In een opiniestuk voor The Vaccine Reaction eerder dit jaar, getiteld Vaccinated Americans Count Their Blessings Despite Getting COVID, citeerde ik verschillende leden van de Amerikaanse Senaat en het Huis van Afgevaardigden die volledig waren gevaccineerd maar toch positief testten op het SARS-CoV-2 virus, waarmee ze zich voegden bij het groeiende aantal gevaccineerde mensen in de Verenigde Staten die worden geteld als COVID-19 “doorbraakgevallen”, schrijft Marco Cáceres.

Ondanks hun vaccinatiestatus spraken alle wetgevers hun dankbaarheid uit voor de injecties die ze hadden gekregen, omdat ze ervan uitgingen dat hun COVID-symptomen zonder die injecties veel erger zouden zijn geweest.

Onder de senatoren bevonden zich Lindsey Graham uit South Carolina, John Hickenlooper uit Colorado, Angus King uit Maine en Roger Wicker uit Mississippi. Tot de afgevaardigden behoorden Vern Buchanan uit Florida, Joseph Morelle uit New York en Darren Soto uit Florida. In plaats van te erkennen dat de injecties niet hebben voorkomen dat zij met het virus werden besmet, prijsden alle parlementsleden de injecties voor hun milde symptomen. Ieder van hen zei iets in de trant van: “Het zou erger zijn geweest als ik de prik niet had gekregen.”

De afgelopen week is er een nieuwe ronde van prominente politici geweest die hebben toegegeven dat ze positief op SARS-CoV-2 hebben getest, ondanks het feit dat ze volledig gevaccineerd en geboosterd zijn. Op 19 december 2021 maakten de volledig gevaccineerde en geboosterde senatoren Cory Booker uit New Jersey, Elizabeth Warren uit Massachusetts en Jason Crow uit Colorado bekend dat zij geïnfecteerd waren geraakt met het doorbraak-coronavirus. Op 20 december zei gouverneur Larry Hogan van Maryland dat hij positief had getest. Op 21 december verklaarde gouverneur Tim Walz van Minnesota ook positief te zijn voor het virus, net als afgevaardigde Barbara Lee van Californië.

  Waarom heeft het dappere Israël zich overgegeven aan de inentingsbende?

Al deze Congresleden en gouverneurs zeiden dat hun COVID-symptomen “mild” waren en dat ze goed leken te herstellen. Elk van hen volgde ook met een reeks opmerkingen die inmiddels zeer bekend zijn gaan klinken.

Na het bekendmaken van het resultaat van zijn SARS-Cov-2 test, zei senator Booker:

Mijn symptomen zijn relatief mild. Ik ben meer dan dankbaar dat ik twee doses vaccin heb gekregen en, meer recentelijk, een booster. Ik ben er zeker van dat het zonder hen veel slechter met me zou gaan.

Sen. Warren tweette:

Gelukkig ervaar ik slechts milde symptomen en ben ik dankbaar voor de bescherming tegen ernstige ziekte als gevolg van vaccinatie en boosters.

Rep. Crow tweette:

Ik ben dankbaar dat ik volledig gevaccineerd en geboosterd ben en slechts milde symptomen ervaar (het vaccin is veilig en effectief).

De tweet van gouverneur Hogan was genuanceerder. Hij schreef:

Vanmorgen, als onderdeel van mijn reguliere testroutine, ontving ik een positieve COVID-19 sneltest. Ik ben gevaccineerd en heb een booster gekregen, en ik voel me op dit moment prima… Aangezien de Omicron-variant dominant wordt, wil ik er bij u op aandringen om u zo snel mogelijk te laten vaccineren of uw booster-prik te halen.

Gouverneur Walz tweette:

Gelukkig heeft mijn zoon milde symptomen en Gwen en ik hebben geen symptomen. Mijn zoon is gevaccineerd en Gwen en ik zijn gevaccineerd en hebben onze booster prikken, en ik ben ervan overtuigd dat deze vaccins mijn familie en mij beschermen tegen ernstige ziekten.

Afgevaardigde Lee zei:

Andere volledig gevaccineerde en gevaccineerde leden van het Congres die onlangs ook positief op SARS-CoV-2 zijn getest zijn onder andere House Majority Whip Jim Clyburn uit South Carolina, Rep. Antonio Delgado uit New York en Rep. Jan Schakowsky uit Illinois.

