© European Parliament (CC BY 2.0)

EU-voorzitter Ursula von der Leyen heeft in Kiev een bezoek gebracht aan de omstreden president Zelensky. Zij overhandigde hem de eerste documenten waarmee zijn oorlogvoerende land kandidaat voor het EU-lidmaatschap kan worden. Oekraïne kan eerder dan gebruikelijk tot de EU toetreden, heeft zij gezegd, schrijft Freewestmedia.com.

Bovendien was zij de eerste westerse “leider” (de aanduiding van de wereldelite voor een ongekozen bureaucraat) die een bezoek bracht aan Boetsja, waar honderden lichamen van Oekraïense burgers werden ontdekt. Zij bekeek 20 opgegraven lichamen uit een massagraf en stak in een kerk kaarsen aan voor de slachtoffers.

Deze locaties zijn op zichzelf al zeer problematisch, aangezien de Amerikaanse inlichtingendienst heeft toegegeven dat de informatie over Oekraïne bedoeld is om de Amerikanen en het wereldpubliek te misleiden over de realiteit van het conflict.

Drie Amerikaanse functionarissen vertelden deze week aan NBC News dat er bijvoorbeeld geen bewijs was dat Rusland van plan is chemische wapens in Oekraïne te gebruiken. Zij bevestigden dat de VS valse informatie hadden vrijgegeven. Het kan daarbij gaan om beweringen over het vermeende “bloedbad” in Boetsja, maar ook over de raketaanval op een treinstation Kramatorsk.

Von der Leyen’s aanwezigheid in Boetsja maakt deel uit van een reis die zij samen met EU-buitenlandchef Josep Borrell onderneemt “om de steun voor Oekraïne te versterken“.

Haar troosteloze optreden heeft veel kritiek opgeleverd. Zo merkte de Nederlandse neuroloog Jan Bonte op: “Kan iemand Von der Leyen afvoeren naar een gesticht? Gedwongen opname met voor onbepaalde tijd opsluiting in een isoleerkamer? Dit mens is gek. Gevaarlijk gek.”

  Kolonel Douglas Macgregor vertelt Tucker dat de Amerikaanse aanpak van de oorlog in Oekraïne ons "op de rand van een catastrofe heeft gebracht"

Advocate en filosofe Raisa Blommestijn voegde daaraan toe: “Waar baseert Ursula von der Leyen eigenlijk de gedachte op dat zij een mandaat heeft om te beslissen of Oekraïne al dan niet zou mogen toetreden tot de EU? De Nederlandse bevolking sprak zich in 2016 nog uit tegen een Associatieverdrag met Oekraïne.”

In 2016 had tweederde van de Nederlandse kiezers zich tegen elk politiek, handels- en defensieverdrag uitgesproken, waaruit blijkt hoe diep de antipathie in Nederland is tegen de uitbreiding van de EU en vooral tegen Oekraïne. GeenPeil, een samenwerking tussen de website GeenStijl en de organisaties Burgercomité EU en Forum voor Democratie, organiseerde de campagne om de vereiste handtekeningen te verzamelen. Zij hebben met succes een webapplicatie ingezet om de vereiste handtekeningen te verzamelen, af te drukken en bij de Nederlandse Kiesraad af te leveren.

“Dat de Associatieovereenkomst tussen de EU en de Oekraïne een eerste stap zou zijn naar een EU-lidmaatschap werd een dwaze complottheorie genoemd. Het zou slechts een handelsverdrag zijn. Uitbreiding van de EU is niet te stoppen, ook daarom dus Nexit!” zei FvD-Kamerlid Martin Bos.

Freelance journalist Arno Wellens reageerde: “Wat is dat toch met die Duitsers? Lokale democratie negeren en een Europese superstaat bouwen, onder Duitse leiding, tegen de Russen. De vorige drie keer eindigde het ook in ellende, deze keer zal het niet anders zijn.”

Oekraïne kan nu eerder dan later lid worden van de Europese Unie. De voorzitter van de Europese Commissie heeft de Oekraïense president Zelensky vrijdag een spoedige toelating beloofd. Bij een bezoek aan de president zei zij dat het vormen van een oordeel over de toetreding van Oekraïne slechts enkele weken zou duren, iets wat normaal jaren zou kunnen duren.

  Oorlogen in de nabije toekomst

Von der Leyen overhandigde Zelensky een vragenlijst als uitgangspunt voor de EU om over het lidmaatschap te beslissen. Uiteindelijk is het aan de 27 lidstaten om te beslissen of zij Oekraïne al dan niet toelaten. Alle landen moeten het daarover eens zijn.

