© Anna Marchenkova (CC BY 4.0)

Omdat de ‘vaccins’ niet voorkomen dat je geïnfecteerd raakt met Covid-19, ze werken niet eens als vaccins en zijn alleen ontworpen om de symptomen te verminderen. Zijn in werkelijkheid dus de voorgestelde vaccinpaspoorten niets meer dan loyaliteitskaarten, die bewijzen dat je je hebt onderworpen aan een experimentele injectie.

Zoals vorig jaar door “wappies” voorspeld, worden vaccinpaspoorten over de hele wereld uitgerold, ook in de VS. De Biden-regering is serieus aan het kijken naar het opzetten van een soort federaal vaccinpaspoortsysteem, waarbij Amerikanen die niet aan de regering kunnen (of willen) bewijzen dat ze zijn geïnjecteerd met het experimentele vaccin, wettelijk zullen worden behandeld als tweederangsburgers

Verschillende stemmen waarschuwen dat dit systeem snel zal verworden tot een kopie van China’s “sociaal krediet” systeem, waar ongewenst gedrag streng wordt bestraft. Ik zeg nu al maanden hetzelfde, en er is alle reden om te vermoeden dat dit inderdaad is waar we naar toe gaan, schrijft Dr. Joseph Mercola.

Luister maar eens naar het emotionele pleidooi van Ilana Rachel Daniel vanuit Jeruzalem, Israël, waar een “Groene Pas” nu verplicht is als je openbare gelegenheden wilt binnengaan en aan de samenleving wilt deelnemen. Daniel, die 25 jaar geleden van de VS naar Israël emigreerde, is een gezondheidsadviseur, activist en voorlichter voor een nieuwe politieke mensenrechtenpartij genaamd Rappeh.

Emotionele noodkreet uit Israël om internationale hulp (Nederlands ondertiteld)

De Covid-19 gegevens ondersteunen eenvoudigweg niet het uitrollen van dit soort draconische maatregelen, aangezien het virus duidelijk aan het afnemen is en in de meeste delen van de wereld endemisch is geworden. Bij gebrek aan een ernstige, echt massale dodelijke bedreiging (wat Covid-19 niet is), is het moeten tonen van vaccinatiepapieren om te mogen reizen en bepaalde sociale gelegenheden te betreden duidelijk meer een kwestie van top-down overheidscontrole dan het daadwerkelijk beschermen van de volksgezondheid.

We kijken naar het einde van de menselijke vrijheid in het Westen

Verplichte vaccinpaspoorten zullen enorm discriminerend zijn, en zijn eerlijk gezegd zinloos, gezien de zogenaamde Covid-19 ‘vaccins’ niet werken als vaccins. Ze zijn ontworpen om de symptomen te verminderen wanneer de ingeënte persoon geïnfecteerd raakt, maar ze voorkomen niet echt dat ze geïnfecteerd raken in de eerste plaats, en ze voorkomen ook niet de verspreiding van het virus.

Vaccinpaspoorten zijn dan ook niet meer dan loyaliteitskaarten, die bewijzen dat je je als laboratoriumrat hebt onderworpen aan een experimentele injectie, en niets meer dan dat, want in werkelijkheid zijn gevaccineerden niet veiliger dan niet-gevaccineerden. Het is een werkelijk verbijsterende list, en tenzij genoeg mensen in staat zijn het te zien voor wat het is, zal de wereld vrij letterlijk in een gevangenisplaneet worden veranderd.

In Israël … horen we van Covid-19 vaccin-dissidenten dat het een samenleving met twee lagen is en dat vaccin-critici in feite voortdurend worden uitgestoten en in de gaten worden gehouden. Het is het einde van de burgermaatschappij, en ze proberen het over de hele wereld uit te rollen.

Zoals opgemerkt door voormalig Clinton adviseur en auteur Naomi Wolf zouden verplichte Covid-19 paspoorten het “einde van de menselijke vrijheid in het Westen” betekenen. In een interview van 28 maart 2021 met Fox News’ Steve Hilton, zei ze:

“‘Vaccinpaspoort’ klinkt als een mooi ding als je niet begrijpt wat die platforms kunnen doen. Ik ben de CEO van een techbedrijf, ik begrijp wat deze platforms kunnen doen. Het gaat niet om het vaccin, het gaat niet om het virus, het gaat om je gegevens.

Zodra dit uitrolt, heb je geen keuze om deel uit te maken van het systeem. Wat mensen moeten begrijpen is dat elke andere functionaliteit zonder enig probleem op dat platform kan worden toegepast. Het kan worden samengevoegd met je Paypal account, met je digitale valuta. Microsoft heeft het er al over om het samen te voegen met betalingsplannen.