Veel ongevaccineerde mensen die positief testen op SARS-CoV-2 zijn asymptomatisch of hebben slechts milde symptomen

Het is een goede zaak dat in elk van deze “doorbraakgevallen” waarbij volledig gevaccineerde en geboosterde personen betrokken waren, de geïnfecteerde persoon geen ernstige gezondheidsproblemen heeft ondervonden. Maar het moet gezegd worden dat er ook veel gevallen zijn van ongevaccineerde en ongeboosterde personen die positief testten op SARS-CoV-2 ook slechts milde symptomen of helemaal geen symptomen ondervonden.

In feite bleek uit een vorig jaar uitgevoerde studie, voordat de experimentele COVID-prikken op grote schaal voor het publiek beschikbaar waren, dat 81 procent van de met SARS-CoV-2 besmette mensen asymptomatisch was. Een andere studie, gepubliceerd in januari 2021, schatte dat ongeveer 30 procent van de mensen die besmet raakten met het coronavirus nooit COVID-symptomatische symptomen zouden ontwikkelen (hier, hier en hier).

Meta-analyse wijst uit dat meer dan 35 procent van de gevallen van SARS-CoV-2 asymptomatisch zijn, ongeacht de vaccinatiestatus

In een recentere studie van Amerikaanse medische onderzoekers, die op 24 augustus 2021 in het tijdschrift PNAS is gepubliceerd, wordt geschat dat 35,1 procent van de gevallen van SARS-CoV-2-infecties nooit tot een symptomatisch stadium zal leiden. Die studie kwam tot haar conclusie op basis van een beoordeling van meer dan 350 studies, gebaseerd op gegevens van 1 januari 2020 tot en met 2 april 2021, die “stille infecties rapporteerden op het moment van testen, hetzij presymptomatisch of asymptomatisch.”

Dit suggereert dat een aanzienlijk aantal mensen die geïnfecteerd raken met het SARS-CoV-2-virus geen of slechts milde COVID-symptomen ontwikkelen, ongeacht hun vaccinatiestatus … wat leidt tot de vraag: “Hadden de gevaccineerde/geboosterde politici die SARS-CoV-2 opliepen slechts milde symptomen vanwege de injecties die zij kregen of gewoon omdat zij deel uitmaakten van dit gelukkige segment van de bevolking?”

  Het tij keert: voormalige pro-vaccin wetenschappers weigeren nu de booster

Zou de reden kunnen zijn dat deze mensen over het algemeen gezond zijn en bijgevolg minder vatbaar om ziek te worden door COVID of andere ziekten? Is het zo duidelijk als, “Zij waren gevaccineerd en daardoor werden zij gespaard van ernstige ziekte of dood”? Of zijn er andere factoren die kunnen hebben bijgedragen aan hun vermogen om een slechtere afloop af te wenden?

Sommige gevaccineerde, geboosterde mensen die COVID krijgen worden ernstig ziek en sterven

Hoe verklaart men dat veel ongevaccineerde mensen die SARS-CoV-2 krijgen ook geen of slechts milde symptomen vertonen? Hoe verklaart men verder dat er ook mensen zijn die volledig gevaccineerd zijn en ernstige COVID-symptomen hebben ontwikkeld, in het ziekenhuis moesten worden opgenomen en zelfs zijn overleden?

In Vaccinated Americans Count Their Blessings Despite Getting COVID merkte ik op dat de zin “Het zou erger zijn geweest als ik de prik niet had gekregen” me doet denken aan wat veel mensen zeggen die elk jaar tegen griep worden ingeënt en toch griep krijgen. Nogmaals, de vraag: “Hoe weten zij dat?”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Booster syndroom: Natuurarts slaat alarm over Covid-vaccins die de witte bloedlichaampjes bij elke injectie meer en meer doen dalen, en gevaccineerden in AIDS-achtige patiënten veranderenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel2021 top artikelen: “Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen
Volgend artikelPolitie verwijdert ongevaccineerd kind uit restaurant, dreigt iedereen zonder vaccinpas te arresteren
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

38 REACTIES

 1. Ik ben dankbaar dat ik niet de spuit voor C19 heb genomen en nog perfect gezond ben. Met die spuit was het misschien veel erger geweest.?

