SamMino / Pixabay

Een voormalige topambtenaar van de Britse regering heeft beweerd dat NASA “stilletjes bijbels onderzoek en theologische conferenties financiert” uit angst dat UFO’s “demonisch” zouden kunnen zijn.

De beweringen werden gedaan door het voormalige hoofd van het Britse Ministerie van Defensie (MOD) Nick Pope, schrijft Frank Bergman.

Volgens Pope wil NASA naar verluidt “het spel voor zijn” als het gaat om een mogelijke samenloop tussen UFO’s en “demonische” krachten.

Tijdens een interview met GB News beweerde Pope dat regeringsfunctionarissen over de hele wereld “zich indekken” over de bezorgdheid.

“Ik geloof zelf niet in demonen, maar veel mensen doen dat wel en de Bijbel spreekt zeker over deze dingen in termen van onreine geesten,” verklaarde Pope.

Er is een grote hoeveelheid vreemde UFO- en buitenaardse informatie gerelateerd aan Bijbels onderzoek.

Dit is grotendeels te wijten aan de plotselinge heropleving van de belangstelling voor het Boek van Henoch, een geschrift van na het Oude Testament en vóór het Nieuwe Testament.

Hierin wordt beweerd dat God engelen naar de aarde stuurde en een apart ras van gewelddadige reuzen voortbracht.

“Er is waarschijnlijk nog steeds een groep in zowel de VS als het Verenigd Koninkrijk die denkt dat sommige aspecten van het UFO-fenomeen demonisch zijn,” merkte Pope ook op.

“Een van hun redenen om dat te geloven is een passage in het boek Efeziërs in de Bijbel waarin gesproken wordt over Satan als zijnde de Prins van de Macht van de Lucht.”

“Ik denk dat het niet te ontkennen valt dat veel van ’s werelds grote religies de afgelopen jaren serieus zijn gaan nadenken en een theologisch debat zijn gaan voeren over wat de gevolgen zouden zijn van de ontdekking van buitenaards leven.”

  Reiner Fuellmich: "Onze onderdrukkers zijn zeer bange mensen"

De paus beweerde verder dat de katholieke kerk “geen doctrineel bezwaar” heeft tegen de aanwezigheid van buitenaards leven in het universum omdat “de mens geen creatieve grenzen mag stellen aan God.”

“NASA heeft stilletjes wat geld gestoken in theologische conferenties die hierover hebben gesproken,” beweerde de paus.

“Ik denk dat het meer een geval is dat ze hun kansen afdekken en dat ze denken dat als het waar is, ze deze keer het spel voor willen zijn en niet verstrikt willen raken in het soort wetenschap versus religie gevecht dat we bijvoorbeeld in de Middeleeuwen zagen met Copernicus en Galileo.”

Kijk:

Soortgelijke beweringen zijn echter al eerder de kop ingedrukt door “factcheckers” van de bedrijfsmedia.

Een “factcheck” verslag uit 2021 van The Associated Press beweerde dat NASA geen theologen heeft ingehuurd.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Moeten we ons zorgen maken dat er overal ter wereld zoveel UFO-waarnemingen worden gedaan?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel“Europa moet ook verzwakt worden”
Volgend artikelInsecten als avondeten? Als we deze strijd verliezen, heb je geen keus
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

 1. Als ze zeggen dat het fake is dan is het dus echt. En om te zeggen dat wij alleen zijn in dit grote heelal is beetje vreemd. Natuurlijk zijn we niet alleen. Maar of het slecht is, dat geloof ik niet. Het onderzoek zal zijn om ook daar weer beslag te leggen op enige tesla-achtige praktijken. We weten allemaal dat nasa rockkefeller en rothchild is.

