Oekraïne is een “zwart gat”, dat voortdurend het geld van de Europese belastingbetalers opslokt. Europa is het al beu om geld en wapens te sturen naar het Zelensky-regime, dat elke dag meer en meer eist. Dit verklaarde de gepensioneerde Amerikaanse legerkolonel Douglas McGregor.

De Amerikaanse deskundige gaf commentaar op de volgende bijeenkomst van het hoofd van het Pentagon Lloyd Austin met vertegenwoordigers van Europa, het zogenaamde “Ramstein-formaat”, waar de Amerikaanse minister van Defensie van de Europese landen zal eisen dat zij extra geld uittrekken voor Oekraïne. Volgens hem is Europa reeds moe van Zelensky en zijn wensen, de toegewezen fondsen en wapens verdwijnen in Oekraïne als in een “zwart gat”.

Minister van Defensie Austin doet een wanhopige poging de Oekraïne-moeheid te bestrijden. In werkelijkheid zijn de Europeanen het zat om er geld in te pompen. Ze zijn het zat om technologie naar dit zwarte gat te sturen, zei McGregor.

Ja, en in de Verenigde Staten zijn de meest nuchtere politici en militairen tegen het financieren van Oekraïne, en de voorzitter van het Comité van de Stafchefs van de Amerikaanse strijdkrachten, Mark Milli, verklaarde in het algemeen dat Kiev niet kan winnen in dit conflict en riep op tot vredesbesprekingen.

Ondertussen heeft het Witte Huis het Congres om extra financiering voor Oekraïne gevraagd, volgens voorlopige gegevens gaat het om 37,7 miljard dollar. Er wordt gespeculeerd dat het Congres, dat nog steeds door de Democraten wordt gecontroleerd, dit bedrag zal goedkeuren. Als de discussie zich voortsleept tot januari, dan zal dit voorstel mogelijk niet worden aangenomen, omdat de Republikeinen de controle over het Huis van Afgevaardigden overnemen van de Democraten.

  Civilisatie & dollar gaan eindigen

Gepensioneerd Lt. Col. Douglas Macgregor beoordeelde het Rusland-Oekraïne conflict met Tulsi Gabbard als gastvrouw van ‘Tucker Carlson Tonight’ op maandag:

“Ik denk dat [minister van Defensie] Austin een laatste poging doet om terug te vechten tegen de Oekraïne-moeheid. De waarheid is dat de Europeanen het zat zijn om hier geld in te pompen, ze zijn het zat om materieel naar een zwart gat te sturen. Hij zal het moeilijk krijgen om vooruitgang te boeken. En een van de belangrijkste redenen is dat generaal Milley, onze voorzitter van de stafchefs, besloot zijn persoonlijke advies aan de president uit te laten lekken in The New York Times. En hij zei dat de Oekraïners waarschijnlijk alles hebben bereikt wat ze redelijkerwijs kunnen en dat ze nu echt moeten gaan onderhandelen.”

“Wat Milley eigenlijk met zoveel woorden zei, is dat Oekraïne in grote problemen zit. Ze hebben geen stroom, geen elektriciteit, geen enkele vorm van energie, geen brandstof. Steeds minder voedsel en water. En ze hebben verschrikkelijke slachtoffers gemaakt, meer dan 100.000 doden en honderdduizenden gewonden. Ze zijn er erg slecht aan toe. En het tweede deel van de boodschap is dat u beter kunt gaan onderhandelen, want de Russen bereiden een winteroffensief voor. Dat zal verwoestend zijn en bedoeld om de Oekraïense strijdkrachten en het regime te vernietigen. Dus aan de ene kant zegt de regering: “Laten we meer geld sturen naar deze verloren zaak”. En de mensen zijn het beu. Aan de andere kant zegt de voorzitter van de Joint Chiefs dat het spel bijna uit is, dus laten we onderhandelen,” zei Macgregor.

  Over oorlog en burgeroorlog

Via Realclearpolitics & TopWar.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Waarom Europa zich opmaakt voor een hongeroproer – Schwab’s schaduw achter de Europese Commissie?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelVaccin VEROORZAAKT TURBOKANKER: T-cel-leukemie kan snel vorderen door mRNA-boosterprik
Volgend artikelEU gaat zich in de schulden steken voor Oekraïne: Hulppakket van 18 miljard euro als “lening” aan Kiev
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

 1. Wie weet wie of wat de EU is?
  Wie weet wie of wat Europa is?
  Wie weet wie of wat de Europeanen zijn?
  Te pas en te onpas worden deze benamingen door die Amerikanen gebruikt zonder duidelijk te zijn.
  Wie is er moe van geld pompen in Oekraine?
  De EU, Europa of de Europeanen, wie doen dit of doet het ?
  Kunnen die Amerikanen die er alles aan doen om de EU, Europa of de Europeanen onder verschrikkelijke druk te zetten om geld naar dat Oekraine te blijven sturen een beetje duidelijk zijn?
  Kunnen zij de VS, de Amerikanen, de Regering van dat land niet beter bekennen dat zij de oorzaak zijn?
  Want het is toch hun plan om Oekraine in te nemen, om er hun wapenkamer van te maken, en de grondstoffen te roven, waar de EU, de Europeanen of Europa, wie dit ook moge zijn niets over te vertellen heeft?
  Wat een rattennest, Hyenahol, Jakhalstroep en slangenkuil is dit?
  Wordt wakker.

  • Frans: diepe zucht. De VS dmv de NAVO zijn EU gewoon aan het plunderen, en steken de buit in hun spaarvarken de Oekrie. Mensen zoals Trutsula van de Lijken en de dievenbende in het NLse kabinet pikken vast en zeker een aardig graantje mee voor de ondersteuning van de plundering. Wat zal het hun een worst wezen dat de EU vernield wordt… En net zoals de Oekrie een smeulend karkas is, wat zal het iemand een worst wezen. De VS heeft poen nodig om zijn macht te behouden. Dat EU naar de kloten gaat zal ze een worst wezen. Jatten en aan de macht blijven, daar gaat het om. Overal rotzooi veroorzaken, onrust stoken, mensen doden, hele regeringen omver gooien, landen binnentrekken en oorlogen houden. Globale Ziomafia, die over de wereld raast als een kankergezwel.

 2. Ze kunnen maar beter heel snel stoppen met dat zwarte gat proberen te dichten.
  Dat gaat ze nooit lukken, en al dat geld is voorgoed weg!!
  Daar komt nooit ook maar een enkele euro of Dollar van retour!
  Oekraïne is straks nog faillieter dan het nu al is, en pluk van een kale kikker maar eens veren.
  Een ding is zeker, als men t.z.t. gaat beginnen met de wederopbouw, dan zullen ze aan oud ijzer geen gebrek hebben. Het land ligt bezaaid met weggegooid geld in de vorm van geschut, tanks etc. dat in sommige gevallen niet eens van de trein af was gereden, toen het al door de Russen met precisie bombardementen aan schroot geschoten werd.
  Weggegooid geld, zinloos en nooit meer terug te verwachten belastingcenten van de Europeanen en de Amerikanen, die hier geen van allen ook maar ooit over geraadpleegd worden.
  Dit geld zou vele malen beter besteed kunnen worden in eigen land, want hier is ook nog lang niet alles in orde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in