Je netwerk kan worden opgezogen. Het geolocaliseerd je overal waar je gaat. Je krediet geschiedenis kan worden opgenomen. Al je medische en gezondheidsgeschiedenis kan worden opgenomen.

Dit is al gebeurd in Israël, en zes maanden later horen we van Covid-19 vaccin-dissidenten dat het een samenleving met twee lagen is en dat vaccin-critici in feite voortdurend worden uitgestoten en in de gaten worden gehouden. Het is het einde van de burgermaatschappij, en ze proberen het over de hele wereld uit te rollen.

Het is absoluut zoveel meer dan een vaccinpasje… Ik kan niet genoeg benadrukken dat het de macht heeft om je leven uit te schakelen, of om je leven aan te zetten, om je te laten deelnemen aan de samenleving of om gemarginaliseerd te worden”.

Grootste medische experiment in de geschiedenis van de wereld

Zoals opgemerkt door Donald Rucker, die aan het hoofd stond van het Health IT Office van de Trump-regering, zal de individuele tracering die gepaard gaat met het vaccinpaspoort ambtenaren ook helpen om de effectiviteit en de veiligheid van de vaccins op lange termijn te evalueren. Hij vertelde The Washington Post:

Met andere woorden, gezondheidsfunctionarissen weten heel goed dat deze massale inentingscampagne een gok is. Het is het grootste medische experiment in de geschiedenis van de wereld, en vaccinatiebewijzen zullen hen in staat stellen om alle miljoenen proefpersonen te volgen. Dit alleen al zou reden genoeg moeten zijn om alle discussies over vaccinatiemandaten te beëindigen, maar het experimentele karakter van deze injecties wordt volledig genegeerd.

Nogmaals, door mensen die zich zorgen maken over deelname aan een medisch experiment aan de schandpaal te nagelen en te dreigen hen uit de samenleving te verbannen, bewijzen regeringsfunctionarissen dat dit niet voor het grotere goed is. Het gaat niet om de volksgezondheid. Het gaat om het creëren van loyale proefpersonen – mensen die letterlijk bereid zijn hun leven en het leven van hun kinderen op te offeren op verzoek van de overheid, zonder vragen te stellen.

Vaccinaties zijn de nieuwe “zuiverheidstest”

Wolf wijst ook op de gruwelijke geschiedenis van IBM, dat een gelijkaardig maar minder gesofisticeerd systeem van ponskaarten ontwikkelde dat Nazi-Duitsland in staat stelde een tweeklassenmaatschappij te creëren en uiteindelijk het oppakken van de Joden voor uitroeiing vergemakkelijkte.

Het volstaat te zeggen dat sommige van de gruwelijkste delen van de geschiedenis zich nu voor onze ogen herhalen, en we moeten ons niet afwenden van deze lelijke waarheid. Dat doen zou wel eens veel dodelijker kunnen blijken te zijn dan Covid-19 ooit was.

In deze korte video zien we een 93-jarige overlevende van de Holocaust die het dragen van een mondkapje vergelijkt met het dragen van een gele ster als jood om zijn maatschappelijke status aan te geven. Maar in die tijd begreep iedereen wat er gebeurde, zegt ze.

Op geen enkel moment werd hen voorgelogen en verteld dat het dragen van de ster voor hun eigen bestwil was, wat nu wel gebeurt. Dus in dat opzicht is de huidige situatie veel verraderlijker. Ze zegt dat de “hypocrisie in het publieke verhaal”, dat beweert dat we mondkapjes moeten dragen om de ouderen te beschermen, “absoluut ondraaglijk is. Ik zou liever sterven in een staat van vrijheid, dan zo te moeten leven”, zegt ze.

Ze voegt eraan toe dat haar levensverwachting op haar leeftijd kort is, en dat ze haar dood graag zou inruilen voor het leven en het geluk van de volgende generaties. Ze wil dat de jongere generaties de vrijheid hebben “om hun leven te leven, zoals ik het mijne heb geleefd. Om mensen hun kinderen te zien bezoedelen met maskers is iets totaal ondraaglijks voor mij”, zegt ze.

Vaccinatiebewijzen als de Joodse gele ster, maar dan omgekeerd

Het niet hebben van het certificaat wordt de gele ster van onze tijd, die bedrijfseigenaren, overheidsfunctionarissen en zo ongeveer iedereen in staat zal stellen je als een tweederangs burger te behandelen en je de toegang tot alles te ontzeggen, van onderwijs, werk en reizen, tot recreatie, sociale betrokkenheid en dagelijkse handel – alles onder het valse voorwendsel dat je een biologische bedreiging zou zijn voor al diegenen die wel gevaccineerd zijn.

