Als iets zo duidelijk is, als de uitkomst onlogisch is, als de uitkomst letterlijk onmogelijk is, dan is het wat het is. Vergeet “bewijs”. U weet het. U zag het. U voelde het. U hebt het ervaren. Het is gebeurd. Het is echt, schrijft Wayne Allyn Root.

De midterm van 2022 was zojuist gestolen. Net als 2020.

Als u het daar niet mee eens bent, bent u ofwel in de waan, of vreselijk naïef, of hersendood. Of u doet mee aan de vervalsing.

Het is tijd om toe te geven dat we allemaal deel uitmaken van een grootschalig experiment in fraude, diefstal, hersenspoeling en gaslighting in een mate die nog nooit eerder in de wereldgeschiedenis is vertoond.

Denk aan alle keren dat u de afgelopen jaren bent belazerd. Ze logen tegen u over open grenzen… ze logen over de 30.000 verwijderde e-mails van Hillary… ze logen over het bespioneren van Trump… ze logen over Russische samenspanning… ze logen over een perfect Oekraïens telefoongesprek… ze logen over massale corruptie van Biden in Oekraïne en China… ze logen over de laptop van Hunter Biden… ze logen over de oorsprong van Covid… ze logen over de noodzaak van lockdowns en maskers… ze logen over de noodzaak van Covid-vaccins… ze logen dat de vaccins “veilig en effectief” zijn… ze logen en verdoezelden alle doden en gewonden door het vaccin… ze logen over het succes van de wondermedicijnen Hydroxychloroquine en Ivermectin… ze logen over de gestolen 2020-verkiezingen…

U bent al een decennium lang het slachtoffer van non-stop ernstige gaslighting. U bent allemaal onderdeel van een menselijk psychologisch experiment in de uiterste grenzen die overheid en media kunnen gaan in propaganda en hersenspoeling…terwijl u kunt zien dat ze voor uw ogen liegen.

  Trump ontmoet Biden in drie debatten

En dit zijn precies dezelfde mensen die u nu vertellen dat de Democraten meer dan goed hebben gepresteerd, en een rode aardverschuiving van de GOP hebben tegengehouden, tegen alle verwachtingen in, zonder vals te spelen en de tussentijdse verkiezingen te stelen.

Historisch gezien beleeft elke president in de geschiedenis die zijn eerste midterm tegemoet gaat een zware dag met automatisch 20 tot 30 verloren zetels in het Huis… en 4 of meer verloren zetels in de Senaat… maar deze vreselijk onpopulaire hersendode president Biden met ernstige dementie die geen 3 samenhangende zinnen achter elkaar kan zeggen… En toch heeft Biden de geschiedenis getrotseerd?

En dat terwijl we geconfronteerd worden met de slechtste economie in de moderne geschiedenis … en de ergste inflatie in de geschiedenis van Amerika … en ongecontroleerde criminaliteit … en open grenzen … en falende scholen … en peilingen waaruit blijkt dat 75% van de Amerikanen gelooft dat het land de verkeerde kant op gaat … Toch heeft Biden dat allemaal verslagen?

Als u gelooft dat de Democraten een wonder hebben verricht, zonder bedrog, fraude en diefstal… Ik kan u een brug verkopen over de Atlantische Oceaan, in de woestijn van Vegas.

Ten eerste, elke peiling in het land toonde een gigantische GOP landslide overwinning – variërend van rode golf, tot rode tsunami. Uit peilingen bleek zelfs dat vrouwen van september tot oktober 32 punten opschoven in het voordeel van de GOP.

Maar uiteindelijk gingen ze allemaal terug naar Biden en de Democraten? Vindt u dat logisch?

Ten tweede bleek uit elke peiling in het land dat de twee belangrijkste thema’s de inflatie en de economie waren. En misdaad kwam op de tweede plaats, samen met open grenzen.

  Texas bereidt een reeks rechtszaken voor tegen Joe Biden wegens anti-Trump beleid

En ze stemden allemaal op Biden en de Democraten? Is dat logisch voor u?

Uit CNN’s eigen exit polls bleek dat de GOP enorme winst boekte onder bijna elke stemgroep – mannen, vrouwen, blanke mannen, blanke vrouwen, zwarten, Hispanics, jongeren. Iedereen.

En ze stemden allemaal op Biden en de Democraten? Is dat logisch voor u?