Zelensky zei dat hij over een week met de antwoorden zou komen. Hij riep ook op tot meer sancties tegen Rusland, om Moskou ertoe te brengen zijn operaties in Oekraïne te staken.

Von der Leyen onderstreepte het belang van de sancties. “Rusland zal in economisch, financieel en technologisch verval raken, terwijl Oekraïne zich in de richting van de Europese toekomst beweegt, dit is wat ik zie.”

Eind februari had Ursula von der Leyen zich al uitgesproken voor de toetreding van Oekraïne tot de Europese Unie. Haar opmerkingen waren merkwaardig, want Oekraïne had zich nog niet gekwalificeerd als kandidaat-lidstaat – het was ook nog vóór de Russische operatie. Het Oekraïense parlement had zijn wens om tot de EU toe te treden begin 2019 in de grondwet laten opnemen. Het doel van het land was om tegen 2024 een formele lidmaatschapsaanvraag in te dienen, met het oog op toetreding tegen 2030.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Ursula von der Leyen is de vrouw van de directeur van het Covid-vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelSituatieverslag: Operatie Z – 6 verschillende buitenlandse nationaliteiten huurlingen vastgepind in Mariupol schreeuwen om hulp
Volgend artikelZelensky geboycot in Cyprus na nazi-coup
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

42 REACTIES

  • Een windstille dag, 500kg hout, een paal een stuk touw en een lucifer.
   Probleem opgelost.

   het lukte de moffen niet in 40-45; zal ook nu niet lukken.

   Politiek een leuke move: als NL een handelsovereenkomst met Rusland zou sluiten…..
   Wat zou die nazi bitch pissig zijn…

   • Hoi Pierre,
    Goed idee, maar wel zonde van dat hout. Russisch gas daarvoor gebruiken zou de mooiste oplossing zijn, en dat terwijl haar voeten al heet worden haar uitleggen dat het met medewerking van Gazprom gebeurd. 🙂

  • Je bent dus net zo dom en onwetend als zij die schapen genoemd worden. Witch, Heks, wijze vrouwen, vroedvrouwen die geelimineerd werden opdat mannen, die hun kennis gestolen hadden medische faculteiten konden beginnen, waar vrouwen van buitengesloten werden. Het Rockefeller Imperium. Witch een studie van 20 jaar in de UK. Millioenen onschuldige vrouwen levend verbrand op brandstapels, alsmede zgn ketters in Frankrijk, ook de Hugenoten afgeslacht. Ook Jeanne d’Arc. In Oudewater de enige eerlijke Heksenwaag in Europa. Zowel de machthebbers als diegenen die commentaar op deze site leveren een triest, dom zooitje. Of Gecontroleerde Oppositie

 1. Laten we niet haatdragend zijn, schelden en roepen dat mensen vermoord moeten worden, dan verlies je je waardigheid in mijn beleving.
  Hey komt heus goed allemaal, Willem Engel en Ghandi zijn goeie voorbeelden voor mij.
  Ik vind het ook lastig, maar liefde kan je trainen 🌱🌸💞🥰💋

  • Dat is waar; ik oefen 2 maal per week met mijn nymfomanische blonde buurmeisje van 22….

  • Aan Wilma: Willem Engel in dezelfde adem als Ghandi??? Wow… Willem Engel verwijst je naar Janet Ossebaart en de crop circles als je serieus in gesprek wilt met ze. Laat me niet lachen.

  • Haatdragend ??? Feit is dat ze met haar onbedachte uitlatingen het probleem nog groter maakt en de kans op vrede steeds kleiner.
   Die 2 onnozele individuen V/D/Leyen en Michel moeten dringend vervangen worden

  • Ghandi werd aangeklaagd voor verkrachting van minderjarigen. Vlgs zijn eigen kleindochter was hij een tiran in zijn eigen familie. Dus ook die illusie is aan herziening toe.

 2. Frontnieuws: Eerste alinea verwijderd. Geen juridisch strafbare oproepen tot geweld.

  “Ursula von der Leyen, geboren Albrecht, is de dochter van Ernst Albrecht, die in de jaren vijftig en zestig directeur-generaal van de Europese Commissie (feitelijk: Chef de Cabinet in de Hallstein Comissie) was en vervolgens premier werd in Nedersaksen. De nazi Walter Hallstein is, zoals wellicht bekend, één van de oprichters geweest van wat de Europese Unie werd. Ursula von der Leyen als Charles Michel komen uit families van eurocraten die erop gebrand zijn een Europese superstaat te creëren. Beiden zijn geboren en opgegroeid in België.”