  • Ik laat me niet meer testen heeft geen enkel nut PCR test= futiel de resultaten krijg ik geeneens te zien en een zogenaamde bloedtest zegt nog niet veel en ook daar krijg je niks te zien > welke labs doen het en waar blijven de resultaten> en moeten die niet eerst toestemming verlenen alvorens dit naar het RIVM te sturen?
   Vaag stelletje leugenaars, iedereen die ik ken die Corona heeft gehad leven allemaal nog zlefs al hadden ze zware onderliggende klachten en dan die leugens van de media en talk-shows> hou nou eens op hiermee!!!

   Onderstaand artikel stond verdraaid in het AD>>de man is niet overleden aan corona,maar aan een probleem die hij aan zijn hersenstam had>> die kut wendy van dijk verdraaid alles met haar lieghoofd

   https://www.wendyonline.nl/zonder-jou-marleen-was-net-bevallen-van-haar-derde-kindje-toen-ze-haar-grote-liefde-hans-verloor-ik-bouw-verder-op-de-basis-van-liefde-die-we-samen-hadden/

   ik begrijp maar een ding niemand gaat echt dood aan corona,wil iedereen dit even doorgeven..

   de leugens op de IC’s over code zwart zijn louter alleen bedoeld om meer geld voor bedden te krijgen..

   waarom gebruikt men de medicijnen niet?? en dan op youtube liegen dat Ivermectine niet zou helpen>hoe komt Donald Trump dan van Covid af??

   gvd doe allemaal je huiswerk: de dokters> de specialisten >> de media>>de overheid liegen allemaal

   allemaal uit angst,doorvragen en uitleggen dat je evengoed besmet kan raken word weg geveegd want vaccin geeft een schijn veiligheid tegen een virus die helemaal niet zo dodelijk is!!!!!!!!!!!!!!!!

   • Met die bullshit testen hebben ze je dna, en slaan ze het op. Wie dat opslaat vraag ik me ook af. Wsch de NSA via het RIVM. Ik ken niemand die dood is gegaan aan de corona griep, en ook niemand die dood is gegaan aan de spuit. Op dit moment interesseert die gifspuit me ook niet meer zo, omdat we zo onderhand wel weten wat een smerig bedrog het is waar de hele schapekudde ons in heeft meegesleurd. Laat die schapen maar boosters halen. Maar wat me nu interesseert is hoe we het techno component van het programma in de gaten kunnen houden, en onszelf veilig kunnen stellen. Er is ondertussen genoeg naar boven gekomen over het gebruik van nanotechnologie, wat ik vermoed ook gebruikt is om de echte aandoening te orchestreren – wat de longen verwoest van mensen, zodat ze aan de beademing moeten (dat ziekteverloop is namelijk heel anders, en lijkt ook je zenuwstelsel plat te leggen, dus geen griep). De beademingsapparatuur leverde ook 30,000 dollar per stuk op voor de burgemeester van NYC. Het gaat allemaal om geld, en hoe dat geld uit de bevolking gezogen kan worden. Maar nog meer dan dat, het gaat om de kick van het criminele centrum, die niks beters meer te doen hebben. Ze hebben zich al jaren vermaakt met hun minachting voor de stupide schapen die de Aarde populeren, en met welke stupide kudde wij helaas omringd zijn. Nu willen ze hun verslaving aan technologie loslaten op deze debielen. Ik vind het best, want ze zijn in mijn ogen ook niets meer waard met hun volgzame kuddementaliteit, maar laat mij met rust. Ik denk dat jouw frustratie daaruit voortkomt; het feit dat je niet met rust gelaten wordt door die schapenzooi en hun verslaafde managers. De handlangers weten echt wel wat er speelt hoor… maar ze worden ook beloond – met verslaving, en/of geld. Elke regering, elke instantie, elk medium doet er grif aan mee. Het is niet zo dat er enigen zijn die “langzaam wakker” worden, nee, er zijn er enigen die zien dat het echt uit de hand gaat lopen. Maar of ze daadwerkelijk interesse hebben om de waanzin te stoppen, ik vraag het me af… Alsnog, ik denk dat het hele experiment een grote mislukking gaat worden, gebaseerd op wat ik zie en hoor, maar het laat wel een enorme puinzooi achter, met de schapekudde behoorlijk vernield. Ik zet vandaag oook maar een bivakmuts met headphone op.