In deze context waar Amerikanen geen benzine kunnen betalen… of boodschappen… of huur… met een falende economie… inflatie die de pan uit rijst… doodsbang om hun baan te verliezen… wonend in steden geteisterd door gewelddadige criminaliteit, massale winkeldiefstal, overal daklozen, straten vol poep, plas en drugsnaalden… en falende scholen die uw kinderen willen leren om gemaskerde transgenders te worden…

In deze omgeving hebben ze allemaal op Biden en de Democraten gestemd? Is dat logisch voor u?

Dat ze keken naar de ramp die één man in slechts twee jaar heeft veroorzaakt, en ze trotseerden een eeuw van historische midterm nederlagen voor de partij die aan de macht is … en stemden op de Democraten? Mensen, u bent belazerd.

Maar het echte bewijs dat de midterm werd gemanipuleerd en gestolen is … FLORIDA.

In Florida won de GOP een aardverschuiving. DeSantis en Rubio en alle anderen in de Florida GOP wonnen in een rode tsunami. Dezelfde die volgens de peilingen in het hele land zou plaatsvinden.

Raad eens wat Florida heeft? Florida heeft strikte kiezersidentificatie, strikte wetten tegen kiezersfraude, zware gevangenisstraffen voor iedereen die wordt betrapt op het plegen van kiezersfraude, geen post-in stembiljetten die naar iedere kiezer worden gestuurd, geen stembussen die worden afgegeven, geen stembiljetten die worden geoogst, geen stembiljetten die nog dagen na de verkiezingsdag worden geaccepteerd, geen dagenlang tellen totdat het gewenste resultaat is bereikt door de Democratische Partij.

  Brekend bericht: Biden voelt zich 'vernederd, verstoken van zelfvertrouwen' na debat, zal zondag in Camp David familiegesprek voeren over 'toekomst van zijn herverkiezingscampagne'

Is het geen grappig en vreemd toeval dat in die staat, met al die strenge regels tegen fraude, de rode tsunami van de GOP plaatsvond zoals voorspeld? Maar overal elders, waar geen strenge wetten zijn tegen kiezersbedrog, en ze al dat bedrog toestaan, mislukte de rode tsunami.

En dat onderpresteren wordt geweten aan Trump? En aan conservatieve MAGA-kandidaten?

Toch is gouverneur Ron DeSantis in Florida de meest Trump-achtige, MAGA, America First, anti-woke, anti-trannie, in-your-face, ultraconservatieve politicus in heel Amerika. En met die ultra MAGA-boodschap, plus strenge stemfraudewetten… boekte de GOP een verpletterende overwinning.

En op de meeste andere plaatsen niet. Toeval?

Mensen, we zijn bestolen. Nogmaals. Dit was een herhaling van 2020. Ze hebben de verkiezingen gemanipuleerd, vervalst en gestolen. Eerst hebben ze ons beroofd van het presidentschap. Nu hebben ze ons beroofd van een rode Republikeinse aardverschuiving. En nu proberen ze Trump de schuld te geven.

Dit is gaslighting. En onze verkiezingen zijn weer gestolen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BIDEN-CLAN DOSSIER

Taiwanezen publiceren Biden’s seksfilms terwijl hij crack rooktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe dodelijkste ziekte die de mens kent is onwetendheid!
Volgend artikelDe elektromagnetische puls knockout aanval om de oorlog in Oekraïne te beëindigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

33 REACTIES

  • De statistiek en waarschijnlijkheidsleer bewijst ons dat als men een ernstige peiling uitvoert, dan heeft men een foutenmarge van minder dan 2%, bv: men heeft bij de peiling een resultaat van bv 70% voor partij n°1ten overstaan van 30 % voor partij n°2. Indien de verkiezing een resultaat van maar 68% of minder voor partij n°1, en 32% of meer voor de andere partij oplevert, heeft men een zekerheid dat er stevig geknoeid is met het “tellen” van de stemmen.

  • Danny,
   Ik weet wel gedurende al de regeringen van de VS dat het buitenlandse beleid weinig verschil maakt, Republikeinen of Democraten, altijd een drama voor de rest van de aardkloot!

