Texas wordt tweede VS-staat die vaccinpaspoorten verbiedt

1

De gouverneur van Texas, Greg Abbott, heeft een verbod op zogeheten vaccinatiepassen ingevoerd. Eerder heeft Florida hetzelfde gedaan, meldt RT.

Vaccinpassen, waarover in Nederland en andere landen wordt gesproken, houden in dat alleen mensen die zich als proefkonijnen hebben onderworpen aan de experimentele gen-therapie Covid-19 vaccins van de farmaceutische Goliath’s mogen reizen of bijvoorbeeld naar restaurants gaan.

Maar in Florida heeft gouverneur Ron DeSantis onlangs een dergelijke discriminerende behandeling verboden, en nu komt ook Texas met een soortgelijk verbod.

Bij de aankondiging van het verbod verklaarde de gouverneur van Texas, Greg Abbott, dat geen enkele overheidsinstantie in de staat nog “vaccinpassen” mag eisen.

“Vertrap onze persoonlijke vrijheden niet”, waarschuwde de gouverneur, die duidelijk maakte dat hij tegen het idee van verplichte inenting is.

“Elke dag keren Texanen terug naar de normale situatie omdat meer mensen de verspreiding van Covid-19 krijgen (en er immuun voor worden)”, verklaarde Abbott.

Ondertussen heeft Anthony Fauci, de Coronasgoeroe van de Biden-regering, zijn ongenoegen geuit over de manier waarop Texas de Corona’pandemie’ aanpakt.

“Het lijkt wel 2019”, zei hij geschokt, terwijl hij opmerkte dat bars en restaurants in Florida en Texas overspoeld werden door mensen die hun lang uitgestelde recht vierden om buiten hun huizen bijeen te komen.

  Wat deed jij, papa?

Desondanks is het aantal besmettingsgevallen in de twee staten gedaald – iets wat volgens Fauci te wijten is aan een “vertraging”.

Toen onlangs in Florida het verbod op het vaccinpaspoort werd ingevoerd, werd de gouverneur er in de mainstream media van beschuldigd “rechts” te zijn en “de waarheid te ontkennen”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Amish gemeenschap in de VS bereikt kudde-immuniteit op natuurlijke wijze

Vorig artikelVaccinpaspoorten werden besteld vóór de vaccins
Volgend artikelCOVID-19 vaccins met bijwerkingen: Duitse gezondheidsautoriteit schrapt ernstige gevallen van lijst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in