Als u al eerder “gevaccineerd” en “geboosterd” bent voor het COVID-19 virus, gefeliciteerd: u heeft absoluut niets bereikt behalve de vernietiging van uw immuunsysteem, omdat de nieuwste circulerende COVID “varianten” geen partij zijn voor iets anders dan de nieuwste COVID prikken die door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) zijn goedgekeurd, schrijft Ethan Huff.

Dit is in feite wat Kathy Hochul (rechts), gouverneur van New York, haar kiezers deze week vertelde na het besluit van de FDA om de “updated” COVID-prikken van Pfizer en Moderna goed te keuren en toestemming te geven voor emergency use authorize (EUA).
Volgens Hochul zijn alle eerdere COVID-injecties ineffectief tegen nieuwere varianten zoals Omicron XBB.1.5. Daarom moeten de volledig gevaccineerden opnieuw naar de kliniek om deze nieuwste Big Pharma-injecties te nemen als ze deze herfst en winter beschermd willen blijven.

“Het is letterlijk een nieuw vaccin,” zei Hochul met haar beste “valley girl” stem. “Het is geen boostervaccin. Het is geen versterker. Het is een nieuw vaccin dat ontworpen is om de nieuwe varianten aan te vallen.”

Anders gezegd, Hochul zegt eigenlijk dat Operation Warp Speed niets heeft uitgehaald en dat iedereen nu opnieuw een injectie moet krijgen als ze COVID 2.0 willen overleven.

Hochul: Weigeren om de nieuwste COVID prikken te nemen betekent dat u egoïstisch bent
Als dat bericht alleen nog niet genoeg is, gaat Hochul verder met te zeggen dat dit allemaal niets voorstelt omdat Amerikanen al sinds het begin steeds opnieuw prikken krijgen.

“We doen dit al sinds maart 2020 – geen reden om nu te stoppen,” zei Hochul, in een poging om grappig te zijn. “Denk niet alleen aan uzelf.”

  13-jarige Amerikaanse jongen sterft in zijn slaap na ontvangst van Pfizer COVID-19 vaccin; CDC stelt onderzoek in

“Vertel het iedereen: vertrouw niet op het feit dat u in het verleden een vaccin hebt gehad – het zal u deze keer niet helpen,” benadrukte ze verder. “Zelfs voor gezonde volwassenen is COVID ernstig – u wilt het niet krijgen.”

Met andere woorden, wees niet boos dat u al twee, drie, vier of zelfs meer COVID-prikken hebt genomen omdat de overheid beloofde dat u beschermd zou zijn, om die bescherming vervolgens in een oogwenk te laten verdwijnen omdat, oh sorry. Nee, volgens Hochul moet u gewoon uw mond houden, ophouden met egoïstisch te zijn en gewoon weer een prik nemen.

Hochul, die de rol van bureaucratische arts speelt, ook al is ze nauwelijks gekwalificeerd om een hotdogkarretje te runnen, beloofde de New Yorkers dat als ze gewoon zouden instemmen met deze nieuwe prik, er voorlopig geen COVID-prikken meer nodig zouden zijn.

“Ik krijg mijn vaccin zeer binnenkort,” beloofde Hochul niet overtuigend. “Dit nieuws komt op een perfect moment. Mijn team heeft net met de FDA gebeld en bevestigd dat het COVID-vaccin onderweg is naar New York.”

“Het bijgewerkte vaccin beschermt tegen de nieuwere COVID-stammen omdat het gebaseerd is op de Omicron … variant – zo noemen we het. Het is echt een vaccin op maat … We wachten om te weten te komen welke leeftijdsgroepen de FDA en CDC aanraden om de prik te krijgen … Je hebt er maar één nodig, geen dubbele doses meer, en nogmaals, dit begint vrijdag hier in New York.”

Hochul eindigde haar propagandatoespraak met het herhalen van dezelfde vermoeide leugen dat “het vaccin altijd de beste manier is geweest om uzelf en uw gemeenschap te beschermen tegen COVID-19,” ook al zei ze eerder in de toespraak dat “het vaccin”, verwijzend naar de oude vaccins, gefaald hebben.