  Misselijk teringwijf!

  Bron: https://www.stopdebankiers.com/eu-in-de-voetsporen-van-adolf/

  • Druif april 10, 2022 at 19:40

   “Frontnieuws: Eerste alinea verwijderd. Geen juridisch strafbare oproepen tot geweld.”

   Greet april 10, 2022 at 18:53

   “Jammer dat de russen haar niet hebben neergeschoten, waren we daar goedkoop vanaf geweest.

   Ben blij dat Greet’s alinea niet is verwijderd, alhoewel deze alinea (van Greet) ook oproept tot “opgeruimd staat netjes”, uh, ik bedoel geweld in zekere zin.

 3. Haar man werkt voor een bedrijf dat coronavaccins ´onderzoekt’…
  Zal wel zwijggeld aanpakken…en de vaccins het stempel ´veilig’ geven.

  • Ze was ook al ‘de EU markt aan het onderzoeken voor het maken van chips’. Ja ja, de schaapjes krijgen straks hun chippie van moeke! Let op! Die gaan ze vast en zeker in Oekrieland maken, zodra die bij de EU komt. In al die mooie bio-labs die er nog zitten. Mooi geregeld. En kost niks extra.

   • Net als die gifspuit, hetzelfde met het chippie, ik sla ff over als moeke het niet erg vind, ik doneer hem alvast met alle liefde aan een ‘liefhebber’ 😂

 4. gisteren een oekrainier tegengekomen en die zei vlakaf dat de EU stokers zijn in opdracht van de US dit om een oorlog te maken tussen Rusland en de EU zo zijn de EU al hun economische kracht kwijt en ook de Russen en de US weer de machtigen verwijder die gekke tante voor er oorlog komt ze is hier zeker niet verkozen maar een pion van de nieuwe wereldorde met hun reset die ze met hun covid verhaal niet haalden.

 5. Ik dacht dat ik een psychose had toen ik dit gister via de MSM vernam. Rusland is de invasie begonnen juist om inmenging van het westen en nu worden ze sneller lid van de EU? Ik voel mij ook echt heel dom nu, zouden ze al weten dat Ukraine binnen de westerse invloedsfeer blijft/komt? En opeens zijn er vele miljarden beschikbaar…ohja de miljarden die verzonnen zijn terwijl Rusland overschakelt op een goud-standaard.

 6. Maar wat heeft het mens voor mandaat om dit te regelen? En wie teugelt haar in? Verder moeten er een aantal landen het over eens worden dat Oekr er bij komt. Is EU echt al touw aan het kopen om zichzelf aan op te hangen??? Het voelt inderdaad als een soort van psychose. Zit Rusland nu blij in zijn handjes te wrijven? Was dit het plan? En dan mag Rusland schieten, en Ursula kirt van genoegen? En alle Ziopaten doen een rondedansje als de grote steden platgeveegd worden? Ik snap er geen zak meer van – die Ursula is volslagen gek, maar wat ik al schreef, ze volgt gewoon instructies op. Ze kan niet anders, en ze kan niet strategisch denken. Ze is niet meer dan ook gewoon een dom stuk gereedschap voor de kerels die aan de touwtjes trekken, net zoals die teef Ardern en het NLse Kaagdier. Geen wonder dat er 7 kinderen uit kwamen. Moet je Bill Gates er over horen. Of zegt hij daar niks van? Nutteloze eters. En moeke bepaalt of de Oekries bij de EU mogen komen?? Ik word niet goed van het gelieg en hoe de schapen er van staan te grazen.

