Pixabay

Achtergrondverhaal: op dinsdag besloot ik me te laten vaccineren omdat ik mijn carrière niet wilde verliezen. Ik hou van mijn werk en ben erg opgewonden over wat er nog voor me ligt. Ik kreeg de eerste dosis van het vaccin van Pfizer, schrijft u/eribbs.

Op woensdag ging ik naar de eerste hulp omdat ik, samen met de andere verwachte bijwerkingen, last had van ernstige kortademigheid tot het punt waarop ik bij het aankleden zo uitgeput was dat ik moest gaan zitten en rusten.

Ik had ook pijn op de borst/onbehagen/druk rond mijn hartstreek (het voelt alsof er een steen in mijn borst zit die iets te groot is voor de ruimte die hij inneemt).

De dokter daar deed een EKG die terugkwam met tekenen van hartontsteking maar verder normaal was.

Ze ontsloeg me met de mededeling dat ik tekenen van myocarditis had na ontvangst van het vaccin en zei dat ik onmiddellijk naar de spoedafdeling moest gaan zodat zij konden controleren op andere tekenen die zij zelf niet kon doen.

Snel vooruit — de ER-arts was zeer afwijzend. Hij vertelde me herhaaldelijk dat ik “er goed aan heb gedaan” om het vaccin  te nemen.

Hij vertelde me dat mijn symptomen een spierverrekking of brandend maagzuur konden zijn, en zei ook dat ik misschien covid heb (hoewel hij me niet heeft getest).

Ik heb hem opzettelijk niet verteld dat ik al eerder covid had gehad, omdat ik vermoedde dat ze me zouden proberen te vertellen dat mijn aandoening daardoor kwam.

Ik werd na bloedonderzoek, röntgenfoto’s van de borst en een CT-scan ontslagen.

  10.000% Toename van kankergevallen na COVID-19 vaccins terwijl artsen en wetenschappers wereldwijd alarm slaan

Op vrijdag heb ik een afspraak gemaakt met mijn huisarts. Ik moest op schrift krijgen dat ik de tweede dosis moest uitstellen of er volledig van afzien; anders zal mijn werkgever me alsnog dwingen.

Deze arts deelde mij mee dat mijn EEG tekenen van hartontsteking vertoonde en dat mijn bloedplaatjes hoog waren.

Dit zijn indicatoren van ontsteking en stolling. Hij verwees me door naar een cardioloog en vond dat ik moest wachten met de tweede dosis tot ik met hem had gesproken.

Ik heb hem gevraagd mij hiervan schriftelijke documentatie te verschaffen, alsmede zijn aanbeveling dat ik ten minste 1,5 maand moet wachten met de 2e dosis, omdat ik anders ontslagen zal worden.

Hij zei oké “geen probleem ik kom zo terug”.

Toen hij terugkwam in de kamer:

Hij: “Ik heb met mijn chef gesproken en we mogen die documentatie niet geven, behalve in extreme omstandigheden.”

Ik: “Dus wat u zegt is dat ik een hartaanval moet krijgen voordat u uw aanbevelingen over het vaccin mag opschrijven?

Hij: “Ja.”

Ik: “Als ik naar de eerste hulp zou worden gestuurd met precies deze symptomen na het krijgen van het griepvaccin, zou uw aanbeveling dan zijn dat ik dat vaccin nooit meer in mijn hele leven zou krijgen?”

Hij: “Ja.”

Ik: “Het is volkomen pathetisch dat u niet schriftelijk kunt vastleggen wat u mij 5 minuten geleden nog aanraadde”

Hij: “Daar ben ik het mee eens”

Ik: “Nou, kunt u me dan de naam geven van een dokter die dat wel kan?”

Hij: “Nee.”

Vaccinbeschadigden delen hun vaccinmisère

  Een Vaccinatie vraag

Tijdens dit gesprek knipperde hij veel met zijn ogen en vermeed oogcontact. Ik kon zien dat hij zijn eigen morele strijd voerde over het behouden van zijn eigen baan versus het juiste doen. De kwaliteit en juistheid van de zorg die we van onze dokters krijgen, wordt beïnvloed door de druk van de bureaucratie. Ik heb het vertrouwen in onze medische zorgverleners volledig verloren. Deze dokter zei me recht in mijn gezicht dat hij me niet mocht helpen.

Voor degenen die het vragen, ik ben een 22-jarige man. Dit (Reddit Conspiracy) is de enige gemeenschap waarvan ik dacht dat ze naar mijn verhaal zou luisteren.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Italiaanse psychiater: “Elites krijgen valse vaccinaties!” Hoe hij dit weet…Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVaccinatietribunaal en hetze tegen profvoetballer: Voorbeeld van Kimmich dient als intimidatie
Volgend artikelGevolgen van vaccinaties en genezing met Ivermectine
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

22 REACTIES

 1. De medische wereld is geldgeil. Een kleine groep probeert nog tegenstand te bieden maar het is moeilijk tegen een top die zich vekocht heeft.
  Het blijft: nazi’s, stasi, wef.