  Ten eerste, doe geen schade

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dood gevaccineerd: Alarmerende studie bevestigt dat gevaccineerden te maken krijgen met catastrofale Antilichaam Afhankelijke Versterking kwetsuren en sterfgevallenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDuitse politica dringt er bij het publiek op aan om de COVID-tirannie van de overheid te negeren voordat het te laat is
Volgend artikelU steunt Oekraïne niet genoeg totdat de nucleaire ontploffing uw gezicht raakt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

65 REACTIES

 1. Als de overheid opnieuw gaat beweren dat dit een leugen is dan tuinen al die gif klanten er weer opnieuw in.
  Sommige zijn er nog steeds van overtuigd dat de overheid er is voor het volken hun welzijn en het beste met ze voor heeft.
  Maar ik wens ze verder veel plezier met hun nieuwe dosis gif.
  Tenslotte doe je het voor een ander en anders ben je een egoïst als je dit weigert.

  https://www.ninefornews.nl/gegevens-boven-water-kuipers-heeft-de-kamer-de-rechter-en-de-burger-voorgelogen/

  • Ja je doet het voor een ander. Klopt als een zwerende vinger. Die ander is de begrafenisondernemer. Die spint er goed garen bij. En niet te vergeten: Big Pharma. Fijn als je heel veel schade oploopt door die spuiten. Kunnen ze, voordat je de hoek omgaat, ook nog lekker aan je verdienen.

   • Wat zijn wij toch een goed volk wij laten ons gewoon doodspuiten maar ik doe wederom niet mee er is maar een mogelijkheid dat dit ophoud is de daders die er bij betrokken zijn allemaal tegen de muur te zetten en het volk heeft nu de sleutel in handen , nieuwe verkiezingen komen eraan stem Baudet er zijn inmiddels zoveel bewijzen dat ze het volk willen uit moorden en nu worden de vele andere bewijzen door ons waardeloos recht systeem achter gehouden, wees gewaarschuwd.

 2. Sowieso : Nooit laten “vaccineren” met mRNA- genetische injekties.

  Plus : nooit “goedgekeurd”, maar altijd : nood-toelating. Zo wordt elke verantwoordelijkheid ontweken.

  • @Cool Pete…

   ‘Plus : nooit “goedgekeurd”, maar altijd : nood-toelating. Zo wordt elke verantwoordelijkheid ontweken.’

   Daarom moet cojona een crisis blijven tot wij allemaal geprikt zijn, want zodra het geen crisis meer is, vervalt de noodtoestand en dan zullen ze verantwoording moeten afleggen over de fake goedkeuring. Daarom gaat deze ‘reis’ maar één kant op en MOET Iedereen een spuitje krijgen, want dit plan heeft geen achteruit. Ze gaan dus net zo lang door tot wij opstaan en niet meer gaan zitten om ze te stoppen.

 3. Gelukkig, het nieuwe vaccin is precies op tijd, net voor de grote uitbraak van de griep en de nieuwe covid, en neem ook nog een griepspuit, want indien je de spuiten niet neemt ga je wel dood en anders net niet,
  lang leve de wetenschap.
  Toch vraag ik mezelf af of er nog veel mensen in zullen stinken, en degenen die er nog steeds instinken verdienen eigenlijk ook niet beter dan veel ellende, het probleem is alleen dat de ongevaccineerden daarna hun ellendige bestaan moeten onderhouden, en eigenlijk heb ik daar geen zin meer in, sterf maar sukkels.

  • Ja ik weet het wel zeker mensen zien het verschil tussen het goede en kwade niet meer in het zijn lammetjes die naar de slachtbank vrijwillig worden afgevoerd het drama 40 – 1945 herhaald zich wederom met het verschil joden werden thuis op gehaald veel al waren onze goede Nederlanders die hun verraden nu krijg je gewoon een brief en moet op eigen kosten je laten vernietigen en dat maak dan ook nog dat je het zelf gewild heb zal de rechters zeggen.

 4. Een die zich nu nog laat inspuiten met die MODrnarommel moet van mij geen medelijden krijgen. Zelf die geboosterde met steeds hetzelfde brouwsel ook niet . Vraag me af waar zij hun soldaten gaan halen met al die halfdoden die er nu rondlopen en bijkomen. En toch gaan ze oorlog uitlokken tegen de RF en CHINA , idiocratie ten top.

 5. gisteren de documentaire gezien over de opiatencrisis in Amerika.
  “crime of the century”

  https://decorrespondent.nl/12560/zo-raakte-amerika-verslaafd-aan-opiaten-en-werd-deze-familie-steenrijk/a5f9c53d-7cc4-0c3a-3abd-f243dc24985a

  gedurende de film komt ook de naam van een van de bekendste coronavaccin makers in beeld.

