De komedietournee van de Oekraïense president Volodymyr Zelensky hield donderdag halt in het Duitse parlement, waar de acteur en in staatsman-getransformeerde komiek beweerde dat zij verantwoordelijk zijn voor een nieuwe holocaust in Oekraïne, omdat zij Russisch gas kopen.

Terwijl Zelensky zich beriep op 11 september, Pearl Harbor en Martin Luther King Jr. om te lobbyen voor de VS om WO3 uit te lokken, beriep hij zich in Duitsland op de Holocaust en zei tegen de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz: “Breek deze muur af!” schrijft Chris Menahan.

Uit The Hill, “Zelenski citeert Holocaust-slogan in toespraak tot Duitsland: “Nooit meer” nu “waardeloos”:

De Oekraïense president Volodymyr Zelensky beriep zich op de bekende slogan “nooit meer” in verwijzing naar de Holocaust toen hij donderdag Duitse wetgevers toesprak, meldde CNN.

“Ik richt mij tot u allen politici die ik elk jaar ‘nooit meer’ hebben horen zeggen, maar ik zie dat deze woorden niets waard zijn. Nu ons hele volk in Europa wordt uitgeroeid, waarom?” zei Zelensky, terwijl hij zich streng opstelde tegenover het Duitse parlement, de Bondsdag, en hen smeekte om extra hulp.

“Ik richt mij tot de ouderen onder u die de Tweede Wereldoorlog overleefd hebben, die gered zijn tijdens de bezetting, die Babyn Yar overleefd hebben, waar president Steinmeier vorig jaar op bezoek was ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de tragedie, en waar Russische raketten insloegen,” zei Zelensky tegen de Bondsdag.

“Het was daar dat families werden gedood. Ook nu weer, 80 jaar later,” voegde de Oekraïense president eraan toe, en hij benadrukte en vergeleek de huidige Russische aanvallen met de aanvallen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Britse journalist keert terug uit West-Oekraïne: "Het zit er vol met nazi's"

“U staat ook achter de muur, een muur die u scheidt van de Oekraïners die in Oekraïne sterven bij elke bom die op ons land land landt,” zei Zelenski, terwijl hij ook beelden opriep van de vroegere Sovjet-bezetting van Oost-Duitsland en de Berlijnse muur.

Een Israëlische verslaggever die Babyn Yar bezocht de dag nadat Zelensky beweerde dat het vernietigd was in een Russische luchtaanval, stelde vast dat het “ongeschonden” was.

Meer van DW:

Zelenskiy had enkele harde woorden voor de Duitse regering over haar economische belangen met Rusland. “Wij konden uw bereidheid zien om zaken te blijven doen met Rusland en nu zitten we midden in de koude oorlog. En ook dit hebt u niet ingezien,” zei Zelenski tegen de Bondsdag.

“U beschermt zich nog steeds achter een muur die het u niet mogelijk maakt om te zien wat wij doormaken,” voegde hij eraan toe.

In de emotionele toespraak van Zelensky richtte hij zich ook rechtstreeks tot de Duitse Bondskanselier Olaf Scholz met de woorden “Beste meneer Scholz, breek deze muur af.”

Door de term “muur” te gebruiken, maakte de president een directe historische verwijzing naar een toespraak van de Amerikaanse president Ronald Reagan die in 1987 naast de Berlijnse muur stond, legt DW’s hoofdredacteur Richard Walker uit.

De voormalige Amerikaanse president pleitte er bij Michail Gorbatsjov beroemd om “deze muur af te breken,” een oproep die Zelenskiy deed aan Olaf Scholz.

“Dit was een thema dat Zelenskiy in zijn toespraak had, dat er een nieuwe muur in Europa is,” zei Walker, “waarbij hij suggereerde dat dit een muur was waar Oekraïne aan de verkeerde kant van stond, dat deze groep binnen de NAVO is en dat Oekraïne aan de buitenkant staat, kwetsbaar voor deze aanvallen van Rusland.”

Aardgastekort verergert in Europa en zal komende maanden voedselcrisis veroorzaken: Rapport

De Duitse economie is de vernieling ingejaagd als gevolg van de sancties van het Westen, en het bedankje dat ze krijgen van Zelenski is dat ze de schuld krijgen van een nieuwe holocaust!

Daarom zeggen velen dat Zelenski de grootste komiek van deze tijd is!

Hij maakt absolute dwazen van de sukkels die hem steunen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

MSM oorlogspropaganda: “Snake Island” verhaal valt in duigen nadat video toont dat Oekraïense soldaten levend in krijgsgevangenschap zijnVolg Frontnieuws op Telegram

9 REACTIES

 1. Vandaar dat tante Ursula en de rest vd klootzakken in het EU parlement de staatskranten v Rusland willen blokkeren. Stukje in de volkskrant daarover. Als Rusland dat flikte was er geen einde aan. Die Ziomafia denkt dat ze alles kunnen maken. Maar dat gaat zooooo fout….wij gaan allemaal de shit in door die klotejood Zelensky en de Ziomafia bende.

 2. Ik heb vernomen dat Zelensky beter bekend is onder zijn pseudoniem ” DE COKEHEAD VAN KIEV”
  Waarschijnlijk is hij de grootste cocaïne junk van Ukraine.

 3. Die gek denkt dat ie alles kan doen; gewoon een paar tienermeiden voor Huntertje en erwordt niet over geluld…

  En er is er maar EEN verantwoordelijk: dat is die MH17 schutter zelensky de snuiver

 4. Zelensky, democratisch overweldigd gekozen ,de beste president voor zijn land, ukrainers hebben geen karremans syndroom, richt je op onze NSBers ,rutte en consorten, bij een oorlog in nederland krioelt het van de NSBers.
  En Ronald Reagan was ook acteur.
  Zelensky en Reagon ,mannen met vele talenten, slava uktaine 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here