Project Sandman” beschrijft een overeenkomst met meer dan 100 landen, die, wanneer zij in werking treedt, deze landen tegelijk de dollar zullen dumpen en de “petrodollar”-status, die de VS in staat heeft gesteld 50 jaar van fiatgeldvervalsing en materiële overvloed te genieten ten koste van alle anderen, zullen afschaffen. Wanneer dit besluit in werking wordt gesteld, zullen de dollar en alle in dollar uitgedrukte activa letterlijk van de ene dag op de andere tot bijna NUL kelderen, schrijft Mike Adams.

Dit betekent dat alle in dollar genoteerde bankrekeningen, obligaties, pensioenfondsen, schatkistcertificaten en andere beleggingsinstrumenten in wezen nul waard zullen zijn, om de eenvoudige reden dat alle banken en markten hun activiteiten zullen bevriezen. (Dit is het “Ice-9” scenario van James Rickards).

Alle fondsen die u op de aandelenmarkt hebt, zullen vastzitten op die markten, en de hele infrastructuur van banken en financiën zal lijden onder een catastrofale liquiditeitscrisis die bijna alle financiële transacties zal “bevriezen”.

Kredietkaarten zullen niet meer functioneren. Systemen van voedselbonnen zullen plat gaan en plat blijven. Geldautomaten zullen niet werken. Telegrafische overschrijvingen zullen worden stopgezet, cheques zullen niet worden gehonoreerd en banken zullen offline lijken te zijn wanneer zij via het internet worden benaderd, met “onderhoud”-meldingen aan in paniek geraakte gebruikers.

De ineenstorting van de dollar is een opzettelijk plan om de hongerende massa’s in een digitaal dollar-controlenetwerk te dwingen

Dit scenario is ontworpen voor een opzettelijke ineenstorting van de fiatvaluta van de dollar en een poging om iedereen in een digitaal dollarsysteem te dwingen dat door de bankiers wordt bestuurd. Te midden van de paniek zal de mensen een Universeel Basisinkomen (UBI) en voedseltegoeden beloofd worden (voedselrantsoenen zullen streng gehandhaafd worden), maar alleen als ze het goedgekeurde digitale portemonnee-systeem gebruiken, dat beheerd wordt door dezelfde misdadigers die de afgelopen 50 jaar de waarde van de dollar geplunderd hebben.

  Joe Biden: Oekraïne moet misschien land aan Rusland afstaan

Wanhopige mensen zullen daaraan gehoor geven, en zij zullen hun ziel (en hun vrijheid) verkopen in ruil voor een paar extra maaltijden… zelfs terwijl hun toekomst wordt uitgewist door het financiële systeem van het Merkteken van het Beest, dat hen voor altijd tot slaaf en verarmd zal houden.

Hier is een zeer informatieve video van Ben Armstrong van The New American, die de komende ineenstorting van de petrodollar uiteenzet:

Wanneer de petrodollar eindigt, zullen de rellen niet ver achterblijven

De onwettige bezettende “regering” van Amerika pompt momenteel biljoenen dollars in fiatvaluta uit als haar laatste, wanhopige daad om het systeem te plunderen vóór de definitieve ineenstorting ervan. (U dacht toch niet dat die miljarden aan “hulp” aan Oekraïne ook werkelijk naar Oekraïne gingen?)

De oorlog met Rusland is slechts de dekmantel voor deze kunstmatige ineenstorting en de lang geplande afbraak van Amerika, terwijl de verraders aan de top (Biden, enz.) hun bankrekeningen vullen met gestolen buit.

Wanneer de petrodollar ineenstort en de banken bevriezen, zullen er vrijwel onmiddellijk in elke grote stad van de V.S. rellen uitbreken. Totale chaos zal heersen als de wanhopige, onwetende, onvoorbereide massa’s elkaar vermoorden terwijl ze voedsel, water en munitie proberen te vinden. De ineenstorting van de rechtsstaat zal schokkend snel gaan, en geen enkele politie-eenheid of Nationale Garde zal een deuk in de landelijke chaos slaan.