  • Ik weet zeker dat het dingir verhaal klopt ze worden ook wel de annunaki genoemd wat zacherai sitchin vertelt is onzin maar we hebben met deze entiteiten van vlees en bloed en 3m groot in het oude Mesopotamië samen geleefd en het spijkerschrift vertelt hierover de juiste vertalingen worden door de mainstream wetenschap niet aanvaard…. Waar hebben we dit al meer gezien blij het vaccin natuurlijk. En als we de oude Hebreeuwse Bijbel correct vertalen dan betekent het word yawheh bijvoorbeeld de goden . En gaan de verhalen in de Bijbel over contact met ufo’s en en andere entiteiten die er hetzelfde uitzien als de mens, en waarom is dit momenteel een hot item… En waarom worden deze vertalingen niet aanvaard, omdat deze vertalingen heel onze evolutie verhaal op zijn kop kijken, ik raad Paul Wallis iaan en wat hij hierover te vertellen heeft en dan zal bij veel mensen het kwartje vallen dat de Bijbel etc vol ufo ontmoetingen staat en dat de dingir oftewel de annunaki elohhim hoe je zo ook wil noemen entiteiten zijn die echt bestaan en ons nog vrij regelmatig bezoeken en ze komen terug en dat zal niet lang meer duren.

   • Yep, de tirannieke goden die ook allemaal gecreëerd zijn vanuit de Bron. Onvoorwaardelijke liefde is ver te zoeken bij die gevallen rassen..ze zijn daarentegen wel tiranniek, jaloers, wraakzuchtig, bloeddorstig, voor wat hoort wat mentaliteit, kleinzielig, dol op offers en ga zo maar door…

   • Wouter,
    Ik was vroeger een persoon uit de NH kerk, ik ben een boek gaan lezen over de 12e planeet en vond en vind dit een geloofwaardig verhaal, het heeft mijn ogen,oren wel geopend, natuurlijk zijn er mitsen en maren te geven op dit boek en de theorie maar voor mij persoonlijk is dit 1 van de boeken die mijn manier van denken heel veel heeft doen veranderen, er zijn er nog meer maar dan op andere vlakken, die benoem ik nu niet want die doen nu even niet terzake, ik denk dat er zeker volkeren of entiteiten ook nu op de aarde leven en zonder dat wij hen zien, je kunt de dingen niet bewijzen natuurlijk maar dat is het geloof in een g.d ook niet en dat hoeft ook niet natuurlijk, we zijn als mens vrij om te denken wat wij wensen, ik ben de mening toe gedaan dat wij klonen zijn van die entiteiten die men beschrijft hier in dit artikel, Pope de Brit ken ik heel lang trouwens!

 2. Angst? Het zal nasa een worst zijn. Het is gewoon weer eigenbelang. Ze zijn met het hemelgewelf aan het rotzooien met EMF. En als de boel knapt, wat daar de gevolgen van gaan zijn weet niemand. Er moeten antwoorden voor klaar staan, en die haal je uit de bijbel. De mensen trappen er weer in.

  • De bijbel en de wetenschap gaan hand in hand. Het één sluit het ander niet uit. Verder is de bijbel niet bedoeld om het alleen maar over de wetenschap te hebben, maar meer hoe je behoort te leven en om te gaan met andere mensen. Het schetst ook een toekomstbeeld dat veel mensen hoop geeft. Je hoeft niet eens gelovig te zijn om er een schat van waarde uit te halen. Hierover kibbelen is tijdverlies. Het is jammer dat zoveel mensen proberen tijd te besteden aan het ontkrachten van bijbelse normen waarden kennis, opvoeding en waar ook te vinden wetenschap.

   • Marttheman, de echte Bijbel ligt verstopt in het Vaticaan. Dat staat in wat jij schrijft. Precies. Maar niet in het door heersers veranderde boek dat dit de eeuwen heen is aangepast. Zoek de echte versie en gij zult de waarheid lezen.

    • The bible and the Vatican are 2 totally different things. Very different! The popes have CHANGED the bible to THEIR PROFIT and made the whole RC church and beliefs into a cult, where the pope presides over God.
     If your read the bible you will hear God’s words, not the Vatican
     pope’s.

