Het huidige plan van de wereldregering voor moord uit winstbejag/bevolkingsvermindering omvat Big Pharma, Big Government en Big Media die samenwerken om miljoenen mensen uit te roeien – en daarin slagen, schrijft John Kaminski.

In plaats van gewone mensen te ondervragen over hun vaccinpaspoort en hen te straffen als ze zo slim zijn geweest om de gifspuit te vermijden, raad ik iets aan dat veel gunstiger is voor het algemeen belang.

In plaats van het leven van onschuldige burgers nodeloos te onderbreken met deze zinloze en sadistische ergernissen, laten we al deze sinistere dokters, perverse politici, elitaire directieleden en misantropen in de media aanklagen wegens massamoord. Want de bewijzen zijn ijzersterk.

Maar tenzij u uw televisie uitzet, zult u het niet kunnen zien.

Zie het, begrijp het, veroordeel ze, en executeer ze dan. Allemaal. Hier zijn de bewijzen.

1. Volgens de Nobelprijswinnende uitvinder ervan, Kary Mullis, kan de PCR-test eigenlijk geen enkele specifieke ziekte identificeren; daarom kan deze veel gebruikte test niet bewijzen dat iemand werkelijk ooit COVID heeft opgelopen, laat staan eraan gestorven is. Toch zijn miljoenen mensen, waaronder veel kinderen en jonge volwassenen in de bloei van hun leven, vermoord op grond van gemanipuleerde diagnoses die aantoonbaar vals zijn.

2. Volgens de meest principiële artsen ter wereld – namelijk Cowan, Kaufman en Lanka – is de ziekte die bekend staat als COVID nooit geïsoleerd of gezuiverd, wat betekent dat zij eigenlijk niet bestaat, en aangezien al die ongelukkige mensen die de prik hebben genomen en gestorven zijn, moet het wel de behandeling geweest zijn die hen gedood heeft, aangezien de ziekte niet bestaat en nooit bestaan heeft.

3. De federale toestemming voor noodgebruik, die de regering in staat stelde om Remdesivir als voorwaardelijke behandeling verplicht te stellen voor deze ziekte die niet bestond, was afhankelijk van het feit dat er geen andere geschikte behandeling was, en daarom hebben de autoriteiten zo hard gevochten om Hydroxychloroquine en Ivermectine te verbieden als vrij verkrijgbare middelen tegen deze als plaag vermomde griep.

Omdat het aanvaarden daarvan als legitieme behandelingen – wat trouwens allang gebeurd was – zou betekenen dat Remdesivir illegaal goedgekeurd werd, omdat de uitvoerbare alternatieven systematisch onderdrukt werden om zowel de winsten van de farmaceutische reuzen als die van de ziekenhuizen en artsen die in dit onpeilbaar despotisch bedrog samenspanden, vet te mesten. Dit betekent dat al die samenzweerders in dit duivelse plan aangeklaagd kunnen en moeten worden wegens samenzwering tot het plegen van massamoord, die nu al meer dan twee jaar wereldwijd plaatsvindt.

  Het onvermogen om te leren

4. In overeenstemming met het verbod op deze vrij verkrijgbare middelen, die de dodelijkheid verminderden van welke griepachtige pokken zij het publiek ook willen aansmeren, was het gebruik van Remdesivir à $3200 per dosis in eerdere proeven dodelijk gebleken.

Het bewijs van de kwaadaardige aard van dit plan bleek uit de totale bonussen voor de ziekenhuizen van meer dan $100.000 per kadaver dat deze demonische formule opleverde, die voor altijd een smet heeft geworpen op de medische wereld en elk vertrouwen van het publiek in de regering die dit toeliet, en in feite enthousiast en cynisch goedkeurde in naam van gigantische winsten, alomtegenwoordige corruptie en misplaatste sociale grootheidswaanzin, heeft weggevaagd.

Wat de Grote Reset van Klaus Schwab in feite gedaan heeft, is de menselijke samenleving ruïneren. De gevolgen ervan voor een wereld die door gekken geregeerd wordt, zijn niet te overzien.

Eerst en vooral heeft het de toekomstige generaties psychologisch en fysiologisch gesaboteerd door verminkingen van kinderen, die nooit vergeven kunnen worden, maar ook nooit naar behoren geëvalueerd zullen worden in de komende jaren, want kinderen die hartaanvallen krijgen en baby’s die dood geboren worden, voorspellen een nachtmerrie-toekomst die misschien wel helemaal niet bestaat, zodra de parameters van de plaag die onze soort zelf heeft aangedaan, volledig begrepen zijn, als dat al ooit het geval is.