 1. Er wordt oorlog gevoerd door satanisten die op alle manieren bezig zijn de mensheid uit te roeien.
  En om aan de touwtjes te kunnen blijven trekken moet je dan ook alle verkiezingen waar ter wereld dan ook naar je hand zetten.
  Naar de rechter stappen met wagonladingen bewijs van fraude heeft ook totaal geen zin.
  Dat zagen we al fout gaan in 2020 met de verkiezingen. Rechters zijn opgekocht en gechanteerd.
  Als de Amerikanen nu nog niet wakker zijn dan weet ik het ook niet meer.
  Als je vrijheid wilt op deze planeet en je snapt wie je tegenstanders zijn, dan zul je echt je mouwen moeten opstropen.

  • In een vid zegt Schwab het al. Behalve de Kroonprinsen van de WEF hebben ze alle regeringen gepenetreerd. Ik vond dat een heel typisch woord om te gebruiken. Het college van Kaag is daar ook specifiek voor opgezet. Staat op hun website, zijn ze trots op, dat veel van hun afgestudeerden in regeringen werken. En natuurlijk spionnen. Tenslotte opgezet door ex geheime dienst medewerkers.

 2. @Thom,

  Beste,

  U schrijft: “Naar de rechter stappen met wagonladingen bewijs van fraude heeft ook totaal geen zin”…..
  En: “Als je vrijheid wilt op deze planeet en je snapt wie je tegenstanders zijn”…….

  Beiden zijn waarheden en wel hele grote!!!!

  Echter…..

  De Amerikanen zijn precies even wakker dan WIJ Nederlanders maar hebben zonder uitzondering WAPENS………en die hebben wij niet…..ZIET U VERSCHIL!!??
  Met rechters heb ik geen ene flikker mee te maken als het om recht en rechtsspraak gaat, en waarom……

  Simpel, de rechtsspraak welke hiervoor nodig is heeft een gemiddeld iemand gewoon in huis….daar hoef je geen juridische opleiding voor te hebben gehad!

  Dan als laatste….de zogenaamde tegenstanders……

  Dit is niet zo’n makkelijke want de meesten, en ook hier, DENKEN te weten wie de vijand is maar dat is helaas niet zo….

  Ze worden afgeschermd door meerdere top lagen, en die zullen zonder uitzondering ook geruimd moeten worden maar het zal niet topdown kunnen…..daarvoor is er teveel macht aanwezig welke dit vuile smeertuig uit de picture zal blijven houden want DAAR zit het echte kapitaal en de echte vuiligheid….

  Ik doe hier een link bijvoegen welke iedereen eens zou moeten bekijken…..

  Hier komen geen de Rothschilds of Rockefellers of anderszins voor….hier zit de wortel van alle kwaad en wel zeker en wel!!

  Kijk en huiver……en bij voorbaat……hier ga ik niet over in discussie……de door mij genoemde families zijn ACHTER de joodse maffia (zionisten tuig waar ook onze eigen Wilders gewoon bij hoort…..ja echt!) de portiers, de Türsteher, de beveiliging in eerste aanleg…..

  https://worldcrimesyndicate.blogspot.com/?view=classic

  De demonen welke u en de rest onder betreffende link zullen vinden zijn de zogenaamde mensen welke helemaal boven in dit theater van de lach de allerlangste touwtjes vasthouden…..of natuurlijk kunnen doorknippen!!

  Ik zou de link vastzetten………komt misschien nog ooit eens van pas!

  En de mouwen opstropen……..forget it…..schapen zijn als schaap geboren en weten niet eens dat ze alleen maar hier zijn om degenen welke u onder de link vindt te dienen….en indien niet meer nuttig….knip…..en weg is het schaap…..niets aan te doen….we are living on a farm….

  We all were once a child……..

  Born in a world where men killing men….

  And they even don’t know why…..

  What if there is a war and nobody goes to the battlefield!!!????

  Have a nice day…..
  Gladiator
  p.s. men ziet dat het hebben van de beste en meest geavanceerde wapens in bezit hebben geen ene drol uitmaakt………..

  Mensen vechten uitsluitend en alleen maar voor het door mij genoemde elitetuig, voor hun handlers……omdat schapen dit nu eenmaal zo is aangeleerd…..schapen vreten, zuipen, planten zich voort én zijn vooral gehoorzaam……..
  en indien opgebruikt zo rond de leeftijd van 67 tot 68 (begin pensioen!!!) hup naar de shoarmatent om ZELF gevreten te worden……is dat niet geweldig!?

