Wij leven in een wereld van leugens, bedrog, propaganda, geënsceneerde narratieven, en omdat dit bedrog algemeen door de menigte is aanvaard, is massale onwetendheid het resultaat. Deze universele onwetendheid kan niet uitsluitend worden toegeschreven aan de overheid, indoctrinatiecentra die “openbare” scholen worden genoemd, politici of de media, behalve dat deze entiteiten elke mogelijke vorm van leugen bevorderen om de mensen te misleiden tot het aanvaarden van fabels die hen naar slavernij leiden. En zoals in dit stadium van het spel duidelijk zou moeten zijn, is het volk grondig voor de gek gehouden, en heeft het elke denkbare onverbloemde leugen geslikt. Het door de staat nagestreefde en behaalde resultaat blijkt uit de totale onderwerping en grove gehoorzaamheid aan deze afschuwelijke en gepolitiseerde heersende klasse van psychopathische monsters, schrijft Gary D. Barnett.

Deze ziekte die onwetendheid heet, verteert nu de geest van het grootste deel van deze bevolking, en vreet het vermogen om feiten te overwegen, de waarheid te beseffen, logica en rede te beoefenen, en enig vermogen op te brengen om kritisch te denken als individu, volledig weg. Deze staat van zijn is al lange tijd de rode draad van deze en andere bevolkingsgroepen, maar de complete leugen van een nepziekte genaamd “covid” heeft blootgelegd dat de massale onwetendheid niet alleen springlevend is, maar deze hele samenleving en de wereld bijna tot op de man toe heeft geïnfecteerd. Er is geen bewezen ziekte die “covid” heet, er is geen echt wetenschappelijk bewijs voor “covid” of welk “virus” dan ook, maar ongeacht deze waarheid is de hele wereld op de knieën gegaan in een vertoning van massale en pathetische goedgelovigheid die zo schandalig is dat het beledigend is voor elk weldenkend individu.

Dit komt allemaal neer op het zeer onwetenschappelijke valse geloof in de kiemtheorie, en de volledige ontkenning van de terreintheorie; een vergissing van tijdperk proporties. Er is geen reden voor het een versus het ander, maar alleen de eerlijke beoordeling van de werkelijkheid die het menselijk lichaam is. Zelfs Louis Pasteur, de zogenaamde vader van de idiotie van de kiemtheorie, zou op zijn sterfbed hebben toegegeven dat de “ziekteverwekker niets is, het terrein alles”. Maar tot op de dag van vandaag wordt echte geneeskunde genegeerd ten gunste van zeer schadelijke receptgeneesmiddelen, verkocht door enorme farmaceutische bedrijven, en chirurgie als de enige “legitieme” behandeling voor een ziekte. Geen preventie of genezing, let wel, maar constante en eeuwige behandeling en dood; een behandeling die jaarlijks honderden miljarden dollars oplevert voor wat nu ten onrechte moderne geneeskunde en “gezondheidszorg” wordt genoemd, beheerd door staatspooiers.

  Wetenschappers UCL: Vaccin veroorzaakt ernstige neurologische aandoening

Gezien de afgelopen drie jaar moet de fundamentele vraag zich richten op het al dan niet bestaan van dit zogenaamde “covid” virus, en als eenmaal is vastgesteld dat er geen geldige wetenschappelijke procedures zijn uitgevoerd om zonder twijfel te bewijzen dat dit virus werkelijk bestaat, dan is het noodzakelijk om de bewering dat er een virus bestaat te bespreken, aangezien geen enkel virus ooit naar behoren is geïsoleerd of geïdentificeerd. Het is ook belangrijk om iedereen die op extreme wijze profiteert van de leugen van “covid” onder de loep te nemen. Daartoe behoren onder meer de hele medische wereld, de farmaceutische bedrijven, de politici en de hele heersende klasse die controle willen, de grote bedrijven die meer monopolies krijgen door de doelbewuste vernietiging van de economische mogelijkheden van de lagere en middenklasse, en de eigenaars van alles door de grote banken en investeringshuizen die billjoenen vergaren door het massaal drukken van geld op basis van deze “covid”-leugen.