  • Alle staten hebben al hun macht aan de WHO gegeven en daarvoor getekend. Ook Rusland??? Er zijn nu aanvullingen die zonder protest in November van kracht worden, die de WHO onbeperkte macht geven om met militaire machten in alle landen actief te worden bij een pandemie. En die is zo gecreeerd. Wat pathogenen aan regen en Chemtrailen toevoegen. De Robotmuggen van Bill Gates kunnen mensen van afstand vaccineren met stoffen die transhumanisme bevorderen of de dood. Kaag is naar mijn gevoel hier neergezet. Anthony College is er prat op, om de WHO hier te implementeren. Elke oorlog zijn er specifieke mensen schatrijk geworden, wat betekent dat je steeds meer macht krijgt, de wereld kunt bezitten, door beiden kanten van een conflict van wapens te voorzien. De meeste wapens die richting Ukraine gaan komen daar nooit aan. Dus dubbele winst. En gelijk van je verouderde wapentroep af. Waar zijn al die wapens dan nu wel. Verkocht om burgeroorlogen tot stand te brengen. Europa, het blanke ras totaal te vernietigen.Talloze vids hadden het hier over al voor de Coronapandemie. Ukraine de joodse staat. Netanyahu openlijk van plan de Krim daarvoor te bestemmen en settlers van de West Bank daar te huisvesten zonder de West Bank aan de Palestijnen te geven. West Bank al Israel op de kaart, goedkope huizen voor joos die huizen in israel te klein vinden en meer huis daar kunnen krijgen voor hun geld. Syrie, golan heights, herstel van het Wiel van Rephaim. Antieke filosofien ons onbekend liggen ten grondslag aan wat er nu gaande is. Het echte land van de Ariers, Aryans is in de Ukraine, Rusland etc. In Gobekli Tepi schijnt een stargate te zijn wat een rechtstreekse verbinding met Mars is. Ondertussen krijgen wij Smokescreens voorgeschoteld door MSM en begrijpen er helemaal niets van.

 7. Als er maar EEN land veto uitspreekt, komt Nazistan niet in de EU.

  Maar pas op; de bitch zal waarschijnelijk andere titels gebruiken; zoals, handels overeenkomst of culturele overeenkomst–iets waarvoor alleen een meererheid voor nodig is.
  Dan later uitbreiden, totdat er geen verschil is tussen een lidstaat en Nazistaat.

  Wat die moffen al niet doen vanwege de Russenhaat–ze zijn vergeten dat ZIJ rusland invielen…..
  Wir haben das nicht gewusst….zal weer klinken.

  • En nu eerst even de docu van Juri Lina kijken over de Bolsjevistische revolutie en de Holodomor onderzoeken. Want van jouw gezwets word ik ook doodmoe.

 8. Dat zij en Boris deze filmstudio gewoon kunnen bezoeken moet toch je gezond verstand en je intuïtie voldoende triggeren dat het ALLEMAAL NEP is?! Zelensky is het billenmaatje van Putin en samen zetten ze in opdracht van het bankenkartel een media spekrakeltje van good-cop-bad-cop op waardoor zij allebei op beide fronten winnen. Wat beelden van oude Russische tanks (want meer hebben ze niet) die verlaten oefendorpjes mogen platschieten, wat verbrande silliconenpoppen en veel crisisacteurs en voila, de fearporn is weer gecreëerd om de wereld in een nieuwe hypnose te brengen. Dat we er hier al over moeten praten is zoveel verloren tijd.. 🙁
  Na de nep-onthoofdingen van Isis, de spontaan dood-neervallende Chinezen met Covid en Biden die enkel vanuit een filmstudio optreedt zouden mensen toch weleens door deze poppenkast heen prikken, zou je denken. We worden wederom onder hypnose gebracht terwijl achter de schermen nog meer van je rechten, belastinggeld en pensioen wordt gejat..

 9. Een gevaarlijke vrouw die Ursula. En besef dat over een paar jaar (of misschien al eerder) de EU één federale superstaat zal worden. Vanaf dan zijn we helemaal onze beetje vrijheid en soevereiniteit kwijt.

 10. Ach, weet je nou wat het probleem is met vrouwen á lá van der Leyen? In het kader van de politieke correctheid en ander ‘woke flauwekul’, hoeven ze uitsluitend over een vagina te beschikken ( of iets wat daar op lijkt, danwel als V/X bij de burgerlijke stand vermeld te staan). Ze hoeven niks te kunnen of te weten; een kut is voldoende. Ik ga u niet vervelen, met mijn “openbaar vervoer-perikelen in de provincie Utecht, die geeel in handen is van een soort achterlijke GL/D66 dozen Maak de Oekraïne maar gauw lid van de EU. En neem dan Servië, Montenegro, Kosovo, Albanië, Cyprus, Marokko, Turkeye. Libanon, enzovoorts maar meteen mee. P.S, is het niet goedkoper, om gewoon een advertentie te plaatsen , met daarin de tekst: ARMOEDZAAIERS GEVRAAGD? Bij deze plaats ik meteen m;n eigen advertentie. Gevraagd, HAAN. Bij gebleken geschiktheid, zal de voorkeur worden gegeven aan een bruine lesbische kip, goed kunnende kakelen.

