De komedietournee van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky hield donderdag halt in het Duitse parlement, waar de acteur en in staatsman-getransformeerde komiek beweerde dat zij verantwoordelijk zijn voor een nieuwe holocaust in Oekraïne, omdat zij Russisch gas kopen.

Terwijl Zelensky zich beriep op 11 september, Pearl Harbor en Martin Luther King Jr. om te lobbyen voor de VS om WO3 uit te lokken, beriep hij zich in Duitsland op de Holocaust en zei tegen de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz: “Breek deze muur af!” schrijft Chris Menahan.

Uit The Hill, “Zelenski citeert Holocaust-slogan in toespraak tot Duitsland: “Nooit meer” nu “waardeloos”:

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky beriep zich op de bekende slogan “nooit meer” in verwijzing naar de Holocaust toen hij donderdag Duitse wetgevers toesprak, meldde CNN.

“Ik richt mij tot u allen politici die ik elk jaar ‘nooit meer’ hebben horen zeggen, maar ik zie dat deze woorden niets waard zijn. Nu ons hele volk in Europa wordt uitgeroeid, waarom?” zei Zelensky, terwijl hij zich streng opstelde tegenover het Duitse parlement, de Bondsdag, en hen smeekte om extra hulp.

“Ik richt mij tot de ouderen onder u die de Tweede Wereldoorlog overleefd hebben, die gered zijn tijdens de bezetting, die Babyn Yar overleefd hebben, waar president Steinmeier vorig jaar op bezoek was ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de tragedie, en waar Russische raketten insloegen,” zei Zelensky tegen de Bondsdag.

“Het was daar dat families werden gedood. Ook nu weer, 80 jaar later,” voegde de Oekraïense president eraan toe, en hij benadrukte en vergeleek de huidige Russische aanvallen met de aanvallen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

  Bijgeloof en taboe: Duitsland trekt zich terug in de Middeleeuwen door afnemende economie

“U staat ook achter de muur, een muur die u scheidt van de Oekraïners die in Oekraïne sterven bij elke bom die op ons land land landt,” zei Zelenski, terwijl hij ook beelden opriep van de vroegere Sovjet-bezetting van Oost-Duitsland en de Berlijnse muur.

Een Israëlische verslaggever die Babyn Yar bezocht de dag nadat Zelensky beweerde dat het vernietigd was in een Russische luchtaanval, stelde vast dat het “ongeschonden” was.

Meer van DW:

Zelenskiy had enkele harde woorden voor de Duitse regering over haar economische belangen met Rusland. “Wij konden uw bereidheid zien om zaken te blijven doen met Rusland en nu zitten we midden in de koude oorlog. En ook dit hebt u niet ingezien,” zei Zelenski tegen de Bondsdag.

“U beschermt zich nog steeds achter een muur die het u niet mogelijk maakt om te zien wat wij doormaken,” voegde hij eraan toe.

In de emotionele toespraak van Zelensky richtte hij zich ook rechtstreeks tot de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz met de woorden “Beste meneer Scholz, breek deze muur af.”

Door de term “muur” te gebruiken, maakte de president een directe historische verwijzing naar een toespraak van de Amerikaanse president Ronald Reagan die in 1987 naast de Berlijnse muur stond, legt DW’s hoofdredacteur Richard Walker uit.

De voormalige Amerikaanse president pleitte er bij Michail Gorbatsjov beroemd om “deze muur af te breken,” een oproep die Zelenskiy deed aan Olaf Scholz.

“Dit was een thema dat Zelenskiy in zijn toespraak had, dat er een nieuwe muur in Europa is,” zei Walker, “waarbij hij suggereerde dat dit een muur was waar Oekraïne aan de verkeerde kant van stond, dat deze groep binnen de NAVO is en dat Oekraïne aan de buitenkant staat, kwetsbaar voor deze aanvallen van Rusland.”

  Frankrijks megalomane Macron gokt met wereldvrede

De Duitse economie is de vernieling ingejaagd als gevolg van de sancties van het Westen, en het bedankje dat ze krijgen van Zelenski is dat ze de schuld krijgen van een nieuwe holocaust!

Daarom zeggen velen dat Zelenski de grootste komiek van deze tijd is!

Hij maakt absolute dwazen van de sukkels die hem steunen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MSM oorlogspropaganda: “Snake Island” verhaal valt in duigen nadat video toont dat Oekraïense soldaten levend in krijgsgevangenschap zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTwee Britse artsen ervaren een ontnuchterende ondervinding in Oekraïne – “Ze wilden ons als kanonnenvoer”
Volgend artikelDe Oekraïense oorlogshelden van vandaag waren de blanke supremacisten en neonazi’s van gisteren die tegen Rusland vochten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

 1. Vandaar dat tante Ursula en de rest vd klootzakken in het EU parlement de staatskranten v Rusland willen blokkeren. Stukje in de volkskrant daarover. Als Rusland dat flikte was er geen einde aan. Die Ziomafia denkt dat ze alles kunnen maken. Maar dat gaat zooooo fout….wij gaan allemaal de shit in door die klotejood Zelensky en de Ziomafia bende.

 2. Ik heb vernomen dat Zelensky beter bekend is onder zijn pseudoniem ” DE COKEHEAD VAN KIEV”
  Waarschijnlijk is hij de grootste cocaïne junk van Ukraine.

 3. Die gek denkt dat ie alles kan doen; gewoon een paar tienermeiden voor Huntertje en erwordt niet over geluld…

  En er is er maar EEN verantwoordelijk: dat is die MH17 schutter zelensky de snuiver

 4. Zelensky, democratisch overweldigd gekozen ,de beste president voor zijn land, ukrainers hebben geen karremans syndroom, richt je op onze NSBers ,rutte en consorten, bij een oorlog in nederland krioelt het van de NSBers.
  En Ronald Reagan was ook acteur.
  Zelensky en Reagon ,mannen met vele talenten, slava uktaine 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

 5. Bizarre … the administration of the Jewish deportation was very precise and exhaustive, but we only have round figures like 6 million – that were 3 million before – of Jews that did not survive the war. We had 13,5 million Jews before the war and in 1948 a census counted about the same figure … Auschwitz had an industrial complex were inmates worked, a cinema, concert hall, school, clinic, … for people who should have been destined for immediate extermination … My family has survived Buchenwald as political prisoners, underwent medical experiments, were sterilised as a consequence, but never heard of a worse treatment for or extermination of the Jews in that camp … until after the war.
  That 9 million German civilians were killed by the occupation forces AFTER the war, does not seem to disturb any body, rape of any girl between 8 and 80 is not important, 1,4 million prisoners of war sadistically tortured to death in the camps along the Rhine on orders of Jew Eisenhower is an unimportant detail of history …
  This Ukrainian war is set up by Anglo-Zionists to cull the Russian blood. This is why Ukrainians are set up against Russians with propaganda lies, which every lickspittle bourgeois supports. Another detail of history. That 85% of Ukraine is … was in hands of Jews is only because they are superior people.

  Of course, … now I risk a long prison sentence for incitement to hate … for trying to question hate speech.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in