  En in Nederland werken meer dan een miljoen mensen in de zorg. Moet je eens over nadenken. Een groot deel doet mee aan het verdienmodel van nietsontziende mensen uit Big Pharma.

  De overheid beschermt de mensen niet. Het wordt tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid.

  https://www.frontnieuws.com/duitse-politica-dringt-er-bij-het-publiek-op-aan-om-de-covid-tirannie-van-de-overheid-te-negeren-voordat-het-te-laat-is/

  • “burgerlijke ongehoorzaamheid.”

   Man, hou toch op met ‘ongehoorzaamheid.’ We zijn geen kinderen. Dit is je verdomde RECHT om over je eigen leven en lichaam te beschikken. Wat ‘ongehoorzaamheid’?? Je RECHT UITOEFENEN, zo heet dat.

  • Globalisten hebben met multinationals alle macht overal gegrepen door sleutelbedrijven op te kopen.

   Voorbeeldje… mijn cv ketel is gister kapot gegaan. Ik heb gister en vandaag de hele dag met installateurs (5 in totaal) gebeld om mijn ketel te laten maken. Ze weigeren allemaal om te komen repareren, want ik heb geen onderhoudscontract en ze komen alleen als ik doorlopend onderhoud heb laten plegen of als ik een nieuwe ketel laat installeren. Dus ik moet het gewoon zelf gaan oplossen!!! Totale waanzin. Maar de waanzin wordt nog groter want ik er kom er nu net achter dat er gewoon een wet is aangenomen die hef strafbaar maakt als ik mn cv ketel zelf probeer te repareren!!! Pfff… nu zit ik dus schaakmat. Geen warm water en geen installateur die wil helpen en het is strafbaar om de ketel zelf te repareren.

   Daarnaast wordt ik door Liander al maanden bedreigt dat ze rechten hebben om in mijn meterkast aan hun ‘slimme’ meter te knutselen. Ze kunnen door een storing de meter niet uitlezen en nu willen ze TWEE UUR sleutelen om het op te lossen. TWEE UUR!!! En ze schrijven brieven die vriendelijk begonnen, maar elke maand wordt de toon dreigender en inmiddels zeggen ze dat ze volgens de algemene voorwaarden recht hebben om mijn huis te betreden om aan HUN meter te kunnen werken… zogenaamd allemaal om de energie transitie te realiseren. Pfff…we worden in de hoek gedreven en het spel gaat nu echt beginnen.

   We leven in een wereld die wordt bestuurd door criminelen, we leven in een wereld zoals ik vroeger in de A-Team zag, we leven in een maffia wereld, een Kakistocratie!!!

   @Dan… alle voorbeelden die je hierboven ook aangeeft sluiten aan op de voorbeelden die ik hier geef… en het gebeurt in alle sectoren, de globalisten hebben ALLES geïnfiltreerd en opgekocht en ze hebben alles verandert in één groot monopolie/olichargie. We leven in een gevangenis waar zei ALLES bepalen en de strop gaat om onze nekken. Het roer moet idd om… heel heel snel en heel heel hard!!!

   De meeste mensen om mij heen vinden dat ik maar moeilijk doe en dat ik gewoon een contract moet afsluiten of een nieuwe ketel moet laten ophangen en dat ik Liander gewoon bij hun ‘slimme’ nazi meter moet laten en niet zo dwars moet liggen. Maar we moeten weigeren weigeren weigeren… we moeten allemaal de poot dwars zetten. En het gebeurt in alles om ons heen. Van supermarkten tot abonnementen tot benzinepompen tot gemeentes tot allerlei toeslagen tot medicijnen tot dokters en artsen tot energie leveranciers… de globalisten hebben OVERAL de macht gegrepen.

