Dr. Robert Malone, een pionier op het gebied van mRNA-vaccins, deelde vrijdag een virale Twitterdraad waarin een verontrustende trend wordt geschetst; de meest gevaccineerde landen ter wereld hebben te maken met een sterke stijging van het aantal COVID-19 gevallen, terwijl de minst gevaccineerde landen dat niet hebben, bericht algora.com.

“Dit verontrust me nogal,” tweette Malone, die de lange draad van Twitter-gebruiker @holmenkollin (Corona Realism) via de ’thread reader’ app embedde.

Dit is wat Malone zorgen baart:

  Ter ere van de kleine, selecte groep die alles heeft doorstaan - Gideons Leger
Vorig artikelAlleen al in de VS 12.000 sterfgevallen geregistreerd als gevolg van de COVID-19 vaccins
Volgend artikelMondkapjes, lockdowns, vaccins – de troostdekens van de Generatie Woke
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. site probleempje.
    Onder de tekst – Dit is wat Malone zorgen baart: – staan 6 blokjes.
    Bij mij staat in elk blokje, Deze pagina is geblokkeerd door Brave

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in