Voormalig president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump, heeft woensdag verschillende videoboodschappen op zijn Truth Social feed gezet, maar de video die de meeste aandacht trok was de video met de titel: “Aan elke COVID tiran die onze Vrijheid wil afnemen, hoor deze woorden – WIJ ZULLEN NIET VOLDOEN!

Hier is de boodschap van Donald J. Trump, woord voor woord:

“De linkse krankzinnigen doen erg hun best om COVID-lockdowns en -mandaten terug te brengen met al hun plotselinge angst zaaien over de nieuwe varianten die eraan komen. Gee whiz. Weet je wat er nog meer aankomt? Verkiezingen.

Ze willen de COVID-hysterie opnieuw opstarten zodat ze meer lockdowns, meer censuur, meer illegale dropboxen, meer stembiljetten per post en billjoenen dollars aan steekpenningen aan hun politieke bondgenoten in de aanloop naar de verkiezingen van 2024 kunnen rechtvaardigen. Klinkt dat bekend? Dit zijn slechte mensen. Dit zijn zieke mensen waar we mee te maken hebben.

Maar aan elke COVID tiran die onze Vrijheid wil afnemen, hoor deze woorden – WIJ ZULLEN NIET VOLDOEN! Dus denk er zelfs niet aan. Wij zullen onze scholen niet sluiten. Wij zullen jullie lockdowns niet accepteren. Wij zullen ons niet neerleggen bij jullie maskermandaten en wij zullen jullie vaccinmandaten niet tolereren.

Ze hebben de verkiezingen van 2020 vervalst, en nu proberen ze hetzelfde opnieuw te doen door de belangrijkste verkiezing in de geschiedenis van ons land, de verkiezing van 2024, te vervalsen, zelfs als dat betekent dat ze zullen proberen om COVID terug te brengen.

Maar ze zullen falen omdat wij dat niet zullen laten gebeuren. Als ik terug ben in het Witte Huis, zal ik elke beschikbare bevoegdheid gebruiken om de federale financiering te stoppen van elke school, universiteit, luchtvaartmaatschappij of openbaar vervoersysteem dat een masker- of vaccinmandaat oplegt. Hartelijk dank.”

  Donald Trump Jr.: "Biden is een moeraswezen"

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Trump keert op dramatische wijze terug op Twitter (X): U zult zijn comebackpost niet gelovenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïense propaganda kan catastrofale verliezen niet langer verbergen – burgers praten erover
Volgend artikelDe helft van de gevaccineerde mensen stopt nooit met de productie van spike-eiwit, blijkt uit onderzoek
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • Ik denk het niet. Trump lult weer, vorige keer zou hij Hillary en Clinton de gevangenis in jagen. Toen hij net gewonnen had, tijdens het feest vroeg een journalist wanneer hij Hillary ging aanpakken. Deed hij niet want het ware beste mensen.

   • Precies daarom wordt hij straks van het leven beroofd (voor de bühne dan hè, je weet nooit of het echt is), hij lult teveel en zit teveel mensen dwars.

  • Ja Sandra, dat vrees ik ook.
   Als de andere opties om hem uit te schakelen falen, is dat helaas de logische volgende stap. Net zoals de moord op Pim Fortuyn.

 1. Hij zegt: “wij zullen jullie vaccinmandaten niet tolereren”. Maar ook HIJ heeft zich destijds laten vaccineren en maakte er zelfs reclame voor.
  Velen zien hem als een bedreiging. Ik zie het er daarom van komen dat hij een fatale hartaanval krijgt, van het balkon, of uit het raam valt.

  • op aanraden van zijn omgekochte raadgevers heeft hij zich laten inspuiten met hun vergif en na een tijd kreeg hij corona en werd behandeld met Hydrocloricine wat de linkse pers veranderde in bleekwater, zoals ze hier ivermectine de naam gaven dat het voor paarden was terwijl Japan iedereen genas met ivermectine, blijf de pers geloven en ga ten onder.

  • Hij heeft ook gezegd dat hij niet houdt van oplossingen als er ‘shit’ in je lijf wordt gespoten.
   Voorstander geweest om hydroxy chloroquine in te voeren.

   Verder is het ook niet zo heel makkelijk als 80% van de bevolking meegaat in het vaccingeleuter. Je kan dan als president of toekomstig president er tegen in gaan, en 100% gelijk hebben maar dan keert iedereen gewoon tegen hem.

   FvD is trouwens gewoon oprecht. Zegt waar het op staat. Zuivere partij. Maar veel mensen willen geen eerlijke standpunten horen.

   Verder: Trump is de enige president geweest in 71 jaar die geen oorlogen gestart heeft. En verder zet ie zijn hele kapitaal op het spel om deepstate op te ruimen/ dwars te zitten.

   Dus ook al ie niet helemaal 100% zuiver. Dan nog… Deze man werkt hard. Verdient zeker alle respect. Al helemaal met de huidige alternatieven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in