 2. Ursula von der Leyen is getrouwd met Heiko von der Leyen.
  De voorzitter van de EU is dus getrouwd met een directielid van Orgenesis
  quote
  Heiko von der Leyen, echtgenoot van Ursula von der Leyen, is sinds december 2020 Medical Director van Orgenesis, biofarmaceutisch Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in cel-en gen therapie, verbonden met Pfizer, Biontech.
  end

  follow the money !
  corona is een hoax !

 3. Ook hier in VerNEEderigNSBland wordt de druk op de ongevaccineerden steeds groter …

  Deze walgelijke obese papzak zou dit het liefst zo snel mogelijk wel even regelen !!! ;

  NOS Teletekst 107 31-10-2021
  
  Bruls: voer coronapas op werk in

  
   Werkgevers moeten de mogelijkheid
  krijgen om personeel naar een
  coronabewijs te vragen. Voorzitter Bruls
  van het Veiligheidsberaad heeft dat
  gezegd in Buitenhof. Daarvoor zou de wet
  veranderd moeten worden, en naar zijn
  mening moet dat “eerder vandaag dan
  morgen” gebeuren.

  Hij zegt dat de volksgezondheid op dit
  moment zwaarder zou moeten wegen dan
  individuele principes.

  Werkgevers mogen hun personeel alleen
  vragen naar hun vaccinatie als daar
  belangrijke redenen voor zijn, maar het
  is niet vastgelegd welke dat zijn. Een
  werknemer hoeft nu niet te antwoorden.
  
  volgende nieuws weer & verkeer sport

  In de eerste minuten van onderstaand programma gaan je nekharen al overeind staan … die Wessel Hanselaar is OMT lid, vaccinpusher en LEUGENAAR pur sang en die dikke blaasbalg van een Bruls laat zich natuurlijk ook niet onbetuigd …

  https://www.vpro.nl/buitenhof/speel~VPWON_1325477~wessel-hanselaar-hubert-bruls-frans-timmermans-cecilia-kang-buitenhof~.html

 4. @redactie.
  Indien de auteur bekend is, verwijs hem aub naar frontlinemds.
  Dit is een organisatie van artsen, verplegers en anderen in de medische wereld die afwijzend staan tegenover de prikken en waarschijnlijk wel kunnen helpen met het verkrijgen van de documentatie.
  Zelf dankzij hen ivermectine gekregen nadat ik positief testte. 3 dagen later van de symptomen af

  • Beste Johan, woon je in de Verenigde Staten of in Nederland? Ik heb gelezen dat pakketjes met Ivermectine in NL altijd onderschept worden. 🙁

 5. Het is net als in de laatste oorlog: merendeel bevolking laffe en stomme colabarateurs, die ook nog zo stom zijn de overheid te geloven.

  Die geloven ook dat sinterklaas bestaat, 5G voor internet is, en de regering betrouwbaar is

  bedenk even wie er de 840.000 moorden uitvoerden in 1935–1940 in duitsland: juist; dokters en verpleegsters.
  vertouw je beul maar goed, die weet wat goed voor je is……
  ——————————————-
  Totdat er stenen uit de straat gaan, bom aanslagen gepleegd worden, regeringsleden terecht worden afgemaakt zal er niets veranderen.
  Als er niets geleerd wordt van de geschiedenis, zal die zich herhalen.
  ———————–
  Verbaas me over de domheid van de bevolking de totale corruptie van de overheid en linkse kamerleden.

  • “Verbaas me over de domheid van de bevolking de totale corruptie van de overheid en linkse kamerleden.”
   Verbaasd? Werkelijk?

 6. Dit gebeurt ook in Nederland! Er zijn zoveel mensen in onze omgeving die niet door artsen worden geholpen, dat je begint te vermoeden dat artsen ervoor betaald worden om zoveel mogelijk cliënten uit de weg te ruimen. Op een passieve manier. Door hulp te onthouden.
  Omdat we dat al een aantal jaren zien gebeuren, hebben wij geen vaccinatie genomen. Want als het fout gaat helpen ze je niet wisten we toen al.
  Je moest niet voor niets tekenen voor je werd gevaccineerd. Alle verantwoordelijkheid ligt dan bij jezelf.

 7. Mijn broer Nico is gevaccineerd. Terwijl hij niet wilde. Hij kreeg een hersenbloeding en ondanks contact met Nico’s huisarts wilde die niet helpen. Er werd verteld dat i.v.m. de privacy van de patiënt familie er niets mee te maken had. Mijn broer kreeg zelfs nog verkeerde middelen voorgeschreven. Dus dat het een moordplan in uitvoering is dat is mij wel duidelijk. Kwetsbare oude mensen doodmaken. Tuig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in