Er zijn nog steeds velen die beide kanten van dit argument beweren, en dat heeft de uitbreiding van de leugens enorm geholpen, want wat mensen zouden kunnen zijn die normaal gesproken het narratief van de staat in twijfel zouden trekken, zijn aanhangers van datzelfde narratief geworden. Dit is zeer verwarrend voor de mensen die hun vertrouwen hebben gesteld in deze hypocrieten, die ofwel opzettelijk optreden als gecontroleerde oppositie, ofwel de overduidelijke waarheid niet kennen. Deze mensen spreken zichzelf zeker tegen, of ze dat nu opzettelijk doen of niet. Velen van hen die een “libertaire” benadering volgen, stemmen gewoon in met beide zijden van het argument door te beweren dat “SARS-CoV-2 (“covid-19”) echt bestaat en een virus is, en een enorme bedreiging voor de mensheid. Zij stemmen in met de valse narratieven van de staat en beweren tegelijkertijd tegen de injectie met het biowapen “vaccin” te zijn. U weet wie deze mensen zijn, maar twijfelt u aan hun voorgewende oprechtheid? Ik denk, althans in de meeste gevallen, van niet. Dit is slechts een recept voor meer verwarring, en verwarring leidt weer tot onwetendheid.

De zogenaamde “wetenschap” die pleit voor eeuwigdurende behandelingen, eeuwigdurende “vaccins” en eeuwigdurende rijkdom voor haar serumpushers, is de kwakzalverij die virologie wordt genoemd. Natuurlijk is dit de “wetenschap” van virussen, maar aangezien geen enkel virus in de geschiedenis ooit is gescheiden, volledig geïsoleerd of geïdentificeerd, hoe kan zo’n “wetenschap” dan bestaan? Als er geen virussen bestaan, hoe kan er dan sprake zijn van virologie? Men kan zich ook afvragen: als er geen directe dreiging is, hoe kan er dan sprake zijn van een legitieme medische oorlog tegen het volk? In beide gevallen is er geen legitimiteit voor virologie of een “gezondheidsoorlog”, maar er is een geldig en gerechtvaardigd argument dat virologie ook een oorlog tegen ons is; een oorlog tegen de mensheid, omdat het wordt gebruikt om de plegers van dit bedrog alleen maar te verrijken, om de massa’s te vergiftigen, en om macht en controle te krijgen over ons allemaal.

  Het COVID-19 vaccin complot

De fraude met “covid” en “vaccins” is grotendeels ontmaskerd, hoewel de mainstream, en ook die in de alternatieve media, die de leugen blijven verspreiden dat “covid” echt is, in een laboratorium is geproduceerd en per ongeluk of met opzet op de wereld is losgelaten, terrein verliezen. Hun volgende voor de hand liggende zet was de leugen van varianten; varianten die afkomstig waren van een niet-bestaand virus, en die de volgende moordenaar zouden zijn. Dit vereiste nog meer giftige injecties, en ‘vaccin’ boosters. Maar deze bedreigingen bleken zich natuurlijk nooit te realiseren, dus werden er andere bedreigingen bedacht, zoals de in scène gezette oorlog in Oekraïne, de leugen van de door de mens veroorzaakte “klimaatverandering”, en vervolgens de dreiging van nucleaire vernietiging. Nu is het tij weer gekeerd naar nog een andere valselijk beweerde gevaarlijke “virusziekte”, het respiratoir syncytieel virus, of RSV; een zogenaamde ziekte die lijkt op een lichte verkoudheid, maar volgens het medisch establishment dat serums verhandelt, is er nog een ander dodelijk “vaccin” voor nodig. Het eerste giftige “vaccin” dat werd gebruikt om deze beweerde aandoening te “bestrijden”, werd in werkelijkheid gebruikt en veroorzaakte ziekte en dood bij kinderen in de jaren zestig die dezelfde RSV-“ziekte” zouden hebben. Deze mate van waanzin kun je gewoon niet verzinnen.