  Wat een walgelijke kut wereld ben ik in verzeild geraakt…..daar ben ik blij mee maar niet echt….liefst liep ik nu langs elke deur in mijn land der idioten en schopte die mietjes van zogenaamde kerels persoonlijk onder hun door een skinny jeans bij elkaar gehouden ballentent….mijn God wat een fiasco!

  • Ja Gladiator,
   Ik hou me nog een beetje in maar je verwoord het goed.
   De zaak is zo verrot dat er geen beginnen meer aan is.
   Wij zijn helaas direct na WW2 als burgers direct ontwapend want er zou toch nooit meer oorlog komen. In Amerika heeft de burgerij wel wapens.
   Om die wapens af te kunnen nemen plegen ze aanslagen op scholen.
   Alles wat wij aan kwaad kunnen waarnemen is slechts het topje van de ijsberg.
   De onnozelheid en dat woke gezeik komt me trouwens ook zo de strot uit.
   Ik denk dat de schaapjes gewoon gaan krijgen wat ze verdienen… helaas.

  • Dank je voor je opbouwende bijdrage. Ik heb de link gelezen en kwam de naam van de Savoys tegen. Tot 1946 zat de familie de Savoy op de Italiaanse troon. Na een volksraadpleging op 02.06 van dat jaar heeft de Italiaanse bevolking gestemd voor afschaffing van de monarchie. De belangrijkste reden was dat koning Victor Emmanuel III (1869 – 1947) Benito Mussolini geen strobreed in de weg heeft gelegd bij het vestigen van een fascistische dictatuur vanaf 1922.
   Om de stemming onder de bevolking te veranderen ten gunste van de monarchie heeft Victor Emmanuel III plaatsgemaakt voor zijn zoon zoon Umberto (1904 – 1983). Umberto zat 33 (!) dagen op de troon alvorens hij naar Portugal vertrok om daar in ballingschap te gaan. Zijn vader werd verbannen naar Egypte.

   We maken nu een sprong in de tijd. In de zomer van 1978 werd Dirk Hamer, de zoon van de ontdekker van de Germaanse geneeskunde dr. Geert Rycke Hamer op een eilandje vlakbij Corsica beschoten door Victor Emanuel van Savoy (1937), zoon van Umberto en troonpretendent.
   De gevolgen waren nogal ernstig, want een onderbeen moest worden geamputeerd en dit mocht echter niet baten, want na 19 operaties is hij eind 1978 overleden.
   Victor Emanuel ontsprong de dans, is nooit vervolgd wegens moord en toen medio 1978 de grond onder z’n voeten te heet werd, kreeg hij van z’n neef koning Boudewijn (1930 – 1993) der Belgen een diplomatiek paspoort om de kuierlatten te nemen richting Mexico. Moordenaar Victor Emanuel heeft nog nooit een gevangenis van binnen gezien.
   Ergo: iedereen is gelijk maar sommigen zijn meer gelijk dan de anderen.

   • @Ron Swart,

    U slaat de nagel boven op de kop……

    Wat bedoel ik hier nu eigenlijk letterlijk mee…..als we weten dat ECHT TUIG, zoals nu dus wederom een heel klein stukje stront met de naam hugo de jonge, daar elke aantijging en elke AANGIFTE linea recta in het ronde archief zal verdwijnen, dus telkens maar weer wegkomen met de allerernstigste MISDRIJVEN welke überhaupt te vinden zijn in welk wetboek van strafrecht dan ook…..

    Ene van Haga “doet zijn best” maar NIET ECHT net als FvD……..

    Ik lever iemand uit theater den haag in de tweede theaterkamer nu wederom wekelijks bewijslast te over en wel wettig en overtuigend op een zilveren presenteerblad aan met daarbij de benaming en de strafbaarstelling aan met daarbij mijn expertise van ruim 25 jaar……….

    Geloof me aub dat ik dit NIET VOOR NIETS DOE…..ik de niets meer voor niets!

    Indien niets meer helpt zoals ik eigenlijk wel kan vermoeden omdat…..vul zelf maar in!!
    Wat dan…..????
    Juist ja, dit kan maar op 1 manier, die is simpel en wordt DAGELIJKS toegepast door precies ditzelfde tuig van de richel………..je moet er alleen niet toe oproepen…..

    Capiche!!!!!!!!!

    Nu wil ik echt gaan zagen buiten…..in het heerlijke zonnetje onder de CHEMTRAILS…..helaas….het is niet anders……I’ll never forget!