Volgens het publieke narratief zijn vaccinatiebewijzen een belangrijk aspect om het leven weer normaal te maken, maar de werkelijkheid is precies het tegenovergestelde, aangezien zij een duidelijk andere samenleving zullen inluiden die allesbehalve normaal is.

Florida buigt de trend

Gouverneur Ron DeSantis heeft op 29 maart 2021 aangekondigd dat hij een uitvoerend bevel zal uitvaardigen dat lokale overheden en bedrijven verbiedt om vaccinatiecertificaten te eisen. Hij roept verder de wetgevende macht van de staat op om een maatregel te nemen die hem in staat stelt om het in wet te ondertekenen.

“Het is volstrekt onaanvaardbaar dat de overheid of de particuliere sector u de eis oplegt dat u een bewijs van vaccinatie moet tonen om gewoon aan de normale samenleving te kunnen deelnemen”, zei hij.

Staten en landen die wel tot een dergelijke eis besluiten, zullen ook te maken krijgen met het probleem van de zwarte markt voor vaccinatiebewijzen, die reeds is ontstaan.

Zoals gerapporteerd door de Daily Beast is een aantal gezondheidswerkers betrapt op het opscheppen over het vervalsen van vaccinatiebewijzen op hun sociale mediakanalen. Blijkbaar hebben ze zich nog niet gerealiseerd hoe openbaar het internet is, maar dat doet er niet toe.

In Florida werd een man van een webdesignbedrijf ontslagen nadat hij een TikTok-video had geplaatst waarin reclame werd gemaakt voor valse vaccinatiekaarten, en in Israël, waar de tweeklassenmaatschappij zich al aan het vormen is, werd onlangs een man gearresteerd voor het maken en verkopen van vervalste Covid-19 vaccinatiebewijzen, die nu verplicht zijn om toegang te krijgen tot restaurants, bars, clubs, hotels, zwembaden en andere openbare gelegenheden in het hele land.

  Geen afstandsregels, geen mondkapjes, en geen vaccinpaspoort in de VS - 34 van de 50 deelstaten hebben alle Coronabeperkingen afgeschaft

Over de hele wereld worden ook mensen gearresteerd voor het toedienen van valse vaccins en het verkopen van valse Covid-19 tests.

Eugenetica en hygiëne-obsessies

Hoewel het vaak als slecht politiek wordt beschouwd om iets met het nazi-regime te vergelijken, worden de vergelijkingen met de dag duidelijker, waardoor ze moeilijk te vermijden zijn.

Afgezien van de parallellen die kunnen worden getrokken tussen het dragen van mondkapjes en/of vaccinatie-“papieren” en de Joodse gele ster, is er het vier-stappen-proces van de nazi’s om de Joden te ontmenselijken, – vooroordeel, zondebok, discriminatie en vervolging – een proces dat het Duitse volk indoctrineerde om in te stemmen met, of op zijn minst mee te gaan in het plan om genocide te plegen.

Vandaag de dag is het publieke narratief niet alleen vooroordelen aan het opbouwen tegen mensen die weigeren mondkapjes te dragen of een experimenteel vaccin te krijgen, maar worden ook gezonde mensen van meet af aan als zondebok gebruikt door de verspreiding van het virus toe te schrijven aan asymptomatisch geïnfecteerde mensen.

Met de invoering van vaccinatiebewijzen begeven wij ons op discriminerend terrein. De laatste stap zal de vervolging van niet-gevaccineerden zijn. Dit doet op zichzelf ook denken aan het nazi-regime, dat geobsedeerd was door “gezondheidsrichtlijnen” die uiteindelijk leidden tot de massale zuivering van “onreine” Joden. Zoals gerapporteerd door Gina Florio in een Evie Magazine artikel van december 2020:

“Toen Hitler voor het eerst aan de macht kwam in Nazi-Duitsland, startte hij een reeks van volksgezondheidsplannen. Hij begon met het opzetten van gezondheidsonderzoeken in het hele land, stuurde busjes naar elke buurt om tuberculose testen uit te voeren, enz.

