Het is zo’n publiek geheim en zo’n ‘gegeven’ veronderstelling dat het gewoon terloops in de kop van de New York Times kan worden geschreven op dit moment…

Nucleair raketprogramma zeg je? (Welk nucleair programma? Niets te zien hier… of het slechtst bewaarde geheim van het land.) Raket van militanten raakt basis gelinkt aan Israëlisch nucleair raketprogramma

“Een raket die hoogstwaarschijnlijk werd afgevuurd door militanten van Hamas tijdens hun aanval op Israël op 7 oktober trof een Israëlische militaire basis waar, volgens deskundigen, veel van de nucleaire raketten van het land zijn gestationeerd, volgens een visuele analyse van de nasleep van de aanval door The New York Times,” bericht Tyler Durden.

Het rapport geeft details over de zeer gevaarlijke episode en merkt op dat, hoewel er geen raketten of kernkoppen rechtstreeks werden geraakt, er een grote brand ontstond die zich bijna verspreidde naar opslagfaciliteiten met “gevoelige wapens” op de militaire basis Sdot Micha in centraal Israël.

Een wapenexpert zou hebben gezegd dat er misschien wel 25 tot 50 Jericho-raketten voor kernwapens staan op de basis waar de brand woedde. De kernkoppen zelf zijn echter waarschijnlijk opgeslagen op een aparte basis, aldus de analist. Maar het is duidelijk dat de basis in centraal Israël een direct doelwit was van Hamas, of mogelijk ook van de Palestijnse Islamitische Jihad (PIJ) – die samenwerkten.

The Times concludeert dat wat er op 7 oktober gebeurde nog angstaanjagender was in termen van het potentieel voor een grotere catastrofale gebeurtenis dan eerder werd aangenomen:

Dit suggereert sterk dat er op 7 oktober een ultra-risk moment was dat Israëls strategische nucleaire arsenaal onder direct vuur kwam te liggen (nogmaals, het arsenaal dat eigenlijk niet zou moeten bestaan).

Het gevaarlijke bijna-ongeluk lijkt verwant aan de zeer onstabiele en langdurige impasse tussen Russische en Oekraïense troepen bij de kerncentrale van Zaporizhzhia.

Maar in het geval van Hamas gaat het om een lowtech groep islamisten die blijkbaar heel dicht bij de verwoesting van een zeer gevoelige faciliteit kwam.

Hieronder: het visuele onderzoek samengesteld door de Times dat een groot verschroeid gebied laat zien in de nasleep van de raketaanval…

In het verse verslag van maandag stond: “The Times identificeerde de brand die was veroorzaakt door de aanval op Sdot Micha voor het eerst met behulp van openbare satellietbeelden van NASA voor het opsporen van bosbranden. Er is geen brand – door welke oorzaak dan ook – van vergelijkbare omvang geweest op de basis sinds tenminste 2004.”

Nu, ongeveer twee maanden na de verwoestende Hamas terreuraanslagen van 7 oktober, zijn er steeds meer schokkende details van die dag onthuld die in toenemende mate de significante planning en het raffinement van de meervoudige aanval bevestigen. Meer en meer druk en publieke verontwaardiging is gericht op de regering Netanyahu en het militaire establishment voor de ongekende tekortkomingen van de inlichtingendiensten.

  Israël eist dat VS oorlog tegen Iran beginnen om regime te veranderen

Dit omvatte ook de onthulling dat “Israëlische functionarissen het strijdplan van Hamas voor de terroristische aanval van 7 oktober meer dan een jaar voordat deze plaatsvond in handen kregen, zoals blijkt uit documenten, e-mails en interviews”, zoals een afzonderlijk NYT-verslag gedetailleerd beschrijft. “Maar Israëlische militaire functionarissen en functionarissen van de inlichtingendienst deden het plan af als ambitieus, omdat ze het te moeilijk vonden voor Hamas om uit te voeren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

ISRAËL CONFLICT DOSSIER

Brief geschreven door Albert Pike in 1871 onthult het Illuminati-plan voor Wereldoorlog 3Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelUitgelekte video onthult Rockefeller ‘voorspelde’ Covid Prik ontvolkingsagenda in 1994
Volgend artikelCOP28: de agenda van de globalisten is nog nooit zo duidelijk geweest
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

4 REACTIES

  1. een omgekeerd Samson-scenario dus.. waar Israël zo mee dreigde…om de US-Sovjet blokkade op te heffen (jom-kipoer) toen ze ook weer eens bij verassing aangevallen waren…een Russische satelliet merkte toen boven de Dimona woestijn op dat de luiken voor atoombommen opengingen… volgens de schrijver deze’s ging toen voor de eerste én enige keer ooit de Rode telefoon vanuit het Kremlin naar Washington…de blokkade werdt opgeheven en de reservisten allerlei konden het leger komen versterken… temeer daar de Arabische landen het ‘iet eens waren om hoe de buit verdeeld zou worden…

  2. Ps de Israëlische Generaal GHERSON HA COHEN is gedood door een raket aanval… Israël zwijgt als vermoord….👊🇵🇸‼️😁

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in