    Gladiator

 3. Ik denk dat we kunnen stellen dat alle verkiezingen gefraudeerd zijn. Van Rita Verdonk naar Rutte, de mega overwinning van de VVD, de kapotmaking van PvdA, CDA en later ook SP. De leugens van Rutte die Emile Roemer in een tv debat zo van zijn apropos brachten dat hij geen schijn van kans meer maakte om PM te worden, de moord op Fortuyn en niet door de patsy, etc. etc. Beatrix en Lubbers speelden een dominante rol in de beginfase van de WEF. Schwab een duitser van joodse afkomst??? een nazi??? die zijn echte bio afkomst verzwijgt en zelfs uit de geschiedenisboeken wist te verwijderen. De Nazis, Hitler lid van 2 occulte orders, kregen les van Aleister Crowley. Was Barbara Bush zijn dochter??Zoals ik eerder las in een artikel. Het enige was wij kunnen doen is hen volgen en proberen de waarheid te achterhalen, maar we lopen altijd achter de feiten aan en kunnen niets doen om hen te stoppen. Ze lachen zich rot.

  • @Gertrude,

   Beste,

   U heeft hier 100% gelijk echter politiek in deze……daar heb ik al heel lang geen interesse meer in….ik heb 1x in mijn leven een stem uitgebracht……daarna wilt ik dat dit totale onzin was……waarom….omdat ik zelf in sommige organisaties ben binnengestroomd, (voor de goede orde, ben nu nergens meer bij of in of voor!!) en dit had zelfs daar helemaal niets met stemmen te maken…..het stand gewoon al voor de stemming vast dat IK het werd….en zo gebeurde het!!!

   Dat terzijde…….de wereld waar ik naar zou willen streven komt politiek niet meer voor en ook geen ENKEL geldsysteem…..

   Hier denken de meesten dat ik fout zit en dat dit niet mogelijk is zonder GELDSYSTEEM ……e daar zit nu juist de crux!!!

   Politiek in combinatie met geld geeft als resultaat veel rottigheid….en ik kan u mededelen, ik heb het meegemaakt én aan den lijve ondervonden……..
   Tot ruim 7 jaar geleden geleefd voor anderen terwijl ik in de overtuiging was dat ik het toch voor mij en mijn gezin deed…..

   De muur waar ik tegenaan liep was erg dik…….niet doorheen te komen………

   Sinds ik alleen ben en alles voor MEZELF op orde heb gebracht is mijn leven eigenlijk alleen beter geworden ware het niet dat ik nogal wat hele ernstige privé zaken door mijn strot geduwd heb gekregen in deze tijd maar ook daar kom ik door……een mens komt overal doorheen……begrepen maar meer mensen dit……

   Alles wordt op dit ogenblik verwerkt en krijgt een plaatsje, echter ik vraag me af of de wereld waar ik door toedoen van dit absolute crapuul ben ingeduwd en geschopt en welke is opgebouwd uit leugens en bedrog wel de wereld is wat ik hebben wil of hoe ik me deze had voorgesteld 40 jaar geleden!

   Maar ook hier komt een MENS doorheen…..van de schapen zal ik met vreugde afscheid nemen…….de ruiming daarvan is op dit moment in volle gang…….ben alleen nog maar ongerust op mijn lieve dochters…..die hebben de eerste keer in hun leven niet naar hun vader geluisterd ondanks dat ik nog nooit tegen hen gelogen heb……..maar hiermee kan het 2 kanten op…de goede en de minder goede…..hoop doet echter ook hier leven!

   De komende maand, pak ‘m beet tot ongeveer 20 december……wordt spannend…..we worden afgeleid van de echte hoofdzaak……teveel discussie over van alles en nog wat…..

   Bereid jullie aub voor op een totale uitval van alles wat werkt op stroom en overige “normale brandstoffen”…..

   Weet het gewoon ff echt niet wat en hoe een en ander gaat plaatsvinden maar de afleidingen worden me op dit ogenblik te erg op een spits gedreven en krijg er geen vinger achter wat er echt aan de hand is……chemtrails worden dagelijks heftiger en elke morgen beginnen ze met complete rasters voor de zon maar nu ook voor de maan……..

   De 5G masten worden op plaatsen waar ze nog niet compleet waren allemaal compleet gemaakt……daarbij heb ik het vermoeden dat de frequentie langzaam omhoog wordt gezet…..dit hoeft niemand te merken echter het heeft als directe consequentie dat het zuurstoftransport alsmede de zuurstofopname door het bloed in grote mate wordt beïnvloed……..