   • Probeer evt zonne-energie paneel te kopen voor campers en je hebt licht plus je kan je bv je mobiel opladen in je auto of in de bieb. Eten weck je in plaats van in de vriezer te doen.
    Je hebt water en wat je kan doen om warm te douchen dat is een pan water op zetten totdat het kookt en deze te mengen met water die direct uit de kraan komt 50 /50 dus en dat is de juiste temperatuur en met 10 liter water kan je je douchen door met een plastieken beker te nemen en dit water over je henen te scheppen. Voor alleen je haren te wassen heb je 5 liter water nodig op temperatuur. De zonne-energie lampen voor buiten die kan je in de avond binnen zetten en laat ze barsten. Je kan ook kaarsen gebruiken en 5 theelichtjes is genoeg voor een kleine ruimte en je ogen wennen er snel aan. Ten duur vind je ook de juiste kaarsen en als je een wat dikkere kaars hebt die je in de avond uit maakt, vouw deze buitenste rand naar binnen zodat deze de dag erop mee opbrand. Ook een petroleum kachel bespaart veel geld en neem er eentje zonder blazer want die zuipen juist en de goedkoopste werkt net zo goed en neem er twee voor de echte koude weken en dat andere ruimtes koud zijn ook dat went snel. Lucht goed de slaapkamers ivm dat het anders vochtig word. Deze kan je bv voor je douche gebruiken. https://www.bol.com/nl/nl/p/nature-tuinkasverwarmer-h41-x-o30cm-4-5l-voor-paraffineolie/9200000103347396/?bltgh=rW1MQMcQek3x-S199B1G8g.2_41.43.ProductImage De goedkopere kachels zijn net zo goed en in Belgieen is de petroleum is goedkoper als in NL en in Frankrijk is het nog goedkoper en dat scheelt echt heel veel geld. Het hoeft geheel geen 200 euro of meer te kosten en ik spreek uit ervaring en stook al vele jaren op dit soort kachels. Wat heel belangrijk is dat je kachel mag omvallen zonder grote gevolgen. Zorg dat je huis goed is geisoleerd en dat kan je makkelijk zelf doen.Je ramen kan je extra isoleren isoleren met plastiek folie en die zijn te krijgen in de bouwmarkten voor een paar tientjes. Je muren kan je behangen met isolatie behang bv en/of een gipswand met piepschuim van een paar cm evt de plafon ook. Ook een siervloerkleed kan al veel schelen en dat tegen een buitenmuur. Wij zetten en petroleum kachel geregeld uit omdat het te warm word we stoken drie a 4 kannen (20 liter) petroleum per maand en dat plus min gemiddeld 6 maanden per jaar. Hier in Frankrijk kost nu op het ogenblik 1 kan rond de 40 euro. Dit delen door 12 maanden en dat betalen we om warm te zitten. Omdat onze woonkamer plus min 15 vierkanten meter is een tweede kachel niet nodig en zetten we de kachel geregeld uit door de dag. Maar voor grotere ruimtes heb je de tweede kachel nodig als het echt heel hard vriest. Met de foetsie kachel die ook op vele plekken verkocht worden moet je geregeld de lont vervangen maar je kan er goed op koken dat weer wel. Op andere petroleum kachels kan dat ook maar duur het wel echt lang voordat het eten op tafel staat en wij koken hier op een camping gasstel en daar zijn we heel tevreden mee en een grote gasfles daar doen we plus min 5 maanden mee en kost rond de 40 a 45 euro per fles. Lucht geregeld wel je huis want dat is wel zo verstandig als je op deze manier wilt leven.

    • @ster…

     Dankjewel voor deze super praktische bijdrage. Een deel van je tips heb ik al toegepast. In de winter gebruik ik ook voornamelijk een petroleum kachel en kaarsen om te verwarmen. Ik merk wel dat het niet heel goed is voor de luchtkwaliteit in huis, dus daar moet ik nog eens naar kijken. Ik ben wel op een punt beland dat ik klaar ben om primitiever te gaan leven zodat ik niet mee hoef te doen met alle corruptie en waanzin.

     Houd je haaks in Frankrijk… je bent niet alleen. Nogmaals heel erg bedankt voor je tips, blijf die tips delen met mensen die in de problemen raken of vragen hebben, want velen hebben zich nog niet echt voorbereidt.

     Ik overweeg zelfs nog om alles te verkopen en ook naar Frankrijk te verhuizen waar ik wat meer achteraf en vrijer zou kunnen wonen. Wie weet. Ik zoek regelmatig naar huizen op bienici.com, ik weet alleen niet zoveel over de regio’s, ik zoek veel in Normandië omdat ik dat ken en mooi en enigzins betaalbaar vindt. Als je daar nog tips over hebt hoor ik ze graag.