Het gruwelijke spookbeeld van anorganisch, maar zichzelf organiserend slib dat uit de aderen van vermoorde prik-slachtoffers wordt gehaald, onthult de verdorven mentale processen die onze best betaalde artsen ertoe gebracht hebben om hun vertrouwende patiënten zo’n gruwelijk lot te berokkenen, een verraad dat nooit begrepen zal worden door hen die nog steeds voorzichtig proberen te begrijpen dat het vertrouwen in onze medemensen nu misschien wel voorbij de realistische mogelijkheden van menselijk gedrag is gezonken. Dat zou een nachtmerrie zijn waarvan de mensheid nooit zou kunnen herstellen.

Toch schijnen dit, samen met de vernietiging van het kerngezin en het definitief uitwissen van de individuele menselijke autonomie, enkele van de eigenschappen te zijn die die megalomanen, die nu aan de menselijke anatomie sleutelen, uit het repertoire van menselijk gedrag trachten te verdrijven, een indruk die u misselijk maakt bij het kijken naar die zieke freak, de robotjood Yuval Noah Hariri.

  Pfizer klokkenluidster onthult: Er zit grafeenoxide in het vaccin van Pfizer en het kan mensen verbinden met het internet of ze doden" (Nederlands transcript)

We hebben het over het maken van slaven en het elimineren van mensen, en het proces – nu de medische wereld naar de duistere kant is overgelopen – is misschien niet meer omkeerbaar.

Een sleutelfactor in dit donker wordende nachtmerriescenario is de steeds snellere achteruitgang van het bewustzijn bij de bevolking in het algemeen. Verscheurd door jaren van televisie en propaganda die berekend is om haar vermogens uit te hollen, is het verzamelde electoraat niet langer in staat om een verschil te zien tussen Joe Biden en Donald Trump, of zelfs tussen Ron DeSantis en Tulsi Gabbard, omdat zowel de kandidaten als de kiezer zo geregeerd zijn in een door de media opgelegd leerplan, dat slechts weinigen zich nog een werkelijkheid kunnen voorstellen die de individuele vrijheid voedt. Al zo lang zijn de enige opties het aannemen van smeergeld en het aanvaarden van je lot, en naar iets anders streven – zoals begrijpen hoe een werkelijk vrije samenleving er werkelijk uit zou zien – gaat gewoon veel verder dan wat uw lokale krant u vertelt wat ooit mogelijk zal zijn.

Heb ik al gezegd wat Freud vergeten is u te vertellen? Het enige dat telt is wat u voor anderen doet. Wat u voor uzelf doet kan niemand echt iets schelen.

Hetzelfde geldt omgekeerd. Niemand geeft er echt om wat u VOOR uzelf doet, maar u zult voor altijd bekend zijn om wat u VOOR anderen gedaan hebt.

Wat dat betreft kan de gruwelijkste slager aller tijden niemand anders zijn dan de huidige best betaalde werknemer van de regering van de V.S., Dr. Anthony Fauci, die met zijn leugens over zijn COVID brouwsel waarschijnlijk meer mensen gedood heeft dan enig ander persoon in de geschiedenis, of dat zal zijn tegen de tijd dat zijn spike-eiwitten over een paar jaar klaar zijn met hun duivelse vernietiging.

Maar wat hem werkelijk de kampioen van alle vaccinmoordenaars maakt, is dat hij waarschijnlijk al de kampioen was voordat het COVID-bedrog ooit begon.

  Apotheker geeft op video toe "Wij willen de ouders niet bang maken"

Mijn vriend Bruce McDonald schreef:

Fauci komt LETTERLIJK al DECENNIA lang weg met massamoord! Dit is een fragment uit een presentatie van Dr. Robert Willner waarin hij Anthony Fauci beschuldigt van genocide.

Dr. Willner publiceerde de bewijzen om zijn bewering te staven in zijn boek “Deadly Deception, The Proof that SEX and HIV Absolutely DO NOT CAUSE AIDS.” Dr. Willner injecteert zichzelf zelfs met het bloed van iemand waarvan bekend is dat hij het HIV-virus heeft om zijn punten te bewijzen!