   Ik zelf probeer een en ander een beetje te verbeteren met een dubbele dosis vitamine C1000 te nemen elke dag…..denk dat dit wel wat kan helpen….echter……..zouden er opeens oftewel PLOTSELING nogal wat veel mensen OVERAL om jullie heen zogenaamde “Wuhanverschijnselen” krijgen (ik bedoel dus gewoon opeens op straat omvallen) dan is het tijd voor idioot snelle actie….twijfelen is dan lethal!

   Weet wat te doen en vooral waar!

   Fijne zondag gewenst allen….ga naar buiten wat hout zagen met mijn meisje Britt!

   Gladiator

  • Gertrude november 13, 2022 at 10:26

   Juist Gertrude de verkiezingsstrijd tussen Rita Verdonk en Mark Rutte werd in het voordeel van de young Global Leader beslecht en wel door fraude en op de keeper beschouwd de troon opgehesen door Demmink en Donner.

   Klaus Schwab’s “Wereldleiders van Morgen” – geïnfiltreerd in regeringsposities om de sinistere Davos Reset..

   https://www.frontnieuws.com/klaus-schwabs-wereldleiders-van-morgen-geinfiltreerd-in-regeringsposities-om-de-sinistere-davos-reset-agenda-door-te-drukken/

   Great Reset: Globalist Klaus Schwab pocht in opgedoken video over het “penetreren” in regeringskabinetten…
   https://www.frontnieuws.com/great-reset-globalist-klaus-schwab-pocht-in-opgedoken-video-over-het-penetreren-in-regeringskabinetten-en-andere-gevaarlijke-globalistische-plannen/

   Wie is de echte Klaus Schwab?
   https://niburu.co/het-complot/16039-wie-is-de-echte-klaus-schwab

   De bizarre en geheimzinnige achtergronden van Mark Rutte

   Mark Rutte is één van de ongrijpbare figuren die als het ware in 2007 vanuit het niets opduiken en voordat je amen kon zeggen premier van Nederland was. Echter, als je wat verder in de achtergronden van onze premier duikt, komen er een aantal bizarre zaken aan het licht.

   https://niburu.co/binnenland/13809-bizarre-achtergronden-en-geheimzinnige-van-mark-rutte-video

 4. Te veel mensen kunnen of willen niet geloven dat de top kliek zo in en in slecht is, ondanks wat ze zelf zien gebeuren.
  Maar ook hier in de VS hoor ik nu meer mensen zeggen dat ze geen vertrouwen meer hebben in het systeem van verkiezingen. Nog niet genoeg, maar het aantal groeit. En dat legt de grond voor radicale veranderingen. Wat dan ook meteen de reden is dat Biden en co nu zo hard op treden tegen ‘verkiezingsontkenners’ omdat dat nu vergeleken wordt met terrorisme.
  Uiteraard zorgt dat ervoor dat veel mensen inbinden, maar ook zijn er veel mensen die zich daardoor nog verder van het systeem afkeren.
  Persoonlijk verwacht ik dat ergens tussen 2024 en 2028 de VS in een burgeroorlog zullen geraken.

 5. Beste Mensen

  Alles word wel goed en wel gevolgd
  Maar …..
  Wat is nou GOP ?!
  Waar staat dat voor ?
  Wat houd dat in ?

  Satan betekend :
  Alle negatieve entiteiten bijelkaar

  Demo is afgeleid van het woord Demonen
  Cratie is afgeleid van het woord Crazy
  Kortom Doorgedraaide Satanisten en Hun aanhang
  Betekend het woord Democratie niet :
  Gestoorde nageslachts Kinderen van God en Duivel
  Zoete en Zure gedeelten der gespleten Tong
  Ookwel goedschiks of kwaadschiks te noemen of te benoemen
  Tong die de negatieve entiteiten verheerlijkt
  Sliss de Slang
  De Computer neemt het wel van U over
  De Computer fixt het wel even voor U ?
  Immers de Computer doet het toch ooo zooo goed
  Zie toezicht houders Spionnen Hong Hong Kong vliegveld Foei
  Gaat U maar lekker lui languit gestrekt liggen
  Jaaa….hm thuis hé ?!
  Verplicht :
  Met Spion Google assistent aan
  Anders kan niet

  Lang leve de vrijheid

  Dank U

  • Demo is NIET afgeleid van ‘demon’ en ‘cratie’ is NIET afgeleid van ‘crazy.
   Iemand die dat met droge ogen beweert is of zo ver heen dat ik die niet serieus kan nemen, of heeft zo weinig kennis dat ik die niet serieus kan nemen.
   Ga eerst aub eensxwat huiswerk doen

   • Beste Mensen

    Verteld U het maar beste
    U weet het beter
    Schrijver dezes is maar een uit de lucht plukker of duimpje zuiger
    Haalt alles uit de leegte
    Helaas …..

