Vader trof zwarte aan in slaapkamer 14-jarige dochter – sloeg zijn tanden eruit

3
1962
Keywontrezes Humphries (L) en Ismael Casillas (R)

Een vader uit Georgia, VS, wordt geconfronteerd met een aanklacht na het afranselen van een 20-jarige zwarte die hij in de slaapkamer van zijn 14-jarige dochter aantrof.

De politie zegt dat ze waarschijnlijk geen juridische stappen zouden hebben ondernomen als de vader niet zijn pistool op de zwarte had afgevuurd toen deze zijn huis ontvluchtte.

Vader Ismael Casillas, 41, ontdekte de neger Keywontrezes Humphries in de vroege ochtenduren van 4 juli in de kamer van zijn dochter. Casillas sloeg Humphries een aantal van zijn tanden eruit.

De autoriteiten vertelden WAGA-TV dat ze in eerste instantie sympathiek stonden tegenover de reactie van Casillas en hem waarschijnlijk niet hadden vervolgd als de vader op dat moment niet aan zijn vrouw zou hebben gevraagd om zijn pistool te pakken.

Nadat Humphries uit een raam van het huis was gesprongen, greep Casillas hem in de voortuin en zette de afranseling voort. Volgens de politie heeft Casillas schoten op Humphries afgevuurd toen deze opstond en wegrende.

Volgens The Daily Mail verklaarde rechercheur Scott Kilgore, “Er is een lijn die hij niet kan oversteken, kunnen we niet oversteken, als iemand niet langer een bedreiging voor je is. Mijn advies zou zijn om het te laten gaan en contact met ons op te nemen en het te laten afhandelen. Neem het heft niet in eigen hand”.

De politie heeft Humphries gearresteerd en beschuldigd van kindermishandeling omdat hij een seksuele relatie wilde beginnen met Casillas’ minderjarige dochter, die hij online ontmoette door Xbox te spelen. Humphries had twee uur gereden om het meisje thuis te bezoeken. Er zijn meer aanklachten mogelijk tegen Humphries, terwijl het onderzoek doorgaat.

Trump waarschuwt voor extreem linkse "revolutie" - Biden is een marionet

Casillas’ vrouw, Kristy, is een GoFundMe-account begonnen om te helpen met de juridische kosten van de familie, waarin ze waarschuwt, “let op uw kinderen als ze online gamen”.

Mijn man deed wat iedereen anders zou hebben gedaan, we hadden geen idee wie deze man was, verkrachtte hij onze dochter, probeerde hij onze dochter te ontvoeren, is dit een inbraak, heeft hij een pistool in zijn broeksriem, in zijn auto? We hadden geen idee wie deze man was of waarom hij in ons huis was, totdat hij de oprit afreed en we met onze dochter spraken. Toen hebben ze mijn man gearresteerd omdat hij zich staande hield en zijn familie beschermde, verklaart Kristy Casillas.

Een samenleving die haar vrouwen en kinderen niet kan verdedigen, heeft geen toekomst

3 REACTIES

  1. Begrijpelijke reactie van de vader, lijkt mij. Ik denk dat ik hetzelfde zou hebben gehandeld en zélfs nog had geschoten vermoedelijk.
    Als ik de foto van de gehavende neger bekijk vind ik het eigenlijk wel zielig voor hem : …….hij mag bij tegenwind vast niet meer op z’n brommert want dan klapt z’n bovenlip voor z’n ogen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here