De volgende stap was het schoonmaken van fabrieken – hij lanceerde een krachtige campagne om fabrieken aan te moedigen hun ruimte volledig te vernieuwen, elke hoek grondig schoon te maken … Na de fabrieken was de volgende missie het schoonmaken van de krankzinnigengestichten …

Wat begon als schijnbaar onschuldige of goedbedoelde campagnes voor de volksgezondheid, ontwikkelde zich al snel tot een uitroeiing van rassen en groepen mensen die als vuil of walgelijk werden beschouwd. Kortom, het begin van Hitlers bewind was een voortdurende uitbreiding van wie besmet en wie onrein was …

We zien een obsessie om onze gezichten de hele tijd te bedekken zodat we geen ziektes of dodelijke ziektekiemen verspreiden; de meeste openbare gelegenheden waar we binnenlopen laten ons niet eens toe zonder onze handen in te smeren met handdesinfecterend middel; en mensen zijn doodsbang voor iemand die geen mondkapje draagt.

Niemand kan met een uitgestreken gezicht zeggen dat dit normaal gedrag is… We zien zelfs dat mensen pleiten voor een soort opsporingsapparaat om aan te tonen dat iemand gevaccineerd is of ‘schoon’ genoeg om een zaal te betreden… Laten we hopen dat we allemaal lessen trekken uit het verleden en dat we niet meemaken dat de geschiedenis zich herhaalt”.

De geschiedenis herhaalt zich

Iedereen die oproept tot vaccinatiecertificaten – die al vroeg in de pandemie deel gingen uitmaken van het publieke narratief – treedt in de voetsporen van deze beruchte dictator en herhaalt precies dezelfde patronen die na de val van het Derde Rijk universeel werden veroordeeld.

Het zou een te grote opgave zijn om ze allemaal uit te lichten voor één artikel, dus twee flagrante voorbeelden zullen moeten volstaan. In december 2020 tweette Andrew Yang, een ondernemende advocaat met politieke ambities, het volgende:

“Is er een manier waarop iemand gemakkelijk kan aantonen dat hij gevaccineerd is – zoals een streepjescode die hij op zijn telefoon kan downloaden? Er zou een manier moeten zijn … Moeilijk om massale bijeenkomsten zoals concerten of balspelen te houden zonder ofwel massale adoptie van het vaccin of een manier van signaleren”.

Signaleren van wat, als het niet uw “onreine” biohazard staat is? In zijn tweet van maart 2021 was professor in de rechten, politiek commentator en voormalig openbaar aanklager voor het westelijk district van Pennsylvania, Harry Litman, directer over de kwade bedoelingen achter de vaccincertificaten:

“Vaccinpaspoorten zijn een goed idee. Het zal onder andere het nog steeds grote contingent mensen dat vaccins weigert, uitsluiten van een heleboel dingen die hun leeftijdgenoten wel kunnen doen. Dat zou moeten helpen om de weerstand te breken”.

Opmerkingen als deze tonen aan dat het bij vaccinpaspoorten gaat om het creëren van een rechtvaardiging voor segregatie, discriminatie en eliminatie van bepaalde groepen mensen, in dit geval mensen die geen deel willen uitmaken van het experimentele vaccinprogramma.

De rechtvaardiging is dat zij te “onrein” zijn, te “onveilig” om vrij deel te nemen aan de openbare samenleving en daarom moeten worden geïdentificeerd en buitengesloten. In werkelijkheid gaat het om het identificeren van degenen die zich niet aan de regels houden.

  Het aantal gevallen van Myocarditis blijft stijgen terwijl het wissen van de vaccin-waarheid doorgaat

Tijdens het nazi-bewind werden degenen die in aanmerking kwamen voor segregatie, discriminatie en eliminatie geïdentificeerd aan de hand van hun verbondenheid met het jodendom (er bestaat controverse over de vraag of joodsheid een kwestie is van ras, etniciteit, religie, nationale identiteit of familiebanden, waarover je meer kunt leren op JewInTheCity.com, maar het waren allemaal relevante criteria in de jacht van de nazi’s op de joden).

Vandaag de dag laat de globale eliminatiestrategie dergelijke identiteiten achterwege en concentreert zij zich in plaats daarvan op het identificeren van wie zal meegaan in het programma en wie een onruststoker zal zijn die zich niet aan het programma zal houden.

Kortom, vaccinpaspoorten zijn een middel om te identificeren wie de trouwe onderdanen van de ongekozen elite zijn, en wie niet. Degenen die niet bereid zijn om zonder ophef de nieuwe wereld van technocratische heerschappij binnen te treden, zijn degenen die moeten worden geëlimineerd, en de bereidheid om proefpersoon te zijn voor een onbewezen experimentele behandeling is de lakmoesproef. Het is echt niet ingewikkelder dan dat.