    Alle anderen die formuleren
    Komen of stammen kennelijk af van papieren en Materiële onderzoeken
    Het illusionaire gematerialisseerde verbeelding

    Dank U

 6. Moet je ‘ns kijken naar de reacties bij nu.nl https://www.nu.nl/buitenland/6235816/democraten-behouden-meerderheid-in-senaat-vs-uitslag-huis-nog-niet-bekend.html De moderators draaien overuren om de comments te filteren als er iets over verkiezingsfraude wordt gezegd. Heb als test ’n paar comments geplaatst in verschillende bewoordingen (van genuanceerd tot meer strikt), niets komt door. Dus de hele sectie staat vol met “goed nieuws dat Biden / de democraten hebben gewonnen”. Niet te geloven hoe erg het is bij nu.nl. Ook niet te geloven hoeveel mensen nog steeds denken dat er democratie is in de wereld. Het bedrog zit goed in elkaar.

  • @Simon,

   Ik verspil geen moeite aan een ultra linkse bagger site als nu.nl… Dat soort site’s moet je links laten liggen!

   (Leuke woordspeling) 😉

 7. IK begrijp niet dat die Republikeinen het allemaal maar hebben laten gebeuren. Dat Mitch Mc Connell en Lindsey Graham door en door corrupt zijn weet iedereen maar de rest heeft ook gewoon niks gedaan. Totale passiviteit terwijl ze op voorhand konden weten dat die duivelse Democraten die enkel bestaan om te stelen, te liegen en te bedriegen dit opnieuw zouden doen.

  Amerika zal nu in sneltreinvaart verder ontmanteld worden. Creepy Joe heeft al de oorlog verklaard aan de fossiele industrie en dat terwijl alles bijna op diesel draait. Onder Biden zijn er al 5.1 miljoen gelukszoekers binnengekomen en dat gaat onverminderd door. Amerika gaat volledig ten gronde.

 8. Als de Amerikanen geen Civil war starten mogen ze wat mij betreft helemaal plat worden genuked….Sorry famillie aldaar….Jullie hebben munitie zat en heb de milities zelf gezien en hun arsenaal dus doe er wat mee.

 9. Een ieder die van de staat afhankelijk is blijft “Democraten” stemmen. Hoe meer armoede, hoe meer “blauw beleid” met vervolgens meer armoede. Als straks een universeel basis inkomen ingevoerd wordt, dan komen we al helemaal niet meer van de huidige status quo af

 10. Die stemmachines in Amerika zijn heel erg vroude gevoelig., Er zijn heel veel mogelijkheden mee om tijdens de verkiezingsperiode met de stemmen te knoeien en deze het fijne links het zijn er weg te laten vallen afhankelijk van de actuele stemstatus. Dus berekend het systeem als je dat zo instelt dat je bij teveel stemmen voor de republikeinen de stemmen kunt omkeren de punt toewijzen aan het democraten. Totaal corrupt dus zeker als je bedenkt dat de stemmachine is in Amerika bij een bedrijf vandaan kwamen waar soros de leiding over heeft, dat was een bedrijf in Canada. Nu hebben ze gewoon hetzelfde trucje weer geflikt en iedereen steenten waarin terwijl je gevoelsmatig weet dat bekijken hebben gewonnen. Voor Amerika wordt het kiezen of langs al wegslappen zakken in de achtergrond met ook nog eens een keer een dollar die erg onderdruk staat de petro Dollar Die gaat vallen omdat de brinkslanden bezig zijn met een eigen valuta reserve die gebaseerd is op goudvoorraad. Als de petrodola valt wordt het een groot chaos in Amerika waarschijnlijk een soort van Burgeroorlog waarbij misschien de Chinese en de Russen ook nog eens een keer het land gaan binnenvallen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in