 2. Ik denk er hetzelfde over Dirk, maar de haat groeit jegens mensen zonder vaccin; ik lees en hoor echt vreselijke dingen, het word steeds enger in deze maatschappij. Ik woon in Italië en als ik geen vaccin neem, verlies ik waarschijnlijk mijn baan binnenkort…en vrijheid hebben ongevaccineerden allang niet meer hier. We mogen nergens meer komen. Daar kan ik mee leven, maar zonder salaris….ik lees over mensen die het land verlaten of in een comune gaan leven met mensen die er hetzelfde over denken…maar in de realiteit zijn dat hele moeilijke of onmogelijke keuzes, vooral als je een huis hebt en grotere kinderen…ik ben moedeloos, al vecht ik nog steeds om ongevaccineerd te blijven. De druk is te groot aan het worden.

  • Hoi Dani, wij wonen ook in Italië en mijn man wil geen booster meer en vraagt zich natuurlijk ook af hoe het dan verder moet werk gerelateerd. Ik ben zelf niet gevaccineerd en ben dat ook niet van plan. Helaas dan geen restaurant bezoeken meer. Het is een keuze. Maar ik begrijp je frustratie.

   • Hallo Dani, ik begrijp je volledig. Wij hebben ook een huis in Italië en voor mij zijn de restaurant bezoekjes ook verleden tijd. Maar ik vind het belangrijker om sterk in mijn schoenen te blijven staat en het vaccin te weigeren. Inderdaad het is een keuze en daar draag je de consequenties van.

 3. Mijn vrouw en ik hebben nergens last van gelukkig.
  Zij werkt in een supermarkt en dat is een essentiele winkel en dus vraagt haar baas ook niet om vaccinbewijs.
  Zij is 58 en ongevaccineerd en dat blijft ook zo.
  Ik werk vanuit huis dus dat scheelt.
  Zijn allebei zeer goed gezond,geen onderliggende aandoeningen.
  Wij peinzen er niet over om ons te laten vaccineren.
  We gaan liever gewoon dood,haha.
  Wij doen dus NIET mee aan het coronacircus.
  Doei,doei.?‍♂️

  • Sommige mensen hebben geen keuze, lijkt het… of ze zijn zo getreiterd dat ze toegeven. Borstkloppen is niet leuk, als je je eigen, betere situatie vergelijkt met de lullige omstandigheden van een ander… ik zeg het maar, want ik heb heel veel medelijden met die mensen zoals Dani.

   • Ben het helemaal met je eens Born Again Alien, Ik weet bijna zeker dat het leven als ongevaccineerde je hier straks ook zeer moeilijk wordt gemaakt en zie dan ook nog steeds weinig reden om het glas te heffen op het nieuwe (‘normaal’) jaar.

    • Hoi Dobby

     Kom, niet zo mega nega please (smile). Uiteraard gaat het lastiger worden. Wat jij kan doen is op zijn minst niet meegaan in het verkrachten van de betekenis van woorden.

     Door jezelf niet gevaccineerd te noemen ga je er mee akkoord dat deze injectie of hoe je dat ook wil noemen hetzelfde is als een reguliere vaccinatie. Dat is het niet. Door het zo te noemen ga je mee in hun verhaal. Gewoon een tip, noem het beestje bij de naam die jij er aan wil geven.

     Als taal gecorrumpeerd wordt is het einde zoek want dan kunnen we ons niet meer meer logisch uitdrukken.

     Noem het een goedje, injectie (zoals ik doe) of whatever maar noem het geen vaccin ajb want dat is het niet.

     Groeten,
     Hugo

 4. Meneer heeft 3 prikken gehaald, volgt nauwkeurig de voorschriften en doet oeverloos zelftesten.
  En toch is hij nu zo ziek waardoor hij tot niets in staat is.
  Tja hoe zou dat toch komen….
  Maar hij denkt zonder prikken nu nog zieker te zullen zijn, pffff.
  De schapen zullen het hierin met hem eens zijn, zonder te beseffen dat het artikel ook aantoont dat nauwkeurig de regels volgen inclusief de vaccins dus geen moer helpt.
  Laatstgenoemde weten de weldenkenden allang!

  https://www.ad.nl/show/cornald-maas-ondanks-prikken-flink-ziek-toch-in-de-klauwen-van-corona~a83c0171/