Ben je klaar om een uitgestotene te zijn?

Dit is in wezen ook de conclusie die Mike Whitney trekt, gedetailleerd in een recent artikel op Frontnieuws (zie hieronder). Ik zou u willen aanraden het hele artikel te lezen, omdat het de redenen achter de huidige censuur beknopt samenvat.

In zijn artikel wijst hij erop dat gedragspsychologen in dienst zijn genomen door de regering om de Covid-19 vaccinatiecampagne te promoten en de vaccinopname te maximaliseren. Ze hebben ook een “snelle reactie team” in het leven geroepen om de meningen aan te vallen van degenen die het “officiële verhaal” in twijfel trekken.

Mike wijst ook op een rapport van het National Institutes of Health26 getiteld, “Covid-19 Vaccination Communication: Applying Behavioral and Social Science to Address Vaccine Hesitancy and Foster Vaccine Confidence”, waarin de bedoeling wordt uiteengezet om weigeraars van vaccins te veranderen in sociale verschoppelingen als een middel om naleving af te dwingen.

“Dit is heel eng spul. Agenten van de staat identificeren critici van het Covid-vaccin nu als hun aartsvijanden. Hoe zijn we hier gekomen? En hoe zijn we op het punt gekomen dat de overheid het gemunt heeft op mensen die het niet met hen eens zijn? Dit gaat veel verder dan Orwell. We zijn in een griezelig alternatief universum beland…

Als gedragspsychologen de strategie van de regering voor massavaccinatie hielpen vormgeven, bij welk ander beleid waren ze dan betrokken? Waren dit de ‘professionals’ die de pandemiebeperkingen tevoorschijn toverden?

Werden de mondkapjes, de sociale afstandelijkheid en de lockdowns allemaal gepromoot door “deskundigen” als een manier om de normale menselijke relaties te ondermijnen en het Amerikaanse volk zoveel mogelijk psychologische pijn te berokkenen?

Was het de bedoeling een zwakke en onderdanige bevolking te creëren die gewillig de ontmanteling van democratische instellingen, de dramatische herstructurering van de economie en het opleggen van een nieuwe politieke orde zou aanvaarden? Deze vragen moeten worden beantwoord…

Vaccinatie lijkt de beslissende kwestie van de komende jaren te worden. En zij die zich verzetten tegen de edicten van de staat zullen steeds meer buiten spel komen te staan; uitgestotenen in hun eigen land”, schrijft Whitney.

Zult U gehoorzamen?

Zoals gedetailleerd beschreven in “Will You Obey the Criminal Authoritarians?“, testte het Milgram Experiment uit 1962 (hierboven ingesloten voor uw gemak), de grenzen van menselijke gehoorzaamheid aan autoriteit, en bewees dat de meeste mensen simpelweg bevelen zullen opvolgen, zelfs wanneer deze bevelen tegen hun eigen gezonde oordeel ingaan. Zij zullen gruwelijke daden van geweld tegen anderen begaan, alleen maar omdat een gezagsdrager hen heeft gezegd dat het oké is.

We hebben hier al voorbeelden van gezien tijdens de mondkapjesmandaten van het afgelopen jaar. Plotseling voelden mensen zich gemachtigd om anderen verbaal lastig te vallen, met pepperspray te bespuiten en fysiek aan te vallen, alleen omdat ze geen mondkapje droegen. Gezinnen werden uit vliegtuigen gezet omdat hun peuters geen mondkapje wilden dragen. Er werden zelfs mensen doodgeschoten voor de zware “misdaad” van het niet dragen van een mondkapje.

Als dat al mogelijk was vanwege het dragen van een mondkapje, dan kan men zich alleen maar voorstellen wat er zal worden getolereerd, zo niet aangemoedigd, wanneer de vaccinatiecertificaten volledig van kracht worden. Het meest voor de hand liggende antwoord is een krachtig standpunt in te nemen tegen de evolutie naar onmenselijkheid, ongeacht of u Covid-19 vaccinaties een goed idee vindt of niet. De vraag is, zal u? In vele opzichten zullen de komende maanden en jaren de ethiek en menselijkheid van ieder van ons op de proef stellen.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Je weigert je te laten vaccineren, maar ben je klaar om een uitgestotene te zijn?

Vorig artikelEmotionele noodkreet uit Israël om internationale hulp (Nederlands ondertiteld)
Volgend artikelWelkom in het Nieuwe Normaal: met machinegeweren en een groot contingent politie tegen het drinken van een wijntje op een Frans strand
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in