 3. De Nederlandse Gerard Aartsen zegt dat de ruimtemensen en hun voertuigen, ufo’s, hier zijn om zo veel mogelijk te helpen, binnen de wet van karma. Ufo’s die van etherische materie zijn kunnen zich tijdelijk verdichten en daarmee voor ons zichtbaar worden.
  De waarnemingen worden sinds de jaren 1950 in de context van de Koude Oorlog (omdat ufo’s werden gezien als een geheim wapen, van de vijand) genadeloos gehekeld door een georganiseerde desinformatiecampagne in samenspel met de media met als doel de buitenaardse aanwezigheid boosaardig of lachwekkend voor te stellen.

  http://info.sharenl.org/?s=ufo%27s&op.x=40&op.y=15#ufos

  • Er zijn verhalen bekend als dat de ‘betreffende’ minister van defensie van Groot-Brittannië de boeren betaalde om graancirkels weg te maaien zodra ze verschijnen, en dat de CIA verminkte koeienlijken rondstrooide bij ufo waarnemingen om het fenomeen in een slecht daglicht te plaatsen.
   De graancirkels zijn geometrische structuren die een bepaalde energie richten, het zou ook op de bodem van de zee kunnen zijn, maar in het graan zijn ze zichtbaar voor ons.
   Er zijn 7 niveaus van materie waarvan wij er wetenschappelijk drie kennen, vast, vloeibaar en gasachtig. Daarnaast zijn er nog vier ethers. Op alle planeten in ons (eigen) zonnestelsel bestaat leven op deze niveaus, niet zichtbaar voor ons. Hun hulp aan ons is deels in hun eigen belang, omdat de vernietiging van de aarde bepaalde consequenties heeft voor de evolutie van het geheel.

   • De maker van “the fall of the cabal”, janet ossenbaard, heeft 22 jaar documentaires gemaakt over graancirkels..ze komt uit de wetenschappelijke kant vd documentaires en dacht..Dit heb ik debunked binnen 1 aflevering…
    Niet dus want 22 jaar..

    • Freddy Silva heeft ook een paar interessante video’s en boeken over cropcircles gemaakt , naast boeken en video’s over oude steencirkels , tempels en de spirituele context hiervan. Ik vind het wel interessant wat hij te zeggen heeft.

   • John,
    Bekijk de docuserie eens op the History Channel op dinsdagavond Beyond Skinwalker, denk dat je het wel interessant vind, Linda Moulton Howe is een bekende in het niet aardse en verminkingen van vee, dan zijn er organen weggehaald bij tot dan toe nog levende dieren die dan dood gevonden worden maar zonder 1 druppeltje bloed te vinden op de grond, the Skinwalker Ranch is iets wat ik al een tijdje volg, of over een Navajoteam die onderzoekt Big Foot of skinwalkerberichten via netflix, the paranormal rangers heet dit geloof ik, diverse Indiaanse bewoners van dit reservaat komen aan het woord, er is veel dat wij als mensen nog niet weten en de gewone media negeren het, zoek maar eens het bekijken waard, misschien heb je er wat aan?

    • Linda Molton Howe (1942) heeft naam & faam gemaakt door haar journalistieke activiteiten, maar zij kwam o.a. bij de Deep Stater Laurance S. Rockefeller (1910 – 2004) over de vloer in zijn ranch in Wyoming en ze heeft daar o.a. Bill & Hillary Rodham Clinton ontmoet.

  • Het ufo-fenomeen en de reden dat het in Engeland meer op de voorgrond trad hangt juist direct samen met Christus die sinds 1977 in Londen vertoeft. Het is een teken door hemzelf tot stand gebracht. En omdat ze er toch niet vanaf komen gaan de tegenstanders zich nu wat heiliger opstellen, en wie is er in de staatskerk van oudsher beter te gebruiken dan de arme schapen.

 4. Buitenaards leven.
  Met de binnenaardse idioten aan het roer tegenwoordig kun je geen buitenaardse dreiging meer gebruiken.
  Maar misschien wordt de aarde al een tijdje bekeken en weten de buitenaardsen precies wie ze moeten hebben om hier weer orde op zaken te zetten.
  En zo heeft ieder nadeel weer zijn voordeel.