  • Vreselijk…. wat een halvegare lulkoek, de “opfrissing”, en de “oprukkende omikronvariant”, en dan die uitspraken over wat de booster doet… oh man, wat weten ze het toch allemaal goed in te pakken om de schapen weer gerust te stellen en ze naar de giftrog te leiden. De schapen weten nu eindelijk wat een “boosterprik” doet: “je zet je immuunsysteem op een waakzamere stand tegen het virus”. Ik kom niet meer bij, een “waakzamere stand” in het kader van een complex immuunsysteem van een complex organisme zoals een mens! En dat zijn wetenschappers die dit soort maffe larie uitkramen??? Waarom werken die twee kutspuiten dan niet??? Waarom moet er een “waakzamere stand” geregeld worden dmv een “boosterprik”?? Deden die leipe gifspuiten dat niet dan??? Zijn ze echt allemaal zo bezopen geworden?? En geloven ze zichzelf met die knettergekke uitspraken??

   “Een boosterprik biedt geen garantie dat je niet meer besmet raakt, maar is volgens RIVM-baas Jaap van Dissel een ‘opfrissing’ voor het afweersysteem, die vooral nuttig is vanwege de oprukkende omikronvariant. Ook andere experts raden de boosterprik met klem aan. ‘Je zet je immuunsysteem op een waakzamere stand tegen het virus’, liet veldepidemioloog Amrish Baidjoe weten.”

   Ik ga weer met mijn kop tegen de muur slaan.. het voelt zooooooo goed als je dan weer even ophoudt.

 5. Ter kennisgeving:

  Mensen die ik ken in de VS, in het noorden van PA, hebben allemaal een zware ziekte gehad recentelijk. Niemand is dood gegaan, maar sommigen bijna wel. Een man beschreef het als volgt: hij werd plotseling moe. Zo ontzettend moe dat hij alleen maar kon liggen. Toen kreeg hij 5 dagen de diarhee, en body aches in zijn bovenlijf, en rillingen. Hij was zo moe dat hij nauwelijks van de bank af kon om water te drinken. Feitelijk lag hij in zijn eentje dood te gaan, zonder hulp. Hij had geen snotterigheid, geen kuchje, geen keelpijn. Hij had alleen een lichte hoofdpijn, en een beetje misselijk na het eten toen dat weer op gang kwam. Andere dorpsgenoten hadden hezelfde. De zwager was een paar keer ingestort toen hij uit het ziekenhuis terugkwam, die werd opgenomen en kreeg regeneron om beter te worden. De symptomen van deze aandoening lijken niet op de griep, maar wat is het? Ik hoorde dat ze niemand in de ruimere omgeving kennen die aan de covid is doodgegaan. Ik weet niet wat ik er van denken moet.

   • Het gekke was, geen van allen had de gifspuit genomen onder de mensen die tot een familie behoorden. Van andere dorpsgenoten weten we het niet zeker. Wat voor een rare ziekte was dit…? lijkt wel op de bijwerkingen van de gifspuit. Maar als je de reactie van Greengo leest, dan klikt het eea wel…

    • Mid jaren 90 heb ik een jaartje in Amerika gewoond en ben daar echt heel veel zieker geworden dan ik ooit ben geweest. Ik was toen 19. Was in MI dus in het gebied dat BAA noemde. Een zware griep, peanuts vergeleken met dat wat ik had. Gevolg sindsdien, nooit meer zwaar ziek geweest. 11 jaar geleden een paar dagen grieperig.

     Uiteraard is dat slechts anecdotisch. Dit stuk toont goed aan dat Amerika al decennia aan biologische oorlogsvoering doet. https://www.unz.com/runz/american-pravda-waging-biological-warfare/

     Ik kanhet niet bewijzen maar denk echt dat die blootstelling toen me decennia lang tegen ziekteverwekkers heeft beschermd via natuurlijke immuniteit.

     Groeten,
     Hugo

  • Het gros van de wereldbevolking wordt al lange tijd belaagd door een diversiteit aan gezondheid ondermijnende zaken. Ik ga ze niet noemen; je kunt ze in principe perfect zelf in kaart brengen. Dat alles bij elkaar opgeteld, veroorzaakt diverse ziekten en uitval van korte- tot lange duur en alles daar tussenin. We kunnen het degeneratie noemen en dit alles wordt veroorzaakt door hen die ik hier ook niet ga benoemen aangezien je ook deze perfect in kaart kunt brengen. Op dit moment wordt alles onder de noemer van een pandemie op wereldschaal gepleurd. Ook dit met voorbedachte rade vanwege de meervoudige strategie welke ik verder ook niet ga benoemen. Puur omdat ik er geen zin in heb om in herhalingen te vallen. Murder they wrote. Je kunt het ook globalistische genocide/omnicide noemen, maar ach: what’s in a name?

