normaal.

    Als de misere groot genoeg wordt, gaat het volk de straat op.
    Met goede wil is bovenstaande binnen 3 week gerealiseerd.

    Doen ze dat niet, moeten ze ook niet zeuren/klagen.

    • Niet alleen Islam verbieden, alle geloven, dus ook het Joodse.
     Oorlogen worden veroorzaakt door geloven.
     Wat ook helpt is: ANGST verbieden.
     En de mens VERPLICHTEN, om vredig met alle mensen, dus ook met Russen en Chinezen, en met Zwarte en Witte, en met Kleine, en met Grote, en met dikke, en met Dunnen MENSEN vredig en RESPECT VOL samen te leven.
     Een hulpmiddel hier voor is, DOE ALS OF ER GEEN GRENZEN ZIJN.
     WE ETEN EN DRINKEN EN POEPEN PLASSEN ALLEMAAL.
     DAN ZIJN WE GELIJKEN.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in