Dr. Willner ontmaskert de eerste grote criminele fraude die door Anthony Fauci gepleegd is, de HIV veroorzakende AIDS hoax. Fauci besefte dat hij het pas uitgevonden PCR-proces kon kapen om de indruk te wekken dat er een pandemie aan de gang was, door het proces gewoonweg ten onrechte “een test” te noemen en het aantal cycli dat in het proces gebruikt werd te controleren.

Dit totale bedrog dat HIV AIDS veroorzaakt, is nog steeds verantwoordelijk voor het doden van een oneindige stroom onschuldige mensen. Het is een fraude die Big Pharma meer dan een half BILJOEN dollar winst heeft opgeleverd door mensen te doden met de giftigste geneesmiddelen die er bestaan.

https://kickthemallout.com/article.php/V-Dr_Robert_Willner_Exposed_Fauci_Over_30_Years_Ago_Over_Faucis_Murderous_Lie_That_HIV_Causes_AIDS

Moet ik u nog zeggen dat het ver voorbij de tijd is om in opstand te komen en de maniakken die ons land en de wereld vernietigen te elimineren, voordat wij niet meer in staat zijn om zo’n broodnodige manoeuvre uit te voeren?

Het zou onder andere de enige manier zijn om de wereld ervan te overtuigen dat wij weer bij zinnen zijn, waardoor de rest van de wereld niet meer in opstand hoeft te komen en de dolle hond die de Verenigde Staten van Amerika duidelijk geworden zijn, te vernietigen, wat China en Rusland op dit moment zeker overwegen.

Want als wij het zelf niet doen, zal uiteindelijk zeker iemand anders het doen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Brazilianen schoppen lokale burgemeester in elkaar wegens vaccinpassenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelAnatomie van de EU “gascrisis”
Volgend artikel“Russische propaganda” betekent gewoon ongehoorzaamheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

20 REACTIES

 1. “…massaal in de media aanklagen…”
  Ja, en laten we dan gelijk fuhrer sswap vragen om geld te doneren zodat we een rechtzaak tegen die sekte kunnen starten en billie vragen ons spuitjes voor de daders te schenken.

 2. Perfekt verwoord Groot Respekt Van uit Belgie 🇧🇪👊 ze worden allemaal dik genaaid en geen Enkel schaap heeft het door lekker op vakantie gaan trallalla wedden niemand is voorbereid op de stoomtrein die aan het rollen is✌🏻hij rolt en zeer snel, arme dieren,de huisdieren , ik heb Al enige nare Dingen gegeten in mijn opleiding Wish you Guys all the best stay Safe and watch your 6

 3. …het enige werkbare middel is persoonlijk initiatief.

  “one piece at the time” zong johnny Cash, maar dan heb je ook wat. Als iedereen het doet is de fabriek zo leeg….

 4. De doodstraf is en erg makkelijke straf om hiermee weg te komen. NEE, ze moeten voelen welk een misdadig plan ze hebben uitgevoerd op miljoenen onschuldige mensen. Voor de rest van hun leven zware dwangarbeid lijkt me beter, dit in combinatie met een dagelijks pak slaag. Dit geeft ook een signaal aan de volgende groep mensen die voor ons land en volk zaken gaan regelen. Ze mogen ook nooit vergeten dat ze voor ons werken en wij niet voor hun. Maar zij zijn niet alleen schuldig! wij net zo goed. We hebben onszelf willoos en weerloos gemaakt en plukken daar nu de vruchten van. Misschien goed dat we eens honger en kou leren kennen zodat we volgende keer beter opletten wat onze volksvertegenwoordiging doet uit onze naam. We hebben onze medelanders laten stikken als het gaat over de schade aan hun huizen in Groningen, de schade die mensen geleden hebben met de kinderopvangkwestie, de watersnood in Limburg en zo nog vele ellendige misdaden van het kabinet. Ondertussen gaan er tegen onze wil miljoenen naar Oorlogen en Criminele regeringen in het buitenland terwijl deze centen beter in Nederland besteed kunnen worden. Dus, “Knuppeltje uit de zak” en weg met die rotzooi daar in den Haag en Brussel. Het is tijd voor mensen die willen bouwen in plaats van afbreken en zichzelf verrijken over de rug van hardwerkende Nederlanders. Compensatie voor de burger, veroorzaakt door hun mismanagement , is niet mogelijk maar zichzelf een loonsverhoging van 8.5 % geven wel. Mensen wordt eens wakker en laat dit tuig ten onder gaan in plaats van onszelf.