 6. Over de vaccinzeloten:

  Hebben die senatoren etc echt wel een gifspuitje gehad? Of een placebootje? Of helemaal geen spuitje? En wat ze zeggen moeten ze zeggen he. Dat is ze opgelegd. Ik vraag me af of ze ueberhaupt wel corona of griep hadden.

 7. Heel eigenaardig dan hun hetze tegen zij die niet willen deelnemen aan dit experiment. Ze zijn toch beschermd door het « vaccin » en worden zogezegd dankzij de vaccinatie meestal maar een klein beetje verkouden, een snotneus, beetje keelpijn, wat hoesten, wat moe…vroeger viel zoiets doodgewoon onder de noemer « winterkwaaltjes ». Niemand die daarom toen maalde of naar de dokter liep, tenzij tekenen van een bronchitis. Wat antibiotica, en vlug weer de oude. Zo ging dat toen er nog geen Covid-idioten in paniek rondliepen.

  Nu vliegen deze idioten direct naar de dokter om een compleet onbetrouwbare PCR-test, test die bovendien niet eens het verschil kan maken tussen wat we maar Covid zullen heten en influenza, en hup, zij hebben Corona. De normale mensen hielden en houden het nog steeds bij verkoudheid of griepachtige symptomen.

  Het is hun volste recht om zich met dat twijfelachtig goedje te laten injecteren. Maar waar halen zij het recht vandaan om anderen die dat niet willen, daartoe te verplichten, op straffe van complete uitsluiting van de maatschappij? Waar halen zij het recht vandaan om niet gevaccineerden b.v. uit te sluiten van restaurant- en cafébezoek? Om hen hun werk af te nemen? Welk recht hebben ze verdomme om baas te spelen over het lichaam van iemand anders? Liggen de straten misschien overal vol met lijken van aan Covid overleden mensen? Hoeveel echte Covid-doden zijn er werkelijk gevallen? Hebben zij daar enig benul van, en weten zij überhaupt ook hoeveel « vaccinatie doden » er daartegenover wereldwijd al zijn gevallen? Om nog niet over de vele vaccin schade gevallen te spreken, tijdelijke of blijvende lichamelijke schade.

  • Ja Geronimo, ik vreet me dagelijks op over de kwaadaardigheid van die corona-bezeten deugschapen. Ik loop al een weekje rond met een kleine verkoudheid waar ik een snotterige neus van heb, en niks anders. Ben nog steeds fit en springlevend. Wel was ik in een vliegtuig en op het vliegveld het weekend daarvoor. En een paar dagen later, verkouden. Gek he? Dus niet. Nu eet ik heel veel (suikervrije) zoute drop, wat heel goed werkt. Maar in paniek een teststaaf in mijn neus boren.. Het is niet in me opgekomen. Waar slaat het op. Vroeger kreeg ik vaak bronchitis, wat met antibiotica verholpen was (net wat je zegt). Nu heb ik al twee jaar geen griep meer gehad, knock on wood, maar waar is die flikkerse pandemie waar iedereen over brult? Ja, er zijn nog steeds mensen die zwaar de griep krijgen, en er zelfs aan dood gaan, net zoals toen in 2014-2015, ik dacht ook dat ik dood ging met een griep die maar niet ophield bijna twee maanden lang (mss kun je het je nog herinneren, vele mensen hadden deze zware griep), maar waar is verdomme die pandemie waar bosjes mensen bij doodvallen?? Komt het gespuis straks weer met een nieuwe aanval van het eoa superdodelijke “virus” dat door zendmasten het leven ingeblazen krijgt in de longen van mensen? De pandemie is de ziekte die heerst in de onmenselijke koppen van het gespuis.

  • “Heel eigenaardig dan hun hetze tegen zij die niet willen deelnemen aan dit experiment. Ze zijn toch beschermd door het « vaccin » en worden zogezegd dankzij de vaccinatie meestal maar een klein beetje verkouden, een snotneus, beetje keelpijn, wat hoesten, wat moe…vroeger viel zoiets doodgewoon onder de noemer « winterkwaaltjes ». ”

   Ja, die hetze! Maar jij bent toch beschermd door het “vaccin” en jouw ziekteverloop is toch veel minder erg dan zonder “vaccin”!! Waarom heb je dan die broeiende haat tegen je gezonde medemensen die helemaal geen gevaar zijn voor je??