  • Allemaal mogelijk gemaakt door het patriarchaat die de echte en machtige vrouwen uitgeroeid heeft en hun geschiedenis vervalst. Maar idd Feminisme was een CIA download, Gloria Steinem een betaalde CIA agent. Heel veel rolmodellen werkten voor het Tavistock Institute of de CIA en hielden zich bezig met Mindprogrammeren. Plato zijn Democratie was regeren door de Elite ipv de Aristocratie, die nog zorg hadden voor hun feodale onderdanen. De zieke gestoorde macht in het Westen heeft toch echt alleen mannen als bouwstenen. Nog maar 400 jaar geleden stelde de katholieke kerk dat vrouwen geen ziel hadden en hadden zij geen toegang tot kerken. Maar in de Spaanse oorlog was het Kenau die Nederland redde. Andere moedige vrouwen, ook met vaginas, werden uit de geschiedenis weggeschreven of hun namen in mannelijke namen veranderd. Bovendien kom je zelf voort uit die baarmoeder van je moeder en via haar vagina. Zonder dat zou je een zieke, gestoorde Microbioom hebben. Verkrachtingen, huiselijk geweld voor het grootste percentage door mannen. Oorlogsmisdaden ook. Misschien is die lul toch kwalijker dan die vagina.

 11. Tja… ben benieuwd wat ome Poet gaat doen! Hij is uiteindelijk tot het bot vernederd!

  Let wel! Ik praat de invasie Oekraïne beslist niet goed, want oorlog is; dood en verderf! Had wél verwacht met een uiterst slimme schaker te maken, hebben gehad. Echter dát valt tot vandaag de dag, behoorlijk tegen.

  Volgens mij, draait hij wél de gas en oliekraan dicht richting het Westen, want het geld is geblokkeerd door en met name operette B-ster, Von der Leyen. Overigens dit typetje wordt in de wandelgangen in Brussel beslist niet serieus genomen, heb ik ooit gelezen.

  • Niemand in Rusland is vernederd. De tienduizenden gesneuvelde Oekraïense soldaten die gestorven zijn voor EU en VS waanideën, leugens, beloften en natte dromen, die, en hun familieleden, zijn vernederd.

   Rusland klaart deze klus op een zeer efficiente manier, hun manier, niet die van de NAVO, de onze of de jouwe.

   Het land wat uiteindelijk bij de EU zal komen zal vermoedelijk het huidige Galicië zijn, en de rest zal onder Russische invloedssfeer blijven. Als de EU nog zal bestaan… Dus niets om je druk over te maken.

  • De rijkste man ter wereld met vele duistere bedrijfjes en een paleis ergens aan de Zwarte Zee. Kroonprins van Schwab. Fantastisch debater, maar dat was Hitler ook. In zijn fantastische speeches heeft hij het niet over de gruwelen van de joodse Bolsjevistische Revolutie, noch over Stalin, noch over de gruwelijke verkrachtingen door Bolsjevieken van duitse burgers, vrouwen, mannen en kinderen, soms tot 100 x toe, ook dode vrouwen, en wakkert hij de vlammen van Nationalisme aan wb een 1000 jaar oude geschiedenis van Russen. Ook vergeten wij gemakshalve de russische oorlogsmisdaden in Afghanistan en Tsjetsjenie maar even.

 12. Ik ben blij met de bijval dat Ursula een heks is, ik vind dat ze inderdaad weg moet. Het demonstreert hoe ondemocratisch de EEG is, daar ben ik blij om. Alleen al het feit dat ik zelfs twijfel waar Ursula de presidente van is – (het is de Europese Commissie?), hoe weinig ik weet hoe de EEG wordt geregeerd kan verweten worden aan mijn desinteresse, maar ook aan hoe het leeft onder de bevolking.

  • Als je niet weet wie de Heksen waren of de gruwelijke heksenvervolgingen, de enige eerlijke Heksenwaag in Europa in Oudewater dan zal de rest van je commentaar ook wel domme praat zijn. Ook JEANNE D’ARC WERD ALS HEKS LEVEND VERBRAND.

 13. papier, document; meerdere papieren.
  Ook octrooien van Billy , klaus schwabberdoos great reset bolsjewistische klets op papier
  onderonsjes moggelclub Den Haag ,
  Die bepalen wat wij , vrije mensen moeten doen en laten, zelf 💰 vullen
  Er is geen democratie , één kartel ,
  geen scheiding der machten ,

  Wordt wakker, ‘t is zware criminaliteit (half 🇳🇱 ‘n vetbetaalde stoephoer oa 🩺mRNA’s om medemens een loer te draaien) en zijn knettergek !

  Het heeft de waarde van papier, gebruikt papier ….
  plee papier, dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in