© U.S. Department of State / Wikimedia (Public Domain)

De werkloosheid in de Verenigde Staten blijft dalen. Nu is het gedaald tot 8,4 procent, meldt NBC. Dit is de eerste keer dat het cijfer onder de 10 procent is gedaald sinds het begin van de Coronacrisis.

De Amerikaanse economie blijft zich sterk herstellen na de coronacrisis.

In de afgelopen maand zijn er nog eens 1,4 miljoen nieuwe banen bijgekomen, volgens recente statistieken van het Bureau of Labor Statistics.

Dit betekent dat de werkloosheid daalt van 10,2 procent naar 8,4 procent.

“Fantastische cijfers! Veel beter dan verwacht. Nu zijn we het niveau van 10 procent voorbij”, schreef president Donald Trump op Twitter.

De cijfers volgen hetzelfde patroon als voorheen. In juli kwamen er in totaal 1,73 miljoen banen bij en in juni maar liefst 4,8 miljoen.

Toen de werkloosheid in de Verenigde Staten op zijn slechtst was, als gevolg van Coronabesmetting, was het zelfs 14,7 procent. Dat was in april. Voor de crisis was het een schamele 3,5 procent, het laagste cijfer in een halve eeuw.

Zwarte probeert vrouw op klaarlichte dag te verkrachten in NYC, omstanders komen niet tussenbeide

  Voormalige Democraten kandidaat probeerde seks te verrichten met 14-jarige jongen - wordt ontbloot op YouTube
Vorig artikelRussisch Coronavaccin werkt: Iedereen kreeg antilichamen
Volgend artikelMigrantenbende omsingelt Zweedse politievrouw en dreigt met verkrachting
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in