   Ik denk dat het punt is bereikt waarop het gros der mensen hun latente haat en dominantie nu weer vrijelijk de loop kunnen laten gaan. De reptielen zijn weer los!! En dan niet alleen in huiskamers of slaapkamers of in vriendenrelaties, zoals gebruikelijk, maar nu in alle sociale dimensies, zoals op scholen, op het werk, op straat, in de trein – overal. Een vreemde kan nu 1 op 1 naar een andere wijzen en hem het leven zuur maken puur en alleen omdat hij er voor koos vaccin-vrij te zijn en gezond te blijven.

   Ik ben door die covidshit overtuigd geraakt dat de hele ingespoten debielenkudde massale haters zijn, diep in hun zwarte zielen zijn het gewoon ordinaire haters die heel makkelijk op te zetten zijn tegen andere groeperingen. Het zijn jaloerse, afgunstige achterdochtige zelfzuchtige onmensen die niks dan minachting hebben voor alles wat goed en gezond is, en ze zijn zo bang als wezels dat ze ontmaskerd worden als de gedrochten die ze zijn. Ze waren dus ook de eersten die als gekken naar de giftrog renden, en nu nog. Met de spuit zijn ze beschermd, en daarbij is hun staat van haat gerechtigd.

   De valse beschuldiging is een enorm wapen die enorm veel macht verleent aan de gebruiker er van. Dit verscheurt de samenleving, maar het toont tevens hoe primitief de meeste mensdieren inderdaad zijn: in hun expressie van die pure haat en minachting voor een ander die hun totaal geen kwaad heeft gedaan. Zijn leven moeten we vernielen! Want hij heeft geen gifspuit genomen! Hij draagt geen masker! Ik mag hem hier nu op aanspreken! Zijn kinderen zijn een gevaar voor ons! Ik heb het recht die familie te vernielen! Ik eis dat jij de gifspuit neemt!!!!! Ik HAAAAAAAAAAT jou omdat jij de gifspuit niet neemt!!!!!!! JIJ bent een gevaar voor MIJ omdat jij de gifspuit niet neemt!!!!! OH WAT VOEL IK ME GOED DAT IK JOU NU ZO KAN HATEN!!!!! IK HEB EINDELIJK MACHT OVER IEMAND!!!!!! IK BEN EINDELIJK IEMAND!!!!!

   • Hoi BAA,

    Je vat goed samen wat de injectie idioten denken. Maar je moet niet vergeten dat het gros van die mensen geen doel in hun leven hadden en dat wisten. Nu hebben ze eindelijk een doel in hun leven. Aangeboden door de elite. Ze onarmen het en zou me niets verbazen als ze er in de toekomst voor willen sterven.

    Zie al die idioten die in al die oorlogen vochten in het verleden. Kissinger was tenminste man genoeg om te vertellen (als elite man) hoe hij dacht over die lui.
    ‘Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.’

    Groeten,
    Hugo

    • Dat zeg ik al een hele tijd hier… ze hebben eindelijk een doel in het leven, ze zijn eindelijk iemand, ze horen er bij! Weet je nog al die jubelende gasten die “volledig gevaccineerd” waren? “Volledig”!!! alsof er iets ontbrak aan ze voorheen, maar nu zijn ze compleet. Er ontbrak namelijk een heel belangrijk deel aan ze, en dat was “mijn vaccin”, en “Mijn tweede spuit”, en “mijn booster”. Allemaal “mijn”. Zonder die onderdelen zijn ze niemand. Ik gun het ze zo… ik gun ze zo hun spuitjes en hun boostertjes, en nog veel meer boostertjes.. ik gun ze zo dat ze eindelijk volledig zijn. Neem het ze niet af Hugo… stimuleer ze in het halen van “hun boostertje” en “hun spuitje”. Des te sneller zijn ze volledig. Heb er begrip voor… doe het voor die ander. 😉

 8. Er spoken 150miljoen verschillende virus-soorten door de lucht alleen als je immuniteit zwak is kan je er last van krijg eraan doodgaan>letterlijk alleen aan een virus>>waar zijn die rapportages op feiten gebaseerd??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in