     Blijf sterk ster… 🙏❤

     • Met zo’n petroleum kachel moet je je huis zeer goed luchten tijdens gebruik.
      Anders blijft er helemaal niks meer over van die lucht kwaliteit in je huis.
      Dan wordt je een beetje en val je in slaap, om nooit meer wakker te worden.
      Regelmatig gaan door nog mensen aan dood.
      Je hebt er elektronische dingetjes voor die gaan piepen als een gek als je koolmonoxide hoog gaat.

      https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/koolmonoxide-ook-bij-lage-waarden-schadelijk/

      https://www.rivm.nl/ggd-richtlijn-mmk-koolmonoxide/gezondheidseffecten-koolmonoxide/advieswaarden-grenswaarden

      • Dankje Bert… afgelopen winter heb ik de petroleum kachel veel gebruikt en ventilatie is idd erg belangrijk en goed opletten hoe je je voelt, want bij flink stoken wordt koolmonoxide wel een ding. Ik stook zelf de keuken warm en de woonkamer lucht ik, maar het is niet ideaal. Zo’n kachel werkt denk ik beter als je kort verwarmt of tijdens het klussen in een schuur die van alle kanten frisse lucht binnen laat.

       Ik ben nog op zoek naar een alternatief, maar dan kom ik op een houtkachel en die worden geheid verboden… omdat een houtkachel met rookkanaal echt werkt. Infra rood panelen heb ik over nagedacht, maar ik wil geen stroom/straling. In ieder geval maar eens wat goede wollen truien en kleedjes/kleding halen. Opzich worden de moderne ultra geïsoleerde huizen in NL niet veel kouder dan 15 graden. Maar het is schandalig wat er gebeurt en dat we anno 2023 over dit soort achteruitgang moeten nadenken om onafhankelijk te blijven van een totalitaire staat en energiebedrijven die dmv de energietransitie gewoon totale controle en macht grijpen.

       • Ik woon in Portugal en verwarm mijn woonkamer met een butaan gaskachel, en kost mij 56 euro in de maand

 6. Je hebt er maar één nodig, geen dubbele doses meer, en nogmaals, dit begint vrijdag hier in New York.
  dat is het probleem de LAATSTE de dood volgt erop.

 7. 4 oktober gaat FEMA in USA 5g signalen sturen naar iedereen met mobiel en andere smart apparatuur…whistleblowers raden aan om die dag alles uit te zetten..ben benieuwd wanneer Europa aan de beurt is.
  Ze zeggen natuurlijk dat t een test is voor rampscenario…anderen zeggen dat t best wel ’s een trigger kan zijn om het zombie-bewustzijn te activeren..beetje laat, zou ik zeggen, de straten daar zitten al vol met zombies.

  • Gratis met ons eigen geld. Wij zijn als joden die hun eigen vernietigingskampen bouwen en hun eigen gaskamers maken en zelf zyklon B produceren en onszelf bewaken en toezien dat we geoormerkt worden en zelf filteren wie er moeten worden uitgeroeid en wie nog even dwangarbeid mogen uitvoeren. Wij doen het allemaal zelf en we betalen en handhaven het allrmaal zelf. We zijn een zelfsturend vernietigingskamp, de natte droom van de satanisten.

 8. Er zijn ook veel mensen waarbij niets is gebeurt na het nemen van het spul. Grote kans dat die weer keurig een afspraak gaan maken voor de spuit, ach die kan er ook nog wel bij, de vorige keer is er toch niks gebeurt. Nu vertrouw je de overheid juist wel want er is je niks overkomen, natuurlijk ga je weer gewillig in de rij staan voor dat spul en gewond, gehandicapt of niet, daarna trots je mijlpaal voor je leven showen op social media. Een ijzersterk vertouwen heeft men verkregen in de waanzin wat hun idiealen hen wijsmaken. 9 van de 10 keer zouden ze op dezelfde posities dezelfde tactieken gaan vertonen. Je bent hetzelfde als je vrienden van de politiek en overheid.

 9. Publieke, vrijwillige executie. De ‘FDA zegt dat de spuiten onderweg zijn.’
  De vastgebonden ter-dood-veroordeelde op de guerney in deathrow krijgt ook een spuit. Hij kan de kamer niet uit.