Er is een enorme hoeveelheid bewijsmateriaal beschikbaar om de virologie te ontkrachten en het belachelijke idee van de kiemtheorie volledig te ontmaskeren, maar de geest van de hele bevolking veranderen na vele generaties leugens en hersenspoeling is een moeilijk te volbrengen taak. Het vereist individueel denken en onderzoek naar het afschuwelijke “medische” staatsbeleid dat het publiek heeft verteerd. Men hoeft alleen maar te begrijpen wie er baat heeft bij de fraude, en welke bedrijven en individuen de medische wereld beheersen, om te beseffen dat er machtige criminele elementen bij betrokken zijn.

  Geen mondkapje: Coronapolitie worstelt 77-jarige invalide man tegen de grond

Terwijl de eindeloze idiotie van de virologie de dag blijft beheersen, kraait het hoofd van Pfizer en schept op tegen investeerders dat de “covid”-fraude nog vele jaren een miljardenfranchise zal blijven; en verwacht dat de enorme winsten zullen aanhouden. Dit is het denkproces van degenen die profiteren van de false flag “virus”-angstzaaierij, die de mensheid willen vernietigen voor geld, macht en controle; dit terwijl ze de prijs van dit giftige biowapen met astronomische bedragen verhogen, terwijl ze allemaal weten dat deze giftige moordenaar dodelijke schade veroorzaakt.

Open uw geest, doe uw eigen onderzoek, begrijp de verschrikking van het Westerse medische establishment en zijn farmaceutische meesters, en zorg goed voor uw gezondheid in plaats van toe te staan dat het criminele systeem u schade berokkent. Keer u af van Pfizer, Moderna, AstraZeneca en alle andere farmaceutische bedrijven die serums verkopen, neem verantwoordelijkheid voor uzelf en uw eigen gezondheid in plaats van te vertrouwen op de slechte narratieven van de staat die alleen maar leugens zijn. Accepteer onwetendheid niet als terugvalpositie, maar informeer uzelf over de terreur van de staat. De waardeloze verkiezingen zijn voorbij, er zal niets veranderen, behalve dat de dingen waarschijnlijk nog erger zullen worden, dus laat deze verdorven staat in de steek en verloochen hem in plaats van u te verbergen voor de waarheid.

“De onwetendheid van de onderdrukten is de kracht van de onderdrukker.” ~ A.R. Bernard

Referentie links:

Terrain versus Germ Theory
No virus has ever been proven to exist
Virology and pretenders
The virus that doesn’t exist
The lost history of medicine
Missing the unproven viruses
An idiot’s guide to germ theory–Pasteur and Bechamp
Bechamp had his finger on the magic of life
Pfizer chief brags that ‘covid’ is his multi-billion dollar franchise


Copyright © 2022 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Virusmanie deel I: Het bedrog van Louis Pasteur en de volledig CORRUPTE geschiedenis van de virologieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHad de Sovjet-Unie de nazi’s kunnen verslaan in de Tweede Wereldoorlog als er social media bestonden?
Volgend artikelU bent gaslighted – De Democraten hebben zojuist weer een verkiezing gestolen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

7 REACTIES

 1. Knowledge is Power Folks en Ben blij dat ik veel weet ik groet iedere wakkere bij deze stay Ready and prepped, Corinna was a Test Nu gaan WE zien wie survival skills heeft en als ik zo om me kijk…..er zullen zo enige dwaas kijken Mark my words ✌🏻

