Senator Rand Paul heeft een opgeblazen hulppakket van 40 miljard dollar aan Oekraïne geblokkeerd dat door de Senaat zou worden goedgekeurd door toezicht te vragen op de uitgaven van Oekraïne. Oekraïne wordt al jaren consequent gerangschikt onder de meest corrupte landen van het Europese continent. Daarom is het van cruciaal belang dat, wanneer de V.S. hun geld sturen, zij weten hoe dat geld wordt besteed. Dus wanneer een hulppakket van 40 miljard dollar met weinig tegenstand door het Huis gaat, en van beide partijen steun in de Senaat krijgt, alleen maar om tegengehouden te worden door één dappere Senator die vraagt om toezicht op de manier waarop dat geld door Oekraïne besteed wordt, dan weet u dat het er voor de Democraten en de RINOS helemaal niet om gaat Oekraïne te helpen. Het gaat om oorlogszucht en om deugdsignalering, schrijft Jesse Martin.

Senator Rand Paul (KY) heeft donderdag de goedkeuring van een opgeblazen hulppakket van $40 miljard aan Oekraïne tegengehouden door, in wezen, te vragen hoe het besteed zal worden. De senator van Kentucky heeft zowel de meerderheidsleider van de Senaat, Chuck Schumer, als de minderheidsleider, Mitch McConnell, gedwarsboomd door te weigeren het wetsvoorstel aan te nemen zonder dat er een amendement aan wordt toegevoegd dat vereist dat een inspecteur-generaal toezicht houdt op de uitgaven in Oekraïne. Zolang dit amendement niet is toegevoegd, zal Paul het wetsontwerp niet goedkeuren.

Senator Paul maakte in de Senaatskamer het volgende bezwaar, terwijl hij zijn redenering toelichtte om te weigeren dit wetsontwerp te laten passeren.

“Mijn ambtseed is aan de grondwet van de VS, niet aan een buitenlandse natie. En hoe sympathiek de zaak ook moge zijn, mijn ambtseed staat in het teken van de nationale veiligheid van de Verenigde Staten van Amerika. Wij kunnen Oekraïne niet redden door de economie van de V.S. ten gronde te richten.”

  Kiev roept ALGEMENE mobilisatie op - ALLE MANNEN 18-65 moeten binnen 10 dagen het leger in

“Dit is de tweede uitgavenrekening voor Oekraïne in twee maanden. En dit wetsontwerp is drie keer zo groot als het eerste,” aldus Rand Paul.

Veel echte conservatieven en patriotten zijn het er mee eens, en prijzen senator Paul voor zijn woorden en daden in de Senaat.

De bezwaren van de senator van Kentucky tegen het wetsontwerp zijn tweeledig: Ten eerste, dat zij niet weten hoe het besteed zal worden – aangezien zij geld blijven smijten naar een uiterst corrupte natie zonder enig toezicht. En ten tweede, dat zij in de eerste plaats voor de Amerikaanse economie en de toestand van het Amerikaanse volk moeten zorgen, en dat het welzijn van elke andere natie, krachtens de ambtseed die alle senatoren afleggen, op de tweede plaats moet komen. In zijn optreden met betrekking tot dit wetsontwerp heeft Paul blijk gegeven van een verantwoordelijke en Amerika-Eerst houding. Hij schuwt Oekraïne niet, hij behartigt gewoon de belangen van de Amerikaanse burgers.

  Rusland sluit de mogelijkheid van een nucleair conflict niet uit! Medvedev

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De globalistische Reset Agenda heeft gefaald – is Oekraïne plan B?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWelke sancties? De Russische olie-inkomsten stijgen met 50% en bereiken een recordhoogte
Volgend artikelZelensky wanhopig om zijn Azov-nazi’s uit Azovstal te krijgen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

  1. Wat zijn die vieze Democraten toch door en door corrupt. Wat zal ik blij zijn als dat gajes wordt ingerekend maar dat is hoop tegen beter weten in.

  2. Een door en door corrupt land miljarden sturen, goed plan.
    Ja en vanavond wint Oekraïne het songfestival, ik bedoel deugfestival. Ik ga niet kijken.

    • Heel goed gevonden. Ik dacht zelf aan het Eurovisie Bang Festival, waar ze niet voor het zingen de kerk van satan uitgaan.

      • Ik heb nog nooit naar dat politiek doorspekt gebeuren gekeken…. ik kan mijn tijd wel beter besteden dan deze kolder.

  3. De Belgische media sporen de burgers aan om offers te brengen voor Oekraïne en de zogenaamde lezersrubrieken puilen uit van onnozele zielen die hier enthousiast op reageren. “want die mensen vechten tenslotte alle dagen voor ons”. Ze hebben het zo ver gekregen dat het volk applaudisseert voor het voortdurend afkalven van onze welvaart en sociale zekerheid: alles voor het redden van de planeet en voor Oekraïne!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in