De volgende video toont Nederlandse schoolkinderen en hun leraren die insecten, vooral meelwormen, als nieuw onderdeel van hun dieet krijgen voorgeschoteld. Het meest verontrustende aspect van dit filmpje is de manier waarop jonge, beïnvloedbare kinderen – die duidelijk van tevoren zijn klaargestoomd met indoctrinatie over het eten van insecten om de planeet te redden – zo bereid zijn deze nieuwe voedselbron te accepteren, en er zelfs enthousiasme voor tonen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Reiner Füllmich: "Onze regeringen zijn overgenomen door het Economisch Wereldforum"
Vorig artikelWeet u nog? Ik wel
Volgend artikelAcht maanden Russische militaire operaties in Oekraïne: Overzicht van de militaire ontwikkelingen op 24 oktober 2022 (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Als kind kocht ik wel eens meelwormen om de hagedissen in mijn terrarium te voederen. Worden wij allemaal reptielen? Of amfibieën want de padden lustten het ook wel.

 2. En als we dan allemaal gedwongen dit diervoer eten, worden we vervolgens onmensen genoemd. 2e rangs mensen.
  De Elite is dan de echte mens, zeker, en wij zijn de dieren , nogmaals wat we onder dwang zijn geworden.
  DAT willen ze !!!!!
  Ga hier dus NOOIT in mee.

  • Hou toch op met die “elite” man. Je bent zelf de elite. Ga jezelf nou eens zo beschouwen, en besef dat die “elite” van jou niet minder dan parasitaire criminelen zijn. Zolang je dat woord gebruikt voor die gasten, geef je ze een status die ze niet verdienen, ook al zeg je dat dit woord deze betekenis “niet meer” heeft. Ik zeg het maar, hoor… denk er maar over na. Woorden hebben veel invloed.

  • We kunnen eerst de paarden van de elite nog opeten voordat we aan de insecten moeten beginnen.
   Die knollen daar heb je alleen wat aan als je er rookvlees van maakt. Voor de rest heb je er niks aan. Al zijn het dan fraaie beesten ze vreten en schijten net zo veel als koeien.

 3. Wormen en insecten zijn er niet om gegeten te worden door de mens maar ze zijn er om de mens te eten als ons lichaam er mee is opgehouden!

 4. Bodemleven in balans – Gezonde planten in een gezonde tuin : Phil Nauta

  Dit zouden ze beter kunnen onderwijzen. Jong geleerd is oud gedaan.

 5. Hoeveel eten heeft men nodig voor 1 kilo meelwormen te verkrijgen.
  Voor 1 kilo varkensvlees zover ik weet een ander halve kilo varkens-eten.
  Als men meer als ander halve kilo eten nodig heeft voor 1 kilo wormen heeft dit geen nut om ze te kweken voor de natuur behoud.

 6. Insecten eet je in doodstrijd ook vroeger in prehistory tijden en niet als standaard basis. Deze mensen zijn zwaar gestoord met hun Lupinewormen en zaad nog giftig ook voor dier en mens . Zelf eten ze privé wild uit eigen bos,vlees en vis. Inderdaad “Delete the Elite” zijn stuk voor stuk scharminkels en fragiele zielige mensen met een zeer donkere ziel die door transhumanisme en technocratie aan de macht zijn gekomen middels geld door onze kinderen te vergiftigen met voedsel,tech en zelhaat via scholen. De echte ‘wappies’ zijn de volwassenen die dit toestonden en staan de Green deal mensen de klimaat hoax mensen de Tesla mensen en in politiek op nr1 D66 en nr2 GL de rest is geïnfiltreerd. Elon Musk = uitvoerder van wat Yuval Harari zegt by the way voor de nog slapers…Hij heeft nu tesla huizen van 10k (slaapcabines waar je slecht in opgeloten kan worden met je bordje insecten) ook iets uit de ziekelijke Harari geest. Net zoals electra cars, chip in lichaam, neurolink, starlink, mass surveillance tot zelfs de onnodige killer machines voor beademing tijdens zogenaamde benauwde masr bij bewustzijnde Covid patiënten die ze onnodig tube hebben aangelegd en dus vermoord. Ook machines voor de vacvins heeft ie uitgerold. Deze amphatieloze asperger klootviool met ze NWO jack…Zelfde soort psychopaat als Bill Gates al doet ie zich anders voor met ze jointje op de lip met door Bada en NSA gefinancierde Tesla en SpaceX

 7. Natuurlijk heeft dat “schooltje”eerst contact gehad met ouders, en hun volledige toestemming gekregen om de koters door een paar zwak begaafde önderwijzers”te laten manipuleren???????

  Als ik een kind had op die school, en dit gebeurde, had die “onderwijzer”de rest van zijn leven veel pijn en moeite bij het pissen.

 8. KINDERMISHANDELING; ALLE OUDERS die medewerking hieraan verlenen en alle schoolbesturen met hun medewerkers die gehoor geven aan WEF en UN terreur uit te storten over hulpeloze afhankelijke kinderen; Strafrechtelijk vervolgen en naar Guantanamo Bay! Alle Hoogverraders van D66 VVD CDA CU SGP vervolgen volgens NUERENBERG CODE TRIBUNAAL dat kent de DOODSTRAF door Hanging.

  • Neurenberg is helaas een wassen neus van de UN, zijn er maar paar geofferd rest via vaticaan of zuidpool naar Z-Amerika en daarna gewoon opgenomen in het Amerikaanse bestel samenwerkend met de foute ashkenazi . Iedere grote overheid doet overigens testen op mensen zo ook klonen iedereen die denkt dat ze in de 80’s zijn gestopt met schaap “Dolly” is een beetje naïef. De VS spant de kroon zowel met virussen,bacteriën, en klonen. Op vaak ontwetende bevolkingen vaak nog pure natuurmensen ook in afgelegen gebieden. (Bikini Islands bv)..

  • Voor wat betreft ouders/verzorgers/leerkrachten: is het niet wijzer/menselijker/eerlijker wanneer deze mensen worden geïnformeerd i.p.v. dezen ´af te voeren´ ?!! Even serieus …. Ik ga er verder geen woorden aan vuil maken, maar eh …. ´Ik vind er wat van.´

 9. Het is ook de UN zelf die Israël heeft gesticht en al haar presidenten waren zionisten en tevens grote hoge freemasons geen uitzondering dus ook de geliquideerde Perez niet. Dit zeggen zelfs anti zionistische rabbijnen.

 10. ´Onderwijsminister Dennis Wiersma zegt in een interview met lhbt-lobbyclub Rutgers dat hij ‘seksuele diversiteit’ nu “sneller” in de kerndoelen van scholen wil.

  Minister Wiersma zegt zelfs letterlijk: “Maar er zijn ook allemaal uitgeverijen (..) Die moeten we ook vertellen wat er wel en niet in dat soort methodes moet zitten”. De minister wil dus schoolboeken herschrijven om er lhbt en gender in te krijgen!

  Oók de christelijke schoolboeken moeten herschreven worden. Oók onze scholen worden via de kerndoelen verplicht tot het verkondigen van seksuele zonde!
  De lhbt-beweging dreigt over de vrijheid van onderwijs heen te walsen.´

  Gezin in Gevaar.

  • Ja Soros heeft onderwijs al tijdje terug overgenomen ook hier…Kinderen zou ik van school halen als ze nog jong waren om ze te beschermen tegen deze kwade zieke geesten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in