Alleen de plattelandsgebieden zullen veilig zijn, aangezien de plaatselijke burgers en de wetshandhavers zullen samenwerken om de plaatselijke gemeenschappen te beschermen tegen golf na golf van vluchtelingen en gewelddadige bendes die zich vanuit de steden zullen verspreiden. Er zal snel gerechtigheid zijn voor plunderaars, verkrachters en kinderhandelaars, terwijl de plaatselijke kerken overspoeld zullen worden met vluchtelingen die voorheen in de (ineenstortende) steden woonden.

  Vicevoorzitter van Russische Assemblee debatteert met oorlogszuchtige Franse journalisten

De doodsgolf zal versnellen, en binnen enkele dagen na de ineenstorting zullen miljoenen mensen het risico lopen te sterven door gebrek aan elementaire sanitaire voorzieningen, terwijl de straten van de door de Democraten bestuurde steden volstromen met de uitwerpselen van de ontlastende massa’s. Zonder functionerend elektriciteitsnet zal ook de gemeentelijke watervoorziening instorten. Hele steden zoals Los Angeles zullen in een dodelijk scenario van waterschaarste worden gestort, dat gepaard gaat met zoveel geweld en wetteloosheid op straat dat zelfs humanitaire hulporganisaties zich niet in het strijdgewoel durven te wagen.

Waar het op neerkomt? Massale hongersnood, chaos, wetteloosheid, geweld, ziekte en ontvolking.

Met andere woorden, alles wat de globalisten altijd al voor Amerika gewild hebben.

Niets van dit alles is toeval. Het is allemaal gepland. De Bidens, de Clintons en zelfs de neocons als Bush maken al vanaf de eerste dag deel uit van dit plan. Dit is de gecontroleerde ineenstorting van de Verenigde Staten van Amerika, net als Gebouw 7.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Klaus Schwab en globalisten plannen een aanval die Covid in de schaduw zal zettenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDag 22, De Oorlogsmist wordt Dunner
Volgend artikelTwee Britse artsen ervaren een ontnuchterende ondervinding in Oekraïne – “Ze wilden ons als kanonnenvoer”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. Ricards is een fantast. Ik volg hem al sinds 2008 en hij voorspelde dit sindsdien elk jaar. Zo werkt het niet.
  Zowel USD als EUR zijn al langere tijd kapot. Dat kunnen we zien aan de negatieve rente. De reële rente staat nu op -9% (rente-inflatie). Dat komt omdat er meer schuld is dan geld. In zulk einde van de cyclus van levensduur geld kan men niet anders dan de valuta ongeldig te verklaren en nieuw geld uit te geven. In Nederland was de laatste keer in 1945 met het tientje van Lieftinck. Geld is een schuldsysteem en GEEN ruilmiddel. De levensduur is dan ook rond de 80 jaar. Wil je hier meer over weten, dan zoek Kondratieff cyclus eens op. Op eerder verzoek aan mij zal ik daar nogmaals een webpagina over schrijven binnenkort.

 2. Als dit gebeurt zullen we dat in meerderheid als behoorlijk onhandig ervaren. Voor gewone mensen die niet tot de zogenaamde elite behoren zal dat ongemak vermoedelijk niet heel lang duren. De groeperingen die dan de olieprijs bepalen hebben geen enkel belang bij een wereldbevolking die weinig of niets te besteden heeft. Belangrijker is echter dat glashelder duidelijk zal worden de de “Klaus gang” zijn misselijke handje heeft overspeeld. Mooi vind ik het te kunnen denken dat mensen die naar de alleenheerschappij streven de shredder in gaan en dat ze zich dat vanaf het eerste moment realiseren. Prachtig!

 3. Ja hoor, daat is hij weer, mike fucking adams die mensen angst aan wil praten. Elke keer probeert die mafkees het weer. Maar wel nog voor de “ineenstorting” van de wereld zijn producten kopen, die dus niet meer nodig zijn als zijn gelul uit zou komen. Mensen laat je niet gek maken door deze freemason/cabal (duivelsaanbidder).

 4. Punt is wel: als de electriciteit uitvalt, valt ALLES stil.
  Denk daar maar eens over..
  Waterleiding, warmte, gas, zonnepanelen..
  Denk dat het niet verkeerd is om een camping wc- tje in huis te hebben.
  Of je moet al je behoefte buiten willen doen. Lijkt me idd niet leuk als je op een flat woont…
  De man praat sensationeel idd. Maar denk maar e e ns over de gevolgen als er geen electriciteit meer is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in