  • Ik heb ooit eens ratten lopen verdelgen….de beste manier is eerst de jonkies en dan de oudjes, want die zijn slimmer. De jonkies kunnen weer sneller fokken dus eerst de kraan dicht en dan dweilen….maar alles voor de loop is meegenomen.

   Ratten bestrijden doe je met alle middelen, niet met enkel een ding, daar zijn ze te slim voor. Dus gif, vallen en kogeltjes. Een 5.5 met export veer is prima om een rat neer te leggen. Ik heb ook ooit ene muizenplaag gehad. Dan kun je wel goed leren schieten met de buks, rond de schemer. Is het raak dan zie je een wit flitsje, dat is het buikhaar als de muis een draai maakt. Oefenen doe je op lucifer doosjes die je overal wegzet, tussen de 5 en 15 meter…..

   Eigenlijk moet je om iets te bestrijden alle mogelijke middelen gebruiken, door elkaar heen. Als je een draadloze deurbel bij de action haalt heb je de basis voor een op afstand bestuurde val. Een oude niet gebruikte airbag bijvoorbeeld met een relais en 12 volt voeding. Ze de beltoon kabels van de deurbel op de schakel kant van de relais en leg er een stukje brood of vlees op…..wachten en als de muis of rat zit even bellen…..skyhigh….plak geen gebroken glas op de airbag deksel, dat is dan weer erg gevaarlijk….

   Wat je allemaal kunt doen met spul van de action, je kan er een you tube serie van maken…..een winkel voor potentiele moordwapens die Action….

   • Dat door elkaar heen gebruiken van middelen is het belangrijkste. Want de prooi is ook niet dom en heeft zo door waar je mee bezig bent. Wat variëren is dus het beste.

  • Voor dat ze morgens om 5 uur naar het werkkamp gaan ieder 10 zweepslagen maar de wereld leiders en Swaab en Bill Sorros, v.d lyen en biden moeten gewoon dood geslagen worden is mijn mening.

   • Dat doodslaan ben ik wel voor. Die nazisnol von der Leyen mogen ze van mij flink met haar smoel over het asfalt trekken. Rutte ook trouwens. De Jonge. En nog wat van dat soort. Zulk tuig is nog geen kogel waard.

 5. Er zijn hier heel wat schuldige huisartsen op te halen. Dat wil ik best doen hoor! Samen met de honderden familieleden van degenen die ze omgebracht hebben.

 6. Ik ben er 100% van overtuigd, dat ze wisten dat ze mensen de dood injoegen, en erger.

  “Ze”zijn eerst de medisch geschoolden, maar ook de politici die het mogelijk maakten en promootten, b.v. door ivermectine en hydrochloricine te verbieden.

  Doctoren die 1050 euro per dag kregen, alleen al om reclame te maken en verpleegsters die 50 euro per uur kregen om te “vaccineren” .

  Ze wisten PRECIES wat ze deden; net zoals in 1935–1940 in DE met 870.000 moorden; gepleegd door doktoren en verpleegsters.

  Eed van Hypocrates? Verkeerd gespeld; moet zijn “hypocrietus”

 7. Een soort gelijk schandaal in 2001 in Hamburg, een tentoonstelling.

  Toen de nazi aan het massamoorden waren in Rusland, was het verboden om er foto’s van te maken of films, of om erover te praten.

  Maar jongens zijn jongens en doen het toch; en de moffenwaren er zo trots op, dat filmers uitnodigden bij executies.

  Al die fims, foto’s en verslagen werden bijeen gebracht in een tentoonstelling.

  An sich niks bijzonders, ware het niet, dat het het bewijs was, dat tenminste de helft van de executies werd gedaan door de gewone Wehrmacht…….niet door SS of Einsatz Gruppe.

  Paralel met doktoren en verpleegsters nu: “Wir haben es nicht gewusst…..” het standaard excuus van lafbekken die niet eens durven toegeven wat ze deden.

 8. De Duitsers hebben de 2’wereldoorlog NOOIT verloren…ze zijn er nog steeds mee bezig… alleen geniepiger
  Aan elke top….zit er een ss afstammeling…Deze naaien ons nog steeds.
  Ik ben niet de slimste… maar het valt toch erg op. Kissing er , sor os, Merk el , shwa b.en vele anderen

  Wat zouden we kunnen doen om dezen te stoppen
  Ons politiekers…de heren die door het volk verkozen zijn om ons te beschermen
  Zijn allemaal omgekocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in