  Er zullen er velen zijn die zeggen ‘maar het staat toch in de Openbaaaaaaringen..!” en dan gaan ze het spuitje weer halen, want ze hadden ‘nergens een probleem mee’. Kennelijk zijn ze God niet dankbaar dat ze maar een placebo te pakken hadden. Zo arrogant zijn ze. En ze zeggen, ‘als ik dood neer val, dan weet ik het toch niet.’ Laat ze nog maar een spuit halen, maar laat mij met rust, dan kan ik genieten van de rust in de wereld zonder al dat stupide goyim. Ik beweer niet dat ze dood moeten.

  • Echt? Staat het in Openbaring aanbevolen dat zelfmoordspuitje te gaan halen? Bert had het er al over dat er verschillende bijbels in omloop zijn – naar gelang de denominatie – maar deze had ik nog niet eerder vernomen. Da´s best ernstig. Ik zag in een titel voorbij komen dat China een eigen bijbel gaat schrijven. Yuval Harari had dat plan ook al, meen ik me te herinneren. Het wordt steeds gekker. Wordt tijd dat de voorgangers uit de kast gaan komen om de respectievelijke gemeenten hun ware gezicht te tonen. Dat kan lang op zich laten wachten in bepaalde gevallen en dan denk ik dat het meest verstandige is om een serieuze Bijbel op de kop te tikken en deze dan ook maar eens serieus te gaan lezen, in plaats van de oren te laten hangen naar de goegemeente.

    • @beiden,

     Jullie hebben neus voor kwaliteit, lees ik. Daaraan kan ik toevoegen dat jullie beiden de goede bijbel hebben! Go fuck yourself en veel plezier ermee!! 😍

     • Gelukkig hebben we de goede Antichrist ik stond net in in de Bruna nog te dubben, welke bijbel ik zou moeten kopen. “ Barst maar” leek me ook wel interessant maar zag in die versie niet veel verschillen met “ fuck you” toen zag ik ook nog de bijbel “ val dood” maar die leek me wat saai.

      Dus fuck you is het geworden. Bedankt dat het je goedkeuring heeft,

 10. Hoera, weer 1 die er doorgedrukt wordt…..eh ingedrukt wordt.
  Je doet het voor een ander….!? Nou ik maak zelf wel uit wanneer ik de pijp van Maarten bij hem inlever.

 11. https://www.ninefornews.nl/alarmerend-artikel-in-de-msm-amsterdamse-wethouder-is-zich-kapot-geschrokken-wat-is-er-aan-de-hand/

  De media laat ons het tegenovergestelde geloven, maar mensen haken af en trappen er niet in. Er zijn geen rijen met mensen die zich zomaar laten volspuiten met gif. De media faked alles en zoals altijd verkopen ze muggen als olifanten. Er wordt express druk uitgeoefend op doelgroepen die makkelijk bang te maken zijn… ouderen en zwangere vrouwen. De satanisten zijn zo puur kwaadaardig. Maar de data zegt dat de massa niet meedoet aan de collectieve zelfmoord van de wereldwijde Jonestown cojona sekte.

 12. Het enige wat egoïstisch eraan is dat jij het niet gunt, dat de farmaceuten winsten behalen. Truus zal wel aandelen ervan hebben, want ze praat alsof zij er zelf baat bij heeft.

  @U2,
  Die Slogan van: Je doet het voor een ander. Verwijst naar alle aandeelhouders en het CDC en de FDA. Dat zijn die andere. Winsten gaan altijd boven andermans mensenleven. Maar als je zelf massaal je doelgroep langzaam dood spuit, is de klanten binding van de farmaceuten ook niet meer van wat het geweest is met hun placebo’s en pijnstillers of zijn zij ook stiekem WOKE gegaan? Zonder dat het publiekelijk is gemaakt. Want die spuiten zorgen ervoor dat iedere geïnjecteerde XX/XY wordt of XY/XX wordt. En van daar twitter X is geworden met een dubbele schuine streep van de X. Verwijst ook naar het XX/XY fenomeen.

