In een nieuwe vragenronde aan Dr. Sevillano in La Quinta Columna, werd hem gevraagd welke organen het meest aangetast zijn na de inenting en waarom, schrijft Orwell.city.

Onder de video zijn antwoorden in het Nederland vertaald.

Dr. Sevillano on the affected organs by the vaccine

Ricardo Delgado: “Wat zou de reden zijn waarom het vaccin verschillende organen bij verschillende mensen aantast? Omdat het een giftige stof is…

Dr. Sevillano: Wel, zeer goede vraag. Dat is een hele goede. Op dit moment, heeft dit twee doelen. Een is het hart – je ziet wat er op dit moment gebeurt – en het hoofd. Wat er gebeurt is dat, zoals we ons realiseren, het lijkt dat het hart meer schade lijdt dan het hoofd en de cardiovasculaire.

Dat wil zeggen, het product komt in het bloed, en in het bloed, genereert het trombose. Verlies er niet nog meer. Eerst, zijn er trombi, en dan zijn er de verschillende plaatsen waar deze trombus schade kan aanrichten.

Het eerste ding: het veroorzaakt schade in het bloed, het veroorzaakt stolling, maar dan, wanneer het, laten we zeggen, de haarvaten kan oversteken, en het begint zich op vele plaatsen te lokaliseren, begint het te zoeken, het blijft, het probeert op plaatsen te komen waar er een belangrijke elektrofysiologische activiteit is, zoals in het hart en het hoofd.

Maar in het hoofd is er de bloed-hersenbarrière, en als het deeltje erg groot is, komt het daar niet doorheen. We weten niet of het binnenkomt of niet. Het lijkt meer het hart binnen te gaan dan het hoofd, maar in werkelijkheid, gaat het overal heen. Het gaat overal heen. Het volgt… Wat er gebeurt is dat het wordt aangetrokken tot plaatsen waar er grote elektrofysiologische activiteit is. Een grote activiteit, zoals de zenuwen, het zenuwstelsel, en het hart.

  Japanse onderzoekers waarschuwen voor de risico's van bloedtransfusies van covid-gevaccineerde mensen

Waarom? Omdat het cellen zijn die constant werken, constant elektrische stimuli afgeven. Het hart en de zenuwen. Spieren hebben daarvoor een toon nodig, ze hebben een ritme nodig, maar ze hebben niet de intensiteit, laten we zeggen, ze doen niet hetzelfde werk dat het hart doet, dat constant en permanent is, van samentrekken en ontspannen, en het wordt volledig gestuurd door elektrische polarisaties van zijn cellen. Die polarisaties worden niet gedaan door de spieren van het skeletspierstelsel. Het is een veel minder krachtige activiteit.

Daarom hebben mensen vooral last van zenuwproblemen, Guillain-Barré – zoals deze man ons eerder vertelde – en in het hart meer dan op andere plaatsen. Maar het komt ook elders voor. En het is verantwoordelijk voor hepatitis dat is gezien en nog steeds wordt gezien. En pancreatitis. En wat heeft het nog meer veroorzaakt? De meningoencephalitis die we hebben gezien. Ik bedoel, dit gaat overal heen, maar in het bijzonder, gaat het naar je weet wel waar.

Ricardo Delgado: Hart en hoofd.

Dr. Sevillano: Precies. En wees voorzichtig want mensen die het nemen of slikken… Als ze het innemen, ontwikkelen ze gastro-enteritis, van die die diarree geeft waarbij je vier of vijf maanden doorbrengt met je broek naar beneden, de hele tijd op zoek naar het toilet. En ze zeggen dat ze ook niet weten waar het vandaan komt.

Er zijn heel wat van dit soort dikkedarmontstekingen die ze niet gezien hebben, en ze weten niet waar het vandaan komt. Ze weten het niet.

Ze doen de biopsies, en ze zeggen, “Dit was colitis waarvan ik niet weet hoe het ontstaan is.”

  Groot V.S. televisienetwerk brengt waarheid over vaccin aan het licht (Nederlands ondertiteld)

Met andere woorden, het was een ontsteking van de dikke darm en zo lang. Maar we weten het wel. Vooral, als je dat soort patiënten ziet vallen in de buurt van antennes.

Die mensen drinken het op de een of andere manier in een product, of het nu in het water of in het voedsel zit. Dat is waar dit soort problemen vandaan komen. Maar het tast vooral het hart en het hoofd aan. En wat mij doet denken dat we op dit moment niet zien dat mensen hun verstand volledig verliezen, is dat ik het gevoel krijg dat de deeltjes te groot zijn om door de barrière te komen. En daarom komt er weinig materiaal door, op dit moment. Maar wacht tot de nieuwe doses kleinere deeltjes bevatten.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

DR. SEVILLANO DOSSIER

Grafeenoxide in alle vaccins maakt de gevaccineerden wandelende tijdbommenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTwee vrouwen laten zien hoe krankzinnig de COVID-manie mensen heeft gemaakt
Volgend artikelKlaus Schwab verwelkomt Europese chipwet om “fysiek brein voor digitalisering” te bevorderen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Wat nog onduidelijk is zijn de verschillende batches van de mRNA prik die er zijn rondgegaan. Sommige batches zijn extreem gevaarlijk terwijl de andere weer veel onschuldiger zijn zoals een zoutoplossing. Het vermoeden is wel dat er in elke prik nanotech is gestopt. Wie het weet mag het zeggen.

  • Ergens heb ik gelezen dat nanotech al sinds 2018 in de griepprik zit.
   Als dat klopt dan zal dat hier vast ook in zitten.

   Dat er verschil in batches zit lijkt mij logisch.
   A. het is -ook voor de makers- een experiment. Iedereen tegelijk dood valt op en is net niet de bedoeling.
   B. Zulke grote hoeveelheden produceren kan nooit 100% juist. Er zit totaal geen controle op deze massaproduktie van “maar een spuitje”.

  • Klopt wat jij zegt, echter, gezien men (vaak) een tweede prik hebben (gehad) of een een derde, zal de schade niet tot beperkt blijven. Vriend van mij is aan het detoxen, na 1 prik Jansse.. hopelijk was dat een batch die zoutoplossing bleek maar zo niet, alsnog behoorlijk heftig en zo wel..is het geluk, gelukkig mét hem!

 2. Vanavond bij buren kindje met spoed ambulance weggebracht, moeder zo dom geweest gister het te laten vaccineren. Was bewusteloos en wilde niet wakker worden.tja…hoever moet het nog gaan.hoeveel doden moeten er nog vallen eer mensen wakker worden.

 3. Hoi Greet

  Mijn kleinzoon valt ook in die leeftijdscategorie.
  Mijn dochter is gescheiden van de vader die wel voor vaccinatie is. Godzijdank vond hij de vaccinatie ook niet nodig voor zijn zoon.
  Ik heb tegen mijn dochter gezegd mochten ze dit wel overwegen ik letterlijk alles had gedaan om het te voorkomen!!!
  Gelukkig gezond verstand maar ik houd mijn hart vast voor al deze jonge kinderen ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in