 2. Goed artikel van deze schrijver. Doch: hij vergeet dat er al meer dan 30 jaar wordt gewerkt door de “wetenschap” aan genetische manipulatie van het voedsel dat wij allen eten.
  Het is niet alleen de “covid” hoax maar het gaat veel dieper en gemener in de voedsel voorziening. Alles wat geproduceerd wordt door de grote internationale bedrijven die in de voedsel voorziening de massa verleiden om die kant en klare producten te eten zijn ook onderdeel van het WEF bende proces om de genocide te bewerkstelligen.
  Het staat zwart op wit in de WEF documenten.
  Zodra de wereld bevolking gedecimeerd is tot controleerbare slaven zal men alle gemodificeerde basis brodicten vaarwel zeggen en de opgeslagen orrspronkelijke – natuurlijke – gezondere – graansoorten weer tevoorschijn halen om in eerste instantie de TOP van de WEF-bende te voeden.
  De rest mag wormen en insecten eten.

 3. Komt door het collectieve unconsiousness en wordt ondermijnd door opgelegd gedrag van andere die het menen beter te weten. Brein kent alleen maar vrije wil en wil dan ook als zodanig behandeld worden = vrije wil anders kan er geen evolutie plaatsvinden. Echter door de planeetstanden verandert de machtsverhouding als we worden aangespoord naar hoger bewustzijn naar 5D bewustzijn https://dna-awakening.org/the-ascension-is-coming-quickly-at-the-end-of-2022-get-your-mind-ready/ en schuiven we door van begeerte naar intelligentie, krijgt de hele wereld een boost in hogere frequenties wanneer de ozonlaag dunnen wordt, de zon dichter bij de aarde staat en activeert het brein. Inner Gold – Alchemy and Psychology https://youtu.be/N1qPhlGE86M

 4. Als je waarheid wil achterhalen heb je Gnossis nodig, dan kom je erachter dat in de geschiedenis alles herhaalt is en alles op hetzelfde neer komt omdat iedereen kopieert en uit dezelfde boeken leest en dit als waarheid predikt. (ego of superego) Zit er in ieder verhaal dus dezelfde boodschap en anders uitgelegd door de interpretatie die diegene maakt en als waarheid verklaard. Evolutie is op aarde nog niet echt bereikt dan technologische vooruitgang en verbetering hierin. Is eerst vrijheid bereiken in jezelf tussen heden en verleden die frisse nieuwe ideeën toelaat voor verdere uitwerking. Dan kom je tot hier Introduction to Gnosis “only a mind that is at peace can solve problems” https://youtu.be/gOpggn4IKig and the explanation how that goes you hear here Consciousness  https://youtu.be/iZK5GbMYptc for better understanding explained. MAW je kan honderd boeken lezen maar het nog steeds niet snappen al leer je ze allemaal uit je hoofd. Voelen doe je van je kruin tot je teen en dient de 2e chakra geopend te worden tot derde oog voor volledige waarneming van alle zintuigen wat lijdt tot alwetende en alles overstijgt. Is ascension the proces of nature in evolution is vrijvechten van oude patronen die dit belemmeren = verleden en heden wissen = 0 creëert nieuw The 11:11 Gateway: How Will It Expand Your Consciousness?
  https://dna-awakening.org/the-1111-gateway-how-will-it-expand-your-consciousness/
  Very little is needed to make a happy life; it is all within yourself, in your way of thinking. Marcus Aurelius
  De Schuman resonanties dwingen ons om te evolueren
  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=771

 5. ´Lieve vrienden,

  De afgelopen weken zijn wij met een aantal zeer betrokken vrijwilligers van Tijdboek LuMens druk bezig geweest met het maken van een aflevering over een zeer precair onderwerp: georganiseerd ritueel kindermisbruik. Juíst omdat dit zo’n gevoelig onderwerp betreft, heb ik het van wezenlijk belang geacht om naast de uitzending (waarin al zeer veel bronnen in beeld worden gebracht), ook nog een (wetenschappelijke) bronnenlijst te maken die kan dienen als naslagwerk voor degenen die zich nader wensen te verdiepen in dit onderwerp. De bronnenlijst bestaat uit 11 hoofdstukken en beslaat 24 pagina’s:

  https://www.tijdboeklumens.nl/bronnenlijst-maria-louise-genet ´

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in