  Alle mensen vanaf de jaren ’90 zijn al XX/XY of XY/XX gemaakt door de 22 weken zwangerschapsprik. Door jongetjes in te spuiten met vrouwelijke stamcellen en meisjes in te spuiten met mannelijke stamcellen. Vandaar dat er nu zoveel GLBTQ+ zijn. Want in het nieuwe slavensysteem moet iedereen onvruchtbaar zijn naar het evenbeeld van Lucifer en Maria. Half man, half vrouw zodat er zogenaamd een zelfbevruchting kon plaats vinden. Die volgens de bijbel 1 zijn. Want een rib van Adam, waar Eva uit is ontstaan, kan dat alleen als ze met stamcellen een kloon van Adam maken als hij/zij een transhumaan was. Daarmee vallen alle ongevaccineerde buiten de boot, omdat zij niet geregistreerd staan in het nieuwe transhumane slavensysteem in het Vaticaan.

  De gehele provisie wordt nagespeeld door de Lucifer aanhangers. Elke keer vlak voor het moment van de 7 jarige antichrist heersmaatschappij in de wereld, voordat de grote reset van de wereld plaats vindt. Dus als in 2030 de grote reset is gepland, moet het dit jaar nog de geboorte van de antichrist plaats vinden. Dat dit toneelstukje al in volle gang is, want de antichrist zou ook een bloedlijn zijn van koning David van Israël. Laat nu Trump precies in die rol passen. Want hij is al tot koning van Israël gekroond, alleen moet hij nog zijn fake dood en aan 1 oog blind worden om de antichrist te kunnen spelen. Want de antichrist zou als een feniks uit de dood herrijzen en aan 1 oog blind zijn. Zo’n feniks moment kan een atoombom zijn, die Rusland zal afwerpen hier ergens in het Westen. Als zogenaamd vergelding van verarmd nucleairewapens die in Oekraïne door het westen is geleverd. Zodat het toneelstuk net echt zou lijken voor het onwetende bevolkingen.

 13. Ik kan het woord “vaccin” inmiddels niet meer horen, laat staan dat ik ervoor in de rij zou gaan staan. Als ik een politicus of andere ‘deskundige’ bezig zie om “het vaccin” aan te prijzen, krijg ik niet alleen spontane braakneigingen, maar krijg ik ook zin om de dader een dreun te tverkopen.
  Toch heb ik zoiets nooit gedaan en zal ik dat ook nooit doen. Mijn remedie? Uit de buurt blijven van deze idioten.

 14. Het is ook snel afgelopen met het eten van KIP.
  Die beesten willen ze nu hier ook gaan inspuiten tegen vogelgriep. Maar je weet dan vast ook al wat er in die spuit zal zitten. Waarshijnlijk dezelfde rotzooi die mensen ook krijgen van dat vaccin… MRNA zooi en spike-eiwit producerende bende.
  En op termijn zullen ze die troep wel voor de gehele veehouderij verplichten om zo die rommel in je te krijgen!

  • Ik zag het gisteren.
   Erg vervelend, ik eet alleen hoofdzakelijk kip en rundvlees.
   Varkensvlees vind ik werkelijk nergens meer naar smaken, niet meer gaar te krijgen
   Daar hebben ze zo ontzettend mee lopen klooien dat het nergens meer op lijkt.

 15. ´Californië trekt stilletjes de wet ‘medische desinformatie’ in die is ontworpen om artsen te straffen
  Children’s Health Defense ondersteunde 1 van de 4 rechtszaken tegen Assembly Bill 2098, waarin werd vastgesteld dat artsen die “valse” informatie over COVID-19 aan patiënten geven, zich bezighielden met onprofessioneel gedrag dat hen zou kunnen onderwerpen aan disciplinaire maatregelen door de Medical Board of California of de Osteopathic Medical Board of California.´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/california-repeals-medical-misinformation-law-punish-doctors/

 16. Meta bevolen om gebruikers te identificeren die het ‘COVID-desinformatie’-beleid van Facebook hebben geschonden.

  ´De procureur-generaal van Washington D.C. kan Meta dwingen om gebruikers te onthullen die het COVID-19-desinformatiebeleid van Facebook hebben geschonden, oordeelde een rechter van het D.C. hof van beroep. Critici waarschuwen voor privacyrisico’s en de huiveringwekkende vrijheid van meningsuiting.´

  https://childrenshealthdefense.org/defender/meta-facebook-covid-misinformation-appeals-court/

 17. Goedemiddag,

  alweer zo’n artikel waar het woord “vaccin” misbruikt wordt. Schandalig !!!

  Deze schadelijke en zelfs dodelijke prikken zijn een experimentele genentherapie. Wanneer worden deze onwetende zogenoemde journalisten eens eindelijk wakker. Ongelooflijk en dat 3 jaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in