 5. Het is werkelijk overal, het verraad bedoel ik

  COVID HALL OF FAME: De opwindende ‘Let Freedom Reign’-toespraak van de Australische miljardair Clive Palmer

  De Australische miljardair Clive Palmer importeerde 37 miljoen doses Hydroxychloroquine (HCQ), maar liet het vernietigen vanwege deals met Pfizer. Hij gaf nog eens een miljoen dollar uit aan HCQ-onderzoek, dat ook verloren ging toen de HCQ-studie die hij financierde, werd stopgezet. En toen verloor Palmer bijna zijn leven toen gehersenspoelde Australische artsen zeiden dat hij nog maar vijf dagen te leven had, tenzij hij Remdesivir gebruikte en aan de beademing werd gelegd. Nadat hij uit het ziekenhuis werd gered, beschrijft Palmer hoe zijn leven werd gered door een arts die Ivermectine voorschreef.

  https://rumble.com/v48t813-covid-hall-of-fame-australian-billionaire-clive-palmers-rousing-let-freedom.html?

 6. NASA zelf is een demonische organisatie van de satanisten, dus ja, dit ideetje van de duivel-aanbidders snap ik wel… Het zal wel eenzelfde psyop als de “maanlandingen” worden LMFAO!!

 7. Ik ga niet op het hele artikel in. Maar God, mijn Opperwezen is voor zover ik aanneem meestal niet op aarde, dus Hij is BUITENAARDS. Ook de andere geesten – goddeloze geesten en geesten die bij God horen, zijn op moment dat ze niet op aarde zijn, ook BUITENAARDS. En de Pope heeft de bijbel niet echt goed gelezen. UFO’s worden militair gebruikt, maar dan heel strik geheim. Ook op geheime locaties bv. diep – na heel lang rijden – verborgen in een woestijn met enorm hoge muren en een grote toegangsdeur. Als je er naar toegaat, prijken er 2 reusachtige uitroeptekens die waarschuwen dat je niet moet verder gaan, omdat als je gesnapt wordt, de kogel krijgt etc. Ik ben er zelf geweest, meer dan 40 jaar geleden. Aan de andere kant van de wereld. UFO’ s zijn ook niet raar, alleen weten de meeste mensen niet dat ze ontworpen zijn door mensen met o.a. anti zwaartekracht technologie. Ook zijn er video’s waar UFO’s piloten spreken en UFO’s vliegen bv. UFO’s kunnen ongelooflijk snel. 1 UFO piloot sprak van de zelfde UFO locatie – ter vergelijking met Schiphol, maar dan voor vliegtuigen is het voor UFO’s als ik gezien heb aan de andere kant van de wereld. Neemt niet weg dat geesten de UFO’s ook kunnen gebruiken, dat weet ik niet. Voorbeelden van geesten zoals bovenstaande vind ik nonsens. Ook worden in de bijbel reuzen genoemd – de Nefilim ( een kruising tussen de aarde vrouwen met engelen en hun nageslacht, bovenmenselijk en gewelddadig) Ook bestaan er nu nog levende reuzen, bv. met 6 vingers aan een enkele hand, die ook nog functioneel zijn. B.v. in Zuid Amerika. Ik ga nu stoppen want ik moet naar toilet.

 8. נָשָׁא (nasa) is een hebreeuwse woord wat betekend: om te misleiden.. Dit woord komt in de bijbel voor het eerst voor in Genesis 3.13 als het gaat over slang.
  Het is dan ook geen toeval dat in het logo van NASA een rode gespleten tong zichtbaar is…

 9. Het boek van Henoch door Michael A. Knibb.
  Nederlandse vertaling van het (Ethiopische) Boek van Henoch.

  Het Bijbelse Boek van Henoch is vertaald door Michael A. Knibb in het Engels (1978) en in 2009 herzien om recente ontdekkingen over de Dode Zee rollen en andere Griekse fragmenten te verwerken.
  Een moderne Engelse Vertaling met introductie en noten werd verzorgd door Andy McCracken.

  https://www.wimjongman.nl